-
Επειδή είμαστε ένα βήμα πριν την αγορά fiesta 1.0 ecoboost 100 ps. Αν είσαι από αττική ενδεχομένως να μπορείς να βρείς με 12000 5θυρο fiesta 1.0 ecoboost 100 ps σε blazer blue, που είναι ότι καλύτερο σε αυτά που ζητάς, σε αυτήν την τιμή.
-
για να ριξω μια ματια...1000 κυβικα?
-
Αυτό το χιλιαράκι βραβεύτηκε τα 3 τελευταία χρόνια σαν κινητήρας της χρονιάς http://www.ukipme.com/engineoftheyear/
-
jeetkunedo, το nick τυχαίο ή έχεις κάποια σχέση με Κωνσταντίνο Λυκούργο;
-
Όχι φίλε δεν το ξέρω το παιδί.
Και εγώ που νόμιζα πως μόνο εγώ έχω αυτό το nickname. -
Τότε γράψε λάθος...
Δεν ξέρω αν το έχεις μόνο εσύ, αλλά το nick παραπέμπει σε...πολλά καθώς και σε μια σχολή στην Ελλάδα (μοναδική...), γι' αυτό αναρωτήθηκα εάν έχεις σχέση με αυτήν και...αυτόν που τη δημιούργησε...
Φαντάζομαι να γνωρίζεις what jeet kune do stands for....
(Σταματάω εδώ το off topic...) -
καλημερα γιωργος απο θεσσαλονικη.αυτη τη στιγμη το suzuki swift εχει μια πολυ καλη τιμη.με 10250 με το κλειδι στο χερι παιρνεις το 1200 με 94 ιππους πολυ πλουσιο εξοπλισμο απο την βασικη εκδοση,και 5 χρονια εγγυηση!!το εχω οδηγησει και μου αρεσε!! προς τα εκει καταληγω και εγω.μετα η δευτερη επιλογη μου ειναι το καινουργιο i10 πντα σε 1200.και αυτο κοντα στα 10000.καιτα δυο εχουν καδενα,απροβληματιστη χρηση και επιπλεον πενταετη εγγυηση,που ειναι πολυ σημαντικο!!! εκτος αυτου με τους συγκεκριμενους κινητηρες,μπορεις να κινηθεις σχετικα καλα και εκτος πολης,μιας και και ειναι τετρακυλινδροι και σχετικα οικονομικοι(περιπου 6-6,5 λιτρα)σε μεικτες συνθηκες.
-
Ποια η γνώμη στη συγκεκριμένη κατηγορία και για το νέο Nissan Micra; (Το οικονομικότερο όλων)
-
Μετριότατο αυτοκίνητο. Μακριά!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Τότε γράψε λάθος...
Δεν ξέρω αν το έχεις μόνο εσύ, αλλά το nick παραπέμπει σε...πολλά καθώς και σε μια σχολή στην Ελλάδα (μοναδική...), γι' αυτό αναρωτήθηκα εάν έχεις σχέση με αυτήν και...αυτόν που τη δημιούργησε...
Φαντάζομαι να γνωρίζεις what jeet kune do stands for....
(Σταματάω εδώ το off topic...)Eνοείτε πως ξέρω για να κλείσει το off topic μια και καλή και για να είμαστε εντός θέματος θα συμφωνήσω και με αυτούς που πρότειναν swift και i10. Απλά να διευκρινίσουμε πως για swift μιλάμε για 3πορτο με τιμή 10250.
-
Τίποτα το ιδιαίτερο και του χρονου το πολυ αλλάζει με νεο μοντέλο.
Αξιόπιστο στα μηχανικα του βέβαια αλλά μέτρια κατασκευή και οδηγικά αδιάφορο.
Καλύτερο σε πολλά το προηγούμενο σαν μτχ. -
Ο χρήστης kotsos4u έγραψε:
Ποια η γνώμη στη συγκεκριμένη κατηγορία και για το νέο Nissan Micra; (Το οικονομικότερο όλων)φιλε ετυχε να νοικιασω περσι το καλοκαιρι σε νησι.τα πλαστικα ηταν φθηνης αισθησης.οι χωροι μετριοι.το μοτερ ηταν ησυχο ομως,και αρκετα οικονομικο.βεβαια καμια σχεση με το προηγουμενο micra που γαζωνε
-
Ενδιαφέρουσες απόψεις! Από την κατηγορία αυτή έχει ξεχωρίσει το fiesta. Πως τα πάει η ford όμως στον τομέα της αξιοπιστίας και των aftersales; Η suzuki και η nissan φημίζονται πως έχουν τα πιο οικονομικά ανταλλακτικά-σέρβις και εγγυημένη αξιοπιστία ως επί το πλείστον.
-
Kia rio
-
Kia Rio 1.4 diesel
-
Για τα χρήματα νομίζω πως και το suzuki swift με τον 1.3 ντίζελ μια χαρά είναι.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Για τα χρήματα νομίζω πως και το suzuki swift με τον 1.3 ντίζελ μια χαρά είναι.Η καλύτερη επιλογή για εμένα
-
Το swift ως προσόν έχει την σπορτίφ οδική συμπεριφορά,τι νόημα έχει σε ντίζελ;
-
Έχει σπορτίφ συμπεριφορά αλλά το 1.2 θέλει σπάσιμο για να κινηθείς αξιοπρεπώς και από τα 94 άλογα που ευαγγελίζεται η suzuki κάποια ή ψόφησαν ή το έσκασαν. Έχει υπερβολικά μακριές σχέσεις. Το diesel αν και μόνο 75 άλογα κινείται σαφώς πιο ζωηρά και ευχάριστα αν εκμεταλλευτείς την καλή ροπούλα του.
-
Έχοντας οδηγήσει το προηγούμενο Swift με τα 92 άλογα δεν θα έλεγα ότι του λείπουν άλογα. Έχει όμως πολύ μακρύ κιβώτιο (επιπέδου Focus Mk1). Αυτό λύνεται αν κινείσαι με μια σχέση κάτω από ότι συνήθως.
Τι αυτοκινητο να παρω????