-
Inside info. Αναμείνατε μεγάλες προσφορές από την εταιρία. Έχει στοκ που πρέπει να φύγει μέχρι τέλος έτους.
-
Το θέμα είναι μη κάνουν τις προσφορές μόνο στα δίλιτρα..
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Inside info. Αναμείνατε μεγάλες προσφορές από την εταιρία. Έχει στοκ που πρέπει να φύγει μέχρι τέλος έτους.Calling Fanis75
-
Κυρίως στα 2λιτρα θα είναι φαντάζομαι
-
Και 2.000 να κοψει κατι δε λεει κατι. Πρεπει να κανει εκπτωσεις του 5.000 για να πεις πως το σκεφτεσαι σοβαρα ωστε να κανεις την υπερβαση απο τα 'ταπεινα' μοντελα του ανταγωνισμου
-
Σπανος και Σφακιανάκης θα μοιραστούν τα περισσότερα και αναμένεται να γίνει σφαγή
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Και 2.000 να κοψει κατι δε λεει κατι. Πρεπει να κανει εκπτωσεις του 5.000 για να πεις πως το σκεφτεσαι σοβαρα ωστε να κανεις την υπερβαση απο τα 'ταπεινα' μοντελα του ανταγωνισμουΌταν πριν λίγο καιρό ανέφερα στην bmw τις ανταγωνιστικές τιμές άλλων εταιριών ξέρεις τι μου απάντησαν;
'Η bmw δεν ενδιαφέρεται για τις τιμές τέτοιων εταιριών. Δεν τις κοιτάζει καν αυτές τις εταιρίες. Την bmw την ενδιαφέρουν οι τιμές της merc και της audi μόνο...' -
Το ίδιο μου είπε και ο πωλητής στη volvo και γελούσαν και τα volvo της έκθεσης
-
Σωστό μεν αλλά ακόμα κι έτσι υπάρχουν περίοδοι (πχ τέλος έτους ή όταν πρόκειται ν αλλάξει κάποιο μοντέλο) που κάνουν πραγματικά εξαιρετικές προωθητικές οι οποίες δεν έχουν σχέση με το πως διαμορφώνονται οι τιμές των Audi / merc την ίδια περίοδο. Επίσης όπως προαναφέρθηκε παίζει ρόλο και τι στοκ τους έχει μείνει. Και κάτι ακόμα, επειδή έχουν ένα max ποσό για τη προσφορά ως έκπτωση, πολλές φορές σου λένε κάτι λιγότερο ή το συνδυάζουν με χειρότερο ποσό αν έχεις αμάξι για ανταλλαγή. Γι αυτό χρειάζεται καλό ψάξιμο προσφορών
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Το ίδιο μου είπε και ο πωλητής στη volvo και γελούσαν και τα volvo της έκθεσηςΒλέπεις να αγχώνονται και να κατεβάζουν τις τιμές...;
-
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι ο Βασίλης απο Νέα Ερυθραία και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έγινα μέλος και γράφω εδω μέσα! Είμαι πανευτυχής κάτοχος μιας λευκής BMW X1 sdrive 18i αυτόματης. Συμπλήρωσα σήμερα τα 10.000 χλμ ! Την αγόρασα απο το Σπανό τον Απρίλιο δηλ την οδηγώ σχεδόν 8 μήνες. Έχω πολλά να πώ και να γράψω και αυτό είναι το δοκιμαστικό μου μήνυμα. Θα μάθω να το χρησιμοποιώ και θα τα λέμε συχνότατα! Έφτασε η ώρα να κάνω την πρώτη αλλαγή λαδιών κ φίλτρου μιάς και με έχετε πείσει εδω μέσα οτι αυτό είναι το ορθόν! Τί περίπου θα μου στοιχίσει ? Απο βδομάδα θα πάρω για ραντεβού. Καλώς σας βρήκα λοιπόν!
-
Καλώς όρισες...συνονόματε! Άπειρα ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα να έχεις!
Δεν ξέρω αν τα λάδια και το φίλτρο είναι ίδιο για τα βενζινοκίνητα και τα πετρελαιοκίνητα Χ1. Εγώ στο δικό μου 20d έχω κάνει ήδη 2 αλλαγές, στα 10.000 και στα 20.000 χλμ (έχω 23.000 χλμ ήδη σε ένα χρόνο...). Η 'επίσημη' τιμή ήταν γύρω στα 90 ευρώ για λάδια και φίλτρο για το δικό μου, αλλά μπορείς να πετύχεις καλή έκπτωση και να κατέβει αρκετά η τιμή -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Βλέπεις να αγχώνονται και να κατεβάζουν τις τιμές...;
Το γέλιο ήταν για τη volvo οχι για bmw audi merc . Όταν του είπα οτι αν ήταν premium μάρκα η volvo θα πουλούσε έστω τα μισά αυτοκίνητα από bmw audi merc μόνο που δεν με πέταξε έξω
-
Βλέπεις να αγχώνονται και να κατεβάζουν τις τιμές...;
Το γέλιο ήταν για τη volvo οχι για bmw audi merc . Όταν του είπα οτι αν ήταν premium μάρκα η volvo θα πουλούσε έστω τα μισά αυτοκίνητα από bmw audi merc μόνο που δεν με πέταξε έξω
Προσωπικά σέβομαι πολύ τη volvo σαν εταιρία, αν και έχω δει και 'ασθένειες' σε αμάξια κοντινών συγγενών και γνωστών μου. Ιδίως στον τομέα της ασφάλειας και της εμφάνισης έχουν κάνει άλματα προόδου...
-
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά τα σημερινά μοντέλα της (s60,v60,v40) είναι πολύ παλιά και πολύ ακριβά! Οι τιμές τους κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είναι ανάμεσα σε vw και premium .
-
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά τα σημερινά μοντέλα της (s60,v60,v40) είναι πολύ παλιά και πολύ ακριβά! Οι τιμές τους κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είναι ανάμεσα σε vw και premium .πολλές εταιρίες θέλουν να είναι premium...το αν θα τα καταφέρουν θα φανεί από τις πωλήσεις τους...
Η Volvo πάντως και εγώ πιστεύω ότι ανήκει εκεί που λες, αλλά μπορεί και να ανέβει κατηγορία σύντομα...
Το XC90 αποτελεί τέτοιο παράδειγμα... -
Και 2.000 να κοψει κατι δε λεει κατι. Πρεπει να κανει εκπτωσεις του 5.000 για να πεις πως το σκεφτεσαι σοβαρα ωστε να κανεις την υπερβαση απο τα 'ταπεινα' μοντελα του ανταγωνισμου
Όταν πριν λίγο καιρό ανέφερα στην bmw τις ανταγωνιστικές τιμές άλλων εταιριών ξέρεις τι μου απάντησαν;
'Η bmw δεν ενδιαφέρεται για τις τιμές τέτοιων εταιριών. Δεν τις κοιτάζει καν αυτές τις εταιρίες. Την bmw την ενδιαφέρουν οι τιμές της merc και της audi μόνο...'Κατα καιρους κανει εκπτωσεις. Το τι λεει ενας υπαλληλος μη το δενεις κιολας. Σιγουρα δε θελει να κατεβει στα επιπεδα τιμης π.χ. της vw γιατι πεφτει το ιματζ αλλα οταν η vw της κοβει πωλησεις το να κατεβει λιγο (διατηρωντας παντα μια αποσταση) ωστε ο αγοραστης (π.χ. εγω στη προκειμενη περιπτωση που μου αρεσει η x1) να κανει την υπερβαση ποστευω πως ειναι θεμιτο
-
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι ο Βασίλης απο Νέα Ερυθραία και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έγινα μέλος και γράφω εδω μέσα! Είμαι πανευτυχής κάτοχος μιας λευκής BMW X1 sdrive 18i αυτόματης. Συμπλήρωσα σήμερα τα 10.000 χλμ ! Την αγόρασα απο το Σπανό τον Απρίλιο δηλ την οδηγώ σχεδόν 8 μήνες. Έχω πολλά να πώ και να γράψω και αυτό είναι το δοκιμαστικό μου μήνυμα. Θα μάθω να το χρησιμοποιώ και θα τα λέμε συχνότατα! Έφτασε η ώρα να κάνω την πρώτη αλλαγή λαδιών κ φίλτρου μιάς και με έχετε πείσει εδω μέσα οτι αυτό είναι το ορθόν! Τί περίπου θα μου στοιχίσει ? Απο βδομάδα θα πάρω για ραντεβού. Καλώς σας βρήκα λοιπόν!
Καλώς όρισες...συνονόματε! Άπειρα ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα να έχεις!
Δεν ξέρω αν τα λάδια και το φίλτρο είναι ίδιο για τα βενζινοκίνητα και τα πετρελαιοκίνητα Χ1. Εγώ στο δικό μου 20d έχω κάνει ήδη 2 αλλαγές, στα 10.000 και στα 20.000 χλμ (έχω 23.000 χλμ ήδη σε ένα χρόνο...). Η 'επίσημη' τιμή ήταν γύρω στα 90 ευρώ για λάδια και φίλτρο για το δικό μου, αλλά μπορείς να πετύχεις καλή έκπτωση και να κατέβει αρκετά η τιμή ;)[/quote]Εφόσον,αν κατάλαβα σωστά, η αλλαγη αυτή δεν ειναι στο προγραμμα service της bmw γιατι δεν την κάνετε εκτος bmw;
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Όταν πριν λίγο καιρό ανέφερα στην bmw τις ανταγωνιστικές τιμές άλλων εταιριών ξέρεις τι μου απάντησαν;
'Η bmw δεν ενδιαφέρεται για τις τιμές τέτοιων εταιριών. Δεν τις κοιτάζει καν αυτές τις εταιρίες. Την bmw την ενδιαφέρουν οι τιμές της merc και της audi μόνο...'Κατα καιρους κανει εκπτωσεις. Το τι λεει ενας υπαλληλος μη το δενεις κιολας. Σιγουρα δε θελει να κατεβει στα επιπεδα τιμης π.χ. της vw γιατι πεφτει το ιματζ αλλα οταν η vw της κοβει πωλησεις το να κατεβει λιγο (διατηρωντας παντα μια αποσταση) ωστε ο αγοραστης (π.χ. εγω στη προκειμενη περιπτωση που μου αρεσει η x1) να κανει την υπερβαση ποστευω πως ειναι θεμιτο
Δεν το είπε υπάλληλος Νίκο...Αντιπρόσωπος το είπε...Και όχι ελαφρά τη καρδία...
Πάντως για την Χ1 τρίβουν κυριολεκτικά τα χέρια τους...Ήδη ξεπερνάει και τις προσδοκίες τους σε πωλήσεις και δεν κρύβουν την απόλυτη ικανοποίησή τους -
Emperor ευχαριστώ πολύ! Ψάχνω να μάθω τα κόλπα του φόρουμ αλλα έχω κολλήσει και δε βρίσκω πώς να αλλάξω το όνομά μου με ένα απλό username...
BMW X1 2016