-
Στην τρίτη θέση των πωλήσεων καινούργιων αυτοκινήτων ολοκλήρωσε την περυσινή χρονιά η Nissan δείχνοντας τη δυναμική που έχει στην ελληνική αγορά. Μετά τις Toyota και VW κατάφερε να διαθέσει 6.510 μονάδες και να κερδίσει μερίδιο αγοράς που άγγιξε το 8.6%.
Στην επιτυχία έχει συμβάλει ένα μοντέλο που έχει καταφέρει να γίνει σημείο αναφοράς της κατηγορίας του αν και στις ταξινομήσεις ο σύνδεσμος εισαγωγέων αντιπροσώπων αυτοκινήτων το κατατάσσει στην κατηγορία C (δηλαδή με VW Golf, Opel Astra, Ford Focus κ.ά.). Στην πράξη όλοι γνωρίζουν πως πρόκειται για ένα όχημα ελευθέρου χρόνου ή αλλιώς SUV, που διατίθεται τόσο σε εκδόσεις βενζίνης όσο και diesel ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής 4x2 ή 4x4.
Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, την περασμένη χρονιά το Nissan Qashqai απέκτησαν 2.553 πελάτες, νούμερο εντυπωσιακό για την εποχή και για ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Με τις πωλήσεις αυτές το Qashqai άγγιξε τις 23.451 πωλήσεις, από τότε δηλαδή που ξεκίνησε να πωλείται στην Ελλάδα αλλά και στις παγκόσμιες αγορές. Από αυτό το νούμερο σχεδόν 4.000 μονάδες αφορούν την δεύτερη γενιά (2014-2015) και τα υπόλοιπα σχεδόν 19.500 την πρώτη γενιά που εμφανίστηκε στην αγορά το 2007.
Πωλήσεις Nissan Qashqai στην Ελλάδα
2015 (2.553)
2014 (2.085)
2013 (1.027)
2012 (1.078)
2011 (1.182)
2010 (2.961)
2009 (6.761)
2008 (3.693
2007 (2.111)
Σύνολο: 23.451
*πηγή: ΣΕΑΑ
*
Πηγή -
Μερικά πράγματα πιο προσεγμένα να είχε και δεν θα ήταν απλά Best seller (σε μια κατηγορία που παίζει μόνο ουσιαστικά) αλλά και πραγματικά πολύ καλό αυτοκίνητο.
-
Καλησπέρα σε όλους. Είναι δυστυχές το ότι γράφτηκα στο forum με σκοπό να λύσω το εντονότατο πρόβλημα των τριγμών του δικού μου καινούργιου qq. Δηλώνω πλήρη συμφωνία με τον iceman. Eνώ σκόπευα να το πάω στον εξυπηρετικότατο κατά τα άλλα dealer της nissan για να το λύσει, μου δόθηκε η ευκαιρία να οδηγήσω ένα ολόιδιο ενός φίλου. Του φίλου μου ήταν το ίδιο απαράδεκτο σε τριγμούς. Εκείνος μου απάντησε απλά ότι δεν ενοχλέιται. Θεωρώ οτι για να αντιμετωπιστούν οι τριγμοί του αυτοκινήτου μου (έχει μόνο 5000 χλμ) πρέπει να λυθεί όλο το ταμπλώ και οι τέσερρις πόρτες. Η κατάσταση βελτιώνεται κάπως όταν αυξάνεται η θερμοκρασία περιβάλλοντος και το αμάξι το βλέπει ο ήλιος και φυσικά όταν είναι φορτωμένο με όλη την οικογένεια που λειτουργούν οι αναρτήσεις υπό φορτίο. Επίσης όχι σπάνια αποςβαίνει τόςο άτσαλα τις ανωμαλίες του δρόμου που με κάνει να πιστεύω ότι έχει κακές αναρτήσεις ή κακή σχεδίαση. Κινητήρας καταπληκτικός, συμπλέκτης καταπληκτικός και καλό κιβώτιο. Η λειτουργία τους ομοιογενής. Η συμπεριφορά της καμπίνας όμως και η ποιότητα κύλησης άνω των 60χλμ/ώρα, όχι premium δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αλλά μάλλον για κλωτσιές. Ωστόσο αν θεραπεύονταν οι τριγμοί αυτό θα ήταν παρήγορο και θα ανέβαζε αρκετά τη συνολική αίσθηση του αυτοκινήτου. Μπορεί κανείς να βοηθήσει μήπως το θεραπεύσουμε ή κάποια ιδέα πριν πω στον dealer να το ανοίξει ολόκληρο; Είναι όμορφο και χρηστικό το άτιμο. Κάντε το για τη δόλια τη γυναίκα μου που από τότε που το πήρα αντί να ζει με ένα ευτιχιςμένο αγοράκι, ζει με τον ταύρο σε υαλοπολείο. Σας ευχαριστώ πολύ.
-
Χαχα είσαι και εσύ γλαφυρότατος! Τελικά το QQ το λοιδορείτε αλλά βγάζει συγγραφική φλέβα στους κατόχους!
Ερώτηση: Αυτό με τον ήλιο και τους τριγμούς που λέτε (iceman & pavoul) τι είναι ακριβώς; -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Ερώτηση: Αυτό με τον ήλιο και τους τριγμούς που λέτε (iceman & pavoul) τι είναι ακριβώς;
Το βγάζουν για ηλιοθεραπεία, ζεσταίνονται τα πλαστικά και δεν τρίζουν! lol!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης pavoul έγραψε:
Μπορεί κανείς να βοηθήσει μήπως το θεραπεύσουμε ή κάποια ιδέα πριν πω στον dealer να το ανοίξει ολόκληρο;Από εδώ τι βοήθεια ακριβώς θες? DIY? Φυσικά και όχι.
Αν δεν εμπιστευεσαι την αντιπροσωπεία που το πήρες, πας σε άλλη που την θεωρούν εσύ ή άλλοι κάτοχοι καλύτερη, να το βλέπουν το αμάξι σε κάθε του λεπτομέρεια και να το συνεφέρουν.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πριν το αγορασεις δεν εκανες ενα test drive; Εκει θα μπορουσες να καταλαβες τουλαχιστον την ποιοτητα κυλισης. Για εμενα και τα πλαστικα να μην τριζουν αν η ποιοτητα κυλισης δεν ειναι καλη αστο. Αστο γιατι σε ενα ταξιδι θα βγεις απο μεσα πιασμενος. Μακαρι το θεμα να λυθει ξυλωνοντας και συναρμολογοντας ξανα το ταμπλο. Στο ηλιο θεωρητικα τα πλαστικα διαστελονται μιλαμε για μικρες μεταβολες και τα όποια κενα στην συναρμολογηση γεμιζουν. Θεωρητικα αυτα. Ισως υπαρχει θεμα στην συναρμολογηση των πλαστικων. Αλλα η λυση δεν ειναι να το αφηνεις στον ηλιο ειδικα το καλοκαιρι. Θα επιταχυνεις την φθορα των πλαστικων. Ελπιζω οι mods να μην το παρουν σαν διαφημιση αλλων forums. Αν το Ελληνικο φορουμ δεν σας καλυπτει, γραφτειτε σε καποιο ξενο. Θα υπαρχουν ιδιοκτητες QQ και δειτε τι λενε και εκεινοι.
-
Καλημέρα! Έχει αγοράσει κανεις μπάρες οροφής για το QQ? όχι τις εγκάρσιες που δίνει και σαν αξεσουάρ η nissan, εννοώ τις παράλληλες που έχει η έκδοση techna. εχω απορία εάν θέλει τρύπημα στις υποδοχές τους..2 πωλητές απο το eBay που επικοινώνησα μου είπαν οτι οι τρύπες είναι έτοιμες και standby κάτω απο τα προστατευτικά. Αυτά βγαίνουν εύκολα? επειδή το περιμενω ακόμα το αμαξι, μπορεί κάποιος κάτοχος energy/acenta να το κοιτάξει και να μου πει? ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Στο αγγλικό φόρουμ ηπηρχαν παλιότερα κάποιοι οδηγοί για diy αποκατάσταση τριγμων ειδικά στις πόρτες.
Στο ελληνικό έχουν γραφτεί κάποια γιατροσοφια με χαρτάκια και αυτοκόλλητα διπλής όψης.
Ωστόσο μιας και μιλάμε για νέα αμάξια καλύτερα να γίνει άμεσα επικοινωνία με το customer service του Θεοχαράκη και να κλειστεί ραντεβού στο κεντρικό σέρβις για έλεγχο και επισκευή. Μην παιδεύεστε με τις τοπικές αντιπροσωπείες ειδικά αν είστε Αθήνα και έχετε την πρόσβαση στο κεντρικό. Θέλει ίσως λίγο δουλειά το δίκτυο ακόμα ενώ ίσως και κάποιες εργασίες τέτοιου τύπου να μην τις πληρώνονται πλήρως απο τη νισσαν.
Ειναι ιδιαίτερο αμάξι το Qq. Οικονομικό στη χρήση του και όμορφο με αρκετά καλούδια πάνω αλλα ακριβό στην αγορά και με περίεργα χαζό προβλήματα που άλλους δεν θα τους ενοχλήσουν και άλλους θα τους σκάσουν. Περιπτώσεις προβληματικών αυτοκινήτων δεν έχουμε ακόμα δει στην Ελλάδα. Τέτοια με σοβαρά θέματα σε μηχανικά μέρη διαβάζει κανεις στην Αγγλία, όποτε η εύκολη επωδός όσων δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν περί προβληματικών αμαξιών δεν στέκει.
Λίγο πολυ όλα έχουν τα ίδια μικροπροβλήματα που άλλους τους ενοχλούν και άλλους όχι. Θα περίμενε κανεις αυτά τα προβληματάκια, καθαρά θέματα συναρμογής και ποιότητας υλικών να έχουν διορθωθεί μετα απο δυο χρονια κυκλοφοριας αλλα δυστυχώς δεν εχει γίνει κάτι. Κατα καιρούς και στο ελληνικό φόρουμ διαβάζουμε τα ίδια και ίδια επαναλαμβανόμενα και απο νέες παραλαβές.
Το να διαπιστώσει κανεις αυτά τα προβλήματα στο test drive και έτσι να θορυβηθεί εγκαίρως το θεωρώ δύσκολο. Μολονότι γενικά στην νισσαν βρίσκεις για test drive, αυτό γίνεται σε πολυ μικρή διαδρομή, συνήθως με κίνηση, όποτε και λόγω παρουσίας πωλητή μαζί κοιτάς απλά το δρόμο. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα παίζει και μουσική, δήθεν να σου δείξουν το connect και χάνεις ήχους. Εμένα την πρώτη φορά που είχα τεστάρει ένα στα κεντρικά αναγκάστηκα να κλείσω εγω τη μουσική για να ακούω. Ωστόσο μίλαγε συνέχεια ο πωλητής και η διαδρομή ήταν πολυ μικρή. Τη δεύτερη φορά απο το dealer που το πήρα πάλι μικρή διαδρομή και με την οικογένεια πίσω για να τσεκάρουν χώρους.
Άρα απο το απλό τεστ drive ΔΕΝ βγαίνουν συμπεράσματα ειδικά για αυτά τα θέματα.
Εμένα τα σοκ ξεκίνησαν απο τη στιγμή που το πήρα μόνος και έφυγα για το σπίτι και μετα στο πάρκινγκ μόνος! Τότε ομως ήταν αργά!!
Για αυτό και επιμένουμε τουλάχιστον εδώ, ώστε να επιστήσουμε την προσοχή σε όσους τους αρέσει ώστε να το πάρουν συνειδητοποιημένα ότι κάποια πράγματα μπορεί να τους ενοχλούν. -
Τest drive έκανα στο qq αλλά φορτωμένο με τέσσερα άτομα και όπως ξέρουμε η φόρτωση γλυκαίνει τη συμπεριφορά. Όχι δεν έδειχνε κακό. Για να είμαι ειλικρινής ακόμα και μικρά αρνητικά που παρατήρησα στην ποιότητα κατασκευής καλύπτονταν στο πίσω μέρος του μυαλού μου από το όνομα και την εμπειρία της nissan. Δηλαδή και φελιζόλ να έβλεπα στις πόρτες εγώ θα πίστευα ότι η nissan ξέρει τι κάνει και το αμάξι θα συμπεριφερόταν σωστά. Επηρεαζόμενος και από τον καταπληκτικό του κινητήρα πήρα την απόφαση να το αγοράσω. Όσον αφορά τις άλλες εταιρείες επειδή δοκίμασα golf, focus, auris, civic, audi A3, diesel και bmw 3 βενζίνη που είναι βέβαια άλλης κατηγορίας, τριγμοί δεν διαπιςτώθηκαν στα bmw και audi υποθέτω λόγω ποιότητας καταςκευής που ακολουθείται από αντίςτοιχη τιμή βέβαια. Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι οι εταιρείες μάλλον έχουν μπει στο κυνήγι της καλής οδικής συμπεριφοράς με οικονομικό τρόπο, δηλαδή σφίγγοντας αναρτήσεις. Από αυτό εξαιρείται η bmw 3 που άλλωστε είναι και ακριβότερη και καταναλώνει βενζίνη. Ειδικά για το golf και το Audi, αξίζουν συγχαρητήρια (ειρωνικά) που στις εκδόςεις diesel τοποθέτηςαν ημιάκαμπτο άξονα πίςω, χάνοντας την συνολική αίςθηςη που αναμένεται από αυτά τα αυτοκίνητα. Αφήνοντας το audi από το test drive καβάληςα το qq μου και νόμιζα σε συνολική αίςθηςη και ομοιομορφία ότι καβαλάω αεροπλάνο. Μέχρι βέβαια που σε δευτερόλεπτα ξανάρχιςαν οι τριγμοί........................
-
Ο χρήστης zEr0c0oL έγραψε:
Καλημέρα! Έχει αγοράσει κανεις μπάρες οροφής για το QQ? όχι τις εγκάρσιες που δίνει και σαν αξεσουάρ η nissan, εννοώ τις παράλληλες που έχει η έκδοση techna. εχω απορία εάν θέλει τρύπημα στις υποδοχές τους..2 πωλητές απο το eBay που επικοινώνησα μου είπαν οτι οι τρύπες είναι έτοιμες και standby κάτω απο τα προστατευτικά. Αυτά βγαίνουν εύκολα? επειδή το περιμενω ακόμα το αμαξι, μπορεί κάποιος κάτοχος energy/acenta να το κοιτάξει και να μου πει? ευχαριστώ εκ των προτέρων..Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέρα, τα προστατευτικά είναι λαστιχένια, μαύρου χρώματος και βγαίνουν εύκολα, όπως και κόβονται (που θα χρειαστεί για να βάλεις τις μπάρες). Δεν τα έχω σηκώσει να δω αν υπάρχουν οι αναμονές αλλά θα το κοιτάξω να σου πω. Τις σκεφτόμουν και εγώ γιατί έχω μπάρες εγκαρσιες της Thule, αλλά έχω πια και της Nissan οπότε μόνο για το καλλωπιστικό το σκέφτομαι αλλά δεν έχω προχωρήσει ακόμη στην αγορά τους. Όσο έχω καταλάβει από την περιγραφή τους είναι εύκολη η τοποθέτηση.
Νίκος
Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τα Audi τα οποία δεν συμπαθώ καν, σε τι σου φάνηκε αεροπλάνο το QQ σε σε σύγκριση με το Α3; Είναι ταχύτερο ή στριβει καλύτερα; Διότι για αυτές τις αρετές είναι γνωστά τα αεροπλάνα. Πάντως όποιος θέλει άνεση πάνω από όλα, πρέπει να κοιτάει προς Citroen.
-
Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
Καλημέρα! Έχει αγοράσει κανεις μπάρες οροφής για το QQ? όχι τις εγκάρσιες που δίνει και σαν αξεσουάρ η nissan, εννοώ τις παράλληλες που έχει η έκδοση techna. εχω απορία εάν θέλει τρύπημα στις υποδοχές τους..2 πωλητές απο το eBay που επικοινώνησα μου είπαν οτι οι τρύπες είναι έτοιμες και standby κάτω απο τα προστατευτικά. Αυτά βγαίνουν εύκολα? επειδή το περιμενω ακόμα το αμαξι, μπορεί κάποιος κάτοχος energy/acenta να το κοιτάξει και να μου πει? ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Καλημέρα, τα προστατευτικά είναι λαστιχένια, μαύρου χρώματος και βγαίνουν εύκολα, όπως και κόβονται (που θα χρειαστεί για να βάλεις τις μπάρες). Δεν τα έχω σηκώσει να δω αν υπάρχουν οι αναμονές αλλά θα το κοιτάξω να σου πω. Τις σκεφτόμουν και εγώ γιατί έχω μπάρες εγκαρσιες της Thule, αλλά έχω πια και της Nissan οπότε μόνο για το καλλωπιστικό το σκέφτομαι αλλά δεν έχω προχωρήσει ακόμη στην αγορά τους. Όσο έχω καταλάβει από την περιγραφή τους είναι εύκολη η τοποθέτηση.
Νίκος
Σ'ευχαριστω πολυ Νίκο! Αναμένω με αγωνία να μου πεις για τις αναμονές! Καλό Σ/Κ να εχουμε!
-
Realzeus το qq μου φάνηκε αεροπλάνο σε σχέση με το Audi όσον αφορά την αίσθηση και χροιά του κινητήρα, σίγουρα και τη δύναμη και ότι μεταφέρεται με πολύ ωραίο τρόπο στο αμάξωμα (έχω το 1.6 dci) και έχει αυτή την όμορφη απαλή ιαπωνική αίσθηση στο κιβώτιο. Το audi ήταν πιο sport στημένο (δικαιολογείται από το στυλ του αυτοκινήτου), αλλά η αίσθηση του κινητήρα ήταν πιο τραχειά και με τον ημιάκαμπτο άξονα δεν μου έδινε την εντύπωση ότι είναι κάτι το εμφανώς ανώτερο έτσι ώστε να οδηγηθώ στο γραφείο του πωλητή με χαμόγελο π.χ λέγοντας από μέσα μου ´´ γερμανός ρε μαλάκα ´´. Όσον αφορά το στρίψιμο εντάξει πιο sport το audi αλλά και το qq παρότι τζιποειδές με πιο χονδροειδή οδηγική αίσθηση δεν μου δημιούργησε αίσθημα ανασφάλειας, έστριβε πάνω από ικανοποιητικά και ως οικογενειάρχης αυτό με ικανοποίησε. Σε οριακές συνθήκες υποθέτω ότι το audi ως καλοφτιαγμένο χαμηλό θα έχει πλεονέκτημα.
-
Ο χρήστης pavoul έγραψε:
Τest drive έκανα στο qq αλλά φορτωμένο με τέσσερα άτομα και όπως ξέρουμε η φόρτωση γλυκαίνει τη συμπεριφορά. Όχι δεν έδειχνε κακό. Για να είμαι ειλικρινής ακόμα και μικρά αρνητικά που παρατήρησα στην ποιότητα κατασκευής καλύπτονταν στο πίσω μέρος του μυαλού μου από το όνομα και την εμπειρία της nissan. Δηλαδή και φελιζόλ να έβλεπα στις πόρτες εγώ θα πίστευα ότι η nissan ξέρει τι κάνει και το αμάξι θα συμπεριφερόταν σωστά. Επηρεαζόμενος και από τον καταπληκτικό του κινητήρα πήρα την απόφαση να το αγοράσω. Όσον αφορά τις άλλες εταιρείες επειδή δοκίμασα golf, focus, auris, civic, audi A3, diesel και bmw 3 βενζίνη που είναι βέβαια άλλης κατηγορίας, τριγμοί δεν διαπιςτώθηκαν στα bmw και audi υποθέτω λόγω ποιότητας καταςκευής που ακολουθείται από αντίςτοιχη τιμή βέβαια. Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι οι εταιρείες μάλλον έχουν μπει στο κυνήγι της καλής οδικής συμπεριφοράς με οικονομικό τρόπο, δηλαδή σφίγγοντας αναρτήσεις. Από αυτό εξαιρείται η bmw 3 που άλλωστε είναι και ακριβότερη και καταναλώνει βενζίνη. Ειδικά για το golf και το Audi, αξίζουν συγχαρητήρια (ειρωνικά) που στις εκδόςεις diesel τοποθέτηςαν ημιάκαμπτο άξονα πίςω, χάνοντας την συνολική αίςθηςη που αναμένεται από αυτά τα αυτοκίνητα. Αφήνοντας το audi από το test drive καβάληςα το qq μου και νόμιζα σε συνολική αίςθηςη και ομοιομορφία ότι καβαλάω αεροπλάνο. Μέχρι βέβαια που σε δευτερόλεπτα ξανάρχιςαν οι τριγμοί........................Δεν καταλαβαινω τι γραφεις. Αγορασα προσφατα BMW και εχει και αυτό μερικους τριγμούς που για την ωρα δεν με πειραζουν. Αλλα κατά τα αλλα είναι πολύ πριμιουμ (αθορυβο, με καλη αναρτηση κλπ). Οδηγησα το Α3 TDI 1.6 με τον αξονα πισω. Σιγουρα θα ηταν καλυτερα να ειχε αναξαρτητη αλλα ο αξονας στο Α3 (όπως και στο προηγουμενο VW που ειχα) δεν δημιουργει κανενα σοβαρο πρόβλημα. Κατά τα αλλα το αμαξι είναι σουπερ παροτι ακριβο. Το Α3 μου αρεσε πολύ.
-
Ο χρήστης pavoul έγραψε:
Realzeus το qq μου φάνηκε αεροπλάνο σε σχέση με το Audi όσον αφορά την αίσθηση και χροιά του κινητήρα, σίγουρα και τη δύναμη και ότι μεταφέρεται με πολύ ωραίο τρόπο στο αμάξωμα (έχω το 1.6 dci) και έχει αυτή την όμορφη απαλή ιαπωνική αίσθηση στο κιβώτιο. Το audi ήταν πιο sport στημένο (δικαιολογείται από το στυλ του αυτοκινήτου), αλλά η αίσθηση του κινητήρα ήταν πιο τραχειά και με τον ημιάκαμπτο άξονα δεν μου έδινε την εντύπωση ότι είναι κάτι το εμφανώς ανώτερο έτσι ώστε να οδηγηθώ στο γραφείο του πωλητή με χαμόγελο π.χ λέγοντας από μέσα μου ´´ γερμανός ρε μαλάκα ´´. Όσον αφορά το στρίψιμο εντάξει πιο sport το audi αλλά και το qq παρότι τζιποειδές με πιο χονδροειδή οδηγική αίσθηση δεν μου δημιούργησε αίσθημα ανασφάλειας, έστριβε πάνω από ικανοποιητικά και ως οικογενειάρχης αυτό με ικανοποίησε. Σε οριακές συνθήκες υποθέτω ότι το audi ως καλοφτιαγμένο χαμηλό θα έχει πλεονέκτημα.Λαθος επιλογή να μην παρεις Α3 σε σχεση με QQ imo. Πολύ καλυτερο το Α3.
-
Ο χρήστης zEr0c0oL έγραψε:
Νίκος
Σ'ευχαριστω πολυ Νίκο! Αναμένω με αγωνία να μου πεις για τις αναμονές! Καλό Σ/Κ να εχουμε!
Λοιπόν πήγα και έριξα μια ματιά. Τα πλαστικά βγαίνουν πολύ εύκολα. Έχουν μερικά κλιπς. Υπάρχουν δύο αναμονές σε κάθε σημείο για να στηριχθεί το κάθε άκρο. Μου φαίνεται πολύ εύκολο DIY η τοποθέτηση. Ορίστε και οι φωτογραφίες.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/526 ... .37.59.jpg
https://dl.dropboxusercontent.com/u/526 ... .38.18.jpg
https://dl.dropboxusercontent.com/u/526 ... .38.24.jpg
Οτιδήποτε βοήθεια θες μου λες. Τόσα χρόνια με τα γερμανικά αυτοκίνητα και λόγο τρέλας έχω μάθει πολλά...
Αν θες τις βάζεις και στο QQ forum.Νίκος
-
Άρα δεν θέλει τρύπες,ε?? τελειαααα! Ναι, θα ανεβάσω τη διαδικασία όταν την κάνω με το καλό. Σε υπερευχαριστω!!
-
Όχι δεν φαίνεται να θέλει τίποτα.
Νίκος
-
Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
Όχι δεν φαίνεται να θέλει τίποτα.Νίκος
Ρε παιδιά δεν με αφήνει να δω τις φωτογραφίες
Νissan Qashqai J11 [2014-__]