-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
3 εβδομαδες ειναι μεγαλο διαστημα να το αφησεις ακινητο. Θα χρειαστεις ενα battery tender. Εγω το οδηγω τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα για 40 λεπτα.Τι θα μου κάνει αυτό; Σημειωτέον το παρκινγκ είναι μεν υπόγειο αλλά δεν είναι αποκλειστικά δικό μου ούτε έχω προσβαση σε πρίζα.
Το φουλάρισμα περιττό, τα λάστιχα να δεις να μην σου καθίσουν από την ακινησία
Οχι ρε, απλά ετυχε σε αυτό το διάστημα! Τα λάστιχα στα ίδια επίπεδα! Μόνο λίγο σκόνη είχε μαζέψει, αλλά δεν φαίνεται λόγω χρώματος!
Το φουλάρισμα έγινε και για κινηθεί λιγο σήμερα το αμάξι (αφού όύτε το ΣΚ εδέησα) και για να είμαι έτοιμος για ΣΚ, που μπορεί να παώ να δω κάτι μέχρι Δερβένι!
[καλά και τα ταξίδια αλλά μετά ποιος βρίσκει χρόνο να το πλύνει με όλα τα μυγάκια που θα σκάσουν πάλι πάνω στη μάσκα! - όλες τις λύσεις έχουν βρει, μια για αυτά δεν υπάρχει; ) -
Το battery tender τι ειναι; Εγω μονο για bar tender εχω ξανακούσει.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Το battery tender τι ειναι; Εγω μονο για bar tender εχω ξανακούσει.Φίλε εδώ είναι οι σκαφάτοι... Ξέρουν από tender...
Που να πάμε εμείς από σουτζοκονισανογαλλικά και τη μιζέρια μας..
Ακου εκεί φουλάρισε... -
Χαχα... Αν όντως δεν ξέρεις είναι ο λεγόμενος συντηρητής μπαταρίας. Πως είναι οι φορτιστές; Μόνο που έχει και δυνατότητα συντήρησης. Ενώ είναι φορτισμένη της δίνει μία μικρή τάση για να την κρατά γεμάτη χωρίς όμως να είναι τέτοια ώστε να την υπερθερμαίνει και να την καταστρέφει.
-
Το πάνω μέρος του χειριστήριου του idrive άλλαξε με την τοποθέτηση του navi ?
Ναι, αλλάζει με την τοποθέτηση του navi. Το controller που έρχεται απο την 'μαμά' του στο δίνουν προς φύλαξη κ αποθήκευση!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ξεπερνώντας το θέμα των συναγερμών εχω μια απορία!
Το σαλόνι της Χ1 μου είναι σε μπεζ sensatec (συνθετικό δέρμα) ...
Ως μπεζ βέβαια έχει την κακή συνήθεια να μαυρίζει (σκουραίνει) εύκολα.
Πως το καθαρίζω; Κάποιος άλλος με το ίδιο υλικό;
Εχω κάποιες αλοιφές για δέρμα αλλά δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ως τώρα, ενώ και για το sensatec ως υλικό δεν ξέρω ιδιότητες κλπ.
Σε κάθε περιπτωση βέβαια τώρα που έρχεται καλοκαίρι θα βάλω μπροστά τα πετσετέ καλύμματα που έιχα από το QQ και σίγουρα δεν θα επιδεινωθεί η κατάσταση (τα παιδιά ήδη κάθονται πάνω σε πετσέτες που μαζέυω όταν γυρνάμε σπίτι)Το ίδιο μπεζ sensatec (δερμάτινη) έχω κι εγώ στην Χ3 μου. Όντως με το καιρό το μπεζ μαυρίζει. Πλέον μετά από 9 χρόνια δεν πολύ ασχολούμαι, πέρα από το πλύσιμο σε Πληντύριο αυτοκινήτων. Βέβαια έχω αποφασίσει ένα σωστό βιολογικό καθαρισμό με το τέλος του καλοκαιριού, για να επανελθει το χρωμα και να καθαρίσει. Το καλό με τη δερμάτινη είναι ότι δεν φθείρεται όπως τι δέρμα, δεν ζαρωνει και με μια καλή περιποίηση και καθαρισμό μπορεί να διατηρηθεί σχεδόν στην αρχική του κατάσταση. Απ ότι θυμάμαι όταν έπαιρνα αλοιφές για περιποίηση, ήταν ίδιες με του δέρματος. Αλλά με επιφύλαξη το λέω. Δεν είναι δύσκολο όμως να βρεις τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης ρωτώντας τους ειδικούς (πχ πλάτωνας) ή ψάχνοντας στο διαδίκτυο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ναι, αλλάζει με την τοποθέτηση του navi. Το controller που έρχεται απο την 'μαμά' του στο δίνουν προς φύλαξη κ αποθήκευση!
Τώρα που το λες σε εμένα δεν δώσανε το μαμίσιο controller μετά την αλλαγή…
Θα πάω να το ζητήσω. -
Να το ζητήσεις. Ο μηχανικός που μου έβαλε το navi μου είπε πως σε περίπτωση που χρειαστεί update το αμάξι, θα πρέπει να έχεις και το 'μαμίσιο' controler μαζί σου..
-
Beer-Tender λέγεται κύριοι, και εμείς που έχουμε το αυθεντικό είμαστε τυχεροί, καθώς είναι ήδη συλλεκτικό
-
Το πάνω μέρος του χειριστήριου του idrive άλλαξε με την τοποθέτηση του navi ? Εμένα νομίζω είναι ματ χώρις βελάκια.
Ναι είναι διαφορετικά.
Χωρίς navi είναι αυτό: http://www.ebay.com/itm/BMW-F20-F22-F30 ... SwB-1YwauPΚαι με navi είναι αυτό: http://www.ebay.com/itm/Genuine-BMW-F45 ... Swo4pYZnU-
-
Μονο οπτικές ειναι οι διάφορες ή εχει και στην αισθηση και το χειρισμό ; δεν ειναι touch σωστα;
-
Touch δεν είναι.
Για την αίσθηση δεν ξέρω γιατί μου το αντικατέστησαν πριν την παράδοση, οπότε το μόνο που έχω δουλέψει είναι αυτό με το navi. -
Να το ζητήσεις. Ο μηχανικός που μου έβαλε το navi μου είπε πως σε περίπτωση που χρειαστεί update το αμάξι, θα πρέπει να έχεις και το 'μαμίσιο' controler μαζί σου..
Εκτός από το χειριστήριο idrive που άλλαξε με το extra κουμπί, σου δώσανε και κάτι άλλο (πχ κάποια πλακέτα)?
-
Καλημέρα!
Σου δίνουν πίσω αυτό που έβαλες στο link όπως είναι..Χωρίς navi είναι αυτό: http://www.ebay.com/itm/BMW-F20-F22-F30 ... SwB-1YwauP
-
Αρκετές αλλαγές στα μοντέλα 2018 (σε παραγωγή από Ιουλιο 2017)
https://www.press.bmwgroup.com/global/a ... er-of-2017
Ο 1500αρης κινητήρας βενζίνης της sDrive 18i αποδίδει πλεόν 140 άλογα και συνδυάζεται είτε με 6αρι manual είτε με 7αρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη....
Επίσης, τόσο η Χ1 όσο και άλλα μοντέλα θα εξοπλίζονται με το νέο iDrive με touch screen και δυνατότητα Car Play ή εφαρμογών! -
Ο 1500αρης κινητήρας βενζίνης της sDrive 18i αποδίδει πλεόν 140 άλογα και συνδυάζεται είτε με 6αρι manual είτε με 7αρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη....
Επίσης, τόσο η Χ1 όσο και άλλα μοντέλα θα εξοπλίζονται με το νέο iDrive με touch screen και δυνατότητα Car Play ή εφαρμογών!το 140 που το ειδες?
-
Επίσης, τόσο η Χ1 όσο και άλλα μοντέλα θα εξοπλίζονται με το νέο iDrive με touch screen και δυνατότητα Car Play ή εφαρμογών!το 140 που το ειδες?
Aνοίγεις το pdf στο τέλος του άρθρου και πας σελ. 4
-
Eνδιαφερον οτι δεν τον δινει στην 118. Το 7αρι διπλου συμπλεκτη μονο στην Χ1 2.0 νομιζω το αναφερει.
-
Eνδιαφερον οτι δεν τον δινει στην 118. Το 7αρι διπλου συμπλεκτη μονο στην Χ1 2.0 νομιζω το αναφερει.Πρώτη γραμμή σελίδας 5....
Το δίνει και στην sdrive 20i και μάλιστα εκεί είναι η μοναδική επιλογή!Τι βελτιώσεις έκανε;
-
Eνδιαφερον οτι δεν τον δινει στην 118. Το 7αρι διπλου συμπλεκτη μονο στην Χ1 2.0 νομιζω το αναφερει.
Πρώτη γραμμή σελίδας 5....
Το δίνει και στην sdrive 20i και μάλιστα εκεί είναι η μοναδική επιλογή!Τι βελτιώσεις έκανε;
Στον κινητηρα? Αγνωστο. Μολις ανεβουν τα τεχνικα στο realoem κοιτας να δεις αν αλλαξε ο κωδικος του. Αν δεν αλλαξε τοτε θα ειναι μονο νεος χαρτης.
Οι επιδοσεις που γραφει ειναι καλυτερες απο το δικο σου?
BMW X1 2016