- 

Καταρχάς ενωειτε οτι οτι κάνω ειναι δικιά μου ευθήνη τα σκαλίζω και μπορεί να κάνω ζημια το ξέρω αυτο.
Μόλις γυρισα απο το ηλεκτρολογειο αυτοκινητων την κοπανησα απο τη δουλεια κανα 10 λεπτο και πηγα και το άφησα να ξεμπερδευω (να μάθω τι έχει τελος πάντον και πόσο θα κοστίσει) μόνο μην γυρισει ο ηλεκτρολόγος και μου πεί κανα δεν βγαζω άκρη κτλ κτλ... - 

Οσο διαβαζω και βλεπω ξανα καποια πραγματα το 8αρι βολτ μαλλον ειναι μια χαρα...
κατσε τωρα να δουμε τι θα πει ο ηλεκτρολογος... ελπιζω να του ειπες οτι εχεις κανει μεχρι τωρα.
 - 

του είπα οτι αλλάχτκε λάμδα του εδωσα και τον παλιο,του είπα ενα ιστορικο του αμαξιου,τα σφαλματα που βγάζει και μου ειπε μην αχονεσαι θα τα δω εγω. δέν του είπα οτι καθομαι και μετράω τα βράδυα με το πολυμετρο...και βρηκα αυτο και εκεινο..ασε μην τον μπερδευω ποτε δεν ξερεις μπορεί και εγώ να έκανα καμια λάθος μέτρηση.
τουλάχιστον να βγάλει ένα πόρισμα να ξέρουμε μην μου πεί πχ αλλάζουμε ολη την πλεξουδα και το παρακολουθούμε πος θα πάει..
αλίμονο η δουλεια του είναι οτι είναι θα το εντοπίσει.. - 

Πορισμα δικο μου...περαστικα! Και οπως λεει και το λαικο ασμα, εγω καλα σου τα λεγα και σου τανε παραλογα. Λοιπον αν ειναι εγκεφαλος προτεινω να φτιαξεις τον δικο σου και οχι να παρεις μεταχειρισμενο. Αλλα το μαλλι κοστιζει. Τωρα στην λαρισσα λιγο χλωμο το κοβω να επισκευαζουν εγκεφαλους. Ζητα την γνωμη του Zαχου στο opelclub. Κατεχει τα ηλεκτρολογικα των οπελ και ειναι και σαλλονικη.
Μηπως να το βαψεις μπλε που ελεγες και εσυ λιγες σελιδες πριν; - 

Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Πορισμα δικο μου...περαστικα! Και οπως λεει και το λαικο ασμα, εγω καλα σου τα λεγα και σου τανε παραλογα. Λοιπον αν ειναι εγκεφαλος προτεινω να φτιαξεις τον δικο σου και οχι να παρεις μεταχειρισμενο. Αλλα το μαλλι κοστιζει. Τωρα στην λαρισσα λιγο χλωμο το κοβω να επισκευαζουν εγκεφαλους. Ζητα την γνωμη του Zαχου στο opelclub. Κατεχει τα ηλεκτρολογικα των οπελ και ειναι και σαλλονικη.
Μηπως να το βαψεις μπλε που ελεγες και εσυ λιγες σελιδες πριν;Μα γιατι να επσκευαει εγκεφαλο? Ένα κατραν και αυτό με το ζορι το βαζουν χερι....Ας δωσει 150Ε ή οσο εχει εας εγκέφαλος μεταχειρισμένος και τελος
 - 

εγκεφαλικό!
 - 

σχι-ζο-φρε-νεια τραλαλαλαλααααα
Giannis ηρεμησε, μονος σου ηθελες να το παρεις, εναντια στις συμβουλες ολων μας, ελεγες και το 'αμα μου λενε κατι κανω το αντιθετο'.
Τωρα φταιει ο αλλος?Δεν μας εξηγεις τωρα τι ειπε ο ηλεκρολογος?
 - 

Αμα εκανες μαλακια στο κουμπωμα μπορεις ευκολα να το δεις, βγαλτον και ξαναβαλτον.
Αφου τα χωνεις που τα χωνεις, πριν δωσεις την 300αρα πηγαινε και σε αλλον ενα ηλεκτρολογο ή μηχανικο, ποσα θα σου παρει πια? - 

Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Αμα εκανες μαλακια στο κουμπωμα μπορεις ευκολα να το δεις, βγαλτον και ξαναβαλτον.
Αφου τα χωνεις που τα χωνεις, πριν δωσεις την 300αρα πηγαινε και σε αλλον ενα ηλεκτρολογο ή μηχανικο, ποσα θα σου παρει πια?+1000000000000
 - 

Εγω αλλαξα μυλο στην κλειδαρια-μιζα και πλεον εχω 2 κλειδιά.1 πορτες και 1 μιζα.Στην θεση ουτε καν θα εδινα 120 ευρω για προγραμματισμο.Συμβιβασου με 2 κλειδιά....και αγορασε μονο εγκεφαλο αν γινεται.
 - 

Ο χρήστης giannis_007 έγραψε:
μου είπε οτι ειναι μια κλασική περιπτωση βλάβης...αχαχαχααΚαλά ρε μαλάκα, στον Τσάκωνα το πήγες;
 - 

ευχαριστω πολυ για τα περαστικα..αχαχα...και γαμο της αγορές εκανα...
χαλασμένη πολλαπλή..σπασμένο σέρβο...μπαλακια φουσκκες ιμιαξονιο..καινουρος λάμδα..και πάρε και τον εγκέφαλο στο κλο να γουσταρεις..ετσι...και μια ερώτηση για να φτιάξει κιάλο η μέρα μου ..αντε και αλλάζω εγκέφαλο παίζει μετα επηδη άλλαξα εγκέφαλο και δουλευει να μου βγάλει κιάλα προβληματα που τώρα δέν φαινονται λόγο του προβληματικου εγκεφάλου???πειτε μου ναι πειτε μου ναι θελω να το ακουσωωωωωωωω..........θα παω στο μαγαζι του παπαρα που πηρα το αμάξι και θα του το σπασω (μαγαζι με εσώρουχα) να ειχε κανα μπαρακι να πηγαινα να τα ποιω τσαμπα τουλαχιστον να μ περνουσε ποιο ευκολα ο καιμοςΞΕρω ότι θα ακουστώ κακός αλλά τα ήθελε ο πωπως σου !!!Μαθήματα είναι αυτά ,αν ακουγες και κανέναν δεν θα τα πάθαινες!!
Καλά ξεμπερδέματα τώρα - 

Μονο το κλειδι είναι το πρόβλημα?αντε και πήρα εγκελεφαλο τον κοτσαρο επάνο και δουλευει?δεν νομιζω να ειναι τοσο ευκολο
την πάτησα δέν πηραζει τι να κάνουμε, και με την 1η μου γομενα την πατησα τι κανει η πτνα η ζωη/...πφφτες πα..δέν θα πάω σε ηλεκτρολόγο θα πάω σε μαγαζί που τσεκάρει εγκέφαλους να δει το δικό μου αν δει προβλημα να τον αλλάξει κιολας.. εχει εναν στα τρίκαλα θα μάθω αυριο πληροφορίες
αλλα εφοσον ολα κλεινουν προς τον εγκέφαλο το είπε και ο φιλος μου ο τσακονας πάμε για εγκεφαλο..
εν πηράζει...δεν θα βάλω αέριο τα λεφτα που θα έδινα εκει θα τα δώσω εδώ.. βενζινουλα..μυριζει και καλυτερα απο το αέριο - 

Μονο το κλειδι είναι το πρόβλημα?αντε και πήρα εγκελεφαλο τον κοτσαρο επάνο και δουλευει?δεν νομιζω να ειναι τοσο ευκολο
την πάτησα δέν πηραζει τι να κάνουμε, και με την 1η μου γομενα την πατησα τι κανει η πτνα η ζωη/...πφφτες πα..δέν θα πάω σε ηλεκτρολόγο θα πάω σε μαγαζί που τσεκάρει εγκέφαλους να δει το δικό μου αν δει προβλημα να τον αλλάξει κιολας.. εχει εναν στα τρίκαλα θα μάθω αυριο πληροφορίες
αλλα εφοσον ολα κλεινουν προς τον εγκέφαλο το είπε και ο φιλος μου ο τσακονας πάμε για εγκεφαλο..
εν πηράζει...δεν θα βάλω αέριο τα λεφτα που θα έδινα εκει θα τα δώσω εδώ.. βενζινουλα..μυριζει και καλυτερα απο το αέριοΠας σε έναν μαντρα-ψευτοσυνεργειο.Του εξηγήσεις το και το.Βαζετε πανω τον εγκεφαλο αν όλα διορθωθουν καλως αν όχι τον κραταει.Απλο και οικονομικο...Δεν εχεις και κανα σπανιο αυτοκινητο.Και μετα βαλε υγραεριο.Παντως και χωρις να θελω να σε θιξω αν αυτό το αυτοκινητο δεν το πηρες με 1500-2000ε λιγοτερα ηταν απολυτη ξεροκεφαλιά.+Πρεπει να χει τραβηξει πολλα.
 - 

Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Εγω αλλαξα μυλο στην κλειδαρια-μιζα και πλεον εχω 2 κλειδιά.1 πορτες και 1 μιζα.Στην θεση ουτε καν θα εδινα 120 ευρω για προγραμματισμο.Συμβιβασου με 2 κλειδιά....και αγορασε μονο εγκεφαλο αν γινεται.Στον μεταχειρισμενο χρειαζεται προγραμματισμος; Βασικα δεν γραφονται απο οσο ξερω. Μια φορα γραφεται ο εγκεφαλος οταν τον παιρνει ζελατινα. Ενταξει υπαρχουν του εμποριου εγκεφαλοι που ομως παμε σε αλλα κολπα με γαργαλεμα κλπ. Ο μεταχειρισμενος με την λειτουργια του κινητηρα θα παρει τις νεες ρυθμισεις. Το θεμα ειναι πως το κλειδι δεν θα επικοινωνει με τον μεταχειρισμενο και θα εχει θεμα με το ιμομπιλαιζερ.
 - 

εν πηράζει...δεν θα βάλω αέριο τα λεφτα που θα έδινα εκει θα τα δώσω εδώ.. βενζινουλα..μυριζει και καλυτερα απο το αέριοΑφου δεν γουσταρεις να πας σε ενα αλλο ηλκτρολογο οποιον να παρεις δευτερη γνωμη ή να τσεκαρεις αν εκανες κανα λαθος στο βαλε βγαλε του εγκεφαλου, , οκ, κανε αυτο που προτεινει ο W202 AMG , κοτσαρεις και αν παιξει καλως...
 - 

Ρε παίδες είστε σίγουροι ότι απλά το κοτσάρεις? εμενα ο ηλεκτρολόγς που ρωτησα αν βρω εγκέφαλο και στον φέρω μπορεις να μου τον βαλεις?μου απάντησε όχι γιατι θέλει ρυθμηση κάτι εργαλεια που δέν έχω..ρε μπάς και ενωουσε τα τορξ? δηλαδή δέν εχει τορξ??
τι να πώ..
Αντε και πάω και τον κοτσάρω εχω τετοια δυνατοτητα απο εκει που πηρα το σερβο εντελος τυχαια δουλευε εκει ο γιος του παλιου νικάρη μου 2 χρόνια νικιαζα..και μου ειχε κανει και εκπτωση μαλιστα, μπορω δηλαδή να πάω και να του πώ φίλε να το κοτσάρω πάνω να δω αν δουλευει και αν ναι το πέρνω εττσι εκανα και με το σερβο, με αφησε να βαλω την υποπιεση πανω και να τσεκαρω αν δουλευει..οποτε και για τον εγκέφαλο ευκολάκι αλλα θέλω πριν πάω να σιγουρευτω.. με οσους εχω μιλήσει μου είπαν θέλει προγραμματισμό πρώτα να περάσουν απο τον παλιο τα δεδομένα στο καινουριο..το εχει κανει καποιος αυτο που λέμε? - 

Μόλις μίλησα με το παιδι που είναι τρίκαλα.εχει τον εγκέφαλο μου.
Λοιπον μου είπε οτι θελει προγραμματισμο τωρα γιατι τι και πώς δέν ξέρω.. μου είπε να βγαλω τον εγκεφαλο μου να δω τι κωδικο γράφει και να τον πάρω να του πώ για να ειμαστε σιγουροι οτι κάνει, μετα κλεινω ενα ραντεβου και με 250€ ειμαι ετοιμος, τον βαζει πάνω τον προγραματίζει κτλ ετσι μ ειπε με το ιδιο κλειδι.
Θα του πώ πρώτα να τσεκάρουμε το παλιο να συγουρευτουμε και αν ειναι χαλασμένος τον αλλάζουμε και τελος - 

Μια χαρα την βολευεις με το ιδιο κλειδι.
 - 

Άρα τελικά ο λ χρειαζότανε ή όχι;;
Ο καινούργιος λ είναι ΟΚ ή να τον επιστρέψεις, μπας και γλιτώσεις και € 

Ρετάρισμα κινητήρα σε χαμηλές στροφές μόνο. Τί είναι;