-
το λευκό πιστεύω, ότι αυτό που διαχρονικά θα αντέξει περισσότερο στο χρόνο (μου θυμίζει κ λίγο το 106R που είχα)
ο κουβάς dci, μπήκε στην οικογένεια για να περιορίσει το κόστος καθημερινών μετακινήσεων (100+χλμ/μέρα), ειδικά το κόκκινο 3μεταλλικό χρώμα έκανε 500+€.Το μπλε μη μεταλλικό, του 'πάει', μόνο αν έχει +μαύρες ζάντες +μαύρους καθρέπτες, διαφορετικά δείχνει πολύ φτηνιάρικο. Όποιο χρώμα πλην λευκό/κόκκινο/γκρί .... θέλει παραγγ, άρα +3-4 μήνες αναμονή, που από τους περισσότερους δεν είναι ανεκτό.
-
Σωστά. Κάπως έτσι συμπαθητικό είναι.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
-
Κούκλα είναι!
-
-
Η 8βάλβιδη με τα 115 είναι Χρήστο;
-
H 8βαλβιδη με τα 103..
Απ αυτη που λες, 16v, εχει ο father.. απινακιδωτη ,εδω που μας φτασαν, την τελευταια 2ετια -
Συνεχιζουμε με Citroen της ιδιας εποχης με του Χρηστου. Aυτό είναι το δικο μου. (οχι ακριβως 'δικο μου' ,το πηρα από τη θεια μου όταν σταματησε να οδηγαει. στα χαρτια είναι ακομη στο ονομα της. για φορολογικούς καθαρα λογους , μιας και ανεργος πλεον.)
Απο τις αναγνωρίσεις στο 8ο ραλλυ σπριντ τρικαλων το 2008 παλιες καλες εποχές φιλοι μου.
http://www.r40.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=37629&
Υ. Γ. Μου εχει βγαλει παρα πολλες ζημιες.... αλλα όταν ηταν καλα με εκανε να χαμογελαω.... Τα λεφτα που εχω δωσει θα το ειχα κανει αγωνιστικο, ( δεν εκατσε να γινει αγωνιστικο στην βεροια πριν 5 χρονια ) ή θα ειχα παρει κανα μερσεντές. και δεν κανω πλακα. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
H 8βαλβιδη με τα 103..
Απ αυτη που λες, 16v, εχει ο father.. απινακιδωτη ,εδω που μας φτασαν, την τελευταια 2ετιαΚρίμα που είμαστε μακριά. Θα βάζαμε καλή κοντρίτσα...
-
-
-
-
Ο νονός την Citroen του? Και στο σπίτι του μέσα να μπορούσε να την εχει!
Υπέροχη είναι!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια χαρα διατηρημενο το εχεις νονε. Και προβολακια. Αυτα τοτε κοστιζαν στον εξοπλισμο. Οταν ερθει η ωρα να παρεις αλλο, μην κανεις κανενα εγκλημα να το πουλησεις.
-
Pauleta το αυτοκινητο δεν εχει ξαναβαφτει ολικα! Μονο η μερια του οδηγου,πολυ καλη δουλεια, μετα απο μικροατυχημα στη Πατρα το 2012. Ο προηγουμενος το χε πιλοτη και εγω ειμαι με τις αλοιφες και τα πλυσιματα στο χερι. Μαλιστα ενας ντελιβερας σε φαναρι προ ημερων με ρωταγε που το ξαναβαψα να παει και το δικο του
Νταξ ο cosneo με ξερει.. Α και συγγνωμη που δεν ηταν φωτογραφιες στο ηλιοβασιλεμα οπως η xantia μου τη προηγουμενη σελιδα..
Steve τα προβολακια ηταν στανταρ.. μαζι με ηλεκτρικα παραθυρα, κεντρικο κλειδωμα ,ηλεκτρικο καθρεπτη συνοδηγου και αεροσακο οδηγου. Η zx ειναι το μονο αμαξι το οποιο δε θα φυγει ποτε.. Δε ζηταει ,δε καιει και βγαζει γουστα που δε το περιμενεις στην οδηγηση. ΦΙΛΠΑ θα του βαλω μονο καποια στιγμη..
-
Αστέρι το zx!! Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός ήταν ένα από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα. Μου άρεσε πάρα πολύ σαν σχέδιο. Μακάρι να ήταν όλοι τόσο μερακλήδες με το αυτοκίνητο τους!!
-
-
Υπέροχες φωτογραφίες με δυο υπέροχα αυτοκίνητα!!
-
Το μωρό μου. 2010 Mercedes Benz ML 550 V8 5.5L
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!