-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Θυμάμαι σε δικιά μου περίπτωση μου πρότειναν oem αλλά δεν το δέχτηκα. Είναι υποχρεωμένοι να το αντικαταστήσουν με γνήσιο κάτι που τελικά έγινε. Μην δεχτείς oem ακόμα κι αν καθυστερήσει το γνησιοSent from my iPhone using Tapatalk
Μονο γνησιο εννοειται
Γιατι το γνήσιο δεν ειναι oem?
Συμφωνα με αυτους η διαφορα ειναι μονο στο σηματακι που γραφει vw και οτι κατα τ αλλα ειναι ακριβως ιδια σε προδιαγραφες
-
nrg_pollini κ εγώ ακούω τριγμο-συντονισμο από την πλευρά του οδηγού σε δρόμο με κακοτεχνίες.εμενα μου βάλανε συναγερμό σαν δώρο οπότε ίσως είναι από εκεί.παντως κ σε golf του 2008 που είχα ετριζαν όλα τα πλαστικά κ απλά άνοιγα το ραδιο δυνατά γιατί τρελαίνουν με το τρίξιμο.με την φωνητική εντολή έχεις βγάλει άκρη?Οπότε το πατάω μου γράφει να πάω στον αντιπρόσωπο αλλά δεν έχω ασχοληθεί ακόμη.εντυπωσεις εσύ από το αυτοκίνητο?
-
Η πλάκα είναι οτι δεν έβαλα συναγερμό γι αυτό το λόγο Στο golf 5 που είχα εγώ δεν ακουγόταν κιχ πάντως μέχρι να το δώσω. Το πήγα στην ΕΤΕΑ οι οποίοι ήταν πολύ εξυπηρετικοί και αμέσως είδαν το πρόβλημα (συνήθως στις αντιπροσωπίες έχουν πρόβλημα τα αυτιά τους! ) αλλά επειδή πήγα τις ημέρες που είχαμε -5 εδώ στη Θεσσαλονίκη μου πρότειναν να το δούμε όταν ανέβει η θερμοκρασία για να αποφύγουμε να σπάσει κάτι στο βγάλε-βάλε. Ο μηχανικός ισχυρίζεται οτι ακούγεται από το καντράν ( τα 'ρολόγια') αλλά εγώ το ακούω μεταξύ παρμπριζ και ταμπλό.
Η φωνητική εντολή είτε δεν ισχύει για την Ελλάδα είτε για την έκδοση που έχω (advance). Πάντως αν λειτουργείς το android auto λειτουργεί η φωνητική εντολή από το τιμόνι. Γενικά δεν με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη δυνατότητα .
-
nrg_pollini αν βρεις λύση ενημέρωσε μας για να γνωρίζουμε κ εμείς το θυμάμαι ότι δεν ήθελες να σου βάλουν συναγερμό από προηγούμενο σου post
Κ εγώ το 1.6 tdi advance εχω,ίσως να έχεις δίκιο σχετικά με το voice.Στο δρόμο πως σου φαίνεται? Το έχω 2 μήνες κ έχω κάνει 4000χλμ σχεδόν όλα σε εθνικό δρόμο,σε γενικές γραμμές έχει πολύ καλή κύλιση αλλά ειδικά τους πλευρικούς ανέμους τους νιώθω για τα καλά.. -
Αυτό είναι ένα θέμα όλων των ψηλών αυτοκίνητων οι πλευρικοί άνεμοι που τα κουνάνε για τα καλά !
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Και εγώ αυτό περίμενα από το QQ, αλλά μέχρι στιγμής με έχει εντυπωσιάσει ευχάριστα. Παίζει και να είναι το πιο σταθερό σε πλευρικούς ανέμους από όσα έχω οδηγήσει μέχρι τώρα.
-
Εγώ το έχω 20 μέρες και 1500χλμ , πρίν είχα το golf 5 και με βεβαιότητα μπορώ να πω παρότι είναι ψηλό κάνεις πιο ξεκούραστο ταξίδι σε σχέση με το golf. Στους πλευρικούς ανέμους βέβαια αλλά νομίζω είναι φυσιολογικό .
Σχετικά με το τρίξιμο, ασχολήθηκα λίγο χθές που το συζητήσαμε και είμαι 99% βέβαιος οτι έρχεται από τον αεραγωγό του οδηγού . Σε 2-3 test drive που είχα κάνει πάντως δεν είχα ακούσει τίποτα και με διαφορετικά αυτοκίνητα
Από κατανάλωση πως πάτε; Εγώ είμαι στα 7 λίτρα με αρκετή χρήση μέσα στη πόλη (δεν είναι καιρός για μηχανή). Σε εθνική με 120 έχει γύρω στο 6 αλλά θα πέσει πιστεύω μετά τις 3000χλμ.
-
Μεσα πολη εχω 6,5 και σε ταξιδι με 120 γυτω στα 5,1-5,3
-
nrg_pollini στο ταξίδι είναι πάρα πολύ άνετο συμφωνώ όσον αφορά τους πλευρικούς ανέμους λογικά είναι φυσιολογικό για να το λέτε κ εσεις,δεν έχω προηγούμενη εμπειρία από suv για αυτό κ μου φάνηκε κάπως σχετικά με την κατανάλωση εντός πόλης και με το start-stop παντα απενεργοποιημενο έχω γύρω στο 7 βέβαια αυτό εξαρτάται αν είναι σύντομη η διαδρομή ή όχι και σε ταξίδι είναι γύρω στο 5,2 με 120χλμ ταχύτητα..Μέσο όρο μετά από 4300χλμ έχω 6,5 λίτρα.για το βάρος του αυτοκινήτου νομίζω ότι είναι οκ. από πετρέλαιο τι εταιρεία βάζετε? Εγώ μόνο ΕΚΟ avion αν και είναι ακριβό για πετρελαιο
-
Χαίρομαι που επιβεβαιώνετε οτι θα πέσει αρκετά η κατανάλωση. Εγώ 3 γεμίσματα έχω κάνει με avin απλό από εταιρικό πρατήριο
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Μεσα πολη εχω 6,5 και σε ταξιδι με 120 γυτω στα 5,1-5,32500χλμ εχω με avin best action το οποιο εχει ιδια τιμη που οι αλλοι εχουν στο απλο πετρελαιο
-
Ωραιοι ειστε εσεις τι να πουμε κι εμεις με τις κατοσταρες βενζινες
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
100άρα; Μάλλον υπερβολή...
-
Με βάση το manual
Sent from my iPad using Tapatalk
-
nrg_pollini θα πέσει η κατανάλωση σίγουρα μετά τα 3000 χιλιομετρα.nikos golf παίζει ρόλο το απλό πετρέλαιο με το ποιο ακριβό? ursus 100αρα βενζίνη βάζεις? σίγουρα καλά κάνεις για τον κινητήρα αλλά έχει φτάσει στο θεό η τιμή της.
-
Ο χρήστης xristos pap έγραψε:
nrg_pollini θα πέσει η κατανάλωση σίγουρα μετά τα 3000 χιλιομετρα.nikos golf παίζει ρόλο το απλό πετρέλαιο με το ποιο ακριβό? ursus 100αρα βενζίνη βάζεις? σίγουρα καλά κάνεις για τον κινητήρα αλλά έχει φτάσει στο θεό η τιμή της.Λενε οτι εχει καθαριστικες ιδιοτητες. Τωρα για 3-4 ευρω που εχει διαφορα στην avin το γεμισμα απο το απλο στο ακριβο δε με πειραζει
-
Xristos κάνω πολυ λίγα χλμ συνεπώς δε με καίει τοσο οσο θα έκαιγε κάποιον με πολλα ημερησίως.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Έχω δύο απορίες που μου δημιουργήθηκαν από διαφημίσεις του Tiguan στην τηλεόραση και στο ίντερνετ.
-
Παντού στις διαφημίσεις προωθείται το λευκό χρώμα, και το αμάξι είναι βαμμένο ολόκληρο. Αν και φανατικός του λευκού χρώματος, ο λόγος που δε το πήρα λευκό ήταν πως δεν είναι βαμμένο ως κάτω το αμάξι στις φωτογραφίες που έβλεπα στην επίσημη ιστοσελίδα, αφήνωντας μια διχρωμία με το πλαστικό, η οποία δε μου αρέσει. Οπότε πήγα σε μαύρο, το εντυπωσιακό αλλά με όλα τα θεματάκια του (άνθρωπος να φτερνιστεί πάνω του, θα φανει). Οπότε η απορία μου είναι, βάφεται στην exclusive έκδοση ας πούμε; είναι έξτρα; δεν υπάρχει καν ως επιλογή απλά το χρησιμοποιήσαν στις διαφημίσεις;
-
Διαφημίζονται οι υπηρεσίες CarNet. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί, αυτές αφορούν κάτι άλλο από το Apple Carplay, Mirrolink κλπ;
-
Προέκταση του παραπάνω: οι Mobile online υπηρεσίες μπορούν να μπουν στην έκδοση Advance με εγκατάσταση στην Ελλάδα (αφου οδηγώ ήδη το αμάξι); Ή αναγκαστικά χρειάζομαι το Discover media για αυτό το σκοπό;
-
-
- Ειναι το r
- Ναι ειναι αλλο
- Δε ξερω
-
VW Tiguan 2016