-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Εεε, κοιτούσα τις αγγελίες λόγω του ενδιαφέροντος του φίλου μου (αν και είναι από αυτούς που κοιτάνε από μτχ CUPRA έως καινούριο ASTRA diesel, άρα...), και έπεσα πάνω σε αυτό, το οποίο φαίνεται ακόμη διαθέσιμο. Και με ξεπερνάει το ότι είναι ακόμη απούλητο σε αυτή την τιμή, και αναρωτιέμαι αν ο υποψήφιος αγοραστής διαπίστωσε τελικά κάτι 'ύποπτο'.Ως προς την αξιοπιστία των TSI 180/DSG, με έχουν ήδη αποθαρρύνει δύο μηχανικοί της SEAT (όταν έψαχνα αμάξι), αλλά από την άλλη υποθέτω ότι το σκίσιμο που τρώνε αυτά τα αυτοκίνητα δεν έχει προηγούμενο, άρα... For the record, που λένε, είναι 2-3 που βλέπω μόνιμα να μπαινοβγαίνουν στο εξουσιοδοτημένο της SEAT δίπλα από το σπίτι μου.
Δε μπορώ όμως να μην εντυπωσιαστώ από το ότι με 9500 ευρώ παίρνεις αυτοκίνητο αξίας 22500, με 5000 χλμ. Και είναι ακόμη απούλητο, ενώ μοσχοπουλιούνται άλλα κι άλλα, με αμφιλεγόμενη επίσης αξιοπιστία. Αυτάααα....
η τιμή του έχει να κάνει καθαρά με την αξιοπιστία του και με την φήμη που συνοδεύει αυτά τα μοτέρ ... μερικά συνοδεύονται από αμφιλεγόμενη αξιοπιστία, ε σε αυτό είσαι βέβαιος
αυτό με τα σκισίματα τα μπαλώματα κλπ τα ακούω βερεσέ, πόσο να το σκίσεις πια ?? ένα σουπερμίνι της σειράς είναι δεν είναι κανα Ζουπερκαρ... και στην τελική κυκλοφορούν δεκάδες σουπερμίνι, κανένα δεν έχει τα θέματα του κούπρα, λες σε αυτά να φέρονται με στοργή και προδερμ ?
-
Ίσως βαθιά μέσα μου δε θέλω να πιστέψω ότι ένα μοτέρ είναι πράγματι ΤΟΣΟ προβληματικό, που ενώ προσέχεις και δε 'στραγγαλίζεις' συνέχεια τον κινητήρα, καταλήγεις να τον αλλάζεις...
-
στα 'ιδια λεφτά αγοράζεις ένα αμπαρθ (με περισσότερα κμ είναι η αλήθεια) που και πιο ευχάριστο είναι και δεν έχει καμία σχέση σε θέματα αξιοπιστίας
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
στα 'ιδια λεφτά αγοράζεις ένα αμπαρθ (με περισσότερα κμ είναι η αλήθεια) που και πιο ευχάριστο είναι και δεν έχει καμία σχέση σε θέματα αξιοπιστίαςΑκριβώς, τα παιδιά που έχουν Άμπαρθ και σε πίστες πάνε τακτικά και δεν τα λυπούνται καθόλου, και δεν κάνουν τσικ.
Επίσης τι πάει να πει ότι του πίνω το αίμα και χαλάει;;; Αν είναι έτσι ας βάλουν κόφτη στις 6000 rpm. -
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Ίσως βαθιά μέσα μου δε θέλω να πιστέψω ότι ένα μοτέρ είναι πράγματι ΤΟΣΟ προβληματικό, που ενώ προσέχεις και δε 'στραγγαλίζεις' συνέχεια τον κινητήρα, καταλήγεις να τον αλλάζεις...Δυο μαστοράδες της Seat σε αποθαρρύνναν. Βλέπεις 2-3 να μπαινοβγαίνουν στο συνεργείο. Σε τρώει μέσα σου να γίνεις και εσύ τακτικός πελάτης του συνεργείου
-
Σωστός σε αυτό που λες... και η αλήθεια είναι ότι ούτε θέλω, ούτε χρειάζεται να αλλάξω αμάξι. ΑΝ όμως έψαχνα, όπως ο περί ου ο λόγος φίλος μου, θα το γλυκοκοιτούσα, ψέματα να πω; Και ναι, όταν το πρωτοείδα, έκανα αμαρτωλές σκέψεις για λίγη ώρα.
Δε λέω, από ό,τι προκύπτει περί αξιοπιστίας, φαίνεται ριψοκίνδυνη επιλογή. Αλλά, 5000 χλμ είναι αυτά, πόσο χρέπι πια;
Edit: Πλέον βλέπω τουλάχιστον 4 (ένα πορτοκαλί, ένα κίτρινο, ένα άσπρο, και ένα άσπρο Boca Negra ή κάτι τέτοιο).
-
Παιδια καλησπερα....Πως ειστε?Γραφω μετα απο καιρο..
Το αμαξι το πηρα..Φυσικα και δεν πηρα το κίτρινο ομως με τα λεφτα αυτα..
Αγορασα ενα αλλο ασπρο...Δεν θα πω πολλα..Το αμαξι ειναι απλα μια εμπειρια...
Το DSG το συνηθησα κατευθειαν πολυ ευκολο και πολυ βολικο...Το αμαξι κουκλα απλα..
Εμενα ειναι 240 αλογα αλλα οπως και να εχει το αμαξι εχει τρελα γκαζια οποτε προσοχη..
Καλα να περνατε!Και οτι θελετε μπορειτε να μιλήσετε! -
Ο χρήστης Dardo έγραψε:
Καλοτάξιδο Θάνο!
Όμορφο σε λευκό, είχαν 2 φίλοι ίδιο, το έχω οδηγήσει αρκετά! Πόλύ ξεκούραστο το Dsg και ωραίος ήχος κινητήρα σε ψηλές στροφές, αλλά με ενοχλεί που στο χειροκίνητο αν πλησιάσεις κόφτη ανεβάζει ταχύτητα, αυτό με φόβιζε να το στρίψω όσο γρήγορα ήθελα. Από κατανάλωση λαδιού τι κάνει το δικό σου; Δυστυχώς και των δύο φίλων μου κατανάλωναν κάτι παραπάνω από 1 λίτρο τα 1.000 χλμ...Καλησπερα φιλε μου!Ευχαριστω πολυ να εισα καλα!
Απο λαδι εμενα καιει νορμαλ παλι καλα γιατι ακουγα πολλα...Επισης να γραψω και 2 λογια για την βενζινι!Εγω σε ταξίδι (250χλμ) με σταθερή ταχύτητα 80χλμ ειδα καταναλωση 5.8 και δεν το πιστευα στα ματια μου (το ειχα τιγκαρει και επεσε ενα κουτακι μονο)..μετα σε στροφες 45 λεπτων ειδα μεχρι 6.2..του βαζω μονο κατοσταρα απο την Shell!
Το αμαξι ειναι σταδιο 2 240 αλογα..Οταν το παταω με παταει και αυτο κατω..Και ειδικά όταν κάνω ανοίγματα :harhar:
Μια μερα κολλησα στην Μητροπόλεως και η κατανάλωση ειχε φτασει 20 (ναι ναι εριξα πολλα μπινελικια).. -
Ο χρήστης ThanosPagrati έγραψε:
Καλοτάξιδο Θάνο!
Όμορφο σε λευκό, είχαν 2 φίλοι ίδιο, το έχω οδηγήσει αρκετά! Πόλύ ξεκούραστο το Dsg και ωραίος ήχος κινητήρα σε ψηλές στροφές, αλλά με ενοχλεί που στο χειροκίνητο αν πλησιάσεις κόφτη ανεβάζει ταχύτητα, αυτό με φόβιζε να το στρίψω όσο γρήγορα ήθελα. Από κατανάλωση λαδιού τι κάνει το δικό σου; Δυστυχώς και των δύο φίλων μου κατανάλωναν κάτι παραπάνω από 1 λίτρο τα 1.000 χλμ...Καλησπερα φιλε μου!Ευχαριστω πολυ να εισα καλα!
Απο λαδι εμενα καιει νορμαλ παλι καλα γιατι ακουγα πολλα...Επισης να γραψω και 2 λογια για την βενζινι!Εγω σε ταξίδι (250χλμ) με σταθερή ταχύτητα 80χλμ ειδα καταναλωση 5.8 και δεν το πιστευα στα ματια μου (το ειχα τιγκαρει και επεσε ενα κουτακι μονο)..μετα σε στροφες 45 λεπτων ειδα μεχρι 6.2..του βαζω μονο κατοσταρα απο την Shell!
Το αμαξι ειναι σταδιο 2 240 αλογα..Οταν το παταω με παταει και αυτο κατω..Και ειδικά όταν κάνω ανοίγματα :harhar:
Μια μερα κολλησα στην Μητροπόλεως και η κατανάλωση ειχε φτασει 20 (ναι ναι εριξα πολλα μπινελικια)..5,8 lt/100 km με 80χαω είναι χάλια, χωρίς παρεξήγηση.
-
@ksig Για βενζινοκινητο 240 αλογα μιλαμε. Εσυ σε ποιο αναφερεσαι?
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
@ksig Για βενζινοκινητο 240 αλογα μιλαμε. Εσυ σε ποιο αναφερεσαι?Ίδια κατανάλωση έχει η 166 μου με 230 άλογα.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Καλοτάξιδο Θάνο!
Μια μερα κολλησα στην Μητροπόλεως και η κατανάλωση ειχε φτασει 20 (ναι ναι εριξα πολλα μπινελικια)..5,8 lt/100 km με 80χαω είναι χάλια, χωρίς παρεξήγηση.
Το χαλια δεν ξερω που το βλεπεις αλλα οκ...Και γιατι να υπαρχει παρεξήγηση?Την γνωμη σου λες!
-
Τελικα θανο μετα την συμβιωση σου με το cupra στα 240hp εισαι ακομα ευχαριστημενος?
Απο προβληματα πως πας?
Καιει λάδια?Σε ρωτάω γιατι κι εγω ειμαι στο δίλημμα
Opc ή Cupra
ΑΓΟΡΑ Opel Opc vs CUPRA