-
Μήπως είναι βάση λασπωτήρα;
-
Δεν ξέρω. Εδώ στην φωτό φαίνεται καθαρά στον πίσω θόλο το εξόγκωμα στον προφυλακτήρα.
-
Α οκ λάθος κατάλαβα, δεν είναι θέση λασπωτήρα εκεί προφανώς.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Παρατηρούσα σήμερα ένα παρκαρισμένο λευκό clio και είδα στον πίσω θόλο στο κατέβασμα ένα 'ξεκάρφωτο' εξόγκωμα σαν φρυδάκι που εξείχε προς τα έξω. Το πρόσεξα γιατί κάπου είχε ακουμπήσει το αυτοκίνητο και είχε ξεβάψει το εξόγκωμα.Υπάρχει κάποιος λόγος που έχουν βάλει αυτό το εξόγκωμα;
Το εχω παρατηρησει κ γω. Δεν ξερω αλλα υποθετω πως ειναι για να αποφευγεται να εκτινασεται λασπη κ βρωμονερα προς τα πανω οταν τρεχει το αυτοκινητο μεσα απο αυτα.
Σε πολλα αμαξια εχω παρατηρήσει πως οι γραμμες απο τα λασπονερα που μενουν πανω στο αμαξι ξεκινανε απο εκει κοντά -
χμμμ... ενδιαφέρον αυτό που είπες.
Πρέπει να κοιτάξω από πίσω το αυτοκίνητο για να διαπιστώσω αν το λάστιχο βγαίνει ποιο έξω σε εκείνο το σημείο. Αν βγαίνει θα ισχύει αυτό που λες.Πάντως αν ισχύει αυτό δεν νομίζω να προσφέρει και ιδιαίτερη κάλυψη στα λασπόνερα.
-
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Από τις πιο έξυπνες διαφημίσεις που έχω δειΠραγματικά Πολύ Καλή και αστεία!
-
Καλημερα παιδες. Θελω λιγο τα φωτα σας. Καταρχας να ξεκινησω λεγοντας οτι δεν εχω ιδεα απο τεχνικα κ μηχανολογικα θεματα οποτε ειμαι σε φαση οτι μου πουν. Εχω ενα clio αγορασμενο απο plamar 2 χρονια πριν. Εχω κανει περίπου 20000 χλμ. Οπως περισυ ετσι κ φετος μου εβγαλε ενδειξη service. Πηγα κ το αφησα σημερα κ μου ειπαν 210 ευρω. Ειναι δικαιολογημενο το ποσο; περισυ θυμαμαι ειχα δώσει λιγοτερα. Κανουν παραπανω πραγματα στο service του 24μηνου;
-
Ο χρήστης stgal έγραψε:
Καλημερα παιδες. Θελω λιγο τα φωτα σας. Καταρχας να ξεκινησω λεγοντας οτι δεν εχω ιδεα απο τεχνικα κ μηχανολογικα θεματα οποτε ειμαι σε φαση οτι μου πουν. Εχω ενα clio αγορασμενο απο plamar 2 χρονια πριν. Εχω κανει περίπου 20000 χλμ. Οπως περισυ ετσι κ φετος μου εβγαλε ενδειξη service. Πηγα κ το αφησα σημερα κ μου ειπαν 210 ευρω. Ειναι δικαιολογημενο το ποσο; περισυ θυμαμαι ειχα δώσει λιγοτερα. Κανουν παραπανω πραγματα στο service του 24μηνου;Κοίτα στο service manual τι εργασίες προβλέπονται σε αυτό το service και τι στο περσινό. Κοίτα και στα τιμολόγια τι εργασίες κάνανε. Λογικά κάτι παραπάνω κάνουν. Αν πήγες σε αντιπροσωπεία είναι γενικά καλή τιμή.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Καλημερα παιδες. Θελω λιγο τα φωτα σας. Καταρχας να ξεκινησω λεγοντας οτι δεν εχω ιδεα απο τεχνικα κ μηχανολογικα θεματα οποτε ειμαι σε φαση οτι μου πουν. Εχω ενα clio αγορασμενο απο plamar 2 χρονια πριν. Εχω κανει περίπου 20000 χλμ. Οπως περισυ ετσι κ φετος μου εβγαλε ενδειξη service. Πηγα κ το αφησα σημερα κ μου ειπαν 210 ευρω. Ειναι δικαιολογημενο το ποσο; περισυ θυμαμαι ειχα δώσει λιγοτερα. Κανουν παραπανω πραγματα στο service του 24μηνου;
Κοίτα στο service manual τι εργασίες προβλέπονται σε αυτό το service και τι στο περσινό. Κοίτα και στα τιμολόγια τι εργασίες κάνανε. Λογικά κάτι παραπάνω κάνουν. Αν πήγες σε αντιπροσωπεία είναι γενικά καλή τιμή.
Ναι ναι σε αντιπροσωπεια επισημη το πηγα γιατι μου ειχαν πει οτι αν δεν το πηγαινω στα επισημα θα χασω την εγγυηση των 5 χρονων.
-
*Το ανανεωμένο Renault Clio ξεκίνησε τη διάθεσή του και στην χώρα μας με τις τιμές να ξεκινούν από τις 11.860 ευρώ για τις εκδόσεις με κινητήρα βενζίνης και τις 14.280 ευρώ για τις εκδόσεις diesel. Παράλληλα όλες οι εκδόσεις (Clio & Clio Sport Tourer) είναι διαθέσιμες με ένα νέο, ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που επιτρέπει την απόκτηση του Clio ακόμα και χωρίς προκαταβολή, με προνομιακό επιτόκιο 6,5% και διάρκεια αποπληρωμής έως 84 μήνες. Χάρη στο νέο πρόγραμμα, το νέο Renault Clio μπορεί να αποκτηθεί με μηνιαία δόση μόλις 88 ευρώ.
Το ανανεωμένο Clio ξεχωρίζει από το νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα, τα νέα φωτιστικά σώματα (διαθέσιμο και με φώτα τεχνολογίας full-LED) τα επανασχεδιασμένα πίσω φώτα και το διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα. Στο εσωτερικό υπάρχουν πιο ποιοτικά υλικά και το εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων Renault R-Link. Επίσης, εφοδιάζεται με τα πλέον εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης όπως την κάμερα οπισθοπορείας, το σύστημα Easy Park Assist, αλλά και τα συστήματα multimedia.
Στους κινητήρες, παραμένει ο ντίζελ 1.5 dCi με 75 και 90 ίππους. Το μηχανικό αυτό σύνολο προσφέρεται για πρώτη φορά στο Clio και με απόδοση 110 ίππων. Σε επίπεδο κινητήρων βενζίνης, η νέα γενιά του Clio ξεχωρίζει χάρη και στην τοποθέτηση του υπερτροφοδοτούμενου συνόλου 1.2 λτ. Energy TCe 120. Παράλληλα διατίθενται ο 1.2 λτ. 75 PS και ο 0.9 TCe 90 PS.*
-
Να υποθέσω κανένα 1000-1300 παραπάνω για το gt line?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
καλησπερα παιδια,
εχω 2,5 χρονια το αμαξι και πριν 2-3 μηνες αρχισε να μου κανει κατι σκαλωματακια στο σασμαν στις χαμηλες ταχυτητες, κυριως εχω παρατηρησει στη 2α.
μου το χει κανει 5-6 φορες μεσα στους 3 μηνες (τωρα εχει κανα μηνα να το κανει) και μαλιστα τρομαξα μια φορα που δε ξεκουμπωνε η 2α και εβαλα πολυ δυναμη.
Το πηγα στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι πρεπει να ανοιξουν σασμαν για να δουν τι προβλημα εχει (γραναζι ή φουρκετα μαλλον) και θα επισκευαστει δωρεαν φυσικα αφου ειναι στην εγγυηση.
Το θεμα μου ειναι οτι μου λενε πολλοι επειδη ειναι καινουριο ακομα κ με λιγα χλμ οτι δεν αξιζει να κατεβασω σασμαν για αυτο το προβλημα και οτι απλα ετυχε.
Απτην αλλη αφου ειναι στην εγγυηση σκεφτομαι δεν χανω κατι...
Εχει παρατηρησει καποιος κατι αντιστοιχο και επειδη ειναι καινουριο σχετικα και μεσα στην εγγυηση θα χω τυχη αν ζητησω αλλαγη σασμαν (δυσκολο βεβαιαμ,το ξερω) ??? -
Σε παρόμοιο πρόβλημα μετά το στρώσιμο του αυτοκινήτου μου άλλαξα βαλβολίνες και έκτοτε μετά από 130.000χλμ όλα κομπλέ.. Αυτό θα έκανα σε πρώτη φάση..
-
Ξέρει κανεις ποσο πανε τα led lights για φωτα πορειας? Επισης ειναι κ για τη μεγαλη σκάλα?
Πως αποδίδουν σε σχεση με xenon? -
Καλησπερα σας.Σας αναφερω ενα προβλημα που εχω σε clio iv dci 90 του 2014 το οποιο εχω στα χερια μου απο 6 μηνων αυτοκινητο.Μπροστα και δεξια σε καθε ανωμαλια του δρομου παραγει ενα ενοχλητικο θορυβο το οποιο πιο πολυ με γδαρσιμο μοιαζει.Τους ζεστους μηνες του χρονου μειωνεται και τους ψυχρους ειναι μονιμο φαινομενο.Δεν δημιουργει καποιο προβλημα στην οδηγηση απο οσο μπορω να αντιληφθω πλην ομως ειναι ενοχλητικο και σιγουρα οχι φυσιολογικο.Να σημειωσω οτι το αυτοκινητο εχει 61.000 km εχει εγγυηση μεχρι το 2018 και προσφατα στο μεγαλο σερβις εγινε αλλαγη σε δισκοπλακες και τακακια εκτος των προβλεπομενων.Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
Αφου το αυτοκινητο ειναι ακομα στην εγγυηση,γιατι δεν πας στην αντιπροσωπεια?Σιγουρα αυτοι θα ξερουν περισσοτερα απο εμας.
-
ευχαριστώ για την απάντηση.Εχει πάει στην αντιπροσωπεία κατά την διάρκεια προηγούμενου σέρβις και η απάντηση ήταν από τις πλέον γνωστές!Ολα μια χαρά!Γι'αυτό και ρωτάω εδώ μήπως και κάποιος είχε παρόμοια εμπειρία!
-
Και το άφησες έτσι? Βάλε μέσα ένα τεχνικό να πάτε μια βόλτα να το ακούσει και μετά πες τους να το φτιάξουν και γενικά ίσως θέλει και λίγο τσαμπουκά...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Vdx έγραψε:
Και το άφησες έτσι? Βάλε μέσα ένα τεχνικό να πάτε μια βόλτα να το ακούσει και μετά πες τους να το φτιάξουν και γενικά ίσως θέλει και λίγο τσαμπουκά...Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Δυστυχώς έχεις ενα δικιο εδω. Θελει κυνήγι για να τους κανεις να δουν απλα πραγματα καμια φορα κ να κανουν τα προφανη.
Κανονικά θα επρεπε απο μονοι τους στο συνεργείο να βλέπουν τα μικροπροβλήματα κ να τα επιδιωρθωνουν. Να κρατουν τον πελατη ευχαριστημενο.
Renault Clio IV