-
Ωραίοι [THUMBS UP SIGN]
-
giorgis4886 και εγω ειχα ενα σοκ με την παραλαβη του πρωτου μου νεου οχηματος αλλα μετα ηρεμησα
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Κανένας πελάτης Nissan δεν θα επιβαρυνθεί με το ποσό της απόσυρσης...Μου εβαλες φωτιες... σημερα με εκτελωνισανε ....ατυχια...
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
giorgis4886 και εγω ειχα ενα σοκ με την παραλαβη του πρωτου μου νεου οχηματος αλλα μετα ηρεμησαΕτσι γινεται,καποτε που πηρα μηχανη καινουρια ετρεμα οταν τη παρελαβα κυριολεκτικα...,μετα ηρεμησα...
-
Ο χρήστης giorgis4886 έγραψε:
Κανένας πελάτης Nissan δεν θα επιβαρυνθεί με το ποσό της απόσυρσης...
Μου εβαλες φωτιες... σημερα με εκτελωνισανε ....ατυχια...
Μη το αφήσεις έτσι. Μπορεί ο κεντρικός αντιπρόσωπος να δει την προσφορά και η αντιπροσωπεία που πήρες το αμάξι να μην σου πει τίποτα. Κυνήγησε το, γιατί το ποσό δεν είναι και μικρό
-
Πρωτη φορα παιρνω καινουριο αυτοκινητο,το σοκ θα ναι μεγαλο στη παραλαβη...Υποθετω γιατι δεν ετυχε οτι ειναι πολυ ωραια εμπειρια και κοιτα να την ευχαριστηθεις
-
Η καλύτερη είναι.
Σε αντίθεση με την τραγωδία της τραγικής πρώτης με... μτχ-φάντασμα-UFO!
From my SMO72HD via Tapatalk
-
-
**Η συζήτηση για τα ελαστικά μεταφέρθηκε εδώ. **
-
Το πήρα παιδια αντε καλοριζικο να μου ναι...
Πρωτες εντυπώσεις άριστες,αθόρυβο, χωρις να τρίζει,άψογο. -
Καλοτάξιδο να το χαρείς και να είναι πάντα απροβλημάτιστο. Πόσο καιρό έκανες περίπου να παραλάβεις και από ποια περιοχή ?
-
να σαι καλα ευχαριστω, 10 μερες απο Αθηνα[Χαλανδρι],αλλα το πηρα χωρις αποσυρση και δεν επεσα σε trafic...
-
Ok σε ευχαριστώ.
-
Το πήρα παιδια αντε καλοριζικο να μου ναι...
Πρωτες εντυπώσεις άριστες,αθόρυβο, χωρις να τρίζει,άψογο.Καλα και ασφαλη χιλιομετρα Γιωργο. Να το χαρεις με την ψυχη σου!!
-
Καλοτάξιδο Γιώργο.Το δικό μου ήταν από τα πρώτα που ήρθαν στην Ελλάδα.Να επιβεβαιώσω λοιπόν ότι δεν τρίζει
Στο ταξίδι είναι πολύ άνετο και ευκολοδήγητο.Το μόνο μειονέκτημα ότι έχει κάποιους αεροδυναμικούς θορύβους κυρίως από τους καθρέφτες. -
Ευχαριστω ολους,μου χαλασε το κλιπ της ζωνης του οδηγου,την επομενη μερα,χαχαχα απιστευτο.Σημερα θα το δουνε.
-
Τον ματιάσαμε Άγγελε! καλοτάξιδο !!!!!
-
Ευχές και από εμένα Γιώργη,καλές διαδρομές!
Το κλιπ της ζώνης πώς χάλασε; ; -
Δεν ξερω κολησε ,το αλλαξανε σημερα και ολα οκ...
Ευχαριστω πολυ ολους...
-
Τι μόνο για την ζώνη θα μας πεις;Το έκανες καμιά βόλτα πως το είδες;
Nissan Pulsar