-
Καλώς σας βρήκα!!!
Είμαι νέο μέλος. Είμαι φοιτητής γεωπονικής στη θεσσαλονίκη. Υπάρχει ένα χωράφι στην άνω περαία θεσσαλονίκης και σκέφτομαι να πηγαίνω εκεί κάθε 5 μέρες για . Οπότε χρειάζομαι ένα αυτοκίνητο για να πηγαίνω από ένα σημείο στη περαία μέχρι το ψωράφι ( 2-3 χιλιόμετρα άσφαλτος και 2-3 χιλιόμετρα χωματόδρομος ). Θέλω να κουβαλάω και κάποια πράματα αλλά λίγα. Θα του παραδώσω και τις πινακίδες να μην έχω περιττά έξοδα. Θα ήθελα να βολευτώ με 2-3 χιλιάρικα. Σκέφτομαι για Lada Niva. Τι λέτε? Έχετε να προτείνεται κάτι άλλο?
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις προκαταβολικά. -
Καλώς σας βρήκα!!!
Είμαι νέο μέλος. Είμαι φοιτητής γεωπονικής στη θεσσαλονίκη. Υπάρχει ένα χωράφι στην άνω περαία θεσσαλονίκης και σκέφτομαι να πηγαίνω εκεί κάθε 5 μέρες για . Οπότε χρειάζομαι ένα αυτοκίνητο για να πηγαίνω από ένα σημείο στη περαία μέχρι το ψωράφι ( 2-3 χιλιόμετρα άσφαλτος και 2-3 χιλιόμετρα χωματόδρομος ). Θέλω να κουβαλάω και κάποια πράματα αλλά λίγα. Θα του παραδώσω και τις πινακίδες να μην έχω περιττά έξοδα. Θα ήθελα να βολευτώ με 2-3 χιλιάρικα. Σκέφτομαι για Lada Niva. Τι λέτε? Έχετε να προτείνεται κάτι άλλο?
Καλώς σας βρήκα!!!
λογικα ανοιξες αυτο το ποστ για να 'τα ακουσεις' πιστευω.
-
ΤΙ εννοείς???
-
Τι εννοεί??
Παρέδωσε πινακίδες και γράψε τους στα @@@@ σου. Ωραίος.
Πρακτική στον αναρχοκομμουνισμό -
Κοίτα να δείς, εμένα προσωπικά μου φαίνεται τελείως υπερβολικό να πληρώνω τόσα πολλά χρήματα κάθε χρόνο (πανάκριβα τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια) για ένα αυτοκίνητο με το οποίο θα κάνω 10 χιλιόμετρα κάθε 5 μέρες (περίπου 700 χιλιόμετρα τον χρόνο). Αν μπορούσα να πληρώνω τέλη κυκλοφορίας για 70 μέρες το χρόνο καλώς. Αλλά δεν είναι έτσι. Και αυτή η άποψη μου δεν έχει σχέση με την πολιτική μου ιδεολογία.
-
και γιατι να δωσεις 3 χιλιαρικα για 70 μερες το χρονο? βουτα ενα βρε αδερφε και κατι καλυτερο απο νιβα.
-
Καιρό είχαμε να δούμε ένα τέτοιο θέμα.
Απλά κλαίω με τις απαντήσεις...
-
Θα ήταν προτιμότερο να βρεις αυτοκίνητο με χαμηλά τέλη το οποίο θα κανει αυτή τη διαδρομή.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Κοιτά να δεις τωρα πως έχουν τα πράγματα. Εχουμε φτάσει στο σημείο της υπερφορολόγησης επειδή τα ταμεία ειναι άδεια. (Δε το κρίνω ως σωστό ή λάθος μέτρο) . Τα ταμεία ειναι άδεια 1)γιατί έχουμε διεφθαρμένους πολιτικούς-μεγαλοεπιχειρηματίες και 2)γιατί μια ζωή ο Έλληνας ειναι μέσα στη κουτοπονηριά και στο να κάνει τη 'δουλίτσα' του και κλαϊν μαϊν. Ξερεις ο υδραυλικός δε θα κόψει απόδειξη, ο τύπος που κάνει ιδιαίτερα το ίδιο, ο οδηγός ταξί κλπ, κάποιος θα βάλει μέσο για να του σβήσουν κλήςεις , άλλος θα χρησιμοποιήσει εισιτήριο ήδη ακυρωμένο για τα ΜΜΜ , άλλος θα πει ποςο εκπτωςη μου κανεις χωρίς απόδειξη κ.ά.
Κι εσυ λοιπόν μπαίνεις στην ίδια κατηγορία άνθρωπων και μάλιστα το γράφεις κιόλας σα να μη τρέχει κατι. Εφόσον οι κανονισμοί ειναι έτσι πρέπει να τους τηρήσεις είτε κανεις 50 είτε 5000 χλμ.
Απο κάθε έναν που σκέφτεται το 'ελα μωρε να γλιτώσω ο,τι μπορω' , φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Κι εσυ που θα χεις κάνει την εξυπνάδα αυτή, θα είσαι ο ίδιος που σε συζητήσεις θα λες 'που έφτασε η χώρα' και 'πως γίναμε έτσι' , και θα κατηγορείς πάντα τους άλλουςSent from my iPad using Tapatalk
-
Λοιπόν, η ουσία του ποστ δεν ήταν εκείνη η πρόταση. Οπότε θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να κολλήσουμε εκεί. Ένας φίλος πιο πάνω είπε >. Όντως αν έβρισκα κάτι με φτηνά τέλη κομπλέ. Αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάτι, καθώς όταν βρέχει αρκετά ο χωματόδρομος λασπώνει και ένα 4χ2 κολλάει. Οπότε μάλλον το 4χ4 είναι μονόδρομος. Πάντως αν έχετε να προτείνεται κάτι με σχετικά χαμηλά τέλη που να μου κάνει για τη δουλειά που το θέλω μέχρι 5.000 ευρώ αυστηρά, τότε πολλή ευχαρίστως. Έτσι κιαλλιώς για αυτό άνοιξα το συγκεκριμένο θέμα.
-
Daihatsu Terios ή Suzuki Jimny. 1300cc οπότε τέλη 135€, μικρότερη κατανάλωση από το niva, 4κινητα, ιαπωνικά σκυλιά. Στα 5000€ που βάζεις σαν όριο νομίζω μονόδρομος.
nickthetrib from tapatalk
-
Ακόμη και το σαμουράι σου κάνει τη δουλειά.
-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Ακόμη και το σαμουράι σου κάνει τη δουλειά.true
-
Ο χρήστης anarxokommouni έγραψε:
Λοιπόν, η ουσία του ποστ δεν ήταν εκείνη η πρόταση. Οπότε θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να κολλήσουμε εκεί. Ένας φίλος πιο πάνω είπε >. Όντως αν έβρισκα κάτι με φτηνά τέλη κομπλέ. Αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάτι, καθώς όταν βρέχει αρκετά ο χωματόδρομος λασπώνει και ένα 4χ2 κολλάει. Οπότε μάλλον το 4χ4 είναι μονόδρομος. Πάντως αν έχετε να προτείνεται κάτι με σχετικά χαμηλά τέλη που να μου κάνει για τη δουλειά που το θέλω μέχρι 5.000 ευρώ αυστηρά, τότε πολλή ευχαρίστως. Έτσι κιαλλιώς για αυτό άνοιξα το συγκεκριμένο θέμα.Δυστυχως η ουσια ΕΙΝΑΙ αυτη σου η προταση...........και το ' χωρις πινακιδες' συνεπαγεται ΚΑΙ ανασφαλιστος!!!!!
Κλειδωστε το........ -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Λοιπόν, η ουσία του ποστ δεν ήταν εκείνη η πρόταση. Οπότε θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να κολλήσουμε εκεί. Ένας φίλος πιο πάνω είπε >. Όντως αν έβρισκα κάτι με φτηνά τέλη κομπλέ. Αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάτι, καθώς όταν βρέχει αρκετά ο χωματόδρομος λασπώνει και ένα 4χ2 κολλάει. Οπότε μάλλον το 4χ4 είναι μονόδρομος. Πάντως αν έχετε να προτείνεται κάτι με σχετικά χαμηλά τέλη που να μου κάνει για τη δουλειά που το θέλω μέχρι 5.000 ευρώ αυστηρά, τότε πολλή ευχαρίστως. Έτσι κιαλλιώς για αυτό άνοιξα το συγκεκριμένο θέμα.
Δυστυχως η ουσια ΕΙΝΑΙ αυτη σου η προταση...........και το ' χωρις πινακιδες' συνεπαγεται ΚΑΙ ανασφαλιστος!!!!!
Κλειδωστε το........Καλά μην τσιμπάς έτσι και εσύ, χωράφι καλλιεργήσιμο (νερό & τριφασικό)… *2-3 χιλιόμετρα άσφαλτος και 2-3 χιλιόμετρα χωματόδρομος *δύσκολο να υπάρχει στην περιοχή
-
Δηλαδη για να καταλαβω: εχεις 5χιλιαρικα για 4χ4, αλλα δεν εχεις 200-300ευρω το χρονο για να εισαι σωστος και νομιμος για να το κυκλοφορεις;
Sent from Montechristo
-
Ο χρήστης anarxokommouni έγραψε:
Κοίτα να δείς, εμένα προσωπικά μου φαίνεται τελείως υπερβολικό να πληρώνω τόσα πολλά χρήματα κάθε χρόνο (πανάκριβα τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια) για ένα αυτοκίνητο με το οποίο θα κάνω 10 χιλιόμετρα κάθε 5 μέρες (περίπου 700 χιλιόμετρα τον χρόνο). Αν μπορούσα να πληρώνω τέλη κυκλοφορίας για 70 μέρες το χρόνο καλώς. Αλλά δεν είναι έτσι. Και αυτή η άποψη μου δεν έχει σχέση με την πολιτική μου ιδεολογία.Αυτό δεν είναι άποψη ,είναι 'σας γράφω στα @@ μου '
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Δυστυχως η ουσια ΕΙΝΑΙ αυτη σου η προταση...........και το ' χωρις πινακιδες' συνεπαγεται ΚΑΙ ανασφαλιστος!!!!!
Κλειδωστε το........Καλά μην τσιμπάς έτσι και εσύ, χωράφι καλλιεργήσιμο (νερό & τριφασικό)… *2-3 χιλιόμετρα άσφαλτος και 2-3 χιλιόμετρα χωματόδρομος *δύσκολο να υπάρχει στην περιοχή
Τι εννοείς; Γεμάτη είναι περιοχή από τέτοια. Στα 100 μέτρα από το Λιντλ της Περαίας έχει όσα θες...
Lada Niva???