-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εγώ κακόμοιρε κνίτη έχω την τιμή να υπερηφανεύομαι ότι ποτέ δεν έχω κάνει κρατική δουλειά γιατί ποτέ δεν ήθελα να γίνω χορηγός του κάθε εκβιαστή ξύστη , οπότε τα μόνα συμφέροντα που εξυπηρετώ είναι του απλού και έντιμου πολίτη που τον σκίζουν στους φόρους και τον καταδικάζουν σε ανεργία , ακριβώς για να τα παίρνουν οι ξύστες που στο δικό σου μαρξιστικό κεφαλάκι , είναι ο περιούσιος λαός της μαρξιστικής βίβλου .Σιγά ρε Ρομπεν των Δασών.
Αν δεν ήσουν τόσο αστοιχείωτος θα ήξερες πάντως ότι ο Μαρξισμός δεν είναι υπέρ της γραφειοκρατίας.Αυτή την περίοδο χρειάστηκε να επισκευτώ 3 ασφαλιστικά ταμεία για λογαριασμό συγγενικών μου προσώπων και διαπίστωσα και συνεχίζω να διαπιστώνω το αίσχος και το ξύσιμο τεραστίων διαστάσεων , οπότε μια χαρά ξήλωμα θέλουν τα τομαράκια ....
Και μετά δεν έχεις ταξικό μίσος. Μήπως αυτοί όλοι που βρίζεις ακολουθούν απλά τους Νόμους και τις Εγκυκλίους;
Ρε συ cruiser το ξεφτυλισες το θεμα.
Γιατί το λες αυτό ρε Θανάση;
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ρε συ cruiser το ξεφτυλισες το θεμα. Στο Αμυνης ξερεις οτι ηδη 16.000 αξιωματικοι εχουν υποβαλει παραιτησεις και ηδη πολλες χιλ εχουν φυγει και μαλιστα αφηνοντας μεγαλα κενα σε επιχειρησιακες θεσεις? Θα ρθεις εσυ να διοικησεις ? Ο μο ηλικιας ειναι πανω απο 40 ετων και θελεις εσυ κι εγω και ολοι να μιλαμε για στρατο?
Προσληψεις χρειαζονται ΑΜΕΣΑ και οχι απολυσεις.
Ελεος δηλ με την καραμελα των ΔΥ. Αχρειαστοι δεν υπαρχουν. Ανιδεοι ναι. Κι οποιος ειναι να φυγει.Μίλησα για πολιτικούς υπαλλήλους αρχικά . Στο θέμα των παραιτήσεων πρέπει να το δούν γιατί δεν μπορεί κάποιος να παίρνει σύνταξη στα 35 του επειδή ήταν στα υποβρύχια , στα ελικόπτερα κλπ ... Εχω 3 φίλους τέτοιους .
Εχω διαβάσει ότι έχουμε πολλές θέσεις ανωτέρων και ανωτάτων για το μέγεθος του στρατού μας . Θεωρώ πάντως ότι μπορεί να υπάρξει μάζεμα . ιδιαίτερα αφού η λογική κάθε κωμόπολη και στρατόπεδο για να έχουν τζίρο τα μαγαζιά έχει περάσει .
-
Ποιούς νόμους ακολουθούν βρε Δία . Υπάρχει υπάλληλος σε ΙΚΑ που η δουλειά της είναι να κόβει τις συντάξεις όσων αποχωρούν από τον μάταιο κόσμο . Πήγα λοιπόν εκεί και ήταν άλλοι 2 . Μόλις μας είδε είπε η 35χρονη βολεμένοι κοτούλα . Α και άλλος για διακοπή σήμερα .... Ημουν έτοιμος να της πω ότι αν κουράζεσαι με 3 άτομα , να παραιτηθείς και υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν να σε αντικαταστήσουν στο ξύσιμο ..... Αλλά είδε που τα πήρα και μαζεύτηκε .
Στα επικουρικά , για να πάω σε μια έπρεπε να περάσω πίσω από 10 άλλους . Είδα τις οθόνες τους . Γραφεία ταξιδίων , ήταν το καλοκαίρι , κωτσόβολος , παιχνίδια , ειδήσεις κλπ έβλεπαν την ώρα που εσύ πλήρωνες το ξύσιμο τους .
Τι εγκυκλίους περιμένουν ? Για το πως θα το φχαριστιούνται καλύτερα το ξύσιμο ?
Και δεν μου λές κάτι ? Είναι τάξη οι ΔΥ ? Αν κάπου ανήκουν , προφανώς στην μπουρζουαζία θα είναι , αφού λυμαίνονται το κράτος....
-
Μαλλον δεν εχεις μπει σε υποβρυχιο ουτε για μια ωρα. Βεβαια δεν θα ξερεις για καταστασεις με υγρασια στο μεγιστο, να εχεις να φας ενα σωστο φαγητο για εβδομαδες,υπνο με το σταγονομετρο και αλλα που δε χρειαζεται να αναφερω. Αμφιβαλλω αν θα αντεχες γιατι το πληκτρολογιο ειναι πιο αντρικιο οταν τα χωνεις απο την ανεση του καναπε
-
Ποιούς νόμους ακολουθούν βρε Δία .Αυτούς που λένε ότι για να γίνει η Χ ενέργεια απαιτούνται τα Ψ χαρτιά και οι Υ σφραγίδες. Αν οι υπάλληλοι κάνουν αυτό που πρέπει τι σε νοιάζει αν έχουν τον Κωτσόβολο ανοιχτό στο PC? Που και σε αυτό δεν λες αλήθεια διότι πρόσβαση στο internet έχει η Διεύθυνση μόνο στο ΙΚΑ, αλλά πάμε παρακάτω. Εσύ στη δουλειά σου δεν ανοίγεις το ίντερνετ για άσχετους λόγους; Το έκανα και σαν ιδιωτικός υπάλληλος, το κάνω φυσικά και σαν επιτηδευματίας. Από τη στιγμή που δεν επηρεάζει την απόδοσή σου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν είχες σπουδάσει δε κάτι σε management θα ήξερες ότι η αποσυμφόρηση είναι απαραίτητη για έναν εργαζόμενο.
Εχω διαβάσει ότι έχουμε πολλές θέσεις ανωτέρων και ανωτάτων για το μέγεθος του στρατού μας
Ανωτάτων ναι, ανωτέρων όχι. Η εναλλακτική όμως ξέρεις ποια είναι; Να αποστρατεύονται όλοι στα 45 (Σχης αν μπήκες στα 18 στην ΣΣΕ) ή να πηγαίνουν διοικητικοί σε άλλες θέσεις του Δημοσίου.
Μαλλον δεν εχεις μπει σε υποβρυχιο ουτε για μια ωρα.
Αμφιβάλω αν υπηρέτησε καν σε μάχιμη θέση.
-
Ρε συ cruiser το ξεφτυλισες το θεμα. Στο Αμυνης ξερεις οτι ηδη 16.000 αξιωματικοι εχουν υποβαλει παραιτησεις και ηδη πολλες χιλ εχουν φυγει και μαλιστα αφηνοντας μεγαλα κενα σε επιχειρησιακες θεσεις? Θα ρθεις εσυ να διοικησεις ? Ο μο ηλικιας ειναι πανω απο 40 ετων και θελεις εσυ κι εγω και ολοι να μιλαμε για στρατο?
Ελεος δηλ με την καραμελα των ΔΥ. Αχρειαστοι δεν υπαρχουν. Ανιδεοι ναι. Κι οποιος ειναι να φυγει.Μίλησα για πολιτικούς υπαλλήλους αρχικά . Στο θέμα των παραιτήσεων πρέπει να το δούν γιατί δεν μπορεί κάποιος να παίρνει σύνταξη στα 35 του επειδή ήταν στα υποβρύχια , στα ελικόπτερα κλπ ... Εχω 3 φίλους τέτοιους .
Εχω διαβάσει ότι έχουμε πολλές θέσεις ανωτέρων και ανωτάτων για το μέγεθος του στρατού μας . Θεωρώ πάντως ότι μπορεί να υπάρξει μάζεμα . ιδιαίτερα αφού η λογική κάθε κωμόπολη και στρατόπεδο για να έχουν τζίρο τα μαγαζιά έχει περάσει .
Για μαθε αγαπητε απο ποτε εχει να κανει ανανεωση σε πολιτικο προσωπικο το στρατευμα. Ποσοι απο αυτους εφυγαν και ποσοι αναπληρωσαν θεσεις στρατιωτικων και μετα τα ξαναλεμε.
Ηδη και στα τρια Επιτελεια εχουν μειωθει οι Α Αξκοι εχουν κλεισει στρατοπεδα και εχουν γινει περικοπες σε δαπανες που αλλωτε ηταν περαν πασης προσδοκιας.
Εγω θα σου πω πως υπαρχει μοναδα που η δαπανη της τον χρονο ηταν 300κ και τωρα ειναι 20κ. Πως? Οταν ξεσπιτωνεις στελεχη τους πετσοκωβεις τον μισθο τους τους φορολογεις ειναι σα να τους δειχνεις τον δρομο της συνταξης. Ναι. Ετσι γλυτωνει μισθους και λειτουργικα εξοδα το κρατος αγαπητε.
Ομως πρεπει να ξερεις πως δεν εχεις ιδεα τι σημαινει υποβρυχιο ελικοπτερο κτλ. Αλλα δε φταις εσυ. Φταιει οτι υπαρχει αγνοια στον απλο πολιτη . Δεν ξερει τι πληρωνει γιατι το πληρωνει και τον σκοπο που το πληρωνει. Και δεν φταιει ο ενστολος γι αυτο. Οποτε σε δικαιολογω κι εσενα οπως και αλλους που λετε για απολυσεις οσον αφορα τουλαχιστον το στρατευμα.
Η υπονομευση που εχει δεχθει τα τελευταια χρονια πανω απο 5 δηλ ειναι τεραστια. Δε θελω να μπω σε λεπτομερειες γιατι θα παει αλλου το θεμα.
Ο στρατος δεν ειναι επιχειρηση ειναι προβληματικη αρα την κλεινουμε . Τεσπα. Να στο πω κι αλλιως. Οι στρατιωτικοι που ΘΑ επρεπε να φευγουν νωρις ειναι περισσοτεροι απο τους ελικοπτεραδες πιλοτους Πλοιαρχους κτλ -
Αν και του ναυτικού , δεν έχω μπει σε υποβρύχιο . Αλλά ξέρω και πολλούς ναυτικούς του εμπορικού που δεν βγαίνουν στα 35 στην σύνταξη και το φαγητό τους και εκεί δεν είναι σωστό .
Αν δεν κάνω λάθος οι κυβερνήτες είναι πλωτάρχες , οπότε ο μεγαλύτερος στο σκάφος είναι 35 ετών . Σε αυτές τις ηλικίες αν το επέλεγα πιθανόν θα το άντεχα . Και δεν τα χώνω σε κανένα . Μίλησα αρχικά για πολιτικό προσωπικό και μετά είπα για ορθολογισμό των θέσεων ανάλογα με την δύναμη .
Τα Χ χαρτιά και τις Ψ σφραγίδες . Δία προς μεγάλη λύπη τους τα είχαμε . Οπότε αναγκάστηκε να αφήσει το ξύσιμο . Και ξέρεις κάτι . Χήρες εδώ και χρόνια κάνουν μήνες για να πάρουν την σύνταξη τους , που δεν χρειάζεται παραπάνω από 5 λεπτά για να κάνει την διαίρεση . Αλλά και οι κύριες συντάξεις καθυστερούν καιρό και κανείς δεν ενδιαφέρεται πως επιβιώνει αυτός ο κόσμος .
Αποσυμφόρηση από τι ? Από το ξύσιμο ? Ασε μας βρε Δἰα . Και δεν ήταν στο ΙΚΑ . Είπα ότι πήγα σε 3 ταμεία .
Να πηγαίνουν διοικητικοί σε άλλες θέσεις του Δημοσίου . Είναι σωστό .
Κουπέα . Επειδή είναι πολύ ειδικό το θέμα και έχω 33 χρόνια που απολύθηκα από το ΠΝ . δεν θα πω περισσότερα . Οτι όμως ανέφερα , το ανέφερα από αυτά που γράφονται στον τύπο . Ούτε έχω κόντρα με τους στρατιωτικούς . Ηταν οι παππούδες μου , εξ ανάγκης μετά από 11 και 8 χρόνια θητείας σαν έφεδροι αξιωματικοί και έχω και καλούς φίλους αξιωματικούς , απόστρατους τώρα όλους .
-
Ειπα οτι δεν φταις σε κατι ουτε εισαι ο μονος που λεει για ορθολογισμο. Αφου ξερεις και καποιους Αξκους ρωτα τους σχετικα με το πολιτικο προσωπικο . Αν τους ηθελαν η οχι.
Και να διορθωσω εδω οτι το πολιτικο προσωπικο εχει συγκεκριμενες θεσεις καθηκοντων που στελεχωνει και με συγκεκριμενο αριθμο ατομων. Πλαισιωνουν το στρατιωτικο προσωπικο. -
Αν και του ναυτικού , δεν έχω μπει σε υποβρύχιο .Δεν χάνεις και τίποτα.
Προσπαθώ να καταλάβω τι τελικά ισχύει σε αυτή τη σκατοχώρα.
Όσοι μπαίνουν στις ένοπλες δυνάμεις τους τραβάνε από τη μύτη;
Με το ζόρι μπαίνουν; Επιλογή τους δεν είναι;Η συντριπτική πλειοψηφία (όλων των δημοσίων υπαλλήλων στις ένοπλες δυνάμεις με ή χωρίς στρατιωτικά ρούχα) δεν επέλεξε αυτό το τομέα για μόνιμη μισθολογική και επαγγελματική αποκατάσταση;
Σταματώ εδώ, γιατί έτσι και ξεκινήσω να γράφω τις απόψεις μου θα γίνει εδώ της Βόρειας Κορέας.
Άιντε πρωί-πρωί. -
Δεν βλέπω ακόμα σχόλια για τα νέα μπουμπούκια του Αλέξη...και αφήστε τη κοπελίτσα στην άκρη, έχουμε νέο 'τσάρο της οικονομίας'
Πως θα λέγεται άραγε το νέο μας νόμισμα ?
-
Τι να σχολιάσει κανείς για το τσίρκο;
Αυτοί είναι περισσότεροι από τους οπαδούς πολλών αγώνων που πάνε στα γήπεδα της 1η Εθνικής τις Κυριακές.
Παραλίγο να υπουργοποιήσει ακόμη και τις γάτες που βολτάρουν στους κήπους του Μαξίμου.Έχουμε ξεπεράσει προ πολλού το στάδιο των αριστερών καραγκιόζιδων. Πλέον έχουμε μπει στο στάδιο των ψυχάκιδων.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Δεν βλέπω ακόμα σχόλια για τα νέα μπουμπούκια του Αλέξη...και αφήστε τη κοπελίτσα στην άκρη, έχουμε νέο 'τσάρο της οικονομίας'Πως θα λέγεται άραγε το νέο μας νόμισμα ?
Τσάρος της οικονομίας εξακολουθεί να είναι ο άνθρωπος των τραπεζιτών Τσακαλώτος όσο για τον νέο παρτενέρ του Παπαδημητρίου δήλωσε οτι αυτά είναι παλιές προσωπικές του απόψεις που δεν έχουν καμιά ισχύ με την υπουργοποίηση του.
-
Σωστά, υπάρχει και ο Τσακαλώτος ο Παπαδημητρίου είναι Ανάπτυξης....
Ο νέος πάντως τυγχάνει και πρόεδρος του Levy (ή τεςπα ήταν μέχρι προχθές), το οποίο πριν από μερικούς μήνες έβγαλε μελέτη που πρότεινε το GEuro (σωστά θυμάμαι ?) ως καλύτερη και βιώσιμη επιλογή από το να συνεχίσουμε με το 'ίδιο' ευρώ. Ξαφνικά άλλαξαν άποψη εκεί μέσα, ή άλλαξαν τα δεδομένα της μελέτης τους ?
-
Τότε που έλεγε για το GEuro ήταν ανεξάρτητος οικονομικός αναλυτής δεν είχε καμιά σχέση με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα που έγινε υπουργός είναι υποχρεωμένος να συμβιβαστεί με τον πρωθυπουργό του.
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
Τότε που έλεγε για το GEuro ήταν ανεξάρτητος οικονομικός αναλυτής δεν είχε καμιά σχέση με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα που έγινε υπουργός είναι υποχρεωμένος να συμβιβαστεί με τον πρωθυπουργό του.Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις....
Παπαδημητρίου: Λάθος όσα είπα για το παράλληλο νόμισμα
Δεν υπάρχει αυτή η εναλλακτική λύση για την κυβέρνηση, έχει γίνει σαφές. Μέχρι τώρα ήμουν ακαδημαϊκός, οι ακαδημαϊκοί λένε πολλά πράγματα, τώρα αναλαμβάνω άλλο ρόλο. Όταν έρχεται η στιγμή που πρέπει να υλοποιήσουν ένα πρόγραμμα τότε βλέπουν ότι μερικά πράγματα που έχουν πει ίσως να είναι λάθος» είπε χαρακτηριστικά μετά από σχετική ερώτηση ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης.
Edit: δεν τους προλαβαίνεις αυτούς ρε σεις, αν διαβάσετε παρακάτω δηλώσεις παλιών και νέων, θα φρίξετε/γελάσετε/κλάψετε/πηδηχτείτε από το παράθυρο, αναλόγως την ψυχική σας κατάσταση
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Μαλλον δεν εχεις μπει σε υποβρυχιο ουτε για μια ωρα. Βεβαια δεν θα ξερεις για καταστασεις με υγρασια στο μεγιστο, να εχεις να φας ενα σωστο φαγητο για εβδομαδες,υπνο με το σταγονομετρο και αλλα που δε χρειαζεται να αναφερω. Αμφιβαλλω αν θα αντεχες γιατι το πληκτρολογιο ειναι πιο αντρικιο οταν τα χωνεις απο την ανεση του καναπεΠες τα ρε Ράμπο...
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Μαλλον δεν εχεις μπει σε υποβρυχιο ουτε για μια ωρα. Βεβαια δεν θα ξερεις για καταστασεις με υγρασια στο μεγιστο, να εχεις να φας ενα σωστο φαγητο για εβδομαδες,υπνο με το σταγονομετρο και αλλα που δε χρειαζεται να αναφερω. Αμφιβαλλω αν θα αντεχες γιατι το πληκτρολογιο ειναι πιο αντρικιο οταν τα χωνεις απο την ανεση του καναπεεπειδη ολος ο στολος ειναι αραχτος στην σαλαμινα και εχουν τρελαθει στην ποκα , θα ηθελα να μου πεις αν γνωριζεις ποσες ημερες του χρονου ειναι τα υποβρυχια εν πλω.
-
Παιδια μερικα πραγματα δε πρεπει να βγαινουν προς τα εξω ειδικα σε ενα φορουμ. Οποιος καταλαβε καταλαβε. Δεν με ενδιαφερει να πεισω καποιον
-
Για μαθε αγαπητε απο ποτε εχει να κανει ανανεωση σε πολιτικο προσωπικο το στρατευμα. Ποσοι απο αυτους εφυγαν και ποσοι αναπληρωσαν θεσεις στρατιωτικων και μετα τα ξαναλεμε.
Ηδη και στα τρια Επιτελεια εχουν μειωθει οι Α Αξκοι εχουν κλεισει στρατοπεδα και εχουν γινει περικοπες σε δαπανες που αλλωτε ηταν περαν πασης προσδοκιας.
Εγω θα σου πω πως υπαρχει μοναδα που η δαπανη της τον χρονο ηταν 300κ και τωρα ειναι 20κ. Πως? Οταν ξεσπιτωνεις στελεχη τους πετσοκωβεις τον μισθο τους τους φορολογεις ειναι σα να τους δειχνεις τον δρομο της συνταξης. Ναι. Ετσι γλυτωνει μισθους και λειτουργικα εξοδα το κρατος αγαπητε.
Ομως πρεπει να ξερεις πως δεν εχεις ιδεα τι σημαινει υποβρυχιο ελικοπτερο κτλ. Αλλα δε φταις εσυ. Φταιει οτι υπαρχει αγνοια στον απλο πολιτη . Δεν ξερει τι πληρωνει γιατι το πληρωνει και τον σκοπο που το πληρωνει. Και δεν φταιει ο ενστολος γι αυτο. Οποτε σε δικαιολογω κι εσενα οπως και αλλους που λετε για απολυσεις οσον αφορα τουλαχιστον το στρατευμα.
Η υπονομευση που εχει δεχθει τα τελευταια χρονια πανω απο 5 δηλ ειναι τεραστια. Δε θελω να μπω σε λεπτομερειες γιατι θα παει αλλου το θεμα.
Ο στρατος δεν ειναι επιχειρηση ειναι προβληματικη αρα την κλεινουμε . Τεσπα. Να στο πω κι αλλιως. Οι στρατιωτικοι που ΘΑ επρεπε να φευγουν νωρις ειναι περισσοτεροι απο τους ελικοπτεραδες πιλοτους Πλοιαρχους κτλΟι λύσεις δεν είναι στους πολέμους!
Γιατί να μην κλέισει και ο Στρατός;
Δηλαδή όλοι όσοι παίζουν στρατιωτάκια με τα φανταράκια θα προλάβουν να κάνουν κάτι σε κάποια κρίση ή θα έχει πάλι σκάσει το enterprise;
Είναι απίστευτη σπατάλη οι Ενοπλες Δυνάμεις γιατί δεν θα χρειαστούν ποτέ!
Μερος της δαπάνης για καλά και επαγγελματικά σωματα ασφαλείας και τα υπόλοιπα στην υγεία (γιατρούς, νοσηλευτές, εξοπλισμό) και υποδομές. Τσιμέντο παντού να πηγαίνουμε με ασφάλεια από το ένα μερος της χώρας στο άλλο! -
Ο στρατος δεν ειναι επιχειρηση ειναι προβληματικη αρα την κλεινουμε . Τεσπα. Να στο πω κι αλλιως. Οι στρατιωτικοι που ΘΑ επρεπε να φευγουν νωρις ειναι περισσοτεροι απο τους ελικοπτεραδες πιλοτους Πλοιαρχους κτλΥπαρχει πάντως και η παρακάτω σκέψη, που πλεόν ολοένα και ακούγεται:
Οι λύσεις δεν είναι στους πολέμους, αρά γιατί να μην κλέισει και ο Στρατός;
Δηλαδή όλοι όσοι παίζουν στρατιωτάκια με τα φανταράκια θα προλάβουν να κάνουν κάτι σε κάποια κρίση ή θα έχει πάλι σκάσει το enterprise;
Είναι ίσως απίστευτη σπατάλη οι Ενοπλες Δυνάμεις γιατί δεν θα χρειαστούν ποτέ.
Μερος της δαπάνης θα ήταν προτιμότερο να πάει για καλά και επαγγελματικά σωματα ασφαλείας και τα υπόλοιπα στην υγεία (γιατρούς, νοσηλευτές, εξοπλισμό) και υποδομές. Τσιμέντο και ασφαλτος παντού να πηγαίνουμε με ασφάλεια από το ένα μερος της χώρας στο άλλο (να μπορείς να πας να δεις όλη τη χώρα που θα κληθεις ίσως να πεθανεις για αυτήν, ειδάλλως τι νόημα έχεις να πολεμήσεις για κάτι μακρινό που δεν το έχεις δει ποτέ;)
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ