-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το flat bottom πρέπει επιτέλους να καταργηθεί
+1, άχρηστο εκτός αν έχεις υπέρκοντη κρεμαγιέρα.
ή μεγάλη κοιλιά !!!
-
Το flat bottom ΤΑ ΣΠΑΕΙ
-
Πέντε χρόνια εγγύηση για όλα τα Audi
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Audi παρέχει πλέον πέντε χρόνια δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση σε όλα τα καινούρια μοντέλα της.http://www.gazzetta.gr/in-motion/articl ... la-ta-audi
Το αναπαράγω με επιφύλαξη γιατί δεν έχω παραπάνω πληροφόρηση... -
Γνωριζουμε τι αμορτισερ φορανε απο την μανα τους τα Α4 1.6 ?Ειμαι στα 150.000 χλμ και καλα ειναι να τα αλλαξω νομίζω αν και οδηγικά ισως κρατανε λίγο ακόμα.καποια προταση?
-
αφου κρατανε λιγο ακομα, κρατα τα
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αφου κρατανε λιγο ακομα, κρατα ταειπα ισως μπορει και οχι
-
Μπες στο site της audi. Έχει 'προσφορές' smart pack και σε αμορτισέρ. Νομίζω 380 euro τα αμορτισέρ με τοποθέτηση και ΦΠΑ για Α4 1.6
-
Νέοι κινητήρες στο Audi Α3
http://autotriti.gr/data/news/preview_news/Neoi-Euro6-kinhthres-sto-Audi-A3_118842.asp -
Ειμαι κάτοχος ενος Α5 2.0 s-line του 2009...το αυτοκινητο το λάτρευω κ ειναι πανέμορφο..το μονο που με χαλάει ειναι οτι διαθέτει τα απλα φανάρια κ οχι τα led ημέρας..μπορειτε να μου προτείνετε κάποιο έμπειρο Συνεργειο για την τοποθέτηση των φαναριών led;ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας..
-
Η ανταμοιβή του να πουλάς πριμιά και όχι λαικάτζες. Εντυπωσιακό.
Αναρωτιέσαι πόσα χρήματα έβαλε το κάθε brand του VW Group στα ταμεία του κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014; Η Volkswagen είχε λειτουργικά κέρδη 1 δισ. ευρώ, η Audi 2,7 δισ. ευρώ, η Skoda 425 εκατ. ευρώ, η Seat 37 εκατ. ευρώ, η Bentley 95 εκατ. ευρώ, η Porsche 1,4 δισ. ευρώ (+18,4%), τα επαγγελματικά της Volkswagen 280 εκατ. ευρώ, η Scania 476 εκατ. ευρώ, η MAN 222 εκατ. ευρώ, ενώ οι οικονομικές υπηρεσίες της Volkswagen Financial Services πρόσθεσαν 776 εκατ. ευρώ στα ταμεία. Όπως συνέβη και στο πρώτο τρίμηνο, έτσι και στο εξάμηνο, η Porsche είναι η εταιρία του VW Group που βγάζει τα περισσότερα χρήματα ανά αυτοκίνητο, μιας και από κάθε αυτοκίνητο που πούλησε το πρώτο εξάμηνο του 2014, έβγαλε κατά μέσο όρο 15.945 ευρώ, έχοντας περιθώριο κέρδους 17%.
Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: Μειώθηκαν τα κέρδη του VW Group κατά το 2ο τρίμηνο του 2014 - Autoblog.gr
Follow us: @Autoblogr on Twitter | Autoblog.gr on Facebookhttp://www.autoblog.gr/2014/07/31/meiwthhkan-ta-kerdh-toy-vw-group-kata-to-2o-trimhno-toy-2014/
-
Μια ερώτηση εκ μέρους ενός φίλου: Σκοπεύει να αγοράσει μεταχειρισμένο Α5 2.0 tfsi 180 ίππων, του 2009 και θέλει να του αυξήσει την ιπποδύναμη. Υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις και αν ναι με τι κόστος και κέρδος σε ιπποδύναμη;
-
-
τι θα επιλέγατε ανάμεσα σε A3 tdi (168 νομίζω άλογα?) και σε TT 2.0 tdi quattro του 08'-09'-10' ??
Να φοβάμαι την αξιοπιστία του συστήματος τετρακίνησης του TT ή όχι? -
Τιποτα με σωστο κινητηρα δεν παιζει;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
θα οργώνω UK + Netherlands-Deutchland
τι να το κάνω το τάπερ/tfsi/z4 3.0?? με 9 - 10 - 11 lt/100
παίρνω ένα καρτάκι και κάνω τη δουλειά μου -
Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω πως ενα καρτ υποκαθιστα ενα αυτοκινητο. Παει βολτα στους στριφτιδρομους της Ουαλίας το καρτ; Μπορεις να πας ως το Ρινγκ και να μπεις μεσα; Τεσπα.
Στο θεμα σου τωρα, προσωπικα θα επαιρνα BMW. Αφου θα ειχα την πικρα του ντιζελ, ας ειχα τουλαχιστον καλο πλαισιο, τιμονι και πισω κινηση για να ξεχνιεμαι...Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω πως ενα καρτ υποκαθιστα ενα αυτοκινητο. Παει βολτα στους στριφτιδρομους της Ουαλίας το καρτ; Μπορεις να πας ως το Ρινγκ και να μπεις μεσα; Τεσπα.
Στο θεμα σου τωρα, προσωπικα θα επαιρνα BMW. Αφου θα ειχα την πικρα του ντιζελ, ας ειχα τουλαχιστον καλο πλαισιο, τιμονι και πισω κινηση για να ξεχνιεμαι...Sent from my Neo V using Tapatalk.
διαβάζω πολλά προβλήματα για τους δίλιτρους και οι τρίλιτροι ξεφεύγουν σε τιμή
-
To βιβλίο του AUDI A3 1.8Τ του 2008 γράφει ότι παίρνει 4,6 λίτρα μαζί με το φίλτρο.
Του βάζω στο συνεργείο 5 λίτρα (διότι με τα 4,6 έβγαινε η βέργα στο min) και φτάνει τώρα ακριβώς στο κάτω μέρος της ένδειξης max. Πως εξηγείται;;;
(Η βέργα μέτρησης είναι εκείνη η άθλια που κάποιος έξυπνος σκέφτηκε ότι πρέπει να είναι μαύρη...) -
Σε s3 8l 1.8 turbo τι λαδάκια να βάλω ;
-
Καμιά ιδέα για το *ποιος *κατασκευάζει/εύαζε τις κεραίες των Α3 8L γιατί αυτή που κυκλοφορεί στα ηλεκτρικάδικα και βρίσκω και στο νετ δεν είναι ίδια με την εργοστασιακή (έχει και διαφορετική κλίση και θα βρίσκει εκτός τον άλλων...). Για καινούργια δε λέει!
AUDI FORUM