-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Αν είχαν την ίδια τιμή;
Το ποσο καλό ειναι ενα προϊόν ειναι συνάρτηση τόσο της ποιότητας οσο και της τιμης του.
+1000
Όταν ο υποψήφιος αγοραστής φτάνει στο ταμείο και είναι να δώσει 26 χιλιαρικά για ένα SUV πετρέλαιο, αυτό που διαπιστώνει είναι πως το HRV προσφέρει λιγότερα από τους ανταγωνιστές του, για αυτό και επιλέγει αυτούς.
-
Σωστο το παραπανω
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Αν είχαν την ίδια τιμή;
Το ποσο καλό ειναι ενα προϊόν ειναι συνάρτηση τόσο της ποιότητας οσο και της τιμης του.
+1000
Όταν ο υποψήφιος αγοραστής φτάνει στο ταμείο και είναι να δώσει 26 χιλιαρικά για ένα SUV πετρέλαιο, αυτό που διαπιστώνει είναι πως το HRV προσφέρει λιγότερα από τους ανταγωνιστές του, για αυτό και επιλέγει αυτούς.
Αυτός ο υποψήφιος αγοραστής διανοειται ότι το honda δε θα του χαλάσει ΠΟΤΕ; Παρακαλείστε όλοι όσοι δεν είχατε στο παρελθόν honda, μη προβαινετε σε κρίσεις που σας εκθέτουν.
-
Και απο άλλες μάρκες είχαμε μερικοί που δεν χάλασαν ποτε.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Και απο άλλες μάρκες είχαμε **μερικοί **που δεν χάλασαν ποτε. -
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Αν είχαν την ίδια τιμή;
+1000
Αυτός ο υποψήφιος αγοραστής διανοειται ότι το honda δε θα του χαλάσει ΠΟΤΕ; Παρακαλείστε όλοι όσοι δεν είχατε στο παρελθόν honda, μη προβαινετε σε κρίσεις που σας εκθέτουν.
Εγώ έχω ακόμη το παλιό hrv αλλά δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω πως στα λεφτά του τωρινού θα προτιμούσα το tiguan. Τα λεγόμενα του τύπου δεν σπάει, δεν χαλάει ισχύουν στην περίπτωσή του δικού μου αλλά έχω ή είχα και άλλα αυτοκίνητα που μια χαρά αξιόπιστα μου βγήκαν. Για το λόγο αυτό δεν γράφω ποτέ σαν πωλητής για τη μια ή την άλλη φίρμα. Κάτι που όλο και συχνότερα βλέπω κάποιοι να το κάνουν...
-
Αν είχαν την ίδια τιμή;
+1000
Με συγχωρείς, έχεις απόλυτο δίκαιο. Είναι πασιφανές πως εμείς, το 99.3% των υποψήφιων αγοραστών, που δεν είδαμε πόσο ΤΕΛΕΙΑ εταιρεία είναι η Honda για να την επιλέξουμε, έχουμε κάνει λάθος! Εκτιθέμεθα!
Τυχεροί εσείς, το 0,7%, οι τελευταίοι Samurai που την επιλέγετε
ΥΓ. Μαζικός κατασκευαστής δεν θεωρούνταν παλιά η Honda;
-
Αφοπλιστικο επιχείρημα. Δηλαδή με την ίδια λογική η Aston Martin και η Bugatti είναι για τα σκυλιά γιατί αντιπροσωπευουν το 0,0000000000000001 των πωλήσεων. Ωραία λογική.
-
Το δικό σου επιχείρημα παντως ειναι ακόμα χειρότερο. Αφου η Aston Martin απευθύνεται στο 0,000000001 των πορτοφολιων πως θα είχε περισσότερες πωλησεις;
-
Αφοπλιστικο επιχείρημα. Δηλαδή με την ίδια λογική η Aston Martin και η Bugatti είναι για τα σκυλιά γιατί αντιπροσωπευουν το 0,0000000000000001 των πωλήσεων. Ωραία λογική.Χαίρομαι που απάντησες στο ερώτημα μου για το αν η Honda θεωρείται μαζικός κατασκευαστής.
Αφού είναι μόνο για την ελίτ, να την χαίρεστε εσείς οι λίγοι που μπορείτε να τα αγοράζετε, εμείς τα φτωχαδάκια θα επιλέξουμε πιο ταπεινούς κατασκευαστέςΥΓ. Και μιας και είμαστε στο θέμα του HR-V, προφανώς γνωρίζεις ότι κατασκευάζεται στο Μεξικό. Ρίξε μια ματιά για την ποιότητα των εκεί κατασκευασμένων αυτοκινήτων. Τρίχες μέσα στην βαφή του αμαξώματος, λαμαρίνα στις κολώνες και περιμετρικά της οροφής που βουλιάζει αν την πατήσεις, κλπ.
http://www.hrvforum.com/forum/698-hrv-defects-issues-problems/10994-only-when-made-mexico-why-honda.html
http://www.hrvforum.com/forum/698-hrv-defects-issues-problems/12514-paint-issue-driver-s-door.html
http://www.hrvforum.com/forum/698-hrv-defects-issues-problems/13042-water-leak.html
http://www.hrvforum.com/forum/698-hrv-defects-issues-problems/29154-horrible-built-quality.html
http://www.hrvforum.com/forum/698-hrv-defects-issues-problems/28946-paint-blistring-peeling.htmlΚάνε μια εγγραφή και γράψε σε αυτούς, αυτά που είπες σε εμάς
-
Προφανώς δεν έχεις ιδέα τι έχει συμβεί στην Ελλάδα με το χαλάζι πριν μερικά χρόνια σε μεγάλους τελωνειακους χώρους.
-
Υπάρχει ένας τύπος με κανάλι στο Youtube που είναι μηχανικός στα Honda.
Τον ψάχνετε με το όνομα Chrisfix,
και έχει μια εμπειρία και άποψη με την πτώση στην κατασκευαστική ποιότητα των Honda της τελευταίας δεκαπενταετίας.
Ανοιχτόμυαλοι τον αναζητείτε. -
Αν είχαν την ίδια τιμή;
+1000
Εσυ εκτειθεσαι βασικα με τις απεριγραπτες γραφικοτητες σου.. Ειχαμε και τον christos dimou με honda που αφου του φαγε τη ψυχη το πουλησε και αλλο μελος με civic καινουργιο που καθε λιγο ετρεχε. Ξερω και προσωπικες περιπτωσεις αλλα ειπα να μαι συγκρατημενος.. Εσυ εχεις μεινει στα Eg ,Eh...
-
Για μια στιγμη νόμιζα οτι μπήκε παππούς στο φόρουμ μ αυτά που διαβάζω .
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Τέρας αξιοπιστίας αυτή η VW
-
Ειδατε ρε η alfa romeo Τα χω πει εγω αυτα
Να παρεις τη stelvio, crv-hrv και λαλακιες... -
Πάρτε vag. Εγγύηση για απροβληματιστα χιλιόμετρα.
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Η honda λόγω ποιότητας αξίζει λίγο παραπάνω από την Suzuki. Με τις μειώσεις έχει έρθει φυσιολογική πλεον η τιμή του HRV.Τα Honda είναι όντως πανάκριβα αλλά πρόκειται για αυτοκίνητα τα οποία μόνο αν τα ζήσει κάποιος θα μπορέσει να αντιληφθεί τη ποιότητα τους.
Είχα Mazda, Hyundai, Honda και έχω suzuki... Είχα και vw και pug και lancia.... Μερικά μόνο... (και όχι τα premium)
Χρονολογικά Σειρά
323 1.5. Βαρετό εμφανισιακά. Απίστευτο σε κάθε άλλο τομέα. 140k km. Κανένα, μα κανένα θέμα. Και ευχάριστο να ζεις μαζί του... Το πήρε σαν bonus συνάδελφός. Το έχει ακόμη. 400k ο σκύλος. Θυμάμαι ακόμη τη πινακίδα του.
Hyundai Matrix. Σχετικά ευχάριστο. Σκυλί, σχεδόν σαν το mazda. 60k. Στο τέλος το έπλενα με το λάστιχο και μέσα....Δεν πέθανε. Το έδωσα, το ξέχασα...
Golf + Tsi 140, γρήγορο, βαρετό, τριζάτο, προβλήματα σε μέρη του αμαξώματος. Δεν αξίζει παραπάνω αναφορά.
Civic 1.8 5D EX. Αμάξι που ήθελες να ζεις μαζί του. Αλλά δεν ήθελε αυτό να ζει μαζί μου! Προτιμούσε το συνεργείο. Ούτε 22k km. Ανακουφίστηκα όταν το χαιρέτισα... 4 κομπρεσσορες a/c, όμορφα πλαστικά που ξεφλούδιζαν, τριγμοί από κάθε πιθανό και απίθανο σημείο. Χρώμα που έκανες chip με φτάρνισμα. Θόρυβος στα 140-150 από Νταλιάνα-Αγούδημος. Θυμάμαι είχα γίνει κολλητός με τον Νάκο στον Σάρα. Ανακάλυψα τον αυτοκινητιστικό συνδικαλισμό τότε. Εναντίον μου...
Delta 1.8 di. Ερωτας, όπως κανένα πλην ιταλικών. Φθηνότερο από το σιβίκ(!!!) 14-15 lt/100. 30k km. Κανένα θέμα πλην των ελαστικών. Ακόμα δεν την ξεπερασα. Σαν την πρώτη π@@τάνα ένα πράγμα...
PUG 508 1.6T. Βαρετό σαν SCANIA TIR. Αλλά καλό. Ο συνάδελφος που συνεχίζει το leasing ακόμη χωρίς θέμα. Δεν χαλάστηκα που έφυγε...
Vitara 1.4S. Διασκεδαστικό. Μέχρι τα 17k σχεδόν τπτ (ένα ξκουμπωμένο πατάκι). Σαφέστατα πιο διασκεδαστικό, αν και όχι φθηνότερο, από το hr-v. Είναι όμως τετρακίνητο. Οχι κάθισμα με μαξιλαράκι. Και μπορείς να κλ@σεις χωρίς να φοβάσαι ότι θα ξεβάψει το κάθισμα όπως στο civic...
Bonus, 10 αούρια 1.4 d που έχω στα παιδιά, δεν έχουν κάνει κιχ.... Το θέμα είναι ότι ξυπνάς το πρωί, βλέπεις τη γυναίκα σου, βλέπεις το αούρι και παίζεις τζόκερ να ξεφύγεις...Μάλλον ότι σου κάτσει είναι πλέον το θέμα... Σε αξιοπιστία... Και στο τζόκερ...
-
Απολαυστικος οπως παντα
-
Πάρτε vag. Εγγύηση για απροβληματιστα χιλιόμετρα.Πες το αλλη μια μπορεις...
Πες μου τωρα γιατι δε παιρνεις alfa? Το πινακακι οχι οπως σε συμφερει...
Λεγε.
Honda HR-V 2014