-
Ο χρήστης shopoyk έγραψε:
Ποια eco ρε παιδιά, πλάκα μου κάνετε;
τα toyo proxes cf2 205/50 r17 89V.
Σας ευχαριστώ όλους!πολύ καλή επιλογή.....καλοτάξιδα
-
Καλησπερα σε ολους....Βλεπω οτι εγινε παρερμηνεία στα λογια μου το αμαξι φορα τα μαμα conti eco 5 89V αλλα ο λαστιχας που ρωτησα στην γειτονια μου και χωρις να εχω παει σε αλλον ακομα, μου προτεινε XL λογω χαμηλου προφιλ και φυσικα ακομα και το V(240 km/h) ειναι υπερβολη...Επηρεασμενος απο τον λαστιχα κοιταω με XL και αν ξερει καποιος ας βοηθησει... shopoyk απο αυτον που τα πηρες τα λαστιχα αυτος δεν μαντρα με μεταχειρισμενα στον περιφερειακο?
-
Μην κολλάτε με τον δείκτη ταχύτητας. Ο δείκτης πρέπει απλά να είναι τουλάχιστον όσο ζητάει ο κατασκευαστής και πάνω. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τους μεγάλους δείκτες, ίσα ίσα που είναι και πιο ανθεκτικά στα πολλά ζόρια.
-
Ο χρήστης TRiBaL81 έγραψε:
Μην κολλάτε με τον δείκτη ταχύτητας. Ο δείκτης πρέπει απλά να είναι τουλάχιστον όσο ζητάει ο κατασκευαστής και πάνω. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τους μεγάλους δείκτες, ίσα ίσα που είναι και πιο ανθεκτικά στα πολλά ζόρια.Δεν ισχυει ομως οτι μεγαλοι δεικτες, μεγαλοι χρονοι θερμανσης των ελαστικων;
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
Ο χρήστης TUPAC_RIP έγραψε:
Δεν ισχυει ομως οτι μεγαλοι δεικτες, μεγαλοι χρονοι θερμανσης των ελαστικων;Όχι άμεσα. Ο δείκτης είναι θέμα σκελετού όχι γόμας.
-
Σιγουρα παιζει ρολο ο δεικτης στην θερμοκρασια.Με μεγαλο δεικτη εχουμε μικρότερες παραμορφώσεις στην περιοχη επαφης του ελαστικου με το οδόστρωμα ωστοσο αυτά που λενε ότι αμα βαλεις V ZR(270 δεν είναι?) W δεν θα ζεστανεις ποτε τα λάστιχα είναι βλακείες εκτος και αν οδηγας σμαρτ και εχεις κανει τα λάστιχα από την πολύ πιεση μπαλονια.
-
Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα την βοήθεια σας για την επιλογή ελαστικών για qashqai 2t. Μένω στην Θεσσαλονίκη και οι ανάγκες μου είναι για 90-10. Από την έρευνα που έκανα επεσήμανα 2 καινούργια ελαστικά alweather το nokian weatherproof και το crossclimate της michelin και είμαι ανάμεσα σε αυτά. Για αποκλειστικά θερινό έχω υπόψη μου το efficientgrip suv goodyear.
Το θέμα έχει συγχωνευτεί με το υπάρχων θέμα** Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]** Παρακαλώ να μην ανοίγεται νεα θέματα ενώ υπάρχουν ίδιου περιεχομένου ενεργά. [mod]
-
Τα Nokian τα είχα παλιότερα σε sx4 με παραπλήσιες ανάγκες (ας πούμε 80 / 20) και διαλύθηκαν κυριολεκτικά μετά από 25.000 χλμ .
Εγώ θα προτιμούσα αποκλειστικά θερινά
-
Παιδιά καλησπέρα σε όλους, θέλω τη βοήθειά σας για τα ελαστικά, όπως είχα συζητήσει και με το φίλο GGAB να έβαζα λαστιχα toyo cf2 στο hyundai getz 14'' , το πρόβλημα είναι πως τα περιμένω 3 εβδομάδες τώρα δεν υπάρχουν πουθενά στην αθηνα σε διασταση 175/65/14 και η ίδια αντιπροσωπεία μου λέει καθε βδομαδα πως ερχονται απο δευτέρα ξανα και ξανα, στον αντίποδα τωρα επειδή έρχεται και ο χειμώνας με βροχές και δεν έχω λάστιχα της προκοπής τι να κάνω ? να περιμένω ακομα ή να βάλω τα πιρέλλι P1 verde με 190ευρώ(ζυγοσταθμιση-ευθυγραμιση) λόγω της σελ κερδιζω 30 ευρω,και με dot 3415 ή κατι αξιόλογο του cf2. Ευχαριστώ προκαταβολικά οι γνώμες όλων θα με βοηθησουν
-
Δε θέλω να σε αγχώσω αλλά από το ΣΚ ο καιρός χαλάει. Οι διαφορές δεν πρέπει να είναι τόσο τραγικές μεταξύ των 2 (αν έλεγες μεταξύ michelin energy και Pirreli PZero το συζητάγαμε).
-
Ο χρήστης mike117 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα σε όλους, θέλω τη βοήθειά σας για τα ελαστικά, όπως είχα συζητήσει και με το φίλο GGAB να έβαζα λαστιχα toyo cf2 στο hyundai getz 14'' , το πρόβλημα είναι πως τα περιμένω 3 εβδομάδες τώρα δεν υπάρχουν πουθενά στην αθηνα σε διασταση 175/65/14 και η ίδια αντιπροσωπεία μου λέει καθε βδομαδα πως ερχονται απο δευτέρα ξανα και ξανα, στον αντίποδα τωρα επειδή έρχεται και ο χειμώνας με βροχές και δεν έχω λάστιχα της προκοπής τι να κάνω ? να περιμένω ακομα ή να βάλω τα πιρέλλι P1 verde με 190ευρώ(ζυγοσταθμιση-ευθυγραμιση) λόγω της σελ κερδιζω 30 ευρω,και με dot 3415 ή κατι αξιόλογο του cf2. Ευχαριστώ προκαταβολικά οι γνώμες όλων θα με βοηθησουνΣε getz έχουμε σε 175-65-14 τα fulda ecocontrol και έχουν αποδειχτεί μια χαρά λάστιχα και είναι και οικονομικα. Αξιζει να τους ριξεις μια ματια πιστεύω.
-
Χθες έκανα μια έρευνα για λάστιχα 195/60R15
Κατ' αρχήν , όλοι εδώ στην επαρχεία στοκάρουν μόνο Petlas, Aeolus, General και λοιπές λούμπες.
Τα επώνυμα μόνο παραγγελία, πέρα από ελάχιστες περιπτώσεις που μάλλον έχουν ξεμείνει στα ράφια από παλιές παραγγελίες.Τιμές τετράδας λοιπόν:
-Goodyear Efficientgrip Performance 320€
-Dunlop Sport Blueresponse 320€
-Michelin Energy 320€
-Conti Eco Contact 320€
-Bridgestone T001 308€
-Τοyo CF2 300€H μοναδική τίμια εναλλακτική πρόταση ήταν Falken στα 250€
Μάλλον καταλήγω στα Goodyear.... -
Ο χρήστης PyrgiotisRS έγραψε:
Κατ' αρχήν , όλοι εδώ στην επαρχεία στοκάρουν μόνο Petlas, Aeolus, General και λοιπές λούμπες.
Τα επώνυμα μόνο παραγγελία, πέρα από ελάχιστες περιπτώσεις που μάλλον έχουν ξεμείνει στα ράφια από παλιές παραγγελίες.Τιμές τετράδας λοιπόν:
-Michelin Energy 320€
-Conti Eco Contact 320€
-Bridgestone T001 308€
Μάλλον καταλήγω στα Goodyear....Εδώ στην Αθήνα παίζεις από 245 ευρώ περίπου πρόχειρο κοίταγμα στο skroutz. Αν έρθεις Αθήνα να τα βάλεις και να γυρίσεις ~ 50 - 60 ευρώ βενζίνες και διόδια μία η άλλη είσαι (σου μένουν ~20 ευρώ).
-
Ο χρήστης PyrgiotisRS έγραψε:
-Michelin Energy 320€
-Conti Eco Contact 320€
-Bridgestone T001 308€
Μάλλον καταλήγω στα Goodyear....Τα falken παιζουν στα ισα οσα αναφερεις και τους ριχνουν στα αυτια στην τιμη! Κατι παραπανω απο τιμια επιλογη....
-
Φόρεσα πριν 1 εβδομάδα το Weatherproof SUV στο QQ.
Δεν έχει κάνει κακοκαιρία ακόμα για να έχω άποψη.
Μου έκανε εντύπωση που έχει μικρά πλαστικά studs για το χιόνι.
Δύσκολα πάντως να το βρεις στην Ελλαδα, πρέπει να το φέρεις από εξωτερικό.
Το cross climate στην διάσταση του QQ έχει διαθεσιμότητα από 12/12. -
Ο χρήστης mike117 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα σε όλους, θέλω τη βοήθειά σας για τα ελαστικά, όπως είχα συζητήσει και με το φίλο GGAB να έβαζα λαστιχα toyo cf2 στο hyundai getz 14'' , το πρόβλημα είναι πως τα περιμένω 3 εβδομάδες τώρα δεν υπάρχουν πουθενά στην αθηνα σε διασταση 175/65/14 και η ίδια αντιπροσωπεία μου λέει καθε βδομαδα πως ερχονται απο δευτέρα ξανα και ξανα, στον αντίποδα τωρα επειδή έρχεται και ο χειμώνας με βροχές και δεν έχω λάστιχα της προκοπής τι να κάνω ? να περιμένω ακομα ή να βάλω τα πιρέλλι P1 verde με 190ευρώ(ζυγοσταθμιση-ευθυγραμιση) λόγω της σελ κερδιζω 30 ευρω,και με dot 3415 ή κατι αξιόλογο του cf2. Ευχαριστώ προκαταβολικά οι γνώμες όλων θα με βοηθησουνΗ διάσταση σου ειναι πολυ οικονομική, οι διάφορες τιμής ειναι πολυ μικρές άρα βάλε οτι ταιριάζει στα γούστα/ανάγκες σου.
Προσωπικά θα έβαζα τα Michelin energy saver + αν έκανα πολλά χλμ, αλλιώς τα Pirelli cinturato αν προτιμούσα σκληρά ελαστικα και τα Dunlop blue sport response αν προτιμούσα τα μαλακα. -
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
-Michelin Energy 320€
-Conti Eco Contact 320€
-Bridgestone T001 308€
Μάλλον καταλήγω στα Goodyear....Εδώ στην Αθήνα παίζεις από 245 ευρώ περίπου πρόχειρο κοίταγμα στο skroutz. Αν έρθεις Αθήνα να τα βάλεις και να γυρίσεις ~ 50 - 60 ευρώ βενζίνες και διόδια μία η άλλη είσαι (σου μένουν ~20 ευρώ).
Που τα βρήκες τόσο με την τοποθέτηση;
-
aikbill και εγώ παραξενεύτηκα στην αρχή αλλά είδα το nickname του : PyrgiotisRS
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
aikbill και εγώ παραξενεύτηκα στην αρχή αλλά είδα το nickname του : PyrgiotisRSΝαι αυτο το έπιασα, αυτές τις τιμες ρώτησα αν τις βρήκες μαζί με την τοποθετηση
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Τα falken παιζουν στα ισα οσα αναφερεις και τους ριχνουν στα αυτια στην τιμη! Κατι παραπανω απο τιμια επιλογη....
Σαφώς και δεν βάζω τα Falken στο ίδιο σακί με τα Τούρκικα και τα Κινέζικα, είναι αξιοπρεπέστατο Ιαπωνικό λάστιχο. Βέβαια, προσωπική άποψη είναι ότι ανήκει στην ομάδα Hankook-Fulda-Kumho-Firestone, δηλαδή μισή κατηγορία κάτω.
Αφού μπορώ ακόμα να διαθέσω το επιπλέον 70άρι θα πάω σε δοκιμασμένη λύση...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]