Ο χρήστης Gth έγραψε:
Φίλε tedd έχεις απόλυτο δίκιο. Άλλωστε από την αρχή είπα κι εγώ: 'Θέλει να είναι οικονομικά, να κρατάνε καλά και να βγάζουν χιλιόμετρα. Στο μέτρο του δυνατού όλα αυτά βέβαια, αφού όλοι αυτά ψάχνουμε.'
Εδώ όμως, σήμερα, υπάρχει ένα θέμα: Όταν προσπαθείς να ζήσεις 4μελή οικογένεια με το επίδομα ανεργίας των 450€ τα 70€ είναι μεγάλο ποσό. Βάζεις λοιπόν, δυστυχώς, ότι φτηνότερο βρεις. Στην τελική από τα φαλακρά που είχες καλύτερα θα είναι.
Ναι οκ μην το παίρνεις προσωπικά τα σχόλια ηταν γενικά γιατί το ίδιο ερώτημα εχει τεθεί πάμπολλες φορες απλα το δικο σου ηταν το ερέθισμα να γράψω για να τα 'ακούσω' και εγώ γιατί μερικές φορες σε καποια δευτεροντα τριτευοντα πραγματα. με πιάνει η τσιγκουνιά και δεν θέλω να πληρωσω να πληρωσω παραπανω και στο τέλος τι παταω. Ναι για το τελευταίο σχόλιο σου θα συμφωνισω απόλυτα, αμα είναι να κυκλοφορεί με φαλακρα ελαστικα ναι 100 φορες καλύτερα με 2ο-3ης ποιότητας.αρε ριμάδα κρίση πουν δεν λεν να περάσεις, περάσαμε παγκοσμιο πόλεμο κραρησε 5 χρόνια εμφύλιος αλλά 3, χούντα 7, και τώρα 8 χρόνια κρίση και φως δεν φαίνεται στον ορίζοντα.
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk