Ο χρήστης heras έγραψε:
....
Φιλαρακι γιατι τετοιο κομπλεξ με το rx8? Τετοιο εχω....ξερεις ποσα δινω σε λαδι, premix και βενζινες καθε μηνα?? Χωρια η απαιτητικη συντηρηση αν θελεις να το εχεις για καιρο...Προφανως εισαι εντελως ΑΣΧΕΤΟΣ με τους κινητηρες Βανκελ και σε συμβουλευω να παραμεινεις ετσι. Δεν κανουμε ολοι για ολα..
Επισης μαθε οτι ο Βανκελ δεν κυβιζεται και θα παραμεινει εις τον αιωνα τον απαντα 1.300 σ αυτον τον πλανητη
Τι να κανουμε οσοι το πηραμε απο ΑΓΑΠΗ γι αυτο το μοτερ και το αμαξι εν γενει ξερουμε που θα τα σταζουμε αλλα σιγουρα ΟΧΙ σε τελη και ασφαλειες. Το πιασες? Πες μας τωρα ποσες φορες σ εχει ''ξετρυπωσει'' ενα 8αρι σε στροφες???
Θα σε στεναχωρησω αλλα προς το παρον δεν με εχει περασει ποτε RX8. Βεβαια οταν εγω εχω δωσει 400ε για βελτιωση (μονο προγραμμα) μπορει καποτε να σκασει κανα φιδι RX8 με 3000ε σε βελτιωσεις (γιατι οπως λες σας γονατιζουν οι 95αρες βενζινες και το...λαδι που βαζετε στο ντεποζιτο με το σταγονομετρο - εδω γελαμε) και να μου το παιξει ιστορια, παντα εξαλλου υπαρχει καποιος πιο γρηγορος.
Οσο για το αλλο δικιο εχεις, τι να γνωριζω εγω? Μονο ενα RX7 ειχα για 6 μηνες το 1999......Εσυ τι ειχες αληθεια ?
ΥΓ : Το οτι λογο σχεδιου οι κινητηρες wankel δεν μπορουν να 'κυβιστουν' οπως λες ειναι ασχετο (οπως δεν μπορεις να κυβισεις ενα ελικοπτερο πχ, παρε ενα και δες τι θα φας σε φορους), σε παρα πολλα κρατη στον κοσμο ειτε τα φορολογουν βαση ιπποδυναμης, ειτε βαση τιμης ειτε 2 φορες 1.3 (αν θυμαμαι καλα στην Ασια το φορολογουν ετσι).