May 29, 2015, 5:20 AM

*Ο χρήστης **trident1971'

1. Η ταχυτητα θα εξαρταται απο το πολυμετρο, αν εννοεις να φινονται αλλαγες ή οχι, οκ. Μηπως επισης να παει πρωτα στον λ μη γινει καμμια μαλακια και ακουμπησει λαθος pin στον εγκεφαλο και αντε γεια?
  1. Τουλαχιστον σε πιο καινουρια που βλεπω στα ιντερνετια, η αντισταση του λ παιζει γενικα οποτε παρει εντολη, οχι μονο στην αρχη αρχη. Λεπτομερειες ομως.

[color=#FF0000:knny8k1o]την προθερμανση του 'λ' την πιανει παντα η διαγνωση.

1. εννοω οτι η ολη φαση (κομπιασματα κλπ) που αντιμετωπιζει, εφοσον (θεωρητικα) εχουμε αποκλεισει το θεμα ρευματων, λογικα προερχεται απο λαθος μιγματα. Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι? Αισθητηρες θερμοκρασιας πχ?
    Σκεφτηκα ισως βλαμμενο αιθητηρα θεσης γκαζιου, αλλα λεει δεν εχει θεμα οταν βγαλει το λ.

εγω δεν εχω αποκλεισει την υψηλη ταση και ειμαι κατα 90% βεβαιος οτι απο εκει ειναι το προβλημα (το κανει εντονοτερα με υγρασια) το πλουσιο μειγμα οταν ξεκουμπωνει τον 'λ' απλα κρυβει το προβλημα.

[quote='cson':knny8k1o]αλλα και οταν πιασει καλη θερμοκρασια το κανει οχι εντονα και μερικες φορες καθολου. Δεν το παρουσιαζει μονο οταν ειναι κρυο εντελως.

Ηλια να παρνει απο πουθενα αέρα? και με συστολες διαστολες να μειωνεται/αυξανεται το θεμα?