-
Αφού χειμωνιασε, μια καλοκαιρινή από μένα [emoji14]
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Perfect!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Γερμανικό αυτοκίνητο. BMW or MERC.Πηγαινε ρωτα κατοχους w169... ή κανεναν που πετυχε δευτεριατικη σειρα Ι πρωτης γενιας.. Αλλος να δεις τι τραβαγε δω μεα καποτε με E-class. Αστο ,δε σωζεται..
-
Στατιστικά σε όλα τα αυτοκίνητα μπορούν να συμβούν απίστευτα προβλήματα. Η Ε σειρά την δεκαετία του 90 ήταν αρπαχτη στην επαρχία αν για τέτοιες μιλάμε. Πολύ πίσω συγκριτικά με τις ανταγωνιστικές BMW. Φίλος τοτε είχε Α75 και δεν είχε να ζηλέψει τίποτε από δαύτες...
-
Ο χρήστης iason1907 έγραψε:
Αφού χειμωνιασε, μια καλοκαιρινή από μένα [emoji14]Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ωραιος..!!
-
Την ερχόμενη εβδομάδα που σε πολλά μέρη της χώρας θα επικρατεί ολικός παγετός, χρειάζεται να προσέξουμε κάτι όλοι εμείς οι πετρελαιοκίνητοι; Το πετρέλαιο 'παγώνει' πιο εύκολα από την βενζίνη; Υπάρχει περίπτωση να το παρκάρεις και μετά να μην παίρνει μπρος λόγω παγετού;
ΥΓ. Βρήκα και το παρακάτω αρθράκι http://www.mycleandiesel.com/pages/Glycerin.aspx
-
Γύρω στους -20 παγώνει οπότε δεν νομίζω.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Εδώ κολλάνε οι ιστορίες με τους φορτηγατζηδες που έριχναν λίγο βενζίνη στα ρεζερβουαρ ή το μπερδευω;;
Ο -
Σσσσσουτ! Θα ξυπνήσεις κανένα και θα ΄χουμε πρόβλημα. Καλύτερες δεν ξέρω βεβαια! Εφαμιλλες όμως ναι.Εγω δεν. Ξερω πανω κατω τι παιζει σε θεματα αξιοπιστιας με την Merc. Οταν η Lexus εχει στην Ελλαδα καλη υποστηριξη, οταν θα εχει γκαμα οπως η bmw με M2, M3, M4, M5, M6 τοτε θα το σκεφτω.
-
Σε καταλαβαίνω Steve. Εάν έχεις κατασταλάξει με την Μερσεντες λίγο δύσκολο να κοιτάξεις αλλού. Επαναλαμβάνω πως δύο είναι οι γερμανικες εταιρείες που προσωπικά πιστεύω ότι αξίζουν τα λεφτά τους. Από εκεί και μετά υπάρχουν προτάσεις hi-end απο την Απο Ανατολή που αξίζουν μεγαλύτερης προσοχής και ενδεχομένως έχουν καλύτερο vfm.
-
Σε καταλαβαίνω Steve. Εάν έχεις κατασταλάξει με την Μερσεντες λίγο δύσκολο να κοιτάξεις αλλού.Στους παλιότερους θυμάμαι να ισχύει το εξής: Απο BMW ή μένεις σε BMW ή πας σε Mercedes. Απο Mercedes μενεις σε Mercedes.
Λίγο πολύ, αυτή η νοοτροπία για τις δυο αυτές εταιρίες υπάρχει και τώρα.
Ο υπόλοιπος ανταγωνισμός (που μπορεί να είναι και καλύτερος στους ψαγμενους) απλά ακολουθεί. Πχ και για μένα, ενα S60 (που μου αρέσει πολύ) όσο και πολύ καλό να είναι, δεν είναι 3αρα, αλλά και τα δύο αυτά δεν είναι με τίποτα C class.
Πιο funboy της ΜΒ πεθαίνω μάλλον... [emoji38]From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ναι... Πεθαίνεις.
-
Η αλήθεια να λέγεται πάντως. Όσον αφορά ειδικά την BMW, τα αμαξώματα της την τελευταία δεκαετία έχουν αλλάξει επίπεδο. Η γλυπτική της μεταλλουργίας στο απόγειο της.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σε καταλαβαίνω Steve. Εάν έχεις κατασταλάξει με την Μερσεντες λίγο δύσκολο να κοιτάξεις αλλού.
Στους παλιότερους θυμάμαι να ισχύει το εξής: Απο BMW ή μένεις σε BMW ή πας σε Mercedes. Απο Mercedes μενεις σε Mercedes.
Λίγο πολύ, αυτή η νοοτροπία για τις δυο αυτές εταιρίες υπάρχει και τώρα.
Ο υπόλοιπος ανταγωνισμός (που μπορεί να είναι και καλύτερος στους ψαγμενους) απλά ακολουθεί. Πχ και για μένα, ενα S60 (που μου αρέσει πολύ) όσο και πολύ καλό να είναι, δεν είναι 3αρα, αλλά και τα δύο αυτά δεν είναι με τίποτα C class.
Πιο funboy της ΜΒ πεθαίνω μάλλον... [emoji38]From my SMO72HD via Tapatalk
Αυτη ειναι και η επιτυχια του γερμανου... να εχεις συνδυασει στο μυαλο σου οτι αστρο ή προπελα = κυρος, ποιοτητα,επιτυχια,αξιοπιστια και παει λεγοντας Πραγματα τα οποια αλλοι στα εδιναν πιο τιμια ή και καλυτερα σε πολλες περιπτωσεις.
-
Σε καταλαβαίνω Steve. Εάν έχεις κατασταλάξει με την Μερσεντες λίγο δύσκολο να κοιτάξεις αλλού. Επαναλαμβάνω πως δύο είναι οι γερμανικες εταιρείες που προσωπικά πιστεύω ότι αξίζουν τα λεφτά τους. Από εκεί και μετά υπάρχουν προτάσεις hi-end απο την Απο Ανατολή που αξίζουν μεγαλύτερης προσοχής και ενδεχομένως έχουν καλύτερο vfm.Σπυρο το θεμα της αξιοπιστιας στις Μerc το ξερω. Δλδ θα πρεπει να φοραω παροπιδες αν αρχισω να λεω πως ειναι αξιοπιστα αυτοκινητα. Γεννανε και οπως ειπε και ο Αλεξανδρος, τα πληρωνεις ακριβα. Επισης η επιλογη μου εχει να κανει με λογους καθαρα αισθητικους. Μου αρεσει και για αυτο την επελεξα. Δεν με ενδιαφερει που για αλλους η επιλογη γινεται για λογους κυρους, εκδηλωσης της κοινωνικης τους θεσης, της οικονομικης τους επιφανειας κλπ. Το αμαξι εξαλλου το κυκλοφορω λιγο. Αν ηθελα να προσδιοριστω σαν ανθρωπος μεσω της Merc θα πηγαινα και στο περιπτερο με αυτην. Υπαρχουν φορες που κατεβαινω στο γκαραζ και ετσι καθομαι για λιγο και το κοιτω το αμαξι. Ερωτας, τρελα, κολλημα, παθος. Παραδεχομαι πως το πληρωνω. Αλλαξα ολοκληρη αεραναρτηση με κανονικα αμορτισερ.
Η Lexus ειναι αξιολογη εταιρια με πολυ καλες πωλησεις στα αυτοκινητα πολυτελειας στην Αμερικη. Αν θυμαμαι για χρονια εβγαινε πρωτη στα πολυτελη στις ΗΠΑ. Αυτο σημαινει πως δεν ειναι τυχαια μαρκα. Και σε δηλωσεις τους υψηλοβαθμα στελεχη το λενε. Το target group των αγοραστων μας ειναι απο 30.000 με 40.000 δολαρια και πανω. Δλδ ειδικευεται ας πουμε στον τομεα των πολυτελων αυτοκινητων. Ξερει τι ζηταει αυτη η κατηγορια αγοραστων και εστιαζεται πανω σε αυτο. Μπορει να αγοραζα και λεξους. Ομως δεν μπορω στην Ελλαδα. Αν ειχα την δυνατοτητα να οδηγησω καποιο μοντελο, μπορει να το εκλεινα. Επισης δεν εχει μεγαλη γκαμα. Αυτα τα δυο ειναι που με κανουν να μην μπορω να μιλησω πολυ για την λεξους. Δλδ δεν το ξερω το αυτοκινητο, δεν διαβαζω εδω στην Ελλαδα γνωμες απο ιδιοκτητες. Κυκλοφορει το Suv εδω αυτο το υβριδικο (το ειχε και ο Παπανδρεου στις μετακινησεις του) για το οποιο ακουω θετικα σχολια και μου αρεσει εμφανησιακα. Δεν κυκλοφορουν ομως μοντελα της κατηγοριας που με ενδιαφερει. Ενταξει στην Αμερικη εχει πολλους που λενε για την αξιοπιστια (θετικα λογια) κλπ. Ολοκληρη Toyota ειναι απο πισω της. Αυτο λεει πολλα. Δεν τα προσπερνω αυτα. -
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Γεια σου φιλε μου Νονε!
-
Μηπως εχουμε ξεφυγει?
-
Η ρωγμή δε φαίνεται, είναι κάτω από τη μονωτική ταινία. Το σημείο ξύθηκε μπήκε 'πατητή' αρμόκολλα και μετά βάφηκε. -
Αποδεκτή η λύση αλλά απαράδεκτο να βγει από την παραγωγή με τέτοιο θέμα. Θα έπρεπε να ενημερωθεί άμμεσα το εργοστάσιο και όχι μόνο ο αντιπρόσωπος. Το εννοώ. Από τέτοιες παπαριές έχουν πέσει και αεροπλάνα ακόμη!
Dacia Duster