-
Χαιρετω ολους στο forum, και θα ηθελα να ρωτησω για οποιες αποψεις και πληροφοριες εχετε για το νεο Grand Vitara (Escudo απο οτι ειδα στο ιαπωνικο site http://www.suzuki.co.jp/escudo/index2.html ). Εχω βρει λιγες πληροφοριες απο εδω και απο εκει αλλα οχι αρκετα για να ξερω αν πρεπει να το περιμενει κανεις εναντι του τωρινου Grand Vitara. Απο εμφανιση μου αρεσει παρα πολυ, αλλα εχουν αλλαξει την 4κινηση και δεν ξερω τι γινεται με ακαμπτους αξονες κλπ.
Παιδια θελω τα φωτα σας!
Ευχαριστω! -
Χαιρετω ολους στο forum, και θα ηθελα να ρωτησω για οποιες αποψεις και πληροφοριες εχετε για το νεο Grand Vitara (Escudo απο οτι ειδα στο ιαπωνικο site http://www.suzuki.co.jp/escudo/index2.html ). Εχω βρει λιγες πληροφοριες απο εδω και απο εκει αλλα οχι αρκετα για να ξερω αν πρεπει να το περιμενει κανεις εναντι του τωρινου Grand Vitara. Απο εμφανιση μου αρεσει παρα πολυ, αλλα εχουν αλλαξει την 4κινηση και δεν ξερω τι γινεται με ακαμπτους αξονες κλπ.
Παιδια θελω τα φωτα σας!
Ευχαριστω! -
Παιδια θελω τα φωτα σας!
Ευχαριστω! -
Απανταω στον εαυτο μου αλλα δεν πειραζει, χαζευοντας στο ιαπωνικο site αν και δεν καταλαβαινω τιποτα απο τα γραπτα καταλαβαινω αρκετα απο μια εικονα που εχει για να περιγραψει την 4κινηση! Την παραθετω παρακατω!
Απο οτι φαινεται εχει μονιμη 4κινηση και με το διακοπτη την κλειδωνεις ειτε στη θεση high ειτε στην low! Θελω πολυ να πιστευω οτι ειναι σαν το Super Select της Mitsubishi! Οποιος ξερει κατι παραπανω ας με διορθωσει γιατι με εφτιαξε πολυ η φωτο αυτη και να μην χαιρομαι αδικα!!
-
Δυστυχως ο ακαμπτος αξονας πισω εκανε περιπατο, εχει μπρος πισω ψαλιδια! οσο για κινητηρες ερχετε απο οτι βλεπω με 2 προς το παρον. Ενα 2.7litre V6 24βαλβιδο και ενα 2λιτρο 16βαλβιδο. Αλλα αυτα αφορουν τις 5θυρες εκδοσεις απο οτι φαινεται μιας και η σελιδα τους δεν δειχνει πουθενα 3θυρη εκδοση!
Νιωθω σαν ανταποκριτης λιγο μεταφεροντας τα νεα απο το μετωπο της Suzuki. Δεν πειραζει ελπιζω να βοηθαω οσους ενδιαφερονται! -
οι 2 κινητηρες
η πισω αναρτηση
οι διαστασεις του
οι γωνιες προσεγγισης -
Απ' οτι φαινεται δεν ενδιαφερεται κανεις ιδιαιτερα για το καινουριο Grand Vitara! Κριμα και θα ηθελα να ακουσω σχολια απο πιο εμπειρους οδηγους και ιδιοκτητες GV. Υπαρχουν και αλλα fora που ισως εκει με ακουσουν!
-
AMAN!!! To Vitara έγινε RAV4......από εξωτερική εμφάνιση.....
-
Ο χρήστης amstrad έγραψε:
Απο οτι φαινεται εχει μονιμη 4κινηση και με το διακοπτη την κλειδωνεις ειτε στη θεση high ειτε στην low! Θελω πολυ να πιστευω οτι ειναι σαν το Super Select της Mitsubishi! Οποιος ξερει κατι παραπανω ας με διορθωσει γιατι με εφτιαξε πολυ η φωτο αυτη και να μην χαιρομαι αδικα!!Eφόσον έχει επιλογές 4High και 4lock μπορεί να είναι και με τρία διαφορικά όπως της Mitsubishi.
Mπορεί όμως και να είναι με συνεκτικό συμπλέκτη όπως στο Xtrail.[list:326hu8re]2H πισωκίνητο
4Η πισωκίνητο και αν ανιχνευθεί ολίσθηση τότε να στέλνει ροπή στον μπροστά (ή μήπως στον πίσω??) άξονα
4Η lock στο 50:50
4L lock κοντές σχέσεις και στο 50:50.[/list:u:326hu8re] -
Απ'όσο είδα η τετρακίνησή του είναι με 3 διαφορικά απο τα οποία το μεσαίο μπορεί και κλειδώνει πλήρως χειροκίνητα (ίσως να είναι και περιορισμένης ολίσθησης.
Το πλαίσιό του είναι ακόμα ξεχωριστό τύπου σκάλας με καινούρια ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση.
Ο κινητήρας είναι αυτός που έχει το 5πορτο 2.0 και το XL7.
Φαίνεται συνολικά πολύ βελτιωμένο απο το υπάρχον μοντέλο αν και όλα τα παραπάνω είναι με επιφύλαξη.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Απ'όσο είδα η τετρακίνησή του είναι με 3 διαφορικά απο τα οποία το μεσαίο μπορεί και κλειδώνει πλήρως χειροκίνητα (**ίσως **να είναι και περιορισμένης ολίσθησης.Σε έπιασα!!!!
Δεν υπάρχει αυτοκίνητο με τρία διαφορικά στο οποίο το μεσαίο να μην είναι περιορισμένης ολίσθισης, ή τύπου torsen. Aν δεν ειναι κάτι τέτοιο, δεν έχει νόημα η τετρακίνηση. Με του που θα σπινάρει ένας τροχός, όλη η ροπή του κινητήρα θα πάει σε αυτόν και το 'τετρακίνητο' θα ακινητοποιηθεί...
Σύμφωνα πάντως με τις μέχρι τώρα προδιαγραφές το νέο vitara αναμένεται αρκετά ενδιαφέρον οδηγικά. -
Μπορείτε να πάτε στο
http://www.autotriti.gr
Εχει ένα μινι αφιέρωμα... -
Δεν με έπιασες
Τα πρώτα Χ5 και οι 330Χι έχουν 3 ελευθερα διαφορικά και το ESP αναλαμβάνει να φρενάρει κάθε τροχό, το νίβα επίσης έχει ελευθερο που κλειδώνει χειροκίνητα.
Αυτό που δε ξέρω για το συγκεκριμένο είναι αν δουλεύει μόνο σαν ελευθερο ή εντελώς κλειδωμένο ή αν είναι κατασκευαστικά μπλοκέ (με σιλικόνη πχ), αυτό είπα, όχι να έχει 3 ελευθερα χωρίς κάποιο σύστημα που να μπλοκάρει το κεντρικό.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν με έπιασεςΤα πρώτα Χ5 και οι 330Χι έχουν 3 ελευθερα διαφορικά και το ESP αναλαμβάνει να φρενάρει κάθε τροχό, το νίβα επίσης έχει ελευθερο που κλειδώνει χειροκίνητα.
Αυτό που δε ξέρω για το συγκεκριμένο είναι αν δουλεύει μόνο σαν ελευθερο ή εντελώς κλειδωμένο ή αν είναι κατασκευαστικά μπλοκέ (με σιλικόνη πχ), αυτό είπα, όχι να έχει 3 ελευθερα χωρίς κάποιο σύστημα που να μπλοκάρει το κεντρικό.
Eγώ αναρωτήθηκα αν θα έχει κεντρικό διαφορικό, ή σύστημα 'τύπου haldex'.
Δεν είπες οτι θα έχει κεντρικό διαφορικό?
Πάντως για τα ΒΜW δεν είμαι σίγουρος, για το Lada έχεις μάλλον δίκιο, οπότε τελικά δεν σε έπιασα... -
Εχω μια απορια...........Ο Meco εχει το γκολφ 5 η 6?????
Γιατι βλεπω αλλη φωτ. στο αβαταρ και αλλη στο sig.????????????/
AAAAAAAXA KAΛΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Εχω μια απορια...........Ο Meco εχει το γκολφ 5 η 6?????Γιατι βλεπω αλλη φωτ. στο αβαταρ και αλλη στο sig.????????????/
AAAAAAAXA KAΛΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??
Καλό καλό μόνο που τα μπέρδεψες λίγο με τις γενιές του golf...
Το ερώτημα είναι αν έχω ΙV ή V...
Λέω να σε αφήσω με την απορία... -
τα σπαει το αυτοκινητο λεμε...!!!
-
Απορία...
Σήμερα πήρα τηλέφωνο στον όμιλο Σφακιανάκη και έμαθα οτι το καινούργιο Grand Vitara το οποίο παρεπιπτώντος έρχεται το φθινόπωρο θα βγεί και σε 1600cc τρίπορτο παρακαλώ......η τιμή περίπου λένε θα παίζει 22500 με 23000ευρώ.Υπάρχει κανείς που να μπορεί να μου επιβεβαιώσει τις παραπάνω πληροφορίες;;;
Merci πολύ
-
Υπάρχει αυτή η φήμη αλλα δεν έχει βγεί ακόμα τίποτα, μ'αρέσει που σου είπαν και τιμή
-
Για τιμή δεν ξέρουν, δέχονται ήδη παραγγελίες (μου είπαν) και το φθινόπωρο έρχεται.
Τώρα φθινόπωρο είναι απο 1/9 έως 30/11. Λογικά κανα μήνα και κάτι μετά την έκθεση Φρανκφούρτης
GRAND VITARA (ESCUDO) 2006