-
@Infide Να συνεχίσεις τις ευλογίες να χαιρόμαστε και εμεις
Αλήθεια τώρα...χωρέσατε 4 ενήλικες 1 πιτσιρίκι και μωρό;!; Με καθΙσματακι; Σαν ανέκδοτο μου ακούγεται
Μπράβο το Kuga! -
Ο χρήστης Jford έγραψε:
@Infide Να συνεχίσεις τις ευλογίες να χαιρόμαστε και εμεις [emoji106]
Αλήθεια τώρα...χωρέσατε 4 ενήλικες 1 πιτσιρίκι και μωρό;!; Με καθΙσματακι; Σαν ανέκδοτο μου ακούγεται [emoji38]
Μπράβο το Kuga!Χωρίς καθισματακι, το μωρο αγκαλιά πίσω. Να ξεκαθαρίσω οτι δεν μιλάμε για δρόμο κυκλοφοριας, αλλά για αγροτικό χωματόδρομο με 1η μέσα, άντε 2α ρελαντί. Ταχύτητα όχι πανω απο 20 και χωρίς άλλα αμάξια. Αλλιώς δεν θα έμπαινε έτσι μέσα σε άλλη περίπτωση. Ο φίλος που κάθησε πίσω κσι είναι λιγάκι ευτραφής δεν είχε κανένα παράπονο για την θέση πίσω.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
@Infide Να συνεχίσεις τις ευλογίες να χαιρόμαστε και εμεις [emoji106]
Αλήθεια τώρα...χωρέσατε 4 ενήλικες 1 πιτσιρίκι και μωρό;!; Με καθΙσματακι; Σαν ανέκδοτο μου ακούγεται [emoji38]
Μπράβο το Kuga!Χωρίς καθισματακι, το μωρο αγκαλιά πίσω. Να ξεκαθαρίσω οτι δεν μιλάμε για δρόμο κυκλοφοριας, αλλά για αγροτικό χωματόδρομο με 1η μέσα, άντε 2α ρελαντί. Ταχύτητα όχι πανω απο 20 και χωρίς άλλα αμάξια. Αλλιώς δεν θα έμπαινε έτσι μέσα σε άλλη περίπτωση. Ο φίλος που κάθησε πίσω κσι είναι λιγάκι ευτραφής δεν είχε κανένα παράπονο για την θέση πίσω.
Είσαι ΤΡΑΓΙΚΟΣ και τέρμα ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ...
Τιποτα άλλο
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Φιλε διαβάσες τι έγραψα; Χωματόδρομος που δεν περνάει συμβατικο αμαξι με ταχύτητα που περπατας διπλα στο αυτοκίνητο, ουτε καν τρέχοντας. Δεν θα το συνεχίσω βέβαια καταλαβαίνω πως μπορεί να ακούστηκε.
-
Και λαθος πραξη να ηταν, δεν υπαρχει λογος χαρακτηρισμων..Τουλαχιστον κατα την γνωμη μου
-
Υπερβολική η αντίδραση σου skous . Ευγένεια πρώτα απολα.
-
Κάποιος που μπορεί να αντιληφθεί τη χαρά του infide1 υπάρχει; Ημαρτον. Πέσατε να τον φάτε.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια πρωινή με μπόλικη σκόνη πάνω... Ειπαμε. Μαύρο. [emoji3]
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Μια πρωινή με μπόλικη σκόνη πάνω... Ειπαμε. Μαύρο. [emoji3]Αν και είχα κάποτε ένα blue black Opel Vectra, όποτε ξέρω πολύ καλά την δυσκολία του σκουρόχρωμου αυτοκινήτου, έχω πάρει ανοιχτόχρωμα αυτοκίνητα στο μεσοδιάστημα, το επόμενο μου αυτοκίνητο θέλω να είναι black.
-
Ίσως λάθος topic αλλά...
Πρώτη εικόνα του νέου SUV της Subaru
Σας μοιάζει με κάποιο άλλο από μπροστά;
-
Καλημερα, μια ερωτηση οικονομικης φυσεως,ποσο ευελικτη ηταν η ford με το χρηματοδοτικο προγραμμα?
-
7,5% αν θυμάμαι καλά μέχρι 84 μήνες. Προκαταβολή νομίζω παίζει και και από 0€.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση..
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Καλησπερα υπαρχουν εντυπωσεις για το 1.5 150 αλογα ecoboost?το σκεφτομαι για το st line..Σελίδα 48 έχω γράψει αναλυτικές - πρώτες - εντυπώσεις.
Θέλεις κάτι συγκεκριμένο να μάθεις, ή γενικά ρωτάς?
Πάντως, τώρα που έχω αρχίσει να το πατάω, είναι αρκετά ψυχωμένο (γρήγορο δεν το λές, αλλά είναι σβέλτο).
-
Καλησπέρα και από εμένα!
Νέο μέλος στο forum! Σας διάβαζα βέβαια από αρχές Μαρτίου όταν και μου μπήκε στο μυαλό πως το Ford Kuga θέλω να είναι το επόμενο αυτοκίνητο μου! Ομολογώ πως με βοηθήσατε πολύ με τα σχόλια σας! πριν 10 μέρες λοιπόν περίπου παρήγγειλα το 1.5 Ecoboost 150 PS, έκδοση business, σε deep impact blue! μου έδωσαν χρόνο αναμονής 2 μήνες πράγμα που μου έκανε εντύπωση μιας και δεν ζήτησα κάποια πρόσθετα επίπεδα εξοπλισμού που θα δικαιολογήσουν τόση καθυστέρηση! Anyway... οδήγησα το ST Line σε diesel (test drive σε βενίνη δεν υπήρχε) και μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση τόσο η οδηγική συμπεριφορά όσο και η άνεση στο εσωτερικό του (σημαντικό ζητούμενο λόγω οικογένειας)...
Ερώτηση: έχει κάποιος από εσάς το Kuga σε deep impact blue για να ανεβάσει κάποια φωτογραφία?
Αυτά προς το παρόν... Μόλις έχω νεότερα θα σας ειδοποιήσω!
-
Ο χρήστης nik4444 έγραψε:
πριν 10 μέρες λοιπόν περίπου παρήγγειλα το 1.5 Ecoboost 150 PS, έκδοση business, σε deep impact blue! μου έδωσαν χρόνο αναμονής 2 μήνες πράγμα που μου έκανε εντύπωση μιας και δεν ζήτησα κάποια πρόσθετα επίπεδα εξοπλισμού που θα δικαιολογήσουν τόση καθυστέρηση! Anyway... οδήγησα το ST Line σε diesel (test drive σε βενίνη δεν υπήρχε) και μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση τόσο η οδηγική συμπεριφορά όσο και η άνεση στο εσωτερικό του (σημαντικό ζητούμενο λόγω οικογένειας)...Ερώτηση: έχει κάποιος από εσάς το Kuga σε deep impact blue για να ανεβάσει κάποια φωτογραφία?
Φανταστικό χρώμα!!! Το αγαπημένο μου, ειδικά στην έκδοση business....αυτό το χρωμα ήθελα, αλλά μαζί με τους αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός άλλαζε φορολογική κλίμακα. Τελικά προτιμήσαμε τους αισθητήρες αντί για το μεταλλικό χρώμα.
Ο χρόνος παράδοσης είναι 2 μήνες, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο (μόνο τα 3-4 εμπορικά χρώματα έχουν ετοιμοπαράδοτα) οπότε γίνεται παραγγελία το αυτοκίνητό σου.
-
Οπότε υπομονή... Θέλω να πιστεύω πως έκανα καλή επιλογή χρώματος πάντως! ήμουν μεταξύ magnetic (που όμως ήταν σχεδόν ίδιο με το αυτοκίνητο που έχω τώρα και ήθελα μια αλλαγή), μαύρο (πολύ όμορφο αλλά απορρίφθηκε λόγω των γνωστών θεμάτων) και deep impact blue!
-
Ο χρήστης nik4444 έγραψε:
Οπότε υπομονή... Θέλω να πιστεύω πως έκανα καλή επιλογή χρώματος πάντως! ήμουν μεταξύ magnetic (που όμως ήταν σχεδόν ίδιο με το αυτοκίνητο που έχω τώρα και ήθελα μια αλλαγή), μαύρο (πολύ όμορφο αλλά απορρίφθηκε λόγω των γνωστών θεμάτων) και deep impact blue!Με το καλο να παραλάβεις! Σε κατανοώ όταν περιμένεις αυτοκίνητο... οι μέρες δεν περνάνε!!!
-
Καλησπερα! Γνωρίζει κάποιος να απάντησει αν η αυτόματη μεγάλη σκάλα στα φώτα( προβολεις) ειναι στον βασικό εξοπλισμό του St line ή ειναι έξτρα; γιατι ειναι λιγο μπερδεμένα στο φυλλάδιο της ford.
-
High beam assist; Δηλαδή να τη σβήνει όταν έρχεται απο το αντίθετο ρεύμα άλλο αμάξι; Είναι extra, δεν το έχει η st line. Έχει μόνο τα φώτα που στρίβουν μαζί με το τιμόνι.
Ford Kuga