-
Ο φόρος πολυτελείας έχει καταργηθεί. Ήταν αυτός που αντικαταστάθηκε από το νέο τέλος ταξινόμησης και εφαρμοζόταν στην αγορά αν η εργοστασιακή αξία ήταν 20000 και πάνω.
Το θέμα είναι ότι υπάρχει ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης, που εφαρμόζεται στα διλιτρα και πάνω, πληρώνεται κάθε χρόνο μαζι με τη φορολογία εισοδήματος και υπολογίζεται σαν ποσοστό του τεκμηριου του αυτοκινήτου. Αυτός δεν έχει καταργηθεί.
Το θέμα είναι ότι ο κόσμος αποκαλεί το δεύτερο 'φόρο πολυτελείας' και γίνεται μεγάλο μπέρδεμα.
-
τα 440, όπως και να έχει, θα τα πληρώσουμε, έτσι δεν είναι;;
-
Τα πρώτα 5 χρόνια σίγουρα. Εκτός αν αλλάξει κάτι (καταργηθεί ο ΦΠΔ και ενσωματωθεί στα τέλη κυκλοφορίας κάπως).
Και λέω 5 χρόνια, γιατί μετά παίζει μείωση 30%.
-
Το Tiguan έχει 420 ή 605 lt χώρο απσκευων; Το 605 δεν είναι λίγο υπερβολικό; Πάντως σε όλα τα αφιερώματα το 605 αναφέρεται.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Το Tiguan έχει 420 ή 605 lt χώρο απσκευων; Το 605 δεν είναι λίγο υπερβολικό; Πάντως σε όλα τα αφιερώματα το 605 αναφέρεται.Νομίζω έχει κοντά στα 450 και αν πας τα συρόμενα μπροστά φτάνει τα 605
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
http://www.newsauto.gr/live-apo-germani ... vw-tiguan/
-
615 λέει ο Τρακουσέλης
-
Το Tiguan έχει 420 ή 605 lt χώρο απσκευων; Το 605 δεν είναι λίγο υπερβολικό; Πάντως σε όλα τα αφιερώματα το 605 αναφέρεται.420 χωρίς το χώρο της ρεζερβας, με αυτόν 520 και με τα καθίσματα μπροστά 615.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Άρα με ρεζερβα και όχι κιτ επισκευής η χωρητικότητα ειναι απο 420 εώς 515 λίτρα;
Το πισω κάθισμα σύρετε σε Φιξ μπροστα και πισω θεςη η το τοποθετείς σε οτι μήκος θέλεις; -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Άρα με ρεζερβα και όχι κιτ επισκευής η χωρητικότητα ειναι απο 420 εώς 515 λίτρα;
Το πισω κάθισμα σύρετε σε Φιξ μπροστα και πισω θεςη η το τοποθετείς σε οτι μήκος θέλεις;18 cm μπροστά πίσω όσο θέλεις
Sent from my iPad using Tapatalk
-
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 135741.asp
Συγκριτικό VW Tiguan Vs BMW X1
-
Νομιζω πως γραφει οτι περιμεναμε.
Πιο σπορτιφ η bmw πιο ανετο το vw -
Έρχονται ισχυρά VW Tiguan
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Erxontai-isxyra-VW-Tiguan_136798.asp
-
Αν βάζαμε σε τα μικρά πετρελαια σύγκριση tiguan και x1 ποιο θα ήταν το πόρισμα ;
-
Αμφιβάλλω αν ακόμη είναι εφικτό κάτι τέτοιο...
Δεν έχω διαβάσει πουθενά κριτική για το 1500άρι diesel Χ1 και δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομερή specs για το αντίστοιχο tiguan...Προφανώς και θα γίνει κάποια στιγμή, άλλωστε και τα 2 θα είναι από τις πιο προσιτές λύσεις στα συγκεκριμένα μοντέλα! -
Αν βάζαμε σε τα μικρά πετρελαια σύγκριση tiguan και x1 ποιο θα ήταν το πόρισμα ;Με €7.000 διαφορα τιμης (παρολο που η bmw ειναι premium μαρκα με οτι και να σημαινει αυτο για τον καθενα), πιστευω οτι το συμπερασμα ειναι ευκολο. Σιγουρα η Χ1 ειναι καλυτερη...εαν ειναι καλυτερη κατα €7.000 μενει να το κρινει ο καθε υποψηφιος αγοραστης μονος του. Για εμενα ειναι...απλα στα χρηματα που κοστιζει μοιραια η συγκριση γινεται και με αλλα αυτοκινητα.
-
Ποιες είναι οι τιμές για τα αντίστοιχα μοντέλα; Στα 7000 διαφορά βέβαια, θα πρέπει να δούμε και το τι διαφορές υπάρχουν στον εξοπλισμό. Η βασική του QQ για παράδειγμα έχει 4000 διαφορά από την βασική του HRV, του οποίου όμως ο εξοπλισμός αντιστοιχεί στην μεσαία εξοπλιστικά έκδοση του QQ.
-
Οι περισσοτεροι θα παρουν το τιγκουαν γλυτωνοντας απο 5.000 εως και 10.000 απο τη στιγμη που εχει ανεβασει τοσο τη ποιοτητα του αγγιζοντας τα πριμιουμ
-
€27.500 εχει η βασικη εκδοση (active) του Tiguan 1.6tdi και €34.500 εχει η βασικη εκδοση sDrive 16d της Χ1 με αντιστοιχο εξοπλισμο (ισως το Tiguan να εχει ελαχιστα καλυτερο εξοπλισμο). Οπου γραφω σε ποστ μου για δοαφορα τιμης, προσπαθω να συγκρινω αντιστοιχες εκδοσεις εξοπλισμου.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
€27.500 εχει η βασικη εκδοση (active) του Tiguan 1.6tdi και €34.500 εχει η βασικη εκδοση sDrive 16d της Χ1 με αντιστοιχο εξοπλισμο (ισως το Tiguan να εχει ελαχιστα καλυτερο εξοπλισμο). Οπου γραφω σε ποστ μου για δοαφορα τιμης, προσπαθω να συγκρινω αντιστοιχες εκδοσεις εξοπλισμου.Φανή σίγουρα είναι 34500€ ή bmw? Είναι από προσφορά που έχεις πάρει? Έχεις υπολογίσει και τις φορολογικές κλίμακες? Στο λέω γιατί η sdrive βενζίνης 31500 με εξτρας 4000€ πήγε πανω από 37000€ λόγω αλλαγής κλίμακας.
Επίσης Φανή έχεις βάλει στον εξοπλισμό της bmw τα συρομενα πίσω καθίσματα, αναδιπλουμενο καθίσμα συνοδηγού, park pilot, lane assist, σκούρα πίσω κρύσταλλα, χρώμιομενες ράγες, front assist που είναι στανταρντ στην advance έκδοση του tiguan ? Νομίζω πάμε σε μεγαλύτερο πόσο.Sent from my iPad using Tapatalk
VW Tiguan 2016