-
Ο χρήστης ekatsaros έγραψε:
Κάπου εκεί προσανατολιζόμουν: llumar εξουσιοδοτημένο. Θα δοκιμάσω αυτο της βουλιαγμένης λοιπόν. (Κάτι που δεν μου άρεσε πολύ στη llumar ειναι το πολύ σκουρο χρώμα απέξω αλλά μαλλον θα το προσπεράσω... πιθανόν επιλέγοντας ανοιχτοτερη απόχρωση)
Ελπίζω η τιμή να κυμανθεί κοντά στα 150...
Για τις 3Μ ειχα πληρώσει 200 σε golf GT πριν μερικά χρόνια...Στη Llumar στη βουλιαγμενη εχω βαλει μεμβρανες και μπορω να σου πω τα καλυτερα! Καλη δουλεια εξυπηρετηση και επαγγελματιες! Εγω στο x1 εβαλα της titanium γιατι φοβομουν οτι με της alu light θα ειναι πολυ σκουρο και θα με κουραζε στην οδηγηση! Τα παιδια βεβαια μου προτειναν της alu light για suv και γενικα για αμαξια με μεγαλα παραθυρα και ειχαν δικιο! Αλλιως πως το βλεπεις απο εξω και αλλιως οταν εισαι μεσα!
-
Storm, και εγω στο περιστερι ειχα βαλει (μονο ενα μαγαζι ειχε τοτε ο Κινδηρογλου) το 1995 σε ενα golf mkII. Καπου τοσο ειχα πληρωσει....!!
-
Τότε όλοι Περιστέρι πηγαίναμε. Τρελές δουλειές ο Κινδήρογλου. Έκλεινες ραντεβού αρκετές μέρες ποιο πριν και έβαζε μέσα πάντα δύο αυτοκίνητα.
Λοιπόν ξαναγυρνάμε στο θέμα.
Στο Panda έχω βάλει την καλύτερη μεμβράνη στο πίσω τζάμι... και στην καλύτερη τιμή. 5euro!...
Φουλ προστασία και κουμπώνει θαυμάσια... -
Η μόνη εμπειρία που έχω από μεμβράνες ήταν μια φορά που μπήκα στο πίσω κάθισμα (καγκουρο)αυτοκινήτου γνωστού και μετά από ταξίδι 2 ωρών νόμιζα ότι θα αρχίσει να βρέχει ενώ έξω είχε χαρά Θεού...
Τι γνώμη έχετε για τις 3Μ και τις Llumar? Η 3Μ είναι γνωστή εταιρεία εξαιρετικά υψηλής τεχνολογίας σε πολλές εφαρμογές, δεν ξέρω όμως αν επιβεβαιώνεται και στις αντηλιακές μεμβράνες. Την άλλη την είδα ανατρέχοντας στις τελευταίες σελίδες αυτού του νήματος, αλλά δεν καταλαβαίνω αν είναι αντάξια ή και καλύτερη.
Εϊμαι προβληματισμένος για το αποτέλεσμα : θέλω προστασία από την UV (αυτό υποτίθεται ότι το δίνουν και οι 2) και από την αντηλιά αλλά δεν θέλω να κάνω το αυτοκίνητο πολύ σκούρο. Επίσης δεν μου αρέσει αισθητικά το να βλέπω 2 τζάμια σκούρα και 2 ανοιχτόχρωμα.
Ενδεικτικό κόστος:
3Μ crystal line (υποτίθεται η κορυφαία της 3Μ): 350
Llumar 'προστασία από ζέστη' : 260Άλλη καλή εταιρεία υπάρχει?
-
madico και llumar οι καλύτερες!
-
Για εμένα κορυφαίες είναι οι Madico & 3M. Η llumar είναι μισό κλικ πιο κάτω. Πάντως τα εργοστάσια που βγάζουν μεμβράνες είναι 2-3 στον κόσμο και απλά διαφοροποιούνται σε κάποια χαρακτηριστικά και στο marketing. Π.χ. llumar & v-kool είναι το ίδιο εργοστάσιο, αλλά οι δεύτερες έχουν διπλάσια τιμή από τις llumar.
€350 πήρα προσφορά και εγώ για τις Crystal Line για το Kuga. Εσύ για ποιο αυτοκίνητο?
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Για εμένα κορυφαίες είναι οι Madico & 3M. Η llumar είναι μισό κλικ πιο κάτω. Πάντως τα εργοστάσια που βγάζουν μεμβράνες είναι 2-3 στον κόσμο και απλά διαφοροποιούνται σε κάποια χαρακτηριστικά και στο marketing. Π.χ. llumar & v-kool είναι το ίδιο εργοστάσιο, αλλά οι δεύτερες έχουν διπλάσια τιμή από τις llumar.€350 πήρα προσφορά και εγώ για τις Crystal Line για το Kuga. Εσύ για ποιο αυτοκίνητο?
Μπορείς φίλε μου να μου πεις που βρήκες τις crystal line γιατί ψάχνω και εγώ για αυτές;
-
Ο χρήστης loykiloyk έγραψε:
Μπορείς φίλε μου να μου πεις που βρήκες τις crystal line γιατί ψάχνω και εγώ για αυτές;Στην εταιρεία Παρ-Μπρίζ Νικήτας (www.nikitas.gr).
-
Μπορείς φίλε μου να μου πεις που βρήκες τις crystal line γιατί ψάχνω και εγώ για αυτές;
Στην εταιρεία Παρ-Μπρίζ Νικήτας (http://www.nikitas.gr).
Ευχαριστώ
-
Για εμένα κορυφαίες είναι οι Madico & 3M. Η llumar είναι μισό κλικ πιο κάτω. Πάντως τα εργοστάσια που βγάζουν μεμβράνες είναι 2-3 στον κόσμο και απλά διαφοροποιούνται σε κάποια χαρακτηριστικά και στο marketing. Π.χ. llumar & v-kool είναι το ίδιο εργοστάσιο, αλλά οι δεύτερες έχουν διπλάσια τιμή από τις llumar.€350 πήρα προσφορά και εγώ για τις Crystal Line για το Kuga. Εσύ για ποιο αυτοκίνητο?
Renault Grand Scenic.
Έχουμε και στα 2 μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο.Τείνω να πάω προς Llumar γιατί άκουσα πολύ καλές εντυπώσεις από 2 γνωστούς που είχαν βάλει παλιότερα και είναι φθηνότερες από τις 3M. Η 3Μ έχει το καλό ότι μπορεί σε διαφανές χρώμα να σου προσφέρει πληρη προστασία, σύμφωνα με αυτα που λένε, μέλλει να αποδειχθεί στην πράξη.
-
Στην εταιρεία Παρ-Μπρίζ Νικήτας (http://www.nikitas.gr).
Σε αυτόν τις είχα βάλει το 2009 σε Golf. Εξαιρετική τοποθέτηση. Ελπίζω και σήμερα να είναι έτσι γιατί ενδιαφέρομαι για άλλα αυτοκίνητο.
-
Carglass, Γιαννικέλης, Νικήτας όλοι κάνουν πολύ καλές τοποθετήσεις. Δεν είναι και κάτι δύσκολο εδώ που τα λέμε, απλά θέλει λίγο προσοχή και να μην βιάζεται ο τοποθετητής.
-
Αυτα εδω τα τοποθετουν ολοι ανεξαρτητα μαρκας μεμβρανης?,γιατι εχω δει και αυτοκινητα που ενω εχουν μεμβρανες δεν τους εχουν βαλει αυτα τα 'καλλυματα' αναμεσα.
-
Αυτά είναι απλά vinyl αυτοκόλλητα, τα βρίσκεις στο eBay σε ότι χρώμα/σχέδιο θες, ή πας σε μαγαζί με μεμβράνες -που συνήθως βάζουν και αυτοκόλλητα- και τους λες τι θες....
-
Έβαλα σήμερα τις madico (onyx) στο Γιαννικελη στο Γέρακα. 35αρες μπροστά και 20αρες πίσω.
Μπορεί να βάλω μελλοντικά και διαφανή wincos (οι wincos ειναι η σειρά για τς παρμπρίζ) στο μπροστινό παρμπρίζ γιατί κόβει πολύ τη ζέστη.
Άριστη δουλειά και εξυπηρέτηση.τι τιμουλα τις εβαλες τις μεμβρανες?εχω ακουσει τα καλυτερα για τον συγκεκριμενο...με 35 μπροστα, 20 πισω ειμαστε καλυμμενοι με χαρτια κλπ?
-
Ο χρήστης tristanos έγραψε:
Έβαλα σήμερα τις madico (onyx) στο Γιαννικελη στο Γέρακα. 35αρες μπροστά και 20αρες πίσω.
Μπορεί να βάλω μελλοντικά και διαφανή wincos (οι wincos ειναι η σειρά για τς παρμπρίζ) στο μπροστινό παρμπρίζ γιατί κόβει πολύ τη ζέστη.
Άριστη δουλειά και εξυπηρέτηση.@iceman7
τι τιμουλα τις εβαλες τις μεμβρανες?εχω ακουσει τα καλυτερα για τον συγκεκριμενο...με 35 μπροστα, 20 πισω ειμαστε καλυμμενοι με χαρτια κλπ?τιμή με pm
Με 35 μπροστά δεν είσαι ΟΚ και δεν σου δίνει βεβαίωση και σηματάκι, εκτός αν έχεις χαρτί απο γιατρό/νοσοκομείο για πάθηση ματιών, φωτοφοβία κλπ, όπως είχα εγώ και μου έδωσε! -
Νομίζω το έχω ξαναγράψει κάπου εδώ μέσα, αν μιλάμε για MADICO, τότε μόνο οι WinCos, και πιο συγκεκριμένα οι 90 και 70, είναι νόμιμες βάσει ΚΥΑ.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Νομίζω το έχω ξαναγράψει κάπου εδώ μέσα, αν μιλάμε για MADICO, τότε μόνο οι WinCos, και πιο συγκεκριμένα οι 90 και 70, είναι νόμιμες βάσει ΚΥΑ.Οι wincos μου είπαν ότι είναι μόνο για το μπροστινό παρμπριζ!
Οταν γράφω μπροστά εννοώ τα παράθυρα οδηγού/συνοδηγού! -
Η WinCos90 μπορεί θεωρητικά να μπει και στο parebrise, καθώς πληροί το ποσοστό που προβλέπεται στη ΚΥΑ, και μπορεί φυσικά να μπει και στα πλευρικά. Η WinCos70 όμως καλύπτει οριακά το ποσοστό για τα παράθυρα οδηγού-συνοδηγού, αλλά δεν μπορεί να μπει στο parebrise.
-
α οκ..ευχαριστω πολυ και τους δυο.και για το πμ.
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ