-
Οι λασπωτήρες υπάρχουν για να μην πετάμε λάσπες στους πίσω και φυσικά κάνουν δουλειά!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Βασίλη ευχαριστώ πολύ! Γνωστοί οι Climair, γερμανικοί αλλά πάντα 10 περίπου ευρώ πιο ακριβοί από τους HEKO.
Θα αφήσω να περάσει λίγος καιρός να κάτσουν σωστά οι μεμβράνες και θα σπέυσω μετά.
Για τους λασπωτήρες σίγουρα κάτι καλύτερο θα κάνουν,έστω και λίγο, ειδικά για βρωμία στον πίσω προφυλακτήρα και για το σπρεύ νερού στους απο πίσω (όπως σωστά προσθεσε παρακάτω ο Δίας), άλλωστε στα νέα αυτοκίνητα είναι πάρα πολύ διακριτικοί!
Και στο QQ λίγοι έβαζαν και όταν έβλεπαν το δικό μου έτρεχαν να παραγγείλουν!
Τελικά απόψε θα τα καταφέρεις στην μπύρα;...για στείλε κανενα link με τους λασπωτήρες να τους δούμε ρε Στέφανε, μήπως είμαι λάθος.
...το πμ μου λειτουργεί? ή έχει ακόμα μπουκώσει? σου ήρθε αυτό για σήμερα το βράδυ? -
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Βασίλη ευχαριστώ πολύ! Γνωστοί οι Climair, γερμανικοί αλλά πάντα 10 περίπου ευρώ πιο ακριβοί από τους HEKO.
Θα αφήσω να περάσει λίγος καιρός να κάτσουν σωστά οι μεμβράνες και θα σπέυσω μετά.
Για τους λασπωτήρες σίγουρα κάτι καλύτερο θα κάνουν,έστω και λίγο, ειδικά για βρωμία στον πίσω προφυλακτήρα και για το σπρεύ νερού στους απο πίσω (όπως σωστά προσθεσε παρακάτω ο Δίας), άλλωστε στα νέα αυτοκίνητα είναι πάρα πολύ διακριτικοί!
Και στο QQ λίγοι έβαζαν και όταν έβλεπαν το δικό μου έτρεχαν να παραγγείλουν!
Τελικά απόψε θα τα καταφέρεις στην μπύρα;...για στείλε κανενα link με τους λασπωτήρες να τους δούμε ρε Στέφανε, μήπως είμαι λάθος.
...το πμ μου λειτουργεί? ή έχει ακόμα μπουκώσει? σου ήρθε αυτό για σήμερα το βράδυ?Αυτούς εχω βρει αλλά έχουν και αλλους στο ebay. Για κάποιους αυστραλούς σε ξένο φορουμ που είχαν βάλει είδα!
http://www.ebay.com/itm/4PCS-Splash-Gua ... 5f&vxp=mtrPm για τη βραδυνή συνάντηση δεν έχω λάβει!
-
Αυτούς εχω βρει αλλά έχουν και αλλους στο ebay. Για κάποιους αυστραλούς σε ξένο φορουμ που είχαν βάλει είδα!
http://www.ebay.com/itm/4PCS-Splash-Gua ... 5f&vxp=mtrPm για τη βραδυνή συνάντηση δεν έχω λάβει!
Τους βλέπω τους λασπωτήρες Στέφανε. Μια χαρά είναι τελικά. Διακριτικοί και όμορφοι αλλα θα κρατάνε τίποτα αφού είναι τόσο μικροί τελικά? Δε σου κρύβω οτι ίσως να τους έβαζα.
Οι ανεμοθραύστες μετά απο μερικές μέρες χρήσης με έχουν ικανοποιήσει πλήρως. Είναι λεπτοί, φιμέ, ταιριάζουν και δεν τους βλέπεις άν δεν ξέρεις οτι υπάρχουν. Επίσης ο αεροδυναμικός τους θόρυβος είναι ελάχιστος και μετά τα 140 χλμ...
...άσχετο αλλα είδα χθές στο δρόμο ενα Peugeot 3008 απο test drive. Πολύ ιδιαίτερο, μοντέρνο και οικονομικής κατασκευής. Αλλα μικρό ρε παιδιά! Το περίμενα αρκετά μεγαλύτερο. Το Captur μου θύμισε σε μέγεθος. -
Ολοι διακριτικοί βγαίνουν πλέον. Και στο QQ και στο Yaris μικρούληδες ειναι, δεν κόβουν τα πάντα αλλά ειναι καλύτερα από το να μην έχεις.
Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι ότι είναι κινέζικοι και δεν ξέρω αν θα εφαρμόζουν τέλεια, ειδάλλως το αμάξι εχει υποδοχές εμφανείς. -
Ολοι διακριτικοί βγαίνουν πλέον. Και στο QQ και στο Yaris μικρούληδες ειναι, δεν κόβουν τα πάντα αλλά ειναι καλύτερα από το να μην έχεις.
Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι ότι είναι κινέζικοι και δεν ξέρω αν θα εφαρμόζουν τέλεια, ειδάλλως το αμάξι εχει υποδοχές εμφανείς.Ρε σύ δυστυχώς όλα Κινέζικα είναι πλέον... Τί να κάνουμε? Να σου πώ και κάτι? Άν δεν ταιριάζουν 100% στην υποδοχή της Χ1, τους κάνεις λίγο με ενα κοπίδι και τους διορθώνεις την πατούρα. Ούτως η άλλως σκληρό λάστιχο είναι το υλικό τους. Τους βάζεις και λίγη μαύρη σιλικόνη πρίν το βίδωμα και είσαι έτοιμος!
-
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι ότι είναι κινέζικοι και δεν ξέρω αν θα εφαρμόζουν τέλεια, ειδάλλως το αμάξι εχει υποδοχές εμφανείς.Ρε σύ δυστυχώς όλα Κινέζικα είναι πλέον... Τί να κάνουμε? Να σου πώ και κάτι? Άν δεν ταιριάζουν 100% στην υποδοχή της Χ1, τους κάνεις λίγο με ενα κοπίδι και τους διορθώνεις την πατούρα. Ούτως η άλλως σκληρό λάστιχο είναι το υλικό τους. Τους βάζεις και λίγη μαύρη σιλικόνη πρίν το βίδωμα και είσαι έτοιμος!
Ναι βρε όλα κινεζικά είναι αλλά αν τα φέρνει επίσημα η εταιρεία θα κουμπώνουν τέλεια.
Θυμάμαι και στο qq κάποιοι είχαν φέρει από Κίνα και δεν κούμπωναν σωστά.
Εσυ θα πάρεις ; ίσως το ψάξω και στο bimmerforums που είχα δει κάποιους Αυστραλούς που αγοράσαν μπας και πετύχουμε ίδιο μαγαζί.
Εμένα μου ήρθαν χθες και τα magic stick που παρήγγειλε απευθείας από την εταιρεία μαζί με δώρο ένα υγρό για αφαίρεση ρετσινιων.
Με έχουν μάθει πλέον με τόσα που έχω πάρει (ακόμα και για το leasing έχω πάρει) και μου τα φέρνουν στο γραφείο και μου κάνουν πάντα και ένα δωράκι.
Τέλεια εφαρμογή και το χρωμα απολύτως σωστό. Κάλυψα ήδη το παράσημο χαμηλά στη μάσκα.
Μένει ακόμα το πίσω κάλυμμα που ήταν δώρο που δεν ήρθε ακόμα από Γερμανία.
Πέρασα και από το Γιαννικελη (πάντα σούπερ εξυπηρετικός ο κύριος Κώστας και μέγας γνωστής του θέματος μεμβρανών) για τον τυπικό έλεγχο 15-20 μέρες μετά την τοποθέτηση όπου μου πάτησε και το σαγρέ κομμάτι περιμετρικά των πίσω τζαμιών και έχουν κάτσει άψογα !!!Με την ευκαιρία βολτίτσα πάλι σήμερα με την Χ1 στα καλύβια για κοψίδι και μετά παραλιακή για καφεδάκι. Φτάσαμε τα 900+ χιλιόμετρα.
Πολύ καλό κράτημα και στρίψιμο στα γνωστά κομμάτια από Λαγονησί προς Βούλα με ταχύτητες που δεν είχα πιάσει με κανένα άλλο αμάξι μου ως τώρα ( μην φανταστείτε τίποτα καγκουριλικια, αλλά όπου με rav, qq, Yaris έμπαινα με 80 , εδώ μπήκα ανετότερα με 100-110 και είχα περιθώρια (άλλο αν είμαι κότα και είχα και τη γυναίκα δίπλα) και πληροφορία, ενώ όπου του έλεγα να πάει πήγαινε χώρις ασάφειες στο τιμόνι.Στο τέλος τα χαλάσαμε λίγο που πήγαμε να πάρουμε τα παιδιά από τη γιαγιά και ο μικρός ανακατευόταν λίγο και κάναμε ασκήσεις ετοιμότητας με πετσέτες στο πίσω κάθισμα και τη γυναίκα δίπλα με τάπερ στο χέρι. Ευτυχώς έχω τόσο χώρο στο πορτ μπαγκαζ που κουβαλάω πράγματα για κάθε περίπτωση.
Μόνη τυχερή η κόρακλα που έκατσε μπροστά και γούσταρε βόλτα με τη Μπέμπα η ψωνάρα (θα μου βγει με ακριβά γούστα και θα ταλαιπωρήσει κόσμο!!)Με την ευκαιρία να και μερικές φωτό όπως είχα υποσχεθεί (τραβήχθηκαν το μεσημέρι έξω από του Γιαννικέλη στο Γέρακα)
-
Αυτά είναι! Μπράβο ρε Στεφανε! Απόλαυσε βόλτες με τη μπεμπα! Όσο για την κόρη σου μου θύμισε την τριών χρονών δική μου που όταν μου είχαν δώσει αμάξι αντικατάστασης γυρίζει κ μου λέει:
Να το δώσεις πίσω! Να πάρεις πάλι το δικό μας! Αυτό δεν μου αρέσει!! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Αυτά είναι! Μπράβο ρε Στεφανε! Απόλαυσε βόλτες με τη μπεμπα! Όσο για την κόρη σου μου θύμισε την τριών χρονών δική μου που όταν μου είχαν δώσει αμάξι αντικατάστασης γυρίζει κ μου λέει:
Να το δώσεις πίσω! Να πάρεις πάλι το δικό μας! Αυτό δεν μου αρέσει!!Να σαι καλά! Να χαίρεσαι και εσύ τα παιδάκια σου!
Η διαφορά είναι ότι εμένα είναι σχεδόν 11 και σιγά σιγά θα βλέπει με άλλο μάτι τα αμαξάκια και τις βόλτες ... -
Κούκλα η Χ1 και μ αυτό το χρώμα! Καλοτάξιδο iceman. Χαίρομαι που το αμάξι ικανοποιεί όμορφες οικογένεις! Να πιάσουν τουλάχιστον τόπο τα φράγκα που διαθέσαμε
Αν έχεις την καλοσύνη, μου θυμίζεις τον τύπο και την μάρκα των μεμβρανών; Έχουν και φίλτρο για τον ήλιο; -
Οι ζαντες ειναι πανεμορφες Iceman και το κανουν ακομα πιο κουκλα
-
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
Οι ζαντες ειναι πανεμορφες Iceman και το κανουν ακομα πιο κουκλαΚούκλα η Χ1 και μ αυτό το χρώμα! Καλοτάξιδο iceman. Χαίρομαι που το αμάξι ικανοποιεί όμορφες οικογένεις! Να πιάσουν τουλάχιστον τόπο τα φράγκα που διαθέσαμε
Αν έχεις την καλοσύνη, μου θυμίζεις τον τύπο και την μάρκα των μεμβρανών; Έχουν και φίλτρο για τον ήλιο;Ευχαριστώ παιδιά!
Οι μεμβράνες είναι madico Onyx 35 μπροστά και 20 πίσω -
Να χαίρεσαι την Μπέμπα. Φοβερό το χρώμα και οι μεμβράνες !!!
35,20 έχω βάλει και εγώ στην γιαπωνέζα.
-
Στέφανε πολύ όμορφη η χ1 και το χρώμα της υπέροχο! Να χαίρεσαι πάνω από όλα την οικογένεια σου αλλά και την αμαξάρα σου!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Γιώργο και Σπύρο ευχαριστώ πολύ!!!
-
Ναι βρε όλα κινεζικά είναι αλλά αν τα φέρνει επίσημα η εταιρεία θα κουμπώνουν τέλεια.
Θυμάμαι και στο qq κάποιοι είχαν φέρει από Κίνα και δεν κούμπωναν σωστά.
Εσυ θα πάρεις ; ίσως το ψάξω και στο bimmerforums που είχα δει κάποιους Αυστραλούς που αγοράσαν μπας και πετύχουμε ίδιο μαγαζί.
Εμένα μου ήρθαν χθες και τα magic stick που παρήγγειλε απευθείας από την εταιρεία μαζί με δώρο ένα υγρό για αφαίρεση ρετσινιων.
Με έχουν μάθει πλέον με τόσα που έχω πάρει (ακόμα και για το leasing έχω πάρει) και μου τα φέρνουν στο γραφείο και μου κάνουν πάντα και ένα δωράκι.
Τέλεια εφαρμογή και το χρωμα απολύτως σωστό. Κάλυψα ήδη το παράσημο χαμηλά στη μάσκα.
Μένει ακόμα το πίσω κάλυμμα που ήταν δώρο που δεν ήρθε ακόμα από Γερμανία.
Πέρασα και από το Γιαννικελη (πάντα σούπερ εξυπηρετικός ο κύριος Κώστας και μέγας γνωστής του θέματος μεμβρανών) για τον τυπικό έλεγχο 15-20 μέρες μετά την τοποθέτηση όπου μου πάτησε και το σαγρέ κομμάτι περιμετρικά των πίσω τζαμιών και έχουν κάτσει άψογα !!!Με την ευκαιρία βολτίτσα πάλι σήμερα με την Χ1 στα καλύβια για κοψίδι και μετά παραλιακή για καφεδάκι. Φτάσαμε τα 900+ χιλιόμετρα.
Πολύ καλό κράτημα και στρίψιμο στα γνωστά κομμάτια από Λαγονησί προς Βούλα με ταχύτητες που δεν είχα πιάσει με κανένα άλλο αμάξι μου ως τώρα ( μην φανταστείτε τίποτα καγκουριλικια, αλλά όπου με rav, qq, Yaris έμπαινα με 80 , εδώ μπήκα ανετότερα με 100-110 και είχα περιθώρια (άλλο αν είμαι κότα και είχα και τη γυναίκα δίπλα) και πληροφορία, ενώ όπου του έλεγα να πάει πήγαινε χώρις ασάφειες στο τιμόνι.Στο τέλος τα χαλάσαμε λίγο που πήγαμε να πάρουμε τα παιδιά από τη γιαγιά και ο μικρός ανακατευόταν λίγο και κάναμε ασκήσεις ετοιμότητας με πετσέτες στο πίσω κάθισμα και τη γυναίκα δίπλα με τάπερ στο χέρι. Ευτυχώς έχω τόσο χώρο στο πορτ μπαγκαζ που κουβαλάω πράγματα για κάθε περίπτωση.
Μόνη τυχερή η κόρακλα που έκατσε μπροστά και γούσταρε βόλτα με τη Μπέμπα η ψωνάρα (θα μου βγει με ακριβά γούστα και θα ταλαιπωρήσει κόσμο!!)Με την ευκαιρία να και μερικές φωτό όπως είχα υποσχεθεί (τραβήχθηκαν το μεσημέρι έξω από του Γιαννικέλη στο Γέρακα)
Καλορίζικο & καλοτάξιδο φίλε μου,
Πραγματικά πανέμορφο αυτοκίνητο...
Τεως κάτοχος QQ & εγώ (πρώτης γενιάς) και νυν ενός SX4 S-Cross ,
ευελπιστώ το επόμενο μου αυτοκίνητο να ειναι Χ1 ...
Ποια έκδοση έχεις πάρει ;; -
Σε ευχαριστώ!
Είναι η Sdrive 18i σε Xline επίπεδο εξοπλισμού με λίγα επιπλέον πράγματα ακόμα. -
Πανέμορφη!!!! Υπέροχες ζάντες
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Μπράβο ρε Στέφανε! Καλές βόλτες να έχεις ρε φίλε και πολλά όμορφα χλμ με την οικογένειά σου!
Πολύ καλό το χρώμα! Σηκώνει πολύ βρώμα και θα το απολαύσεις σίγουρα! Αυτό με το στικάκι θα το δώ, στείλε link, άν και έχω πάρει απο το Σπανό το γνήσιο της BMW με τα 2 μπουκαλάκια με πινελάκι, και όπου έχει χρειαστεί να ''επέμβω'' άν και πιάνει το χέρι μου, φαίνεται άν είσαι λεπτολόγος.
Εγώ έβγαλα απευθείας τα διαφημιστικά απ'την πίσω πινακίδα, και μάλιστα τους είπα στο Σπανό όταν τους έχωσα να μου τα βγάλουν, το κλασσικό που λέω πάντα. ''Πόσα θα μου δίνετε κάθε μήνα για να τα αφήσω και να σας διαφημίζω?''Καλοτάξιδο λέμεεεε!!!!!!!
Υ.Γ. για να ανεβάζουμε και οι υπόλοιποι καμια φωτό!!!! -
Βασίλη ευχαριστώ πολύ!
http://www.magicstick.gr/ μπες και δες.
Το έχω βρει χρόνια και τα προτιμώ από τα πινελάκια που δίνουν οι αντιπροσωπειες.
Και αυτά φαίνονται από κοντά αλλά το μπαλώματακι είναι ομοιόμορφο και είναι λείο.Μονο στο yaris hybrid που είναι σε λευκό πέρλε δεν μπόρεσαν να μου εγγυηθούν ότι θα ταιριάζει απόλυτα επειδή είναι τριπλής επίστρωσης και δεν το έφτιαξαν.
BMW X1 2016