-
Είπα να μην ξεκινήσω νέο θέμα, οπότε θα χρησιμοποιήσω αυτό το ήδη υπάρχων
Όσον αφορά το ASX ΜΥ11 με τον 1.6 κινητήρα βενζίνης υπάρχει κάποιος να μας δώσει μια άποψη;
Βλέπω στο site ότι έχει το προ fl μοντέλο με αρκετά καλή έκπτωση (17790 το invite και 19+ το intense panorama)... Η διαφορά με το καινούριο μοντέλο είναι κάτι παραπάνω από 2.5 χιλιάρικα. Υπάρχει κάποιος που να το έχει αγοράσει να μας πει κατά πόσο είναι ικανοποιητικός ο κινητήρας της βενζίνης και αν αξίζει να κοιτάξουμε το παλιότερο, ώστε να γλυτώσουμε κάποια χρήματα.
Τώρα αυτό το MY11 τι ακριβώς σημαίνει; Ότι είναι στην αντιπροσωπεία από το 2011;
-
Ο χρήστης tka έγραψε:
Τώρα αυτό το MY11 τι ακριβώς σημαίνει; Ότι είναι στην αντιπροσωπεία από το 2011;Σημαινει οτι το αμαξι εδω και 4 χρονια λιαζεται στον Ασπροπυργο!!
Θες χαλαρα καινουργια ελαστικα και λάδια...και ο,τι αλλο εχει χαλασει απο την ακινησια και τον ηλιο
Αν αυτο δεν σε πειραζει (εμενα με χαλασε και το απεριψα μολις μου το πε μετα απο πολλες ερωτησεις ο ντιλερ) τοτε προχωρα..
-
Ο χρήστης lpat2001 έγραψε:
Τώρα αυτό το MY11 τι ακριβώς σημαίνει; Ότι είναι στην αντιπροσωπεία από το 2011;
Σημαινει οτι το αμαξι εδω και 4 χρονια λιαζεται στον Ασπροπυργο!!
Θες χαλαρα καινουργια ελαστικα και λάδια...και ο,τι αλλο εχει χαλασει απο την ακινησια και τον ηλιο
Αν αυτο δεν σε πειραζει (εμενα με χαλασε και το απεριψα μολις μου το πε μετα απο πολλες ερωτησεις ο ντιλερ) τοτε προχωρα..
Το πιασά. Σήμερα που ρώτησα τα ίδια μου είπε κι εμένα!!!!
-
Ξεθάβω (δυστυχώς)
-
Η Mitsubishi εξαπατούσε τις δοκιμές κατανάλωσης στην Ιαπωνία
http://www.autoblog.gr/2016/04/20/h-mit ... n-iapwnia/
Ουτε οι ιαπωνες ειναι αθωες περιστερες,ολοι ειναι στο κολπο.
-
Διότι ο τελευταίος Ιαπωνας που έκανε χαρακίρι ήταν τον 19ο αιώνα...
-
Στο β παγκόσμιο δεν έκανε κανείς;
-
Όσο ήταν σε ισχύ ο κώδικας ηθικής των Σαμουράι.
Μετά και ιδίως για την εργατιά ... απλά αυτοκτονίες! -
Το 34% της mitsubishi στη nissan!!
http://www.carscoops.com/2016/05/offici ... 34-of.html -
Καλό και για τους δύο.
Άντε επιτέλους να ξαναπάρει μπροστά και η Mitsubishi, τον τελευταίο καιρό έχει μείνει πίσω....Και πιθανόν να μειώσει η Nissan την εξάρτηση από τη Renault.
-
Όντως, καλό!
Αν πάρει τα looks από QQ μεριά μαζί με την αξιοπιστία και την τεχνολογία της Mitsubishi στα υβριδικά συστήματα...θα δούμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα στο μέλλον! -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Καλό και για τους δύο.
Άντε επιτέλους να ξαναπάρει μπροστά και η Mitsubishi, τον τελευταίο καιρό έχει μείνει πίσω....Και πιθανόν να μειώσει η Nissan την εξάρτηση από τη Renault.
Εμένα πάντως δεν θα με ξαφνιάσει να δω το asx με τους 1.5 και 1.6 dci από το 2017
-
Έχει και η mitsubishi δικούς της κινητήρες πάντως...και πολύ καλούς μάλιστα!
Ίσως μοιράζονται πλαίσιο, πλατφόρμες κτλ -
Και η nissan είχε πάντα πολύ καλά μοτεράκια! Το ζήτημα όμως είναι σε μια σχέση ποιος θα βρεθεί από κάτω και ποιος από πάνω...
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Και η nissan είχε πάντα πολύ καλά μοτεράκια! Το ζήτημα όμως είναι σε μια σχέση ποιος θα βρεθεί από κάτω και ποιος από πάνω...χαχα!
αν είναι καλή η θέα...όπου και να βρίσκεσαι καλά είναι -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Και η nissan είχε πάντα πολύ καλά μοτεράκια! Το ζήτημα όμως είναι σε μια σχέση ποιος θα βρεθεί από κάτω και ποιος από πάνω...Το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές όμως... Μην το ξεχνάμε αυτό [emoji1] [emoji1] [emoji1]
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Έχει και η mitsubishi δικούς της κινητήρες πάντως...και πολύ καλούς μάλιστα!Συμφωνώ!! Εμένα δε θα με χάλαγε ένα xtrail με τον diesel 150hp της Mitsubishi
-
Δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να μεγαλώσει κι άλλο το ποσοστό της NIssan εντός της Mitsubishi.
-
Ή να μικρύνει της Renault στη Nissan
Αστειεύομαι!! Γιατί όμως να μην εκμεταλλευτούν τους πολύ καλούς κινητήρες της Mitsubishi?? -
Ποιοι κινητήρες....εδώ φτάσαμε στο σημείο η ρενό να παράγει από τους καλύτερους κινητήρες στον κόσμο και η Mitsubishi από τους χειρότερους.
Νομίζω μάλιστα ότι καταργήσανε από το ASX που είναι το μοναδικό μοντέλο που ενδιαφέρει την Ελλάδα τον 1.8 με τους 150 ίππους και του βάλανε 1.6 Ευρωπαικό.
Mitsubishi Motors Forum