-
Ο χρήστης stelios ng έγραψε:
Ναι όντως είναι στα 1000+ περίπου και οι πλαφονιέρες οροφής είναι πολύ κοντά στους διακόπτες που ανοίγει η ηλιοροφή. Σε αντίθεση με το προηγουμένο μοντέλο που τις ειχε στις χειρολαβές. Και η πόρτα που ανοιγει με το πόδι μαζί με το ford key free κάνει περιπου 500 + περιπου κομπλέ.Στέλιο εισαι σίγουρος για την τιμή του ford key free 500; γιατι εγω που το έβαλα μ το χρέωσαν 1000, και απο οτι βλέπω στο configurator του site έχει ίδια τιμή με την ηλιοροφή ( 601 ηλιοροφή 622 ford key free προ φόρων). Εσυ παραλαβές; γιατι αν θυμάμαι καλα και εσυ μέσα στο Μάιο περιμένεις σωστά; .
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Νομιζω εχει 2 επιλογες,μια με 320 κ μια με 500κατι..δν ξερω τις διαφορες τους..
-
Η πίσω πόρτα που ανοίγει με το πόδι προϋποθέτει το ηλεκτρικά ανοιγόμενο πορτ-μπαγκάζ. είναι 2 ξεχωριστοί κωδικοί από ότι με είχε πληροφορήσει η αντιπροσωπεία. Άρα πρέπει να βάλει κάποιος και τα 2 κόστη.
-
Οχι δεν παρέλαβα ακόμα, εμένα μου βγήκε τελική τιμή 27900. Με ηλιοροφή, ηλεκτρικά ανοιγόμενο πορτ μπαγκαζ μαζι με ford key free, μεταλλικό χρώμα και πινακίδες μαζί με κατι δώρα που μου εκανε ο πωλητης π.χ πατακια κ.α. Ειδα κ το χαρτί της παραγγελίας κ οντως η ηλιοροφή προ φορου εχει 601€ + 317 =918 και η η ανοιγομενη πορτα + ford key free εχει 622+250= 872€. Αυτα ειναι τα πραγματικά στοιχεία οπως τα γραφει η παραγγελία
-
Οχι δεν παρέλαβα ακόμα, εμένα μου βγήκε τελική τιμή 27900. Με ηλιοροφή, ηλεκτρικά ανοιγόμενο πορτ μπαγκαζ μαζι με ford key free, μεταλλικό χρώμα και πινακίδες μαζί με κατι δώρα που μου εκανε ο πωλητης π.χ πατακια κ.α. Ειδα κ το χαρτί της παραγγελίας κ οντως η ηλιοροφή προ φορου εχει 601€ + 317 =918 και η η ανοιγομενη πορτα + ford key free εχει 622+250= 872€. Αυτα ειναι τα πραγματικά στοιχεία οπως τα γραφει η παραγγελίαΠοια έκδοση;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ST-LINE BENZINH 1.5
-
Πιστευετε οτι η πορτα ανοιγομενη με το ποδι ειναι κατι ουσιαστικο?ποσο καλα δουλευει? Και ποσο συχνα θα γινει χρηση?
-
Διάβασα στο εξωτερικό ένας την έφαγε στο κεφάλι όταν φόρτωνε και ήρθε ο σκύλος του και κούναγε την ουρά του!
Πάντως εγώ θα το ήθελα 1-2 φορές όταν φόρτωνα βαλίτσες για ταξίδι. Και το άλλο καλό που έχει (η ηλεκτρική όχι το άνοιγμα με το πόδι) είναι ότι μπορείς να ρυθμίσεις μέχρι ποιο σημείο ανοίγει. Μέσα στο δικό μου γκαράζ η πόρτα βρίσκει αν ανοίξει μέχρι πάνω. πρέπει να το βγάλω έξω για να φορτώσω. -
Βασικα θα ηθελα ηλεκτρικα ανοιγομενη,τωρα με το ποδι και ειδικα αν εχεις βαρος, ειναι λιγο δυσκολο να κανεις πελαργο.Το πιο ωραιο το χει η Χιουνται κατ εμε, με το που εντοπιζει πισω απο το αυτοκινητο ανοιγει.Οσοι κατοχοι, τι ειναι αυτο που σας αρεσει διευκολυνει πιο πολυ στην καθημερινοτητα?
-
Οχι δεν παρέλαβα ακόμα, εμένα μου βγήκε τελική τιμή 27900. Με ηλιοροφή, ηλεκτρικά ανοιγόμενο πορτ μπαγκαζ μαζι με ford key free, μεταλλικό χρώμα και πινακίδες μαζί με κατι δώρα που μου εκανε ο πωλητης π.χ πατακια κ.α. Ειδα κ το χαρτί της παραγγελίας κ οντως η ηλιοροφή προ φορου εχει 601€ + 317 =918 και η η ανοιγομενη πορτα + ford key free εχει 622+250= 872€. Αυτα ειναι τα πραγματικά στοιχεία οπως τα γραφει η παραγγελίαΟκ εμένα με τα ίδια χαρακτηριστικά χωρίς μεταλλικό χρωμα( frozen white) μου βγήκε χαμηλότερη τιμή με επιπλεον έκπτωση που μου έδωσε η αντιπροσωπεία λόγω γνωριμίας. Βέβαια στην παραγγελία εμένα δεν τα έχει τόσο αναλυτικά όσο εσένα.
Βασικα θα ηθελα ηλεκτρικα ανοιγομενη,τωρα με το ποδι και ειδικα αν εχεις βαρος, ειναι λιγο δυσκολο να κανεις πελαργο.Το πιο ωραιο το χει η Χιουνται κατ εμε, με το που εντοπιζει πισω απο το αυτοκινητο ανοιγει.Οσοι κατοχοι, τι ειναι αυτο που σας αρεσει διευκολυνει πιο πολυ στην καθημερινοτητα?
Δεν νομίζω να υπάρχουν ακόμα πολύ κάτοχοι για να μοιραστούν την εμπειρία τους καθώς λόγω προσθήκης ford key free βγαίνει ειδική παραγγελία και παει παράδοση 3 μήνες. Εκτός αν υπάρχουν απο το προηγούμενο μοντέλο ( pro facelift) που επίσης το είχε ως extra.
Τώρα σε αυτο που λες που έχει η Hyundai με μπέρδεψες...τι εννοείς με το που σε εντοπίζει πίσω απο το αυτοκίνητο ανοίγει; Και αν δεν θελεις να ανοίξει; με το που περνάς με το κλειδί απο πίσω απο το αυτοκίνητο ντε και καλα ανοίγει;;; Πλάκα θα είχε! [emoji3]Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σε οσα βιντεο εχω δει, ο δοκιμαστης στεκεται 3 περιπου δευτερολεπτα, και μετα απασφαλιζει κ ανοιγει..
-
Δεν το γνωρίζω καθόλου το σύστημα της Hyundai αλλά και πάλι μου ακούγεται δυσλειτουργικό το να μην μπορεις να κάτσεις πίσω απο το αυτοκίνητο σου χωρίς να ανοίξει το πορτπαγκαζ (πχ για το καθαρίσεις, για να το θαυμάσεις) .
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ισως και να ειναι δεν το εχω δοκιμασει,και οταν πηγα στην χιουνται να ρωτησω για το Tuscon, με απογοητευση μου απαντησαν οτι,δν βαζουν εξτρα..Το παραγγελνεις με οτι εχει η εκδοση..Που με το εξωτερικο εχει αρκετες διαφορες..
-
ΣΤΟ 3008 Ο ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ 80ΚΜ
-
-
Φανταζομαι η διαφορα στα κιλα θα δημιουργει την διαφορα αυτη..
-
Υπάρχει η σκέτη ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα του πορτ μπαγκάζ (με τον τηλεχειρισμό ή με κουμπί από το εσωτερικό του αυτοκινήτου) και υπάρχει και η έκδοση σε συνδυασμό με το Keyless entry, η οοπία ανοίγει με το πόδι. Η πρώτη έχει περί τα €500 (με τους φόρους) και η 2η περί τα €1.000. Σίγουρα με το πόδι είναι η υπέρτατη διευκόλυνση (το ήθελα πάρα πολύ!) αλλά και η απλή ηλεκτρική βολεύιε πολύ. Δυστυχώς δεν έβαλα τίποτα από τα 2, γιατί εκτόξευε την ΛΤΠΦ πάνω από τις €17.000. Είχα μόνο μια επιλογή για έξτρα και μεταξύ των 3 έξτρα που ήθελα:
- Μεταλλικό χρώμα
- Ηλεκτρική πόρτα πόρτ μπαγκά (χωρίς το keyless)
- Park Assist
Έβαλα το 3, κυρίως για τους περιμετρικούς αισθητήρες παρκαρίσματος, οι οποίοι είναι εξαιρετικά χρήσιμοι και βολικοί!
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Οσοι κατοχοι, τι ειναι αυτο που σας αρεσει διευκολυνει πιο πολυ στην καθημερινοτητα?Σίγουρα το Park Assist, όχι τόσο για το αυτόματο παρκάρισμα (καλό είναι, βολεύει σε πολύ οριακές θέσεις που θές πολλές μανούβρες) όσο για τους περιμετρικούς αισθητήρες. Είναι ένα σύστημα που το χρησιμοποιούμε αρκετές φορές την ημέρα και για €300 (περίπου) που κόστισε έξτρα, αξίζει με τα χίλια!!
-
Σχετικά με το moose τεστ , σε ποιό δρόμο στην Ελλάδα νομίζετε οτι θα είχαμε τα ίδια αποτελέσματα; Το οδόστρωμα που κάνουν το test είναι επιπέδου Εγνατίας/ Αττικής όπου οι ταχύτητες είναι 130+++ . Σε ελληνικό επαρχιακό ούτε με 50χλμ δε τη γλυτώνουμε αν τύχει κάτι τέτοιο...
-
@ikos: 1) τα φώτα xenon μιας και κινούμαι αρκετά συχνά βράδυ σε μη επαρκώς φωτισμένους δρόμους, 2) το voice command μιας και παίρνω τηλέφωνο, αλλάζω το ράδιο και επιλέγω μουσική από το USB μόνο με φωνητική εντολή χωρίς να πάρω τα χερια από το τιμόνι και τα μάτια από το δρόμο.
Όσοι έχετε πάρει σαν δώρο τους ανεμοθραύστες και το προστατευτικό φιλμ στην βαση του προφυλακτήρα όταν ανοίγει η πίσω πόρτα, υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία και την τοποθέτησή τους? Εχω κλείσει το αυτοκίνητο τέλη Φλεβάρη και παρέλαβα αρχές Μάρτη - μου είπαν ότι είχαν τελειώσει και εχουν παραγγείλει τους ανεμοθραύστες και δεν είχαν έρθει ακόμα τότε στην παραλαβή του αυτοκινήτου. Εστειλα reminder e-mail στις 12/Απρ στον πωλητή και δεν μου απάντησε ποτέ. Ξαναέστειλα σήμερα και αν δεν πάρω μια απάντηση εντός της ημέρας θα επικοινωνήσω με Ford Hellas στοιχειοθετώντας παράπονο μιας και κλείνω 2 μήνες χωρίς να έχουν τοποθετηθει τα 2 από τα 3 δώρα που είναι γραμμένα στην παραγγελία.....
-
Ο χρήστης Sera2008 έγραψε:
Όσοι έχετε πάρει σαν δώρο τους ανεμοθραύστες και το προστατευτικό φιλμ στην βαση του προφυλακτήρα όταν ανοίγει η πίσω πόρτα, υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία και την τοποθέτησή τους?Εγώ πήρα δώρο το προστατευτικό φίλμ (για τους ανεμοθραύστες δεν έχω άποψη) και ενώ παρέλαβα 3 Μαρτίου 2017 μου είπαν ότι το φιλμ δεν υπήρχε (είχε εξαντληθεί) και η Ford Motor Hellas είχε παραγγείλει αρκετά και αναμενόντουσαν σε περίπου 10 μέρες. Τελικά, στις 15 Μαρτίου με ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι έχει έρθει και να περάσω όποτε θέλω να το βάλω. Επίσης, στο χαρτί της παραλαβής του αυτοκινήτου, είχαν σημειώσει ευκρινώς ότι μου χρωστάνε το φίλμ.
ΥΓ: Σε ποια αντιπροσωπεία έγινε αυτό??
Ford Kuga