-
Άλλη μια απορία...
Πώς καθαρίζουμε το κράνος?[list:gy17zbjg]-Το βάζουμε σε μια λεκάνη με Tide, στο χέρι ?
-Το πετάμε στο πλυντήριο στους 40 βαθμούς ?
-Αφού έχει γίνει χάλια, το πετάμε στα σκουπίδια, αφού όπου να 'ναι λήγει ?
-Το δίνουμε στη μαμά να κάνει ότι τη φωτίσει ο Θεός ?[/list:u:gy17zbjg]Μα, πώς καθαρίζει ?
-
Άλλη μια απορία...
Πώς καθαρίζουμε το κράνος?[list:gy17zbjg]-Το βάζουμε σε μια λεκάνη με Tide, στο χέρι ?
-Το δίνουμε στη μαμά να κάνει ότι τη φωτίσει ο Θεός ?[/list:u:gy17zbjg]Μα, πώς καθαρίζει ?
-
Άλλη μια απορία...
-
Εάν έχει αφαιρούμενες επενδύσεις, τις αφαιρούμε και τις πλένουμε με κάποιο μαλακό απορυπαντικό που χρησιμοποιείται και το πλύσιμο ευαίσθητων ρούχων.
Εάν δεν έχει αφαιρούμενες επενδύσεις, τότε το καθαρίζουμε πολύ συχνά με βρεγμένη βαμβακερή πετσέτα. Απομακρύνει την σκόνη, ιδρώτα, κλπ.
Υπάρχουν και σπρέυ καθαρισμού, αλλά οι περισσότεροι λένε να τα αποφεύγεις.
Καλά πλυσίματα.
ΥΓ Εγώ μόνο νεράκι!
-
To νεράκι με πατσέτα, μοιάζει προτιμότερο.
Α, και λίγο Azax για το πλαστικό μπροστά
-
Ειδικά στην ζελατίνα είναι που βάζουμε μόνο νερό! AZAX, οινόπνευμα, κλπ, ούτε να το σκεφτούμε!
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Ειδικά στην ζελατίνα είναι που βάζουμε μόνο νερό! AZAX, οινόπνευμα, κλπ, ούτε να το σκεφτούμε!Why ?
-
Καταστρέφεται το υλικό κατασκεύης και η δομή της! Ουσιαστικά γίνεται επικίνδυνη αφού θα είναι εύθραστη.
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Καταστρέφεται το υλικό κατασκεύης και η δομή της! Ουσιαστικά γίνεται επικίνδυνη αφού θα είναι εύθραστη.Aυτό φαντάστηκα κι εγώ.
Βέβαια, για την περίπτωσή μου,
δεν μιλάμε για κάποιο αξιόλογο κράνος -
Δεν έχει σημασία η 'μάρκα' αλλά οι προδιαγραφές. Νομίζω CE22.5 είναι η πλέον πρόσφατη. Ακριβό και φτηνό, το ίδιο καταστρέφονται από μη-σωστή χρήση-συντήρηση. Προσέχουμε για να έχουμε.
-
μια συμβουλη για να εξαφανιστουν μικρες γραντζουνιες απο την ζελατινα....
την περναμε με αλοιφη γιαλισματος αυτοκινητου και μετα τριβουμε με ενα μαλακο πανι.
-
Η συμβουλή από το κατάστημα που αγόρασα το κράνος μου ήταν ξεκάθαρη: Μόνο νερό.
-
Από έξω όποτε βρέχει (συχνά εδώ...).
Τη ζελατίνα ακόμα ποτέ (αλλά θα χρειαστεί σύντομα...)
Το εσωτερικό ποτέ, μιας και με το κρύο και τα 15 λεπτά που οδηγώ σπίτι σχολή δεν ίδρωσα ποτέ και όποτε παίρνω το σκούτερ προσπαθώ να είμαι φρεσκολουσμένος. -
απεξω με σαπουνονερο
απο μεσα με το ειδικο σπρει...ψεκαζεις το αφηνεις αναποδα για μια ωρα και μετα το φορας και εφυγες -
Ο χρήστης Random έγραψε:
απεξω με σαπουνονερο
απο μεσα με το ειδικο σπρει...ψεκαζεις το αφηνεις αναποδα για μια ωρα και μετα το φορας και εφυγεςΚαι μετά ψάχνεις τα μαλλιά σου...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
απεξω με σαπουνονερο
απο μεσα με το ειδικο σπρει...ψεκαζεις το αφηνεις αναποδα για μια ωρα και μετα το φορας και εφυγεςΚαι μετά ψάχνεις τα μαλλιά σου...
αν οι επενδύσεις απο το κράνος φευγουν, αφοβα στο πλυντήριο....ξαδερφος που τρεχει ΜΧ, καθε βδομάδα κάνει αυτή τη δουλεία... φθορά? καμία!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
απεξω με σαπουνονερο
αν οι επενδύσεις απο το κράνος φευγουν, αφοβα στο πλυντήριο....ξαδερφος που τρεχει ΜΧ, καθε βδομάδα κάνει αυτή τη δουλεία... φθορά? καμία!
Υπαρχει ειδικο σπρει για το εσωτερικο του κρανους το οποιο δεν προξενει τιποτα στα μαλλακια σας...!!!!!!!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
απεξω με σαπουνονερο
Όλο το κράνος ?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
απεξω με σαπουνονερο
Όλο το κράνος ?
ναι και καμια φορά, γυρνωντας απο τους αγωνες, δεν βγάζει τη φορμα και το κρανος!! μπαινει με αυτα μεσα στο πλυντηριο για οικονομια χρόνου
-
Βγαίνου δε βγαίνουν, βούτηγμα ΟΛΟ στη μπανιέρα και 'χαλαρό' τρίψιμο με σαμπουάν!!!!
Δεν σας κάνω πλάκα...Εγώ 15 χρόνια τώρα, όλα τα κράνη μου έτσι τα πλένω και αν τα δείτε θα πάθετε πλάκα!!! (Αν δεν υπήρχε και η ημερομηνία ληξης θα τα φορούσα ακόμα....)Freewind Rider....Running Wild
Πώς καθαρίζετε το κράνος σας ?