-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Νταξει μωρέ ... ένα κρύο αστείο επιπέδου Σεφερλη έκανα ... ωχουυυυυυ.Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια χαρα το αστειο. Εγω απαντησα με αγγλικο στυλ Τζιμ.
-
Ναι αλλά αν έχει magic seat ;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εκεί που θα συνεχιζα την κουβεντα έσβησε το λαπτοπ. Ευτυχώς έχω αλλα δύο
-
+2
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Ναι αλλά αν έχει magic seat ;Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η...Seat βγάζει κ...'μαγικό' αμάξι;;;
-
Ο όμιλος vw magic shit βγάζει αλλά ας μην το χοντρυνω. Χαχαχαχα
-
Χαχα! Όπως κάνω εγώ baby...shitting ένα πράμα ε;;; χαχα
Υπερβολές! Όσο κ να μην...συμπαθώ τον όμιλο...είναι κολοσσός στην αυτοκίνηση, όπως κ να το κάνουμε... -
Μην λέμε τα ίδια . Είπαμε έχω αρχίσει να βλέπω με καλό μάτι το νέο tiguan και μπράβο στα παιδιά που το διαλέγουν. Αλλά μια εταιρεία που αντί να φτιάξει ένα πρόβλημα προτίμησε να φτιάξει λογισμικό που να κοροϊδεύει .... εεεε δεν πα να είναι και οι κρεμαστοι κήποι της αυτοκίνησης ... την βλέπω με μισό μάτι .
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Μην λέμε τα ίδια . Είπαμε έχω αρχίσει να βλέπω με καλό μάτι το νέο tiguan και μπράβο στα παιδιά που το διαλέγουν. Αλλά μια εταιρεία που αντί να φτιάξει ένα πρόβλημα προτίμησε να φτιάξει λογισμικό που να κοροϊδεύει .... εεεε δεν πα να είναι και οι κρεμαστοι κήποι της αυτοκίνησης ... την βλέπω με μισό μάτι .Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρε συ λες μαζι με τους ρυπους να εκρυβε και καμια 20αρια αλογα? Καλα θα ηταν!!!!
-
Χαχαχαχα όντως καλά θα ήταν !
-
Οταν το rav ειναι στη κατηγορια του qq πως γινεται να ναι ΚΑΙ το chr? απλα πραγματα... το οποιο chr κατα τ αλλα ειναι οτι πιο ομορφο, κυριως προφιλ και πισω, εχει να επιδειξει η toyota στη γκαμα της.
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Μην λέμε τα ίδια . Είπαμε έχω αρχίσει να βλέπω με καλό μάτι το νέο tiguan και μπράβο στα παιδιά που το διαλέγουν. Αλλά μια εταιρεία που αντί να φτιάξει ένα πρόβλημα προτίμησε να φτιάξει λογισμικό που να κοροϊδεύει .... εεεε δεν πα να είναι και οι κρεμαστοι κήποι της αυτοκίνησης ... την βλέπω με μισό μάτι .Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+1
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οταν το rav ειναι στη κατηγορια του qq πως γινεται να ναι ΚΑΙ το chr? απλα πραγματα... το οποιο chr κατα τ αλλα ειναι οτι πιο ομορφο, κυριως προφιλ και πισω, εχει να επιδειξει η toyota στη γκαμα της.Το rav δεν είναι στην κατηγορία του qq
-
Το rav4 είναι μάλλον στην κατηγορία του xtrail.
Και το Chr είναι μεγαλύτερο από το Juke και λίγο μικρότερο από Qashqai μάλλον τοποθετείται απέναντι σε mokka και vitara.
Πάντως οι κατηγορίες είναι λίγο σχετικές, όποιος κοιτάει για QQ θα δει και Chr, mokka ή vitara πχ
-
Το δικό μου renegade και το vitara ενός συναδέλφου (αυτός με έψησε όταν κοίταγα για αυτοκίνητο να τσεκάρω το renegade ! )
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Το δικό μου renegade και το vitara ενός συναδέλφου (αυτός με έψησε όταν κοίταγα για αυτοκίνητο να τσεκάρω το renegade ! )
Για να λέμε την αλήθεια, ο ιταλοαμερικανός δείχνει πιο 'άντρας', ενώ ο ιάπων υποστηρίζει περισσότερο το σύμφωνο συμβίωσης...
Βοηθάνε και τα χρώματα-τοπίο... -
Στο μεταξύ κοιταγαμε με τον Γιώργο ( ο συνάδελφος ! )και το πορτμπαγκάζ. Οκ δεν είναι μεγάλη η διαφορά και αν βγάλεις την εταζερα κερδίζεις όλο το ύψος στο δικό μου . Και βρήκα και μια πατέντα στο facebook από τα ικέα . Έχει κάτι υφασμάτινα κουτιά που κάθονται ακριβώς στο μέγεθος του αποθηκευτικου χώρου και κοστίζουν 17 ευρώ . Οπότε βάζεις αυτά και είναι πιο άνετα και εύκολα στη χρήση και από την συρόμενη υφασμάτινη εταζερα που έχουν άλλες εταιρείες .
Όταν αποφασίσω να περάσω από τους Σουηδους θα ποσταρω και φώτο .Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Για να λέμε την αλήθεια, ο ιταλοαμερικανός δείχνει πιο 'άντρας', ενώ ο ιάπων υποστηρίζει περισσότερο το σύμφωνο συμβίωσης...
Βοηθάνε και τα χρώματα-τοπίο...Εγώ...που η φωτό μου θυμίζει ένα μικρό φοβισμένο σκυλάκι μπροστά σε ένα μεγαλύτερο...έχω πρόβλημα γιατρέ;;;
-
Χαχαχαχα . Είναι αυτό που λέει ο γάτος . Το vitara δεν δείχνει ούτε είναι πλέον off road animal . Το jeep κρατάει ακόμα χαρακτήρα ... Επίσης η διαφορά στον αποθηκευτικό χώρο προκύπτει από το ότι στο renegade οι πίσω επιβάτες κάθονται πιο άνετα σε σχέση με το suzuki .
-
Εγώ γιατρέ έχω πρόβλημα που το vitara μου φαίνεται πιο κομψό??
Το Jeep πολύ τετράγωνο, σαν κλούβα είναι!!
SUV/Crossovers Forum