-
Καλησπερα στο φορουμ,
Με ενδιαφερει το νεο ford focus σαν αυτοκινητο, εχει παρει κανεις τιμες απο αντιπροσωπεια;
Ισχυουν οι τιμες στο σιτε; Προσφατα ειδα το λεον..πηρα τελικη τιμη 16600 για την εκδοση style 105hp tsi και μου φανηκε καπως τσιμπημενη.
Ελπιζω να βρω το φοκους γυρω στα 14000 με 15000, την ecoboost trend εκδοση με τα 100hp.
-
Καλησπερα στο φορουμ,
Με ενδιαφερει το νεο ford focus σαν αυτοκινητο, εχει παρει κανεις τιμες απο αντιπροσωπεια;
Ισχυουν οι τιμες στο σιτε; Προσφατα ειδα το λεον..πηρα τελικη τιμη 16600 για την εκδοση style 105hp tsi και μου φανηκε καπως τσιμπημενη.
Ελπιζω να βρω το φοκους γυρω στα 14000 με 15000, την ecoboost trend εκδοση με τα 100hp.
-
Καλησπερα στο φορουμ,
-
Το trend focus γύρω στα 14000 πάει, αλλά έχε υπόψη σου ότι το leon σε style επίπεδο εξοπλισμού είναι μια κατηγορία επάνω.
Ουσιαστικά το πιο κοντινό focus είναι το business με τα 125 άλογα, περίπου ίδια λεφτά με το leon. -
Εδώ υπάρχουν οι τιμές για όλες σχεδόν τις εκδόσεις του νέου focus.Μου προκάλεσε θετικότατη εντύπωση το μπλε που είδα στην ''Αυτοκίνηση'' και μίλησα μαζί τους στην έκθεση αλλά και προ 3 βδομάδων περίπου...οι τιμές είναι κοντά σε αυτές του παραπάνω link.Μέσα στις μέρες θα φέρουν και τα πρώτα μοντέλα για test drive για να δούμε τι ψάρια πιάνει στο δρόμο.
-
Το είδα κι εγώ στην αυτοκίνηση και μου άρεσε πολύ, μέχρι που είδα ότι τα αυτοκίνητα ήταν στην πλουσιότερη έκδοση με κάποια (μπόλικα και ακριβά) έξτρα επιπλέον. Μιλάμε για 27-30.000 ευρώ για ένα Focus 150 ίππων... Οι φτωχές εκδόσεις που βλέπω στο φυλλάδιο μοιάζουν με φτωχό συγγενή, αφού η χρωμιωμένη μάσκα -που το μεταμορφώνει εμφανισιακά- μπαίνει στις εκδόσεις titanium και titanium-x. Ειδικά η τελευταία, η οποία συνδυάζει τη χρωμιωμένη μάσκα με τα φώτα Xenon, είναι πολύ εντυπωσιακή, αλλά με αυτά τα λεφτά παίρνεις Golf Highline...
-
Αν μπεις στη διαδικασία των συγκρίσεων,γίνεται πολύ υποκειμενικό το ζήτημα!Εγώ ας πούμε θα το προτιμούσα έναντι του golf στην τιμή αυτή
Απόψε είδα για πρώτη φορά και διαφήμισή του στην tv με τη σημείωση ''διαθέσιμο στο δίκτυο ford''.
Ας κάνουμε λίγη υπομονή για να διαβάσουμε πλήρεις δοκιμές επί ελληνικού εδάφους και να το οδηγήσουμε και βλέπουμε.Φτηνό πάντως το νέο focus όντως δεν το λες! -
Ο χώρος αποσκευών πώς σου φάνηκε?
-
Έπεσες στην περίπτωση...είναι από τα λίγα πράγματα που δεν πολυεξετάζω διότι ακόμα και το κάτω άκρο της κατηγορίας πιθανότατα θα μου αρκούσε !
-
Σε ζηλεύω. Εγώ από εκεί ξεκινάω να κοιτάω ένα νέο μοντέλο. Δεν κάνω πλάκα, το εννοώ
-
Tο πιστεύω, λογικό μου ακουγεται!Μίλα με τον Emperor που επίσης ψάχνεται και έχει το ίδιο θέμα με τους χώρους
-
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
Σε ζηλεύω. Εγώ από εκεί ξεκινάω να κοιτάω ένα νέο μοντέλο. Δεν κάνω πλάκα, το εννοώΜήπως να έβαζες κανένα χαλινάρι στις μεταφορικές επιθυμίες της συζύγου;
-
Realzeus σεναριο με 2 παιδια
-
υπαρχει και η μπαγκαζιερα οροφης για περισσοτερους χωρους!
-
με αυτη την λογικη φίλε μου δεν εχει λογο να παρει οικογενειακο. Ας παρει ενα σουπερ ντουπερ GTTTiiii μικρο και ας κάνει το ίδιο !!! . Ασε που κανεις ενα επιπλεον εξοδο εχεις αεροδυναμικους θορυβους και σιγουρα ενα τσιμπημα στην κατανάλωση...
-
Ακριβώς όπως τα λέει ο burbos είναι τα πράγματα...Βάλε καρότσι στο πορτ παγκάζ (πάει το μισό και περισσότερο...) και 2 καρεκλάκια στο πίσω κάθισμα και μετά να δω που θα βάλεις βαλίτσα...Εγώ σε κάθε ταξίδι τσαντίζομαι κάθε φορά που βάζω το καρότσι στο πορτ παγκάζ, αφού μένει χώρος μόνο για μικρές τσάντες. Αναγκάζομαι να βάζω βαλίτσα στη θέση του συνοδηγού (η γυναίκα μου στο πίσω κάθισμα αναγκαστικά μαζί με το μωρό...). Για ο,τιδήποτε παραπάνω (π.χ. εάν είναι καλοκαίρι δε θα πάρεις πράγματα για θάλασσα;;...) μπαγκαζιέρα είναι η μόνη λύση...Δε συζητώ καν την περίπτωση να θέλεις να μεταφέρεις παρκοκρέβατα, πορτ μπεμπέ ή ποδηλατάκια και τα συναφή...Γι' αυτό εγώ λέω ότι για 4μελή οικογένεια χρειάζεται πορτ παγκάζ από 400 (μην πω 450...) λίτρα και πάνω...Και πάλι με παραχωρήσεις για ταξίδια διακοπών...
Για την καθημερινότητα φυσικά τη βγάζεις και με μικρότερο αμάξι -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Ακριβώς όπως τα λέει ο burbos είναι τα πράγματα...Βάλε καρότσι στο πορτ παγκάζ (πάει το μισό και περισσότερο...) και 2 καρεκλάκια στο πίσω κάθισμα και μετά να δω που θα βάλεις βαλίτσα...Εγώ σε κάθε ταξίδι τσαντίζομαι κάθε φορά που βάζω το καρότσι στο πορτ παγκάζ, αφού μένει χώρος μόνο για μικρές τσάντες. Αναγκάζομαι να βάζω βαλίτσα στη θέση του συνοδηγού (η γυναίκα μου στο πίσω κάθισμα αναγκαστικά μαζί με το μωρό...). Για ο,τιδήποτε παραπάνω (π.χ. εάν είναι καλοκαίρι δε θα πάρεις πράγματα για θάλασσα;;...) μπαγκαζιέρα είναι η μόνη λύση...Δε συζητώ καν την περίπτωση να θέλεις να μεταφέρεις παρκοκρέβατα, πορτ μπεμπέ ή ποδηλατάκια και τα συναφή...Γι' αυτό εγώ λέω ότι για 4μελή οικογένεια χρειάζεται πορτ παγκάζ από 400 (μην πω 450...) λίτρα και πάνω...Και πάλι με παραχωρήσεις για ταξίδια διακοπών...
Για την καθημερινότητα φυσικά τη βγάζεις και με μικρότερο αμάξιΗ καλυτερη λύση για το ταξιδι είναι το καρότσι στη θέση του συνοδηγού αν είναι τυπου ομπρέλλα. Το δένεις και με τη ζωνη και εισαι κυριος.
-
..καλη ιδέα φίλε arris αλλα αν εχεις δύο μικρά πίσω δεν μπορεί να καθίσει τριτο ατομο. Τα καθισματακια πιανουν χαλαρα ολα το πίσω χωρο.Εκτος και αν χωσεις καποιον πολυυυυ αδύνατο αναμεσα στα παιδια!!!
-
Υπαρχει ουσιαστικη διαφορα του μοτερ με τα 100hp και του 125hp; Εκτος του '25 αλογα παραπανω'..
Απ οτι εχω ψαξει, ειναι ο ιδιος κινητηρας με διαφορετικο προγραμματισμο.
Εχει κανει κανεις τεστ με το 100hp;
-
Ο 125άρης είναι ισχυρότερος κυρίως μετά τις 4000 στροφές, όπου ο 100άρης αρχίζει να λαχανιάζει. Για ήρεμες μετακινήσεις είναι και οι δύο επαρκείς. Όμως ο 125άρης είναι σαφώς προτιμότερος για ταξίδια, όπου θα δείξει την αξία του στις προσπεράσεις και στις ανηφοριές. 200αρίζει σχετικά εύκολα.
Ford Focus 2015