-
Κάτι άλλο που θα πρέπει να μάθεις είναι αν η κάμερα είναι 12v και παίρνει ρεύμα από το αυτοκίνητο ή 9 volt και παίρνει κατευθείαν από το εργοστασιακό radio. Αυτό συμβαίνει σε κάποια καινούργια renault και Dacia για να λειτουργεί η κάμερα λίγα δευτερόλεπτα αφού βγει η όπισθεν. Σε αυτή την περίπτωση είναι λίγο ποιο πολύπλοκη η αναβάθμιση
-
Θ θελα την αποψή σας για αγορά Pulsar 1.5 diesel, είμαι μεταξύ , Pulsar , auris , 308 , θα βαζα και το megane αλλα πάει περισσότερο. είστε ευχαριστημένοι υπάρχει κάποιο παράπονο με Pulsar?
-
To 1,5 έχω και γω.Από τα πρώτα που ήρθαν στην Ελλάδα.μέχρι τώρα 35000χλμ έχω μέση κατανάλωση 4,8.Δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα(να χτυπήσω ξύλο) και φυσικά δεν τρίζει
Ο κινητήρας του ταιριάζει γάντι και στο δρόμο στέκεται αρκετά καλά για τον μέσο οδηγό.Από χώρους πολύ καλούς για την κατηγορία.Μειονέκτημα για κάποιον που τον ενδιαφέρει τα φτηνά πλαστικά στο εσωτερικό. -
Ο χρήστης newfish έγραψε:
Θ θελα την αποψή σας για αγορά Pulsar 1.5 diesel, είμαι μεταξύ , Pulsar , auris , 308 , θα βαζα και το megane αλλα πάει περισσότερο. είστε ευχαριστημένοι υπάρχει κάποιο παράπονο με Pulsar?Απ οτι καταλαβα εχεις περιορισμενο οριο χρηματων κοντα στα 20.000.
Καλο θα ηταν να κανεις μια βολτα στις αντιπροσωπειες να παρεις προσφορες.
Ολα τα θεωρω αξιοπιστα -
Μην αλλάζετε τα εργοστασιακά με after market παιδιά, εκτός αν έχετε γκαράζ που κλειδώνει.
Πήγα σε επαγγελματία του χώρου να αλλάξω το δικό μου, και μου είπε επι λέξη: 'όπως είσαι φύγε, αν θέλεις να μην το κλαις σε 2-3 μέρες'!!! -
Μπορεί κάποιος κάτοχος να με ενημερώσει για πραγματική κατανάλωση με το 1.2 βενζίνη τόσο σε πόλη όσο και σε εθνική.
-
Ο χρήστης newfish έγραψε:
Μπορεί κάποιος κάτοχος να με ενημερώσει για πραγματική κατανάλωση με το 1.2 βενζίνη τόσο σε πόλη όσο και σε εθνική.https://www.spritmonitor.de/en/overview ... owerunit=2
-
Καλησπέρα παίδες και καλώς σας βρήκα!!
Σκέφτομαι για αγορά του Pulsar (ή του QQ, είμαι ακόμα σε δίλημμα ) και σήμερα πήρα προσφορές. Επειδή θέλω και οθόνη με gps, μου προτάθηκε να μην πάω στο Accenta Con (το οποίο έβγαινε +1800€) και να μείνω στο Accenta, βάζοντας εκείνοι την οθόνη που έχουν με 900€. Αρχικά σκέφτηκα οτι είναι καλή λύση σκεπτόμενος το οικονομικό, αλλά βλέπω εδώ τον φίλο japanese1 που προτείνει την αποφυγή του λόγω κλοπής. Τι με συμβουλεύετε να κάνω, έχουν αναφερθεί πολλά κρούσματα κλοπών, να πάω για το accent con κι ας αναγκαστώ να βάλω +1 χρόνο στις δόσεις?
-
Εχει αναφερθει οτι δεν αξιζει να πληρωσεις το συστημα της nissan
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- 1800 μονο για το κοννεκτ; εισαι σίγουρος οτι δεν εχει και κατι αλλο;
Αν ναι πάρε οποιαδήποτε after market και προφανώς ουτε και αυτήν με τα 900,Μπες σε κανα φόρουμ για qq (όπως το j11 forum που ειναι μονο για το νέο qq) να δεις πολλές προτάσεις για after market συστήματά και απο Κίνα και απο Ευρώπη.
- 1800 μονο για το κοννεκτ; εισαι σίγουρος οτι δεν εχει και κατι αλλο;
-
Το connect δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και είναι ακριβό.
Σε aftermarket υπάρχει ποικιλία. Αν είναι για κάτι επώνυμο και σύγχρονο οκ. Για κινεζια όχι.
Το θέμα με το 2din με απασχόλησε αρκετά και στο QQ και στο Micra. Πλαίσια, ανταπτορες και μονάδα ανεβάζουν στα ύψη τα κοστολογια. -
Όπως τα λέει ο Κώστας.
Το κινέζικο θα βγει οικονομικότερα, αλλά μην περιμένεις κάτι ιδιαίτερο. Για εμφάνιση καλά είναι.
Τα επώνυμα με αντάπτορες κ.λπ. θα πλησιάσουν τα 1.000€
Αυτό που σου είπαν ότι τοποθετούν με 900€ είναι αυτό που έχει η Accenta con ή κάτι άλλο??Το Accenta con αν δεν έχω καταλάβει κάτι λάθος είναι έκδοση δεν έχει μόνο την οθόνη. Γιαυτό και τα +1.800€
-
Η έκδοση Accenta Con περιλαμβάνει:
[list:2kxsrycl]
[:2kxsrycl]Οθόνη τεχνολογίας 5,8''[/2kxsrycl]
[:2kxsrycl]Σύστημα πλοήγησης[/2kxsrycl]
[:2kxsrycl]Ηχοσύστημα με εισόδους AUX-USB[/2kxsrycl]
[:2kxsrycl]Επεκτάσιμες εφαρμογές ( )[/2kxsrycl]
[:2kxsrycl]Δικτυακές υπηρεσίες[/2kxsrycl]
[:2kxsrycl]Σύνδεση με smartphone[/2kxsrycl]
[:2kxsrycl]Απεικονίσεις κάμερας[/2kxsrycl]
[:2kxsrycl]CD μονού δίσκου[/2kxsrycl]
[:2kxsrycl]Κάμερα οπισθοπορίας[/2kxsrycl][/list:u:2kxsrycl]και μου είπε οτι βγαίνει +1800€ γιατί έχει μεγαλύτερο τέλος ταξινόμησης και χάνω τη προσφορά του Accenta που δίνει δωρεάν το χρώμα.
Η οθόνη που βάζουν είναι αυτή:
http://www.clarion.com/gr/el/products-personal/multimedia/NX405E/
(δε γνωρίζω αν είναι ίδια με την εργοστασιακή)Σημ. Τελική τιμή 18.300€ για το accenta. Τι κάνεις τώρα? Βάζεις αυτή που σου τοποθετούν με 900€ και σκέφτεσαι συνέχεια μη στο ανοίξουν για να τη πάρουν ή δίνεις 1800€ και ηρεμείς απο αυτό, αλλά ξέρεις οτι το gps δεν είναι και το καλύτερο? (google maps ftw )
-
Με τον ίδιο τρόπο που θα σου πάρουν τη μια θα σου πάρουν και την άλλη. Αν έχεις τέτοια ανησυχία μην βάζεις τίποτα και βάζε ένα μικρό φθηνό tablet σε βάση να κανεις δουλειά
-
Εγώ θα σου έλεγα το clarion και βάλε όρο στην ασφάλεια του αυτοκινητου να στο καλύπτει.
Είναι μικρό το κόστος. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Με τον ίδιο τρόπο που θα σου πάρουν τη μια θα σου πάρουν και την άλληΑυτο
-
Το Connect νομίζω δεν είναι από αυτά που το βγάζεις από το ένα και το βάζεις σε άλλο και παίζει. Θέλει κωδικό. Και απ' ότι γνωρίζω αν δεν τον έχει ο κάτοχος του μπορεί να τον πάρει από την αντιπροσωπία μόνο με τον αριθμό πλαισίου.
Λογικά το έσπασε κάποιος ένα QQ πχ και πήρε το ηχοσυστημα, του, έτσι σκέτο του είναι άχρηστο...
Το αυτό ισχύει σε όλα τα εργοστασιακα ηχοσυστήματα στις περισσότερες εταιρίες. -
αναμενω το νεο micra σε συνδυασμο με τον 1.5 dci κινητηρα προκειται για ενα ιδιαιτερα ελκυστικο πακετο για την κατηγορια του
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το Connect νομίζω δεν είναι από αυτά που το βγάζεις από το ένα και το βάζεις σε άλλο και παίζει. Θέλει κωδικό. Και απ' ότι γνωρίζω αν δεν τον έχει ο κάτοχος του μπορεί να τον πάρει από την αντιπροσωπία μόνο με τον αριθμό πλαισίου.
Λογικά το έσπασε κάποιος ένα QQ πχ και πήρε το ηχοσυστημα, του, έτσι σκέτο του είναι άχρηστο...
Το αυτό ισχύει σε όλα τα εργοστασιακα ηχοσυστήματα στις περισσότερες εταιρίες.Ναι αλλά και πάλι θα του το σπάσει και απλά μετά θα το πετάξει αν δεν βρει άκρη.
1800 ευρώ είναι too much για αυτό το σύστημα ενώ και τα clarion που εμπορεύεται ο Θεοχαρακης δεν είναι Android αλλά custom συστήματα. Βέβαια αν πας να βάλεις κάτι άλλο κινδυνεύεις να πας στο Θεοχαράκη και να σου λένε ιστορίες για θέματα εγγύησης, ενώ αν βάλεις το δικό τους δεν θα σου πουν τίποτα.
Πάντως με 300 ευρώ τσιμπάς Android σύστημα -
Ο χρήστης r200 έγραψε:
αναμενω το νεο micra σε συνδυασμο με τον 1.5 dci κινητηρα προκειται για ενα ιδιαιτερα ελκυστικο πακετο για την κατηγορια τουΘα είναι ο μικρός με τα 90 άλογα όχι με τα 110...
Nissan Pulsar