-
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... v-d16t-fwd
πολύ στρογγυλεμένα τα σχόλια μου φαίνονται...
-
Πολύ άσχημο εξωτερικά το Ssang Yong.
Μέσα κάτι γίνεται.... -
Συμφωνώ για την εμφάνιση...Αλλά και τα σχόλια γενικά για το αμάξι δεν μου φαίνονται πειστικά...
Επίσης, συγκρίνει το 1600cc κορεάτικο με τα 1500άρια QQ και A Kadjar για να το βγάλει τουλάχιστον ισάξιο...Δεν θα έπρεπε η σύγκριση να γίνεται με τα 1600άρια; Βέβαια, κάποιος μπορεί να αντεπιχειρηματολογήσει ότι κριτήριο είναι η τιμή...Σε άλλες κριτικές, το tivolli είχε πάρει πολύ μέτρια σχόλια και για την ποιότητα και για την κύλιση και οδηγική συμπεριφορά. Τώρα αυτό έγινε καλό και μάλιστα τόσο ώστε να συγκρίνεται με δύο από τα καλύτερα αμάξια της κατηγορίας; Είμαι τουλάχιστον δύσπιστος... -
Περι φωτων.
Αποψη για την αποτελεσματικοτητα δεν εχω. Οτι χτυπανε ψηλα και μας σπανε τα νευρα απεναντι, ισχυει 100%
http://www.drive.gr/news/asfaleia/iihs- ... over-video -
Και στο QQ έχω την αίσθηση ότι δεν είναι ικανοποιητικά τα φώτα. Έχω μάλιστα την αίσθηση ότι φωτίζουν πολύ χαμηλά και όχι ψηλά.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Και στο QQ έχω την αίσθηση ότι δεν είναι ικανοποιητικά τα φώτα. Έχω μάλιστα την αίσθηση ότι φωτίζουν πολύ χαμηλά και όχι ψηλά.Εμένα πάντως μου έχουν παίξει φώτα απέναντι λόγω ενόχλησης .
Επίσης πρόχθες ήμουν μπροστά απο νέο Qq με το 108 και με ειχε στραβώσει απίστευτα ... -
Και μένα μου έχουν παίξει φώτα λόγω ενόχλησης, παρόλα αυτά ως οδηγός νιώθω πως τα φώτα δεν φωτίζουν ικανοποιητικά. Νομίζω πως όποιο σύγχρονο αυτοκίνητο έχω οδηγήσει τα τελευταία χρόνια, φώτιζε καλύτερα από το QQ.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Και μένα μου έχουν παίξει φώτα λόγω ενόχλησης, παρόλα αυτά ως οδηγός νιώθω πως τα φώτα δεν φωτίζουν ικανοποιητικά.Όντως δεν φωτίζουν καλα ....
-
Σχετικοασχετο αλλα τα πιο αθλια φωτα σε συγχρονο σχετικα αυτοκινητο τα ειχα συναντησει σε 4κινητο ignis δευτερης γενιας. απαραδεκτα...
-
Μόλις είδα στον δρομο το νέο suv της Lexus...ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΜΑΞΙ κ με πιο λογικές διαστάσεις από τα μεγάλα 450άρια...Να είχε κ πιο προσιτή τιμή...
-
Κατά σύμπτωση το είδα σήμερα και εγώ σε ανθρακί.
Πολύ όμορφο!!
Επίσης μου έκανε εντύπωση που φορούσε Michelin crossclimate (εργοστασιακά λογικά) γιατί είναι πανάκριβα για Α' τοποθέτησης.... -
Αν εννοείτε αυτό:
Παίζει να είναι στις πρώτες θέσεις από αυτά που θεωρώ εντελώς τρομακτικά κακάσχημα αυτοκίνητα ...
-
Δεν ξέρω γιατί αλλά με έπιασε νευρικό γέλιο με την φώτο .
Πραγματικά άσχημο . Ούτε στην ταινία transformers να έπαιζε !
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σα τανκ που χει μπει στο πλύσιμο ειναι
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αν εννοείτε αυτό:
Παίζει να είναι στις πρώτες θέσεις από αυτά που θεωρώ εντελώς τρομακτικά κακάσχημα αυτοκίνητα ...
Η μάσκα είναι αντιγραφή:
-
Ρε παιδια, η μουρη του μου θυμηζει λιγο απο darth vader ή μου φαινεται;
-
Απευθειας συνδεση
-
Η ματαιοδοξία ενίοτε δεν αποφέρει τα προσδοκώμενα...
-
Η οποιαδήποτε τέχνη δεν έχει όρια. Εγώ όμως θα ήθελα να υπάρχει ένα λογικό μέτρο για κάτι που κυκλοφορεί μαζικά.
Στα μάτια μου και στην αισθητική μου η πρόσοψη του φτάνει σε σημείο φρικαλεοτητας και τρόμου σαν το φρικτο alien που παρέθεσε ο Αλέξανδρος.
Θεωρώ πως κάποιος επίσημος διεθνής φορέας ίσως θα έπρεπε να επέμβει εξαρχής γιατί ξεφεύγει από το εκκεντρικό και φτάνει στο αποκρουστικο... -
Το ειδα και γω εξω απο το Hilton στην Αθηνα και ηταν οντως τοσο ασχημο οπως στη φωτο.
Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
SUV/Crossovers Forum