-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ford Ranger??
SUV λέμε Μάνο όχι SUT (Truck).
Πω ρε φίλε, έχω κάψει γλάντζα.
Maverick ήθελα να γράψω. -
Ο χρήστης pointer έγραψε:
Kia Sportage κανα 2 μοντέλα πριν,με επιλεκτική τετρακίνηση και την επιλογή 'αργά'.Όλα τα άλλα είναι 4χ4 για βόλτες στο κολωνάκι!Αν θέλει ικανό 4χ4 υπάρχουν και άλλα, αλλά από ότι λέει δεν θέλει κάτι τέτοιο.
-
ειχα rav4 mk1, mk2, mk3, forester 2006 και nissan xtrail 2006.
Aπό αυτά όλα, το Rav4 mk2 ειναι το καλυτερο για όλες τις χρήσεις, το forester ειναι το καλυτερο για ταξίδι (πιο καινουριο μοντελο) και εχει την καλυτερη τετρακίνηση, και το xtrail τους μεγαλύτερους χώρους στην καμπίνα.
Πιο νευρικό και πιο γρήγορο ειναι το rav4.
Το καλό ειναι ότι τώρα έχουνε πέσει οι τιμές οποτε μπορείς να πάρεις ένα φτηνό και να το συνεφέρεις.
rav4 mk2 απο 3500 βρίσκεις, forester 2006 πουλήθηκαν 2 κομμάτια στα 4 χιλιάρικα, και το xtrail έχω βρει και με 3500.
Το rav4 παίρνει αέριο και συμφέρει, το forester παίρνει αλλά καθε 50000 θέλει επισκευή το μοτέρ. Το xtrail δεν παίρνει αέριο βγάζει πρόβλημα.
Εγώ θα παιρνα το rav για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ford Ranger??
Maverick ήθελα να γράψω.Το σκέφτηκα, αλλά είπα να σε τρολάρω λίγο.
Καλή επιλογή αν και πιο αργό από τα αντίστοιχα γιαπωνέζικα, με λίγο πιο τσιμπημένη κατανάλωση, όμως στην ποιότητα κύλισης και στην άνεση είναι ανώτερο. Από αξιοπιστία δεν ξέρω καθόλου τι παίζει. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ford Ranger??
Maverick ήθελα να γράψω.Γλάντζα ή φλάτζα έχεις κάψει;
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Ford Ranger??
Maverick ήθελα να γράψω.Γλάντζα ή φλάτζα έχεις κάψει;
Και τα 2 ρε
-
Mitsubishi Pinin GDI. Οτι καλύτερο πιστεύω. Νομιζω βγάζει ένα θεματάκι με την πεταλούδα στο γκάζι αλλά φαίνεται ότι μάλον καλύπτει καλύτερα όλες τις προδιαγραφές.
-
Ως κατοχος tucson 9 χρονια τωρα, θα σου προτεινα να το κοιταξεις σοβαρα και αυτο το μοντελο. Αν εχεις δυνατοτητα για αγορα diesel με τα 140hp πολυ καλυτερα. Μηδενικα προβληματα, σχετικα ανθεκτικο στο υγραεριο, επιδοσεις off road που ξεπερνανε τις απαιτησεις σου, και παρα πολυ καλη συμπεριφορα στο δρομο.
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
ειχα rav4 mk1, mk2, mk3, forester 2006 και nissan xtrail 2006.Aπό αυτά όλα, το Rav4 mk2 ειναι το καλυτερο για όλες τις χρήσεις, το forester ειναι το καλυτερο για ταξίδι (πιο καινουριο μοντελο) και εχει την καλυτερη τετρακίνηση, και το xtrail τους μεγαλύτερους χώρους στην καμπίνα.
...
Το rav4 παίρνει αέριο και συμφέρει, το forester παίρνει αλλά καθε 50000 θέλει επισκευή το μοτέρ. Το xtrail δεν παίρνει αέριο βγάζει πρόβλημα....
Τι επισκευή; κόστος;
-
εγω που τα ειχα ολα αυτα θα σου ελεγα Rav4. η μονη βλαβη που βγαζει ειναι στα νερά αν του βάλεις υγραέριο...οι τιμες εχουν πεσει παρα πολύ...βρισκεις πενταθυρο με 3000 ευρώ
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
...το forester παίρνει αλλά καθε 50000 θέλει επισκευή το μοτέρ. ......
Τι επισκευή; κόστος;
έχω ήδη forester για αυτό και ρωτάω, μοντέλο 2006 ατμοσφαιρικό.
sorry για το off topic που ελπίζω να μήν είναι και τόσο off.
SUV έως 5,000€ ( περίπου )