-
Ο χρήστης d_am έγραψε:
Προσωπικά, να είμαστε καλά, την τρέχουσα εβδομάδα θα υπογράψω συμφωνία για 16D Mpack.
Οπότε προτείνω για να χαρούμε όλοι (εσείς που χαίρεστε ήδη κι εμείς που..πρόκειται) να συναντηθούμε ΣΒΚ τώρα που φτιάχνει και ο καιρός στο Πήλιο (στα μέρη μου) ή όπου αλλού προκύψειΩραία ιδέα! Με το καλό να παραγγείλεις και παραλάβεις και όλο και κάτι θα κανονίσουμε
-
Τελικά οι υποψήφιοι τι κανατε;
Εγώ το έχω παραγγείλει και περιμένω να το πάρω μάλλον τέλη της εβδομάδας ή αρχές της επόμενης.
-
Ο χρήστης gnone έγραψε:
Τελικά οι υποψήφιοι τι κανατε;
Εγώ το έχω παραγγείλει και περιμένω να το πάρω μάλλον τέλη της εβδομάδας ή αρχές της επόμενης.
Από τα ετοιμοπαραδοτα της προσφοράς πήρες τελικά; Τι τελικό εξοπλισμό; συγνώμη που ρωτάω πάλι αλλά έχω χαθεί με τόσες νέες παραγγελίες!!!
Με το καλό να παραλάβεις!!!
-
Από τα ετοιμοπαραδοτα της προσφοράς πήρες τελικά; Τι τελικό εξοπλισμό; συγνώμη που ρωτάω πάλι αλλά έχω χαθεί με τόσες νέες παραγγελίες!!!
Ναι ετοιμοπαράδοτη. Είναι xline, καθρέπτες, καθίσματα, αυτόματη πόρτα πίσω, αισθητήρες μπρος-πίσω και μεταλλικά τελειώματα στα παράθυρα.
Απ’ ότι βλέπω είμαστε και γείτονες … Μένω Μελίσσια -
Ο χρήστης gnone έγραψε:
Ναι ετοιμοπαράδοτη. Είναι xline, καθρέπτες, καθίσματα, αυτόματη πόρτα πίσω, αισθητήρες μπρος-πίσω και μεταλλικά τελειώματα στα παράθυρα.
Απ’ ότι βλέπω είμαστε και γείτονες … Μένω ΜελίσσιαΝαι τώρα θυμήθηκα, manual σωστά ;
Απο Σφακ ;
Έλα την επόμενη εβδομάδα στη συνάντηση που θα κάνουμε! -
gnone και d_am με το καλό να τις παραλάβετε ρε παιδιά!
Κάνατε πολύ καλή επιλογή, ότι εξτρα και να βάλατε, όσα κυβικά και να είναι.
Το Χ1 είναι ενα πολύ καλό αυτοκίνητο ακόμα και στις βασικές εκδόσεις. Όσα και να λέμε και να γράφονται εδω μέσα, θα μείνετε πιστεύω πολύ ικανοποιημένοι και χαμογελαστοί (κάτι που τείνει να εκλείψει με την ''πρώτη φορά'')!!! -
Με το καλό και από μένα!!
Καλοτάξιδες και ασφαλείς εύχομαι!Σήμερα είδα το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης σε πλήρη εφαρμογή! Πήγα να περάσω με πορτοκαλί φανάρι πίσω από προπορευόμενο όχημα και, επειδή πλησίασα πολύ, το αμάξι κοκκάλωσε και με άφησε καρφωμένο να με πιάσει το κόκκινο!!
Για να μαθαίνω να σταματάω στο πορτοκαλί!! -
Ναι τώρα θυμήθηκα, manual σωστά ;
Απο Σφακ ;
Έλα την επόμενη εβδομάδα στη συνάντηση που θα κάνουμε!Σωστά!
Τι είναι αυτή η συνάντηση?gnone και d_am με το καλό να τις παραλάβετε ρε παιδιά!
Κάνατε πολύ καλή επιλογή, ότι εξτρα και να βάλατε, όσα κυβικά και να είναι.
Το Χ1 είναι ενα πολύ καλό αυτοκίνητο ακόμα και στις βασικές εκδόσεις. Όσα και να λέμε και να γράφονται εδω μέσα, θα μείνετε πιστεύω πολύ ικανοποιημένοι και χαμογελαστοί (κάτι που τείνει να εκλείψει με την ''πρώτη φορά'')!!!Ευχαριστώ πολύ Βασίλη! Έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις συζητήσεις και με πείσατε ότι το αυτοκίνητο αξίζει! Αυτό βέβαια νομίζω και εγώ από τα td που έχω κάνει.
Καλά ταξίδια σε όλους!Με το καλό και από μένα!!
Καλοτάξιδες και ασφαλείς εύχομαι!Να'σαι καλά emperor
-
Για τη συνάντηση δες παρακάτω
viewtopic.php?t=59931Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Με το καλό και από μένα!!
Καλοτάξιδες και ασφαλείς εύχομαι!Σήμερα είδα το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης σε πλήρη εφαρμογή! Πήγα να περάσω με πορτοκαλί φανάρι πίσω από προπορευόμενο όχημα και, επειδή πλησίασα πολύ, το αμάξι κοκκάλωσε και με άφησε καρφωμένο να με πιάσει το κόκκινο!!
Για να μαθαίνω να σταματάω στο πορτοκαλί!!Είναι όντως φοβερή εώς τρομακτική η κάθε φορά που ενεργοποιείται το σύστημα Billy!
Όπως επίσης το οτι βυθίζεται το πετάλι του φρένου και εξαφανίζεται κάτω απο το πόδι εκείνη τη στιγμή!
Είναι βέβαιο οτι κάποια στιγμή αυτό το σύστημα θα μας γλιτώσει απο επίσκεψη στο φαναρτζή! -
Το πιο πιθανό είναι να πέσει ο από πίσω πάνω σου αν εκεί που επιταχύνεις κι αυτός αποφασίσει να κάνει το ίδιο όπως είναι λογικό, το αυτοκίνητο φρενάρει από μόνο του εντελώς αψυχολόγητα, πιάνοντάς τον απροετοίμαστο. Θα το είχα κλείσει αμέσως το σύστημα αν μου έκανε τέτοιο χουνέρι.
-
Αν βλέπεις το φανάρι πορτοκαλί, έχεις δύο αυτοκίνητα μπροστά σου και πατάς γκάζι για να περάσεις, τότε προφανώς δε σου φταίει το σύστημα του αυτόματου φρεναρίσματος...
Δε ξέρω αν θα μπορέσεις να πείσεις την ασφάλεια πόσο λογική είναι μια τέτοια συμπεριφορά, όταν σκάσεις στον μπροστινό σου.
-
Καμία ασφαλιστική δεν θα πείσεις. Είναι κοινή αυτοκινητιστική λογική όμως ότι πρέπει να οδηγείς στρωτά και προβλέψιμα για τους άλλους χωρίς φρενάρισμα χωρίς λόγο για παράδειγμα. Σύστημα που κάνει ό,τι θέλει το ίδιο και όχι αυτό που θέλει/περιμένει ο οδηγός του είναι για κλείσιμο!
-
Αυτο που περιγραφεται παραπανω ειναι το active guard η' καποια εξτρα λειτουργια του driver assistant; υπαρχει η δυνατοτητα πληρους απενεργοποιησης του συστηματος;
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Αν βλέπεις το φανάρι πορτοκαλί, έχεις δύο αυτοκίνητα μπροστά σου και πατάς γκάζι για να περάσεις, τότε προφανώς δε σου φταίει το σύστημα του αυτόματου φρεναρίσματος...Δε ξέρω αν θα μπορέσεις να πείσεις την ασφάλεια πόσο λογική είναι μια τέτοια συμπεριφορά, όταν σκάσεις στον μπροστινό σου.
Ένα αυτοκίνητο είχα μπροστά μου και προλάβαινα άνετα να περάσω. Ο λόγος που σταμάτησε το αμάξι είναι επειδή πλησίασα το προπορευόμενο όχημα. Με απενεργοποιημένο το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος θα προλάβαινα χωρίς να με πιάσει κόκκινο.
Να σκάσω πάνω στον μπροστινό μου που επίσης προσπαθεί να περάσει το φανάρι λίγο δύσκολο...Εκτός από το σύστημα αποφυγής που έχει αυτόν ακριβώς το ρόλο μιλάμε και για ταχύτητες ελάχιστες - από φανάρι ξεκινούσαμε...άντε να είχα πιάσει 20-30 - για να πατάς γκάζι για να πέσεις πάνω στον μπροστινό θα πρέπει να έχεις οδηγήσει μόνο σε συγκρουόμενα... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το πιο πιθανό είναι να πέσει ο από πίσω πάνω σου αν εκεί που επιταχύνεις κι αυτός αποφασίσει να κάνει το ίδιο όπως είναι λογικό, το αυτοκίνητο φρενάρει από μόνο του εντελώς αψυχολόγητα, πιάνοντάς τον απροετοίμαστο. Θα το είχα κλείσει αμέσως το σύστημα αν μου έκανε τέτοιο χουνέρι.Αλέξανδρε και εγώ εκτός πόλης το έχω πάντα απενεργοποιημένο, αλλά μέσα στην πόλη το έχω ανοιχτό...μήπως και χρειαστεί...Δυο φορές που χρειάστηκε να φρενάρω απότομα για να αποφύγω όχημα που μου πετάχτηκε στον δρόμο το πρόλαβα μόνος. Το σύστημα από μόνο του με έχει φρενάρει στιγμιαία **λίγο **άλλες δύο φορές χωρίς να το θεωρώ απολύτως αναγκαίο - ήμουν κοντά μεν αλλά χωρίς κίνδυνο. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που με σταμάτησε εντελώς!
-
Ο χρήστης gnone έγραψε:
Απ’ ότι βλέπω είμαστε και γείτονες … Μένω ΜελίσσιαΚαι άλλος γείτονας...!! Εγώ είμαι Βριλήσσια, αλλά ψηλά, στην παλιά ναυτική βάση.
Με το καλό να παραλάβεις....πολύ καλός εξοπλισμός!!
-
Ο χρήστης akis1804 έγραψε:
Αυτο που περιγραφεται παραπανω ειναι το active guard η' καποια εξτρα λειτουργια του driver assistant; υπαρχει η δυνατοτητα πληρους απενεργοποιησης του συστηματος;Sent from my iPad using Tapatalk
Το active guard είναι κι απενεργοποειται από το κουμπάκι κάτω από τα αλάρμ
-
Και άλλος γείτονας...!! Εγώ είμαι Βριλήσσια, αλλά ψηλά, στην παλιά ναυτική βάση.
Με το καλό να παραλάβεις....πολύ καλός εξοπλισμός!!
Ευχαριστώ!
Μπορεί και να συναντηθούμε καμιά φορά στον δρόμο.... -
...γιατι το Χ1 μου εκτός απο αυτοκίνητο είναι όποτε απαιτείται και εργαλείο!
Άλλωστε τα baggage για τον constructor έτσι είναι....έτυχε βέβαια να είμαι με τη BMW και όχι με το King-Kab , αλλα δεν το λυπήθηκα. Έπερεπε να πάρει και αυτό το βάπτισμα του πυρός.
BMW X1 2016