-
Πηγε κανενας για το 1ο σερβις? Αν πηγε τη αλλαξε και ποσο στοιχησε.Καλες γιορτες σε ολους σας.
-
Πω ρε, πολύ φάγωμα αυτό το τοπικό... Δεν το είχα δει πρωτύτερα.
-
είμαι στα 19000χλμ και η ένδειξη λέει service στα 30.000.
Θυμάμαι ο αντιπρόσωπος μου είπε να πάω στα 20.000.
Θα δω το βιβλιαράκι και σε περίπτωση που συμφωνεί σύντομα θα έχεις νέα -
To 1o servis ειναι στα 20,000 ή στο ενα χρονο...και εγω ειμαι κοντα στα 19.000 αλλα το πηρα 9/1/14 οποτε ισως παω εγω πιο μπροστα.Οπως και να εχει θα τα πουμε.
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά και από μένα.
Γνωρίζει κάποιος που έχει την προσθιοκίνητη έκδοση,οχι το 4x4, αν το αμάξι έχει μπλοκέ διαφορικό;;;
Ευχαριστώ -
Απλό διαφορικό έχει. Προσθιοκίνητα με μπλοκέ υπάρχουν ελάχιστα GTi 200+ ίππων μόνο.
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
To 1o servis ειναι στα 20,000 ή στο ενα χρονο...και εγω ειμαι κοντα στα 19.000 αλλα το πηρα 9/1/14 οποτε ισως παω εγω πιο μπροστα.Οπως και να εχει θα τα πουμε.Χρόνια πολλά σε όλους με πολλές και ασφαλείς βόλτες.
Πράγματι το σέρβις είναι στα 20.000.
Αλλά το περίεργο είναι ότι το βιβλιαράκι γράφει για αλλαγή λαδιού στους 24μηνες ή ότι λέει η ένδειξη στο ταμπλό (ξεκινούσε στα 30000). Εγώ το έχω 10 μήνες και έκανα 20.000χλμ.
Την άλλη εβδομάδα θα το πάω για σέρβις.
Αν μου πουν να αλλάξω και λάδια τι να κάνω; :?: -
Καλη Χρονια με υγεια σε ολους.Φιλε dolomites στα 20.000 εχει αλλαγη λαδιων...αλλωστε τη σερβις θα κανουν αν δεν αλλαξουν τα λαδια.Κ εγω μαλλον μετα τις 18 θα παω γιατι συμπληρωνει ενα χρονο.
-
Από κατανάλωση τα 4x4 πόσο πάνε;
Πήρα σήμερα προσφορά στα 19600Ε βενζίνη και 22100Ε πετρέλαιο. Χρειάζομαι το 4x4 αλλα τα +2500Ε του πετρελαίου φαίνονται ακετά.
Για τα service πάντως ο αντιπρόσωπος μου είπε στα 15.000 λάδια και φίλτρο λαδιού και στα 30.000 γενικό service. -
Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στο 5,5 (σύμφωνα με τον υπολογιστή του αυτοκινήτου) με Diesel 4x4. Από τότε που το μηδένισα έχω κάνει 700χλμ σε αυτοκινητόδρομο (Μπρνό/Τσεχία-Κρακοβία/Πολωνία με επιστροφή) με 110-130χμ/ω την περισσότερη ώρα και αρκετά ακόμα εντός πόλης με 40-60χμ/ω.
-
Χονδρικά λοιπόν και η βενζίνη 4x4 θα πηγαίνει κάπου στο 6.5-6.7.
Άρα θα έχω απόσβεση των +2500Ε στα 5 χρόνια.
Μάλλον θα πρέπει να ξεχάσω το 4x4... -
6.5 μέση κατανάλωση έχουν τα χιλιάρια, εσύ πιστεύεις ότι 1600αρι τετρακίνητο suv θα καίει το ίδιο? Σε ποιο όνειρο?
-
Γιατί πρέπει να ειρωνευτείς και δε λες απλά,αν γνωρίζεις, πόσο καίει;;;
-
Ο χρήστης stavkostakis έγραψε:
Γιατί πρέπει να ειρωνευτείς και δε λες απλά,αν γνωρίζεις, πόσο καίει;;;Ο υπολογισμός σου 'χοντρικά' δεν παίζει.
7,5 με 8 μια αισιόδοξη πρόβλεψη.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Φιλε stavkostakis σε ποια αντιπροσωπεια suzuki σου ειπαν για τα σερβις? σερβις καθε 20000χλ ή 12 μηνες(αλλα το manual του αυτ/του λεει 2χρονια ή αν αναψει ενδειξη που ειναι στα 30000χλ) μαλλον οπως βολευει καθε αντιπροσωπεια ωστε να εχουν κερδος......
-
Ο χρήστης stavkostakis έγραψε:
Γιατί πρέπει να ειρωνευτείς και δε λες απλά,αν γνωρίζεις, πόσο καίει;;;Ειρωνικό είναι αυτό που έγραψες εσύ αναφορικά με την κατανάλωση ενός suv με 1.6αρι βενζινοκινητήρα. Αν δεν ξέρεις κάτι καλύτερα να ρωτάς πρώτα παρά να γράφεις εντελώς αυθαίρετα συμπεράσματα επειδή....έτσι. Η εν λόγω ερώτηση αν γίνει σε 100 ανθρώπους οι 99 δεν παίζει να πουν το νούμερο που έγραψες όσο άσχετοι και να είναι με τα αυτοκίνητα.
Αν θεώρησες προσβλητικό το σχόλιό μου, το παίρνω πίσω. Αλλά δεν το έγραψα με τέτοιο σκοπό. -
Καλή χρονιά σε όλους και καλοτάξιδοι.
'Εχω διανύσει μέχρι στιγμής 2200 ΚΜ με τα περισσότερα σε επαρχιακό δίκτυο. Η κατανάλωση που μου βγάζει ο υπολογιστής είναι 5.5 L/100 KM με ταχύτητα 80-100. Μέσα στην πόλη ανεβαίνει στα 7 L.(4χ4 Πετρέλαιο)
Όλα καλά με το αυτοκίνητο εκτός του ότι την 2η ταχύτητα δεν την παίρνει με την ίδια ευκολία όπως τις άλλες. Παρουσιάζει κάποιο σχετικό κόμπιασμα στο ανέβασμα από 1η σε 2α και περισσότερο όταν το αυτοκίνητο είναι ακόμη κρύο.
Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος φίλος το ίδιο; -
Φίλε mrclouzo εγώ έκανα μια εκτίμηση και μου απαντάς επί προσωπικού. Προφανώς γι αυτό και παρεξήγησα το σχόλιό σου οπότε παίρνω κι εγώ τα περί ειρωνείας πίσω.
Όσο για τα αυθαίρετα συμπεράσματα που έγραψα δε διαφημίζω τη Suzuki, η οποία επίσημα λέει για 5.7, αλλά όταν το Vitara του 2001 του πατέρα μου καίει 7.5 τότε θεωρώ πως το κατά 13 χρόνια νεότερο sx4 πρέπει να καίει 6.5.
Αυτά και τέλος από εμένα τα υπόλοιπα ας μας τα πουν τα παιδιά που έχουν το αμάξι γιατί εγώ ΔΕΝ το έχω αλλά ψάχνω πληροφορίες για να το αγοράσω...
Φίλε lemouz75 η αντιπροσωπεία στο Αγρίνιο μου είπε για τα service.
-
Καλημέρα!
Επιβεβαιώνω αυτό που λέει ο panpag για την αλλαγή 1η-2η σχέση σε Diesel AllGrip.
Δεν είμαι σίγουρος για το κρύο αμάξι. Εγώ έχω μια αίσθηση ότι αν πατήσω λίγο πιο βαθειά συμπλέκτη η αλλαγή είναι πιο μαλακή. -
Kαλησπερα.Κ εγω το 4χ4 εχω αλλα δεν εχω παρατηρησει κατι σε σχεση με το κομπιασμα που λετε...Αυτα που εχω να πω κ θα δω τι θα μου πουν στο σερβις σε λιγες μερες για τα εξης:1.τρομερο τριξιμο στο παραθυρο οδηγου με ταχυτητες 100 κ πανω(με κοντρα αερα νομιζα οτι θα φυγει μαζι με την πορτα) 2.παρατηρησα οταν βαζω οπισθεν για να παρκαρω ακουγεται ενας θορυβος απο κατω(ισως διαφορικο?) και φυσικα τριξιμο του τα ταμπλο πανω απο το ηχοσυστημα οταν ειναι κρυα μεσα η καμπινα.Α το φιλτρο diesel εχει περιπου 40e.
SUZUKI SX4 SCROSS