-
Πάντως η φωτογραφία σε ποιότητα-σκηνοθεσία φτάνει στα όρια επαγγελματικής φωτογράφησης. Τόσο η γωνιά λήψης όσο και το φόντο είναι έξοχα σαν επιλογές. Μπράβο Riverael!
-
Να στε καλά! Και ηταν και στα γρήγορα η φωτο.
-
Ο χρήστης TEOHUNTER έγραψε:
Ναι και απο μενα μοντελο 9Ος 2011 με 75000 πλεον.Εγω δεν θα επιζητουσα τιποτα παραπανω περα απο αυτα που εχει και αυτα που του προσθεσα.Τι του πρόσθεσες;
-
Το esp/asr κατοπιν ειδικης παραγγελιας μονο στον 1.5dci τοτε και αναμονη αρκετους μηνες,τους λασπωτηρες,και τον κοτσαδορο.
-
Ευχαριστώ
-
Αν σκεφτεστε να να βαλετε σκαφακι για ευκολο καθαρισμα στον χωρο του πορτ μπαγκαζ,ΜΗ βαλετε το γνησιο της Renault!Γλιστραει οτιδηποτε βαλετε μεσα στις στροφες!Προσπαθηστε να βρειτε λαστιχενιο.
-
Για το QQ είχα πάρει σκαφάκι από τον παρακάτω και μέχρι στιγμής μου έχει βγει πολύ εντάξει. Να πω την αλήθεια βεβαια δεν το πολύ είχα ψάξει να δω τι άλλο υπήρχε. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ πρακτικό πάντως.
http://www.ebay.com/sch/laderaumwanne/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=
-
Eιναι λαστιχενιο και δεν γλυστρανε τα πραγματα στις στροφες.Οτι ειναι πρακτικο,αυτο ειναι σιγουρο.
-
Ο χρήστης Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:
Αν σκεφτεστε να να βαλετε σκαφακι για ευκολο καθαρισμα στον χωρο του πορτ μπαγκαζ,ΜΗ βαλετε το γνησιο της Renault!Γλιστραει οτιδηποτε βαλετε μεσα στις στροφες!Προσπαθηστε να βρειτε λαστιχενιο.Εγώ έχω πάρει αυτό που είναι πολύ χαμηλό. Είναι κάπως μαλακό αλλά επανέρχεται ότι και αν αφήσεις. Τσάντες κλπ μένουν ακίνητες. Δεν είχα στο μυαλό μου βέβαια να μην κουνιουνται τα πράγματα το φροντίζω αλλιώς αυτό. Κυρίως να μην λερώνεται από τα πράγματα που κουβαλάει το σκονηστηρι.
Κωδικός: 8201289754
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Δηλαδή το γνήσιο της Renault από τι υλικό είναι;
-
Δεν θυμαμαι την ονομασια του υλικου απο το οποιο ειναι κατασκευασμενο.Παντως οχι λαστιχενιο (rubber).Eγω το προβλημα το ελυσα αγοραζωντας απο το Praktiker τεσσερα λαστιχενια κομματια 50χ50 που τα εβαλα επανω απο το πλαστικο σκαφακι.
Πολυπροπανιο ισως? -
Τώρα πως ονομάζεται αυτό ιδέα δεν έχω. Και από την φωτογραφία δεν καταλαβαίνεις πολλά μάλλον.
Εγώ είχα λαστιχένια 'πατακια' πατέντα σαν αυτό που έγραψε ο Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ αλλά το οριτζιναλ πιάνει απ άκρη σ άκρη και έχει και τα κατάλληλα ανοίγματα. Επίσης η τιμή για custom λαστιχένιο με ιδια χαρακτηριστικά ήταν διπλάσια του οριτζιναλ το οποίο έχει πολύ καλή τιμή νομίζω
-
Τα γνησια λαστιχενια στο σαλονι εχω βαλει κι εγω,ομως του οδηγου δεν καλυπτει το rest foot.
-
Μιλαω για το πορτ μπαγκαζ εγώ
-
-
https://youtu.be/xNC2lHUFrII συγκριτικό offroad με landrover discovery..
-
Είδα ένα λευκό, το οποίο δεν έγραφε τι κινητήρα ή επίπεδο εξοπλισμού διαθέτει. Μέσα είχε το Media Nav και ανθρακί ταπετσαρία. Αυτό να είναι το 1.2 TCe Style?;
-
Πολυ καλα τα πηγε. Μενει να δουμε την αντοχη του μετα απο μερικες τετοιες δοκιμασιες.
-
Το είδα και εγώ. Με την τιμή του Discovery, ανάλογα με την έκδοση, αγοράζεις 3-6 Duster. Οπότε, αν δεν έχει αντοχή το πετάς και αγοράζεις άλλο.
-
http://www.team-bhp.com/forum/official- ... ew-15.html
καλησπέρα, στη σελίδα που παραθέτω φαίνονται στις φωτο το εσωτερικό των τροχών του DUSTER. και εμένα έτσι είναι σκουριασμένο απο τη πρώτη μέρα που το πήρα και στους 4 τροχούς. ρώτησα στον αντιπρόσωπου και μου είπε ο τεχνικός να μην ανησυχώ έτσι τα φτιάχνουν. έχει κάποιος γνώμη και άποψη για αυτό?
ευχαριστώ.
Dacia Duster