-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ωραίος ο storm. Καταναλωτικό προϊόν πλέον τα αμαξακια και οφείλουν όλοι να σέβονται τον καταναλωτήΕυτυχώς πολλοί δεν τα βλέπουμε σαν ψυγεία. Για αυτό και υπάρχουν αυτά τα φόρα άλλωστε.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ανάλογα πως εννοείς (εννοείτε) την λέξη 'ευχαριστημένος'.Εγώ (δυστυχώς) το θέμα του αυτοκινήτου δεν το βλέπω μόνο από την πλευρά της 'οδηγικής απόλαυσης' ή της αγάπης προς τα αυτοκίνητα μίας χώρας. Δεν είμαι ερωτευμένος με χώρες και τα αυτοκίνητά τους.
Για μένα το αυτοκίνητο είναι και 'προϊόν'. Άρα όπως συμπεριφέρομαι με τις αγορές όλων των προϊόντων, έτσι συμπεριφέρομαι και με το θέμα του αυτοκινήτου.
Περίμενα το Panda μου που κατασκευάστηκε το 2011, να έχει αφενός λυμένες όλες τις παιδικές ασθένειες που μπορεί να κουβαλούσε από το 2002 όταν πρωτοκυκλοφόρησε και αφετέρου τυχόν ατέλειες ή προβληματικά σημεία του αυτοκινήτου να τα έχουν διορθώσει.
Αλλά εντάξει. Αν τα είχαν διορθώσει, πως θα έβγαζαν φράγκα τα συνεργεία;
Και το θέμα παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις όταν τα συνεργεία κάνουν ψευτοδιορθώσεις των προβλημάτων ή προκαλούν και περισσότερα προβλήματα.
Γιατι,τι ειδες;;;;
Με το τσιγγελι;;;; -
Και εγώ δεν έχω καταλάβει!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ωραίος ο storm. Καταναλωτικό προϊόν πλέον τα αμαξακια και οφείλουν όλοι να σέβονται τον καταναλωτή
Ευτυχώς πολλοί δεν τα βλέπουμε σαν ψυγεία. Για αυτό και υπάρχουν αυτά τα φόρα άλλωστε.
+1
Ο Storm ,και το λεω γιατι το χω ξανασυζητησει μαζι του, παντα θα γκρινιαζει για κατι.
-
Το αυτοκίνητο είναι ένα προϊόν - εργαλείο. Εργαλείο μετακίνησης - δουλειάς - ευχαρίστησης, με διαφορετική βαρύτητα το κάθε ένα σε καθέναν μας ξεχωριστά.
Δεν είναι σαν το ψυγείο γιατί είναι και εργαλείο ευχαρίστησης.
Μεγάλη κουβέντα ανοίγεται μπροστά μας. -
Ένα Fiat είναι πάντα εξαιρετικό Vfm τώρα το πρόβλημα είναι όταν δίνεις λεφτά και παίρνεις άνθρακα..... Μια χαρά είναι τα Φίατ. Ρωτηστε και άλλους που έχουν δώσει 35αρια και δεν ανοίγει η πόρτα του συνοδηγού ή των πίσω , δεν δουλεύουν οι κλειδαριές, σαπίζουν τα πλαστικά, καίγονται οι πολλαπλασιαστές, κλπ....έχω φίλο που έχει Panda 10 χρόνια δεν έχει αλλάξει τίποτε στα χερια 5 διαφορετικών οδηγών έχει κάνει 140 χιλιάδες χλμ στην Αθήνα και τώρα αλλάζει αμορτισέρ ελατήρια για να το κρατήσει αλλά 10 χρόνια υπό τις ίδιες συνθήκες. Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλά οχήματα ικανά για κάτι τέτοιο και για αυτό ή Φίατ είναι αναλογικά ακριβότερη στα μικρά της οχήματα (μόνο στο Πάντα βασικά )
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Για αυτό και υπάρχουν αυτά τα φόρα άλλωστε.Τι εννοείς;
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Σου εχει βγάλει αλλα θέματα εκτός από το οτι δεν έπαιρνε μπροστά;Sent from my iPhone using Tapatalk
viewtopic.php?f=6&t=35917&start=1230
-
Storm φαντάζομαι ότι ο Δίας εννοεί ότι υπάρχουν πολλοί εραστές της αυτοκίνησης και των οχημάτων που δεν αντιμετωπίζουν τα αυτοκίνητα ως ένα καταναλωτικό αγαθό ή μια συσκευή, αλλά ως κάτι πολύ περισσότερο. Αυτοί αναζητούν πολύ περισσότερα από μια μετακίνηση με το αυτοκίνητο, ψάχνουν την οδηγική απόλαυση στη συμπεριφορά του, τις εντυπωσιακές επιδόσεις που προσφέρουν έντονες συγκινήσεις, τα άριστα κρατήματα και το στήσιμο του αυτοκινήτου, την ασφάλεια στο φρενάρισμα, την πληροφόρηση στο τιμόνι και πολλά άλλα που υπάρχουν πολλοί καλύτεροι από μένα, για να τα περιγράψουν.
Συνεπώς, ένα φόρουμ αυτοκινήτου δεν απευθύνεται μόνο σε υποψήφιους αγοραστές ενός αυτοκινήτου, αλλά και σε εκείνους που αναζητούν το κάτι ή και...πολλά παραπάνω! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Storm φαντάζομαι ότι ο Δίας εννοεί ότι υπάρχουν πολλοί εραστές της αυτοκίνησης και των οχημάτων που δεν αντιμετωπίζουν τα αυτοκίνητα ως ένα καταναλωτικό αγαθό ή μια συσκευή, αλλά ως κάτι πολύ περισσότερο. Αυτοί αναζητούν πολύ περισσότερα από μια μετακίνηση με το αυτοκίνητο, ψάχνουν την οδηγική απόλαυση στη συμπεριφορά του, τις εντυπωσιακές επιδόσεις που προσφέρουν έντονες συγκινήσεις, τα άριστα κρατήματα και το στήσιμο του αυτοκινήτου, την ασφάλεια στο φρενάρισμα, την πληροφόρηση στο τιμόνι και πολλά άλλα που υπάρχουν πολλοί καλύτεροι από μένα, για να τα περιγράψουν.
Συνεπώς, ένα φόρουμ αυτοκινήτου δεν απευθύνεται μόνο σε υποψήφιους αγοραστές ενός αυτοκινήτου, αλλά και σε εκείνους που αναζητούν το κάτι ή και...πολλά παραπάνω!Καταλαβαίνω απόλυτα τη νοοτροπία του Δια και πολλών άλλων και τη συμμερίζομαι σε μεγάλο βαθμό.
Αλλά το αυτοκίνητο δεν παύει ποτέ να είναι ένα προϊόν-εργαλείο.
Δίνουμε πολλά χρήματα που με πολύ κόπο αποκτήσαμε και θέλουμε να μας καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερο, με βάση τις προτεραιότητες που έχουμε βάλει για να προβούμε στην αγορά του.Για αυτό είπα ότι ανοίγεται μεγάλη κουβέντα μπροστά μας
-
nickthetrib δεν νομίζω ότι διαφωνούμε! Και εγώ πρωτίστως αντιμετωπίζω το αυτοκίνητο ως απαραίτητο εργαλείο για τη δουλειά μου (άλλωστε κάνω πολλά χιλιόμετρα το μήνα γι' αυτόν τον λόγο...) αλλά και για αναψυχή κυρίως κατά τους θερινούς μήνες (εκδρομές στη θάλασσα κάθε ΣΚ, κτλ.). Εντούτοις, οι λόγοι για τους οποίους αγοράζει κάποιος αυτοκίνητο ποικίλλουν, όπως γράφεις και εσύ. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και κάποιοι που έχουν την οικονομική άνεση να αγοράζουν αυτοκίνητα που καλύπτουν πολύ περισσότερα. Επίσης, το αυτοκίνητο αποτελεί και χόμπι - σπορ για κάποιους...Άλλοι το βλέπουν και ως μέσο κοινωνικής καταξίωσης και πολλά άλλα που δεν έχει νόημα να τα γράψω τώρα. Οι τελευταίες επιλογές μπορεί να μην αφορούν το ευρύ κοινό (ούτε εμένα...), αλλά υπάρχουν και είναι ασφαλώς σεβαστές. Το τι θα κάνει κάποιος με τα χρήματά του είναι δικό του θέμα και δεν μας αφορά!
-
Συνεπώς, ένα φόρουμ αυτοκινήτου δεν απευθύνεται μόνο σε υποψήφιους αγοραστές ενός αυτοκινήτου, αλλά και σε εκείνους που αναζητούν το κάτι ή και...πολλά παραπάνω!thanks. Δεν είχα καταλάβει ότι αναφερόταν στα φόρουμς. Μπερδεύτηκα με τη λέξη 'φόρα'.
-
nickthetrib δεν νομίζω ότι διαφωνούμε! Και εγώ πρωτίστως αντιμετωπίζω το αυτοκίνητο ως απαραίτητο εργαλείο για τη δουλειά μου (άλλωστε κάνω πολλά χιλιόμετρα το μήνα γι' αυτόν τον λόγο...) αλλά και για αναψυχή κυρίως κατά τους θερινούς μήνες (εκδρομές στη θάλασσα κάθε ΣΚ, κτλ.). Εντούτοις, οι λόγοι για τους οποίους αγοράζει κάποιος αυτοκίνητο ποικίλλουν, όπως γράφεις και εσύ. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και κάποιοι που έχουν την οικονομική άνεση να αγοράζουν αυτοκίνητα που καλύπτουν πολύ περισσότερα. Επίσης, το αυτοκίνητο αποτελεί και χόμπι - σπορ για κάποιους...Άλλοι το βλέπουν και ως μέσο κοινωνικής καταξίωσης και πολλά άλλα που δεν έχει νόημα να τα γράψω τώρα. Οι τελευταίες επιλογές μπορεί να μην αφορούν το ευρύ κοινό (ούτε εμένα...), αλλά υπάρχουν και είναι ασφαλώς σεβαστές. Το τι θα κάνει κάποιος με τα χρήματά του είναι δικό του θέμα και δεν μας αφορά!Σίγουρα δε διαφωνούμε.
απλά ήθελα να τονίσω το γεγονός, γιατί είναι γεγονός όπως και να έχει, ότι το αυτοκίνητο είναι προϊόν - εργαλείο -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Συνεπώς, ένα φόρουμ αυτοκινήτου δεν απευθύνεται μόνο σε υποψήφιους αγοραστές ενός αυτοκινήτου, αλλά και σε εκείνους που αναζητούν το κάτι ή και...πολλά παραπάνω!thanks. Δεν είχα καταλάβει ότι αναφερόταν στα φόρουμς. Μπερδεύτηκα με τη λέξη 'φόρα'.
Η λέξη Fora χρησιμοποιείται ως πληθυντικός του λατινικού forum, αν και υπάρχει διχογνωμία για το αν πρέπει να γράφεται έτσι ή forums :
http://www.mediacollege.com/internet/fo ... -fora.html
http://www.translatum.gr/forum/index.php?topic=1811.0 -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
ρε χριστιανέ.....θα μας πεις τι είδες στην πόρτα σου;;;;;
-
Η λέξη Fora χρησιμοποιείται ως πληθυντικός του λατινικού forum, αν και υπάρχει διχογνωμία για το αν πρέπει να γράφεται έτσι ή forums :
http://www.mediacollege.com/internet/fo ... -fora.html
http://www.translatum.gr/forum/index.php?topic=1811.0Thanks ρε φίλε. Καλά να είσαι.
Εγώ δεν τα πάω καλά με αυτές τις ελληνικές αποδόσεις και με τις συντομογραφίες που συχνά-πυκνά διαβάζω στο φόρουμ.Λοιπόν, για να ξαναγυρίσουμε στα FIAT και συγκεκριμένα στο Παντάκι, απλά να σημειώσω ότι απλά ορισμένα στοιχεία του αυτοκινήτου μου έχουν κάνει εντύπωση.
Και για να μη λέει ο nonos ότι γκρινιάζω...
Το αυτοκίνητο μηχανικά φαίνεται να μην έχει πρόβλημα. Ούτε στα ηλεκτρικά του.
Επιπλέον στο δρόμο είναι κορυφαίο. Τα έχω ξαναπεί πολλάκις. Φρένα άριστα, τιμόνι άριστο, κιβώτιο άριστο, ανάρτηση άριστη, περνά λακούβες, λαγκάδια, τα περνά όλα, ανεβαίνει πεζοδρόμια, κατεβαίνει πεζοδρόμια. Χώροι τεράστιοι, μπαίνουν μέσα 5 άτομα αέρα/πατέρα, θέση οδήγησης κορυφαία, ορατότητα άριστη. Πορτμπαγκάζ μια χαρά, ιδιαίτερα λειτουργικό και προσβάσιμο. Το αυτοκίνητο είναι ότι ακριβώς ζητούσα.Τα χαζοπροβλήματα όμως (που οφείλονται σε αυτά που βρίσκονται κάτω από το περιτύλιγμα του αυτοκινήτου) όσο να'ναι θα με επηρεάσουν αρνητικά, όπως επίσης οι συχνές επισκέψεις στο συνεργείο με το χέρι στην τσέπη.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ρε χριστιανέ.....θα μας πεις τι είδες στην πόρτα σου;;;;;
Χαλάρωσε ρε συ.
Το Yugo45 μοντέλο 1986.
-
Συνεπώς, ένα φόρουμ αυτοκινήτου δεν απευθύνεται μόνο σε υποψήφιους αγοραστές ενός αυτοκινήτου, αλλά και σε εκείνους που αναζητούν το κάτι ή και...πολλά παραπάνω!Δάσκαλε με κάλυψες απόλυτα και στα αυτοκινητιστικά και στα γλωσσολογικά (Fora)!
Να συμπληρώσω απλά ότι τις καλές εποχές πηγαίναμε εκδρομή με το παρόν Forum απλά για να στρίψουμε γρήγορα σε διαδρομές που αποτελούν Ειδικές διαφόρων Rallies. Βάζαμε τα αυτοκίνητά μας στην πίστα των Σερρών και προσπαθούσαμε να νικήσουμε τους προσωπικούς μας χρόνους. Είχαμε ευγενή άμυλα και συναγωνισμό. Όταν ένα αυτοκίνητο έβγαζε πρόβλημα πέφταμε όλοι πάνω του προσπαθώντας να το 'αναστήσουμε'. Αντίστοιχα θαυμάζαμε τα αυτοκίνητα, τους χρόνους, τα περάσματα και το στυλ των συμφορουμιτών και γενικά είμασταν μια μεγάλη παρέα πυροβολημένων. Ναι, μας πήγαινει και στην δουλειά μας το αυτοκίνητο. Είναι όμως κάτι πολύ παραπάνω από αυτό. Είναι το μέσο που μας χαρίζει ελευθερία, διασκέδαση, αδρεναλίνη και συντροφικότητα. Είναι ο λόγος που υπάρχει αυτό εδώ το διαδικτυακό καφενείο!!!
-
Σωστοοοοος!!!!!
-
Συνεπώς, ένα φόρουμ αυτοκινήτου δεν απευθύνεται μόνο σε υποψήφιους αγοραστές ενός αυτοκινήτου, αλλά και σε εκείνους που αναζητούν το κάτι ή και...πολλά παραπάνω!Δάσκαλε με κάλυψες απόλυτα και στα αυτοκινητιστικά και στα γλωσσολογικά (Fora)!
Να συμπληρώσω απλά ότι τις καλές εποχές πηγαίναμε εκδρομή με το παρόν Forum απλά για να στρίψουμε γρήγορα σε διαδρομές που αποτελούν Ειδικές διαφόρων Rallies. Βάζαμε τα αυτοκίνητά μας στην πίστα των Σερρών και προσπαθούσαμε να νικήσουμε τους προσωπικούς μας χρόνους. Είχαμε ευγενή άμυλα και συναγωνισμό. Όταν ένα αυτοκίνητο έβγαζε πρόβλημα πέφταμε όλοι πάνω του προσπαθώντας να το 'αναστήσουμε'. Αντίστοιχα θαυμάζαμε τα αυτοκίνητα, τους χρόνους, τα περάσματα και το στυλ των συμφορουμιτών και γενικά είμασταν μια μεγάλη παρέα πυροβολημένων. Ναι, μας πήγαινει και στην δουλειά μας το αυτοκίνητο. Είναι όμως κάτι πολύ παραπάνω από αυτό. Είναι το μέσο που μας χαρίζει ελευθερία, διασκέδαση, αδρεναλίνη και συντροφικότητα. Είναι ο λόγος που υπάρχει αυτό εδώ το διαδικτυακό καφενείο!!!
Ήμουν σίγουρος ότι θα το περιέγραφες καλύτερα από μένα! Αυτό το αίσθημα συντροφικότητας, όπου και αν εμφανίζεται, είναι από τα πιο όμορφα που μπορεί να ζήσει κάποιος! Τέτοιες εμπειρίες και φιλίες, που σπανίζουν στις μέρες μας, αποτελούν πυξίδα για το τι μπορεί να σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο, όταν οι περισσότεροι αποβλακώνονται μπροστά στο χαζοκούτι ή σε μια οθόνη υπολογιστή!
FIAT FORUM