-
Οταν ρωτησει και τους αλλους θα επανελθω , εν τω μεταξυ στην ιδια εταιρεια ειναι και η ξαδερφη μου, εκεινη με χατσμπακ οχι στέϊσον , οποτε θα δω κι εκει τι παιζει.
@κωστας ειναι και βλακεια γιατι στις άδειες τα πληρώνουν εκεινοι τα καύσιμα.
Μηπως εκανες με των 100+ ίππων;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ναι, το 120 ήταν....το 95αρι σίγουρα ζορίζεται παραπάνω αλλά δεν νομίζω τόσο που να δικαιολογεί τέτοια απόκλιση.
-
Ρωτησα για πρωτο σερβις(fiesta 1.0 100ps,γυρω στα 7000χλ),στην αντιπροσωπεια μου και μου ειπαν κοστος 140-150 ευρω,αλλαγη λαδιων(castrol-motorcraft 5-20),φιλτρο λαδιου,φιλτρα καμπινας,εκδοση καρτας καυσαεριων και γενικος ελεγχος κλπ.Ειχα την εντυπωση οτι με ενα 100αρι max θα την εβγαζα,αλλα μαλλον δεν υπολογισα σωστα.
-
Υπάρχει ενιαία τιμολογιακή πολιτική στους εξιοδοτημένους επισκευαστές και μπορείς να τη δεις σε αυτό το λινκ http://www.ford.gr/OwnerServices/Motorcraft. Το στάνταρ είναι 100 για επιβατικό και 115 για επαγγελματικό. Εγώ και στα δύο πρόσφατα service σε Focus & Fiesta έδωσα 118 διότι άλλαξα και φίλτρο οσμών και φίλτρο εισαγωγής αέρα. Δεν γνωρίζω αν χρεώνουν extra για την έκδοση κάρτας καυσαερίων.
-
Και εγώ προ 6μηνου 90+10 € καρτα καυσαερίου πλήρωσα,ίδιο αυτοκινητο ίδιο σέρβις, μειον φίλτρο αέρα που δεν αντικαταστάθηκε λόγω λίγων χλμ.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Και εγώ προ 6μηνου 90+10 € καρτα καυσαερίου πλήρωσα,ίδιο αυτοκινητο ίδιο σέρβις, μειον φίλτρο αέρα που δεν αντικαταστάθηκε λόγω λίγων χλμ.Με 7.500 χλμ τι θα μου αλλαξουν,και για ποιο λογο χρειαζεται καρτα καυσαεριου σε καινιουρια που ακομη δεν περνανε ΚΤΕΟ εννοειται?
Η πλακα ειναι οτι μου εσπασε μια πλαστικη ταπα αναμεσα στο χερουλι της δεξιας πορτας και η αντιπροσωπεια μου ειπε 1,5 ευρω θα το πληρωσω γιατι δεν καλυπτεται απο εγγυηση,πρεπει λεει να 'χαλασει'.
-
Καρτα καυσαερίων χρειάζεται κάθε χρόνο, οσο για το 1,5 ευρώ μεγαλη γυφτια που το χρεώνουν (και πιθανώς και πουστια).
-
Λοιπον,εχουμε και λεμε,κοστος επισημο 150€ με την καρτα καυσαεριων μαζι για πρωτο service στην αντιπροσωπια,μεσαιο service 170+9 καρτα,μεγαλο service 220€. 7.250 χιλιομετρα το αμαξι.Eννοειται πως δεν θα με ξαναδουν στη συγκεκριμενη αντιπροσωπια.
Αλλαγη Φιλτρου καμπινας
Λαδι Castrol Magnatec Professional 5w-20(5LIT) (Motorcraft βαζουν στα αυτοκινητα ανω των 3 ετων)
Φιλτρο Λαδιου
Φιλτρο Οσμες/Σωματιδια
Καρτα Καυσαεριων -
Καλησπέρα παιδιά, είμαι σε φάση έρευνας αγοράς για καινούργιο αυτοκινήτο, το διαθεσιμο budget είναι περίπου στα 13000 και έχω πάρει μια προσφορά για το fiesta titanium 1.0 100hp που είναι κοντά σε αυτά τα λεφτά. 13300 για την ακρίβεια με 8 χρονια εγγυηση συν καποια αξεσουάρ δωρο. Κυριοτερο ζητούμενο είναι η αξιοπιστία, δεν θέλω να τρέχω κάθε λιγο στα συνεργεία (προερχομαι από Alfa Romeo και εχω ταλαιπωρηθει πολυ), η οδηγική συμπεριφορά και φυσικά η κατανάλωση γνωριζοντας ότι ο συγκεκριμένος κινητήρας τσιμπάει κάτι παραπάνω όταν τον πιέσεις, ωστόσο αν ο μέσος ορος κατανάλωσης ειναι γυρω στο 7 εντός πόλης ειναι αποδεκτό.
Όσοι είστε κάτοχοι του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είστε ευχαριστημενοι στους ανωτερω τομεις; επίσης η τιμή που μου δίνουν πιστεύετε ότι είναι ικανοποιητικη; θα ειναι αμαξι με σκοπό να το κρατήσω πολλά χρόνια, με χρήση 90% εντός πόλης και περίπου 12000 χλμ το χρονο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και συγνώμη για το μακροσκελες post. -
Ο χρήστης Yiannis145 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, είμαι σε φάση έρευνας αγοράς για καινούργιο αυτοκινήτο, το διαθεσιμο budget είναι περίπου στα 13000 και έχω πάρει μια προσφορά για το fiesta titanium 1.0 100hp που είναι κοντά σε αυτά τα λεφτά. 13300 για την ακρίβεια με 8 χρονια εγγυηση συν καποια αξεσουάρ δωρο. Κυριοτερο ζητούμενο είναι η αξιοπιστία, δεν θέλω να τρέχω κάθε λιγο στα συνεργεία (προερχομαι από Alfa Romeo και εχω ταλαιπωρηθει πολυ), η οδηγική συμπεριφορά και φυσικά η κατανάλωση γνωριζοντας ότι ο συγκεκριμένος κινητήρας τσιμπάει κάτι παραπάνω όταν τον πιέσεις, ωστόσο αν ο μέσος ορος κατανάλωσης ειναι γυρω στο 7 εντός πόλης ειναι αποδεκτό.
Όσοι είστε κάτοχοι του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είστε ευχαριστημενοι στους ανωτερω τομεις; επίσης η τιμή που μου δίνουν πιστεύετε ότι είναι ικανοποιητικη; θα ειναι αμαξι με σκοπό να το κρατήσω πολλά χρόνια, με χρήση 90% εντός πόλης και περίπου 12000 χλμ το χρονο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και συγνώμη για το μακροσκελες post.Πολυ καλο αμαξι με εξαιρετικο κινητηρα και οδικη συμπεριφορα.Να προτεινω κατι?Το c3 diesel με τα 100 αλογα και 25 κιλα ροπη εχει μεγαλες εκπτωσεις γυρω στα -3.000 ευρω.Μηπως να κοιτουσες προς τα εκει?
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Όσοι είστε κάτοχοι του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είστε ευχαριστημενοι στους ανωτερω τομεις; επίσης η τιμή που μου δίνουν πιστεύετε ότι είναι ικανοποιητικη; θα ειναι αμαξι με σκοπό να το κρατήσω πολλά χρόνια, με χρήση 90% εντός πόλης και περίπου 12000 χλμ το χρονο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και συγνώμη για το μακροσκελες post.Πολυ καλο αμαξι με εξαιρετικο κινητηρα και οδικη συμπεριφορα.Να προτεινω κατι?Το c3 diesel με τα 100 αλογα και 25 κιλα ροπη εχει μεγαλες εκπτωσεις γυρω στα -3.000 ευρω.Μηπως να κοιτουσες προς τα εκει?
Θα του ριξω μια ματιά αν και μαλλον θελω να αποφύγω το πετρέλαιο με αυτά που ακούγονται για αντλίες κλπ, επίσης με φοβίζει στο θέμα της αξιοπιστίας η Citroen, είπαμε να φύγουμε από τα ιταλικά αλλα μην παμε σε χειρότερη ή παρόμοια κατάσταση. Επίσης, υποκειμενικο βεβαια, αλλά το θεωρώ αρκετά πιο άσχημο το C3 σε σχεση με το fiesta.
-
Για την ομορφια δε μπορω να διαφωνησω. Οσον αφορα την αξιοπιστια οι Γαλλοι στους πετρελαιοκινητηρες ειναι κορυφη οπως και οι Ιταλοι επισης στους πετρελαιοκινητηρες
Στάλθηκε με tapa
-
Για την ομορφια δε μπορω να διαφωνησω. Οσον αφορα την αξιοπιστια οι Γαλλοι στους πετρελαιοκινητηρες ειναι κορυφη οπως και οι Ιταλοι επισης στους πετρελαιοκινητηρεςΣτάλθηκε με tapa
+1
-
Για την ομορφια δε μπορω να διαφωνησω. Οσον αφορα την αξιοπιστια οι Γαλλοι στους πετρελαιοκινητηρες ειναι κορυφη οπως και οι Ιταλοι επισης στους πετρελαιοκινητηρεςΣτάλθηκε με tapa
Ευχαριστώ πολυ φίλε μου θα το εξετασω και αυτο σαν πιθανή εναλλακτική αφου το δω σε καποια εκθεση. Θα ήθελα να ακούσω και απο τους φίλους που έχουν το fiesta την άποψή τους όσον αφορά την αξιοπιστία του συγκεκριμένου, βγάζει τακτικά βλάβες, η κατανάλωση με νορμάλ οδήγηση κυμαίνεται σε καλα επίπεδα και σαν τιμή η συγκεκριμένη που μου δώσανε είναι οκ;
-
Για τιμες θα πας και σε αλλες φορντ. Η καταναλωση εξαρταται απο τη κινηση και το ποδι σου. Λενε πως ειναι λιγο πιο βενζινοβορος απο αντιστοιχους αλλων εταιριων. Ομως ειναι εξαιρετικος. Εχει παρει αρκετα βραβεια. Ολοι οι κινητηρες σημερα ειναι αξιοπιστοι εκτος αν πεσεις σε ελαττωματικοι παρτιδα που καλυπτεται απο εγγυηση. Στα ηλεκτρονικα πασχουν τα αυτοκινητα
Στάλθηκε με tapa
-
Ποια Αλφα ειχες και τι σου εβγαλε αν επιτρεπεται;
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ποια Αλφα ειχες και τι σου εβγαλε αν επιτρεπεται;Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
Σου απαντάω με pm για να μην βγουμε off topic
-
Ο χρήστης Yiannis145 έγραψε:
Όσοι είστε κάτοχοι του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είστε ευχαριστημενοι στους ανωτερω τομεις; επίσης η τιμή που μου δίνουν πιστεύετε ότι είναι ικανοποιητικη; θα ειναι αμαξι με σκοπό να το κρατήσω πολλά χρόνια, με χρήση 90% εντός πόλης και περίπου 12000 χλμ το χρονο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και συγνώμη για το μακροσκελες post.Το 3θυρο η το 5πορτο αυτή την τιμη;
Τα 8 χρόνια εγγύηση ειναι πραγματικά; Ψάξε τι καλύπτουν.
Εντός πόλης εγώ εχω καταναλωση 8. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Όσοι είστε κάτοχοι του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είστε ευχαριστημενοι στους ανωτερω τομεις; επίσης η τιμή που μου δίνουν πιστεύετε ότι είναι ικανοποιητικη; θα ειναι αμαξι με σκοπό να το κρατήσω πολλά χρόνια, με χρήση 90% εντός πόλης και περίπου 12000 χλμ το χρονο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και συγνώμη για το μακροσκελες post.Το 3θυρο η το 5πορτο αυτή την τιμη;
Τα 8 χρόνια εγγύηση ειναι πραγματικά; Ψάξε τι καλύπτουν.
Εντός πόλης εγώ εχω καταναλωση 8.Το 5 θυρο titanium. Ο πωλητής μου είπε πως είναι πλήρης 8ετης εγγύηση σε όλα τα μηχανικά μέρη, χωρίς ψιλά γράμματα. 8 λίτρα ε; χμμ έτσι κι έτσι είναι.
-
Η τιμη τότε ειναι μια χαρά αν εννοείτε συμπεριλαμβάνει δωρο συναγερμό,αισθητήρες πάρκινγκ και ειναι με το κλειδί στο χέρι.
FORD FORUM