-
-
Φαίνεται απίστευτα καλή η ανακατασκευή!
-
Δεν ειναι ανακατασκευη. Ενα σωστο βαψιμο ειναι. Bare metal respray στα αγγλικα.
Ανακατασκευη σημαινει ανατιναξη ολου του αυτοκινητου, απο το ηλεκτρικο συστημα μεχρι το διαφορικο και τα παντα ενδιαμεσα.
-
Πόσο καιρό πήρε το Bare metal respray?
-
6 μηνες.
-
''Μπουσουλας'' του καθε ''λογικου'' παλαιοντολογου-παθολογου ο ronnie , οποτε ....
Bare metal respray 6 μηνες !
Αρα 16 χρονια ανακατασκευη .... καλα παω ! να μην απογοητευομαι
-
Δεν ηταν η νουμερο 1 προτεραιοτητα του φανοποιου να τελειωσει το αυτοκινητο γρηγορα.
Απο την αρχη μου ειχε πει 6 μηνες και συμφωνησα. Τελικα γινανε 7, περιμενοντας καποια ανταλακτικα.
Μια ανακατασκευη/ανατιναξη με καλο ρυθμο και πολυ προσοχη, πιστευω πως θελει τουλαχιστον 2 χρονια.
-
Τι κωδικό χρώματος χρησιμοποίησες για τις ζάντες;
-
Χρησιμοποίησα για δείγμα το υπάρχον χρώμα. Η υφή είναι σατινέ προς ματ.
-
-
Ωραίος Ronnie πέρα από την φανοποιία τις υπόλοιπες εργσίες τις κάνεις μόνος σου?
-
-
-
-
Καλησπερα σε ολους τους Αλφίστι
Αν και πολύ Γερμανόφιλος (Πορσάκιας για την ακρίβεια) έχω συνολικά τρια Ιταλικά αυτοκίνητα.
Αυτή ειναι η μοναδική μου Alfa. Ειναι μια Ελληνικη Alfasud Sprint 1.3 δευτερης γενιάς που αγορασα απο φιλο χωρις να το πολυσκεφτώ. Ανεβαζω φώτος αναμενοντας σχολια και κρισεις -
Τι να πούμε εκτός από το να την χαίρεσαι! Αυτές οι ζάντες είναι οι turbina που τις φόραγαν και οι 105;
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Τι να πούμε εκτός από το να την χαίρεσαι! Αυτές οι ζάντες είναι οι turbina που τις φόραγαν και οι 105;Ευχαριστώ πολύ.
Ναι αυτές είναι, αν και θα ήθελα τις δικές της. Ψάχνω. Έχει κάποιος κανένα σετ προς πώληση ?
-
-
Αρχικά. Ένα Junior 1.6 σχετικά καλό..
όμως..
κι έτσι..
συνεχίζεται..
-
Ειναι που ειχες ξεκινησει για ενα φρεσκαρισματακι στα σημεια..
classic Alfa Romeo