-
Δεν έχω οδηγήσει τον 1600άρη στο Focus 3. Στο Focus 2 όμως ήταν παραπάνω από επαρκής. Ελαστικός από χαμηλά με αρκετή δύναμη ψηλά. Αν θυμάμαι καλά η ίδια η Ford έδινε το 1600 ελαφρώς ταχύτερο από το 1000άρι με τα 125. Οπότε δεν βλέπω κανένα πρόβλημα σε μια τέτοια αγορά.
-
Οι τυποποιημένες επιδόσεις τους (0-100 τελική) από όσο έψαξα στο νετ είναι πάνω κάτω οι ίδιες. Προφανώς έχουν διαφορά στη ροπή ενώ το 1,6 βγαίνει με 5αρι κιβώτιο. Από mx5 1.8 τρίτης γενιάς έρχομαι και εντάξει δεν καίγομαι στην παρούσα φάση για τρελές επιδόσεις αλλά έλεγα μήπως γενικά αξίζει να πάρω κάτι τουρμπάτο με εξάρι κιβώτιο κτλ κτλ.
-
Καλησπέρα!
Έχω focus 1600c 2009μοντ, καινούριο το είχα πάρει, και έφτασε η ώρα να αλλάξω αμορτισέρ στα 110.000χλμ , έχουν διαρροή και τα δύο τα μπροστά και το αμάξι έχει μεγάλη ασάφεια στην οδική συμπεριφορά.
Τι προτείνετε;
Μου είπαν για αυτά που φοράει, Motorcraft 380e με τα περαστικά,
Sachs 320e με τα περαστικά
επίσης τι γνώμη έχετε για τα AL-KO ; Value for money? 260e κομπλέ! -
Τα τελευταία δεν τα γνωρίζω, αλλά τα Sachs είναι παρόμοια με τα μαμά και άρα πολύ καλά για all-around χρήση.
-
Nαι έχουν αρκετά καλό όνομα στην αγορά τα Sachs , μου είπαν ότι ίσως είναι λίγο πιο σκληρά,
και μπορεί να αλλάξει ο χαρακτήρας του αυτοκινήτου όσο αφορά την οδική του συμπεριφορά. -
Λίγο πιο σφιχτά είναι από τα μαμίσια. Τίποτα το τρομερό όμως.
-
Ο χρήστης petransfhp έγραψε:
Nαι έχουν αρκετά καλό όνομα στην αγορά τα Sachs , μου είπαν ότι ίσως είναι λίγο πιο σκληρά,
και μπορεί να αλλάξει ο χαρακτήρας του αυτοκινήτου όσο αφορά την οδική του συμπεριφορά.Στην 146 μου ήταν τα εναλλακτικά αν δεν ήθελα να πάω στα της μαμάς. Πάντως τα κόνυ πάντα θα αξίζει να τα βάλεις σε ένα αυτοκίνητο σαν το φόκους. Βελτιώνουν πολυ το 'κράτημα'. Ειδικά το φόκους θα νομίζεις πως πάει σε ράγες.
-
Ωραία τα koni τα πορτοκαλί ! Μου βγαίνουν όμως 100ευρώ πιο ακριβά από τα υπόλοιπα
-
Κατανοητό. Εσύ αποφασίζεις!
-
Παιδια στο ηχοσυστημα της SONY στις κλησεις μεσω Bluetooth αντι να μου εμφανιζει τα ονοματα με ελληνικους χαρακτηρες οπως ειναι στο iphone μου βγαζει τελειες. Διορθωνεται αυτο η δεν υποστηριζονται ελλ. χαρακτηρες?
-
Ο χρήστης jetochi έγραψε:
Παιδια στο ηχοσυστημα της SONY στις κλησεις μεσω Bluetooth αντι να μου εμφανιζει τα ονοματα με ελληνικους χαρακτηρες οπως ειναι στο iphone μου βγαζει τελειες. Διορθωνεται αυτο η δεν υποστηριζονται ελλ. χαρακτηρες?Όχι, δεν υποστηρίζει Ελληνικά.
-
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
Παιδια στο ηχοσυστημα της SONY στις κλησεις μεσω Bluetooth αντι να μου εμφανιζει τα ονοματα με ελληνικους χαρακτηρες οπως ειναι στο iphone μου βγαζει τελειες. Διορθωνεται αυτο η δεν υποστηριζονται ελλ. χαρακτηρες?
Όχι, δεν υποστηρίζει Ελληνικά.
Κριμα
Ουτε με καποια αναβαθμιση, ετσι?
-
Mια γνωμη απο κατοχους fiesta ecoboost 100ps titanium,σε αναμονη με εναν φιλο(δικο του) για παραλαβη εντος του τρεχοντος μηνος,η καταναλωση του,η ανεση του(με τις 16αρες alloy),η αξιοπιστια του,οι επιδοσεις,το ηχοσυστημα(οχι το sony),κυμαινονται σε καλα επιπεδα?,η χρηση θα ειναι μεικτη,μοιρασμενη σε καθημερινη χρηση και ορισμενα ταξιδια.
-
Ο χρήστης petransfhp έγραψε:
Ωραία τα koni τα πορτοκαλί ! Μου βγαίνουν όμως 100ευρώ πιο ακριβά από τα υπόλοιπαΤελικά τι επέλεξες; Εντυπώσεις;
-
Ως γνωστον στο fiesta(2015 μοντελο) δεν υπαρχει ενδειξη θερμοκρασιας,με ποιον τροπο ομως ελεγχουμε τη θερμοκρασια,υπαρχει κατι στο trip computer σε καποιο μενου?
-
Θα υπαρχει προειδοποιητικο φωτακι στο ταμπλο οπως σε ολα σχεδον τα μικρα αυτοκινητα.
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Ως γνωστον στο fiesta(2015 μοντελο) δεν υπαρχει ενδειξη θερμοκρασιας,με ποιον τροπο ομως ελεγχουμε τη θερμοκρασια,υπαρχει κατι στο trip computer σε καποιο μενου?Υπάρχουν δύο τρόποι, κανένας όμως δεν είναι άμεσα χρησιμοποιησιμος ενόσω οδηγείς.
α) Από το κρυφό μενού, όπου έχοντας πατημένο τον διακόπτη του reset γυρνάς το κλειδί στη 2η σκάλα.
β) Συνδέονας ένα μικρό obd scanner με bt στην θύρα Obd, όπου μπορείς να παρακολουθείς με ένα free προγραμματάκι πολλές λειτουργίες. -
Βασίλη δηλαδη δεν υπάρχει ούτε λαμπάκι στο καντράν για ένδειξη προβλήματος?
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι, Κώστα μου, ενοούσα , όπως πολύ σωστά είπες, ότι πέραν της φωτεινής ένδειξης στο καντράν, οι μόνοι άλλοι τρόποι είναι αυτοί που ανέφερα.
-
Δύσκολοι τρόποι. Προϋποθέτουν τουλάχιστον πτυχίο ηλεκτρονικών Πάτρας!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
FORD FORUM