-
Ναι να κλειδωθεί τώρα γιατί αν κρατήσει κι άλλο μπορεί να κερδίσει το ΜΙΝΙ!!!
Eπί της ουσίας τώρα, εξαρτάται από τη χρήση που το προορίζουμε.
Αν μιλάμε 100% οδήγηση τότε ΜΙΝΙ.
Αν μιλάμε 99% οδήγηση 1% μετακίνηση τότε GOLF. -
Ε οχι και ετσι....για 100% οδηγηση ειναι αλλα αυτοκινητα!!!
Αλλα μεταξυ των 2, μαλλον το ΜΙΝΙ ειναι το πιο παιχνιδιαρικο, αλλα το Γκολφ σιγουρα το πιο ολοκληρωμενο.
Δεν ξερω ομως γιατι συγκρινουμε 2 διαφορετικα αυτοκινητα. Το ενα ειναι ενα μικρο γρηγορο, σεξυ αυτοκινητο, και το αλλο, η πεπτη-εκτη γενια ενος μεσαιου, γενικα αποδεκτα καλου αυτοκινητου.
Κανενα παντως δεν πρεπει να συγκαταλεχθει στα 'σουπερ καρς'.
-
Ποιος μιλησε για super cars? Απλα μιλαμε για δυο πολυ καλα hot hatches τα οποια ειναι αμεσα συγκρισιμα λογο τιμης...
-
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
Ποιος μιλησε για super cars? Απλα μιλαμε για δυο πολυ καλα hot hatches τα οποια ειναι αμεσα συγκρισιμα λογο τιμης...Ανεφερα αυτο απλως!!
Δεν χρειαζεται να εχει ειπωθει κατι προηγουμενως.
Αν και δεν προσεξα οτι κοστιζουν το ιδιο, θα ελεγα οτι στα ιδια λεφτα το Γκολφ ειναι μονοδρομος, λογω χώρων, κλπ. Εκτος εαν καποιος ειναι ερωτευμενος με το ΜΙΝΙ, λογω σχεδιασμου ή και ιστοριας....εχει και Ελληνα παππου, για να μην ξεχνιομαστε!!!
Απο εκει και περα, 2 μπροστοκινητα ειναι, σε μια εβδομαδα, τα εχεις βαρεθει, σαν οδηγος. Προσωπικη μου αποψη. Δυστυχως λιγα πια ειναι τα σπεσιαλ, και τα περισσοτερα αρκετα ακριβοτερα.
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Απο εκει και περα, 2 μπροστοκινητα ειναι, σε μια εβδομαδα, τα εχεις βαρεθει, σαν οδηγος. Προσωπικη μου αποψη. Δυστυχως λιγα πια ειναι τα σπεσιαλ, και τα περισσοτερα αρκετα ακριβοτερα.Για το GTi δεν ξέρω αν ο κάτοχος το βαριέται σε μία βδομάδα αλλά το mini σε καμία περίπτωση δεν το βαριέσαι.
-
Απιστευτος κομπλεξισμος κατα του GOLF.Ετσι ειναι,ολα τα πραγματα(ανθρωποι και υλικα) που φτανουν ψηλα εχουν φανατικους φιλους και φανατικους εχθρους.Αλλα αυτο ξεφευγει...
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Απιστευτος κομπλεξισμος κατα του GOLF.Ετσι ειναι,ολα τα πραγματα(ανθρωποι και υλικα) που φτανουν ψηλα εχουν φανατικους φιλους και φανατικους εχθρους.Αλλα αυτο ξεφευγει...To θέμα είναι ότι μόνο στην Ελλάδα έχει φτάσει τόσο ψηλά το golf, τόσο τιμολογιακά, όσο και στη συνέιδηση των αγοραστών... Έχει υπερτιμηθεί και έχει καταλήξει να είναι ένα (υποτιθέμενο) status symbol, πράγμα που πολλοί απεχθάνονται. Γι' αυτό έχει ορκισμένους εχθρούς και φανατικούς φίλους... Και βέβαια δεν είναι το μόνο υπερτιμημένο αυτοκίνητο στην Ελλάδα, γι' αυτό γίνονται και τόσες κόντρες υπέρ ή κατά μερικών συγκεκριμένων μοντέλων...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Απιστευτος κομπλεξισμος κατα του GOLF.Ετσι ειναι,ολα τα πραγματα(ανθρωποι και υλικα) που φτανουν ψηλα εχουν φανατικους φιλους και φανατικους εχθρους.Αλλα αυτο ξεφευγει...
To θέμα είναι ότι μόνο στην Ελλάδα έχει φτάσει τόσο ψηλά το golf, τόσο τιμολογιακά, όσο και στη συνέιδηση των αγοραστών... Έχει υπερτιμηθεί και έχει καταλήξει να είναι ένα (υποτιθέμενο) status symbol, πράγμα που πολλοί απεχθάνονται. Γι' αυτό έχει ορκισμένους εχθρούς και φανατικούς φίλους... Και βέβαια δεν είναι το μόνο υπερτιμημένο αυτοκίνητο στην Ελλάδα, γι' αυτό γίνονται και τόσες κόντρες υπέρ ή κατά μερικών συγκεκριμένων μοντέλων...
Tι ειπες τωρα ρε φιλε??????Μονο στην Ελλαδα ειναι υπερτιμημενο????Στην Ευρωπη το εχουν πολυ πιο ψηλα απ'οτι εδω.Μπες σε κανα ξενο φορουμ να δεις τι λενε.Ειναι και 1ο σε πωλησεις στην κατηγορια του σε ολη την Ευρωπη.
Μη λεμε κατι απλα για να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα. -
To θέμα είναι ότι μόνο στην Ελλάδα έχει φτάσει τόσο ψηλά το golf, τόσο τιμολογιακά, όσο και στη συνέιδηση των αγοραστών... Έχει υπερτιμηθεί και έχει καταλήξει να είναι ένα (υποτιθέμενο) status symbol, πράγμα που πολλοί απεχθάνονται. Γι' αυτό έχει ορκισμένους εχθρούς και φανατικούς φίλους... Και βέβαια δεν είναι το μόνο υπερτιμημένο αυτοκίνητο στην Ελλάδα, γι' αυτό γίνονται και τόσες κόντρες υπέρ ή κατά μερικών συγκεκριμένων μοντέλων...
Tι ειπες τωρα ρε φιλε??????Μονο στην Ελλαδα ειναι υπερτιμημενο????Στην Ευρωπη το εχουν πολυ πιο ψηλα απ'οτι εδω.Μπες σε κανα ξενο φορουμ να δεις τι λενε.Ειναι και 1ο σε πωλησεις στην κατηγορια του σε ολη την Ευρωπη.
Μη λεμε κατι απλα για να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα.Kαι το accent στην Ελλάδα ήταν πρώτο σε πωλήσεις για κάτι χρόνια... Τι πάει να πει αυτό?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μη λεμε κατι απλα για να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα.Kαι το accent στην Ελλάδα ήταν πρώτο σε πωλήσεις για κάτι χρόνια... Τι πάει να πει αυτό?
Οτι ειναι το πιο φτηνο στη κατηγορια του ενω το GOLF το πιο ακριβο.Αυτο παει να πει, που το ειπες και για επιχειρημα.
-
Απιστευτος κομπλεξισμος κατα του GOLF.Ετσι ειναι,ολα τα πραγματα(ανθρωποι και υλικα) που φτανουν ψηλα εχουν φανατικους φιλους και φανατικους εχθρους.Αλλα αυτο ξεφευγει...Αυτό το αρχικό σχόλιο σου, πηγάζει από κάποια συγκεκριμένη δημοσίευση ή είναι μια γενικότερη διαπίστωση σου?
-
Οτι ειναι το πιο φτηνο στη κατηγορια του ενω το GOLF το πιο ακριβο.Αυτο παει να πει, που το ειπες και για επιχειρημα.Έρχεσαι στα λόγια μου λοιπόν ότι το Golf είναι υπερτιμημένο για τα δεδομένα της κατηγορίας... Πές μου τι παραπάνω προσφέρει από τα υπόλοιπα για να δικαιολογεί την όποια διαφορά τιμής? Την ποιότητα? Ένα Φόκους, ένα Άστρα, ένα Σιβίκ ή μια Κορόλα είναι εξίσου ποιοτικά. Την τεχνολογία? Δεν με πείθει...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αυτό το αρχικό σχόλιο σου, πηγάζει από κάποια συγκεκριμένη δημοσίευση ή είναι μια γενικότερη διαπίστωση σου?
Οχι,ειναι γενικη παρατηρηση και δεν αναφερεται σε καπιο συγκεκριμενο ποστ.Απλα απ'ολα αυτα που εχω διαβασει σ'αυτο το φορουμ αυτο το συμπερασμα εβγαλα.Η εμπαθεια δεν ειναι καλο πραγμα και σιγουρα ειναι καλυτερα να μην ειμαστε απολυτοι σε τιποτα.Αλλα ας κοιταμε και λιγο γυρω μας,δε θα μας βλαψει.Υποτιθεται πως ορισμενοι εδω μεσα εχουν κουλτουρα αυτοκινητιστικη,αλλα απο την υπολοιπη Ευρωπη ειμαστε πολλα χρονια πισω,κριμα.Να μου πεις ειναι το μονο?Οχι,αλλα αυτο εξεταζουμε εδω και εμενα δε μου αρεσει καθολου.Ελπιζω να 'διαβαστουν' σωστα αυτα που εγραψα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Οτι ειναι το πιο φτηνο στη κατηγορια του ενω το GOLF το πιο ακριβο.Αυτο παει να πει, που το ειπες και για επιχειρημα.
Έρχεσαι στα λόγια μου λοιπόν ότι το Golf είναι υπερτιμημένο για τα δεδομένα της κατηγορίας... Πές μου τι παραπάνω προσφέρει από τα υπόλοιπα για να δικαιολογεί την όποια διαφορά τιμής? Την ποιότητα? Ένα Φόκους, ένα Άστρα, ένα Σιβίκ ή μια Κορόλα είναι εξίσου ποιοτικά. Την τεχνολογία? Δεν με πείθει...
Φιλε μου το οτι δεν πειθει εσενα δυστυχως δε μου προκαλει εντυπωση μιας και με 'επεισες' με τα 'επιχειρηματα' σου.Εγω βλεπω οτι ειναι το πιο ακριβι και 1ο σε πωλησεις.Θες να μου πεις αλλο ενα μοντελο που το καταφερνει αυτο?Μην κρινεις μονο με αυτα που εχεις μεσα στο μυαλο σου και την αποψη που εχεις σχηματισει εσυ για ενα αυτοκινητο.Δες και πιο περα λιγο.
-
Αυτό το αρχικό σχόλιο σου, πηγάζει από κάποια συγκεκριμένη δημοσίευση ή είναι μια γενικότερη διαπίστωση σου?
Οχι,ειναι γενικη παρατηρηση και δεν αναφερεται σε καπιο συγκεκριμενο ποστ.Απλα απ'ολα αυτα που εχω διαβασει σ'αυτο το φορουμ αυτο το συμπερασμα εβγαλα.Η εμπαθεια δεν ειναι καλο πραγμα και σιγουρα ειναι καλυτερα να μην ειμαστε απολυτοι σε τιποτα.Αλλα ας κοιταμε και λιγο γυρω μας,δε θα μας βλαψει.Υποτιθεται πως ορισμενοι εδω μεσα εχουν κουλτουρα αυτοκινητιστικη,αλλα απο την υπολοιπη Ευρωπη ειμαστε πολλα χρονια πισω,κριμα.Να μου πεις ειναι το μονο?Οχι,αλλα αυτο εξεταζουμε εδω και εμενα δε μου αρεσει καθολου.Ελπιζω να 'διαβαστουν' σωστα αυτα που εγραψα.
Οπου 'GOLF' μπορεις να βαλεις FIAT/ALFA ROMEO/BMW/MINI/MERCEDES Ιταλικο/Γερμανικο/Ιαπωνικο/Τσεχικο.Γενικα ειμαστε εμπαθεις με ολα και ολους.Ειμαστε αντικειμενικοι μονο με το δικο μας αμαξι,ειναι το καλλυτερο .
Αν συμφωνουσαμε ολοι σε ολα θα ηταν πολυ βαρετη η ζωη. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Kαι σε μένα έχει δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση οπότε κάπως έτσι πρέπει να είναι...
-
Έρχεσαι στα λόγια μου λοιπόν ότι το Golf είναι υπερτιμημένο για τα δεδομένα της κατηγορίας... Πές μου τι παραπάνω προσφέρει από τα υπόλοιπα για να δικαιολογεί την όποια διαφορά τιμής? Την ποιότητα? Ένα Φόκους, ένα Άστρα, ένα Σιβίκ ή μια Κορόλα είναι εξίσου ποιοτικά. Την τεχνολογία? Δεν με πείθει...
Φιλε μου το οτι δεν πειθει εσενα δυστυχως δε μου προκαλει εντυπωση μιας και με 'επεισες' με τα 'επιχειρηματα' σου.Εγω βλεπω οτι ειναι το πιο ακριβι και 1ο σε πωλησεις.**Θες να μου πεις αλλο ενα μοντελο που το καταφερνει αυτο?**Μην κρινεις μονο με αυτα που εχεις μεσα στο μυαλο σου και την αποψη που εχεις σχηματισει εσυ για ενα αυτοκινητο.Δες και πιο περα λιγο.
Στην Ελλάδα? Μπόλικα... Όλα όσα έχουν χαρακτηριστεί 'status symbol' και τα παίρνει και η κουτσή Μαρία, γιατί είναι 'trendy' και γιατί πρέπει 'να μπούμε στο μάτι του γείτονα'...
3άρα BMW, Mερσεντέ Κομπρέσορ, Καγιέν, Σμάρτ και άλλα πολλά, πανάκριβα για την κατηγορία τους αυτοκίνητα, που πουλάνε σαν ζεστά ψωμάκια, γιατί 'στην Ελλάδα το ίματζ πουλάει, χρυσό μου'... Αλλά δεν μου απάντησες: Τι παραπάνω έχει από τα άλλα και είναι πιο ακριβό? Και γιατί πρέπει να υπερηφανεύεσαι για το γεγονός αυτό? -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μπόλικα... Όλα όσα έχουν χαρακτηριστεί 'status symbol' και τα παίρνει και η κουτσή Μαρία, γιατί είναι 'trendy' και γιατί πρέπει 'να μπούμε στο μάτι του γείτονα'...
3άρα BMW, Mερσεντέ Κομπρέσορ, Καγιέν, Σμάρτ και άλλα πολλά, πανάκριβα για την κατηγορία τους αυτοκίνητα, που πουλάνε σαν ζεστά ψωμάκια, γιατί 'στην Ελλάδα το ίματζ πουλάει, χρυσό μου'... Αλλά δεν μου απάντησες: Τι παραπάνω έχει από τα άλλα και είναι πιο ακριβό? Και γιατί πρέπει να υπερηφανεύεσαι για το γεγονός αυτό?Δεν διαβαζεις οσα λεω.Το GOLF ειναι πρωτο σε πωλήσεις στην Ευρωπη και οχι μονο στην Ελλαδα.
Να υπερηφανευομαι εγω?Τι με νοιζει εμενα?Τα 'περνω' απο την VW?Προσπαθω απλα να ειμαι αντικειμενικος.Το τι παραπανω εχει ρωτα τους κατοχους και την αγορα που το εχει ως κορυφαιο μοντελο.Κατι θα εχει,δε μπορει... -
Αν δεν κάνω λάθος το Golf δεν είναι πρώτο ούτε στην Ευρώπη (Megane) ούτε στην Ελλάδα (Corolla). Εκτός και αν μιλάμε μόνο για το GTI, που δε νομίζω να υπάρχουν ακόμα τέτοια νούμερα.
Φίλε strassenmeister αυτό που νομίζω πως θέλει να πει ο taurus δεν είναι πως το Golf δεν είναι καλό αυτοκίνητο, πολύ καλό είναι, αλλά πως δεν έχει καλή σχέση τιμής προς απόδοση (δηλ. δεν είναι σαν αυτοκίνητο καλύτερο από ανταγωνιστές του που στοιχίζουν 3000 λιγότερο) και πως τη διαφορά στις πωλήσεις την κάνει το 'όνομα' και το 'status symbol', όχι η ποιότητά του σαν αυτοκίνητο.
Επίσης, θα έλεγα εγώ, πως είναι (δυστυχώς, διότι το αδικεί σαν αυτοκίνητο) η 'default' - ευκολότερη αγορά σε ανθρώπους που δεν ξέρουν από αυτοκίνητα.
-
...Εγω βλεπω οτι ειναι το πιο ακριβι και 1ο σε πωλησεις..Μπορείς να μας πεις που το διάβασες αυτο;;;
Mini Cooper S VS Golf V GTi