Ο χρήστης GeorgeP έγραψε:
panosk8,
Εδώ θα βρείς συγκριτικό Α180 vs A200 http://www.zeperfs.com/en/match4492-5607.htm. Ειναι πιο βαριά η GLA, αλλα θα παρεις μια αίσθηση για τα 2 διαφορετικά tunes του κινητήρα.
Α180 vs A200, είναι αισθητή η διαφορά κάτω απο τις 4000 στροφές. Έχω οδηγήσει και τα 2. Αν αξίζουν τόσα παραπάνω λεφτά τα extra 50 Nm ροπης (200 vs 250 στο ίδιο φάσμα στροφών) ειναι θέμα αναγκών και προτεραιοτήτων vs κόστους. Κάνε TD την 180 πρώτα και δες αν σε καλύπτει.
Το becker δεν θα πρεπει να το χρεώνουν, αλλά να το δίνουν δώρο μαζί με κάνα εικόνισμα. Απλά επικίνδυνο...πχ στροφή σε μονόδρομους, σε δρόμο με νησίδα, σε ρέματα, χαντάκια κλπ. Και σκέψου αυτά βράδυ σε άγνωστη, ερημική περιοχή με ελλιπη φωτισμό. Όλα αυτά εντός Αττικής. Αγόρασε ενα tomtom/sygic/don'tpanic σε smartphone να κάνεις την δουλεία σου.
Επίσης κατέβασε το budget σου, εκτός αν αναφέρεσε 35-38 σε τιμές καταλόγου. πχ δες εδώ απο που ξεκινάνε οι εκπτώσεις http://www.ismailos.gr/promo/π�% ... class.html
Σε ευχαριστώ φίλε για το συγκριτικό.
Όσον αφορά την τιμή πήγα στον Ισμαήλο και 'έφτιαξα' ένα GLA 200, αυτόματο, με μεταλικό χρώμα, xenon, πακέτο urban, Becker map pilot, πακέτο αποθηκευτικών χώρων, πακέτο καθρεπτών, active parktronic, εσωτερικό φωτισμό και κάτι λίγα ακόμα που δεν τα θυμάμαι απ'έξω και από 40.600 ευρώ μου το αφίνει 35.000 με 4 χρόνια εγγύηση 6 μήνες ασφάλεια και 2 χρόνια service. Για mercedes νομίζω είναι πολύ καλές οι εκπτώσεις..?