-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Και βρισκόμαστε ανάμεσα σε δυο φορτηγά, με το Matizάκι να πηγαίνει δεξιά-αριστερά από τον αέρα που εκτοπίζουν τα φορτηγά. Κρυφά σβήνω το κλιματιστικό μπας και βρεθεί κανένα αλογάκι, αλλά το πέρα-δώθε συνεχίζεται, η Βάσω τα παίζει, αρπάζει το εικονισματάκι της και αρχίζει τα «Χριστούλη μου» κ.λ.π. ενώ …αφήνει το τιμόνι!Δεν ξέρω πως τα κατάφερα, αλλά κάρφωσα 3η, της έλιωσα το πόδι πάνω στο γκάζι και βρέθηκα να οδηγώ αριστεροτίμονο αυτοκίνητο από το δεξί κάθισμα… Γλιτώσαμε, προσπεράσαμε και …δεν ξαναμπήκα!
Έτσι άρχισαν να ασπρίζουν τα μαλλιά μου…Δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο. Εχω δει όσα δε φαντάζεσαι από γυναίκες οδηγούς, χωρίς, ευτυχώς για μένα αλλά και γι αυτές να είμαι συνοδηγός αλλά κάτι τέτοιο ποτέ!!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Με αυτα που διαβαζω νιωθω ο πιο τυχερος ανθρωπος στον κοσμο!!!
Γιατι?Γιατι η κοπελια οχι μονο δε φοβαται οταν παω γρηγορα,** αλλα σε μερικες στροφες μου σηκωνει και το υποβραχιονιο για να τραβηξω χειροφρενο!!**
Βεβαια ολα αυτα συμβαινουν γιατι με εμπιστευεται, ξερει οτι θα τρεξω εκει που δεν πρεπει, και της αρεσει εξισου η ταχυτητα.
Ειμαι τυχερος ή δεν ειμαι?
Έχει καμία αδελφή, ξαδέλφη, κάποια τέλος πάντων, με το ίδιο 'βίτσιο'.
μπααα που τετοια τυχη, ειναι μοναδικη!
Και να σκεφτείς ότι εμείς τις δικές μας πρέπει να τις εκπαιδεύσουμε... Με αμφίβολα αποτελέσματα...
Τυχερέεεε!!!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
..........Λάθος topic.. Το σωστό είναι ..εδώ
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Με αυτα που διαβαζω νιωθω ο πιο τυχερος ανθρωπος στον κοσμο!!!
Γιατι?Γιατι η κοπελια οχι μονο δε φοβαται οταν παω γρηγορα,** αλλα σε μερικες στροφες μου σηκωνει και το υποβραχιονιο για να τραβηξω χειροφρενο!!**
Βεβαια ολα αυτα συμβαινουν γιατι με εμπιστευεται, ξερει οτι θα τρεξω εκει που δεν πρεπει, και της αρεσει εξισου η ταχυτητα.
Ειμαι τυχερος ή δεν ειμαι?
Έχει καμία αδελφή, ξαδέλφη, κάποια τέλος πάντων, με το ίδιο 'βίτσιο'.
μπααα που τετοια τυχη, ειναι μοναδικη!
Και να σκεφτείς ότι εμείς τις δικές μας πρέπει να τις εκπαιδεύσουμε... Με αμφίβολα αποτελέσματα...
Τυχερέεεε!!!
Μαρκο, δε θελει κοπο, θελει τροπο!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
..........
Λάθος topic.. Το σωστό είναι ..εδώ
Σωστά! για το δεύτερο σκέλος...
-
Από την έτσι μου:
- Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε σε προορισμό που περνά από στριφτερή διαδρομή - στην πρώτη φουρκέτα έχει βγάλει τ'αντερά της.
- Μιλάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για θέματα με τα οποία δεν θέλω να έχω καμία σχέση και, το χειρότερο, επαναλαμβάνει την ίδια κουβέντα 500 φορές σε 1 λεπτό.
- Όταν την παίρνουν στο κινητό, μιλάει τόσο δυνατά, που, αν δεν είχα κλειστά τα παράθυρα, θα την άκουγαν όλα τα Χανιά.
- Όταν την παίρνουν στο κινητό, δεν έχει ακόμα καταλάβει ότι εγώ πρόλαβα και σίγασα το ραδιόφωνο κι αρχίζει να παίζει με το ρυθμιστικό της έντασης.
- Ακούει μόνον σκουπιδαριό τύπου Orange και MRB.
Παιδιά, ξέρετε καμιά νοστιμούλα που να μην έχει αυτά τα κουσούρια και να μένει στα Χανιά, μπας και απαλλαγώ;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τυχερέεεε!!!
Μαρκο, δε θελει κοπο, θελει τροπο!
Και δεν μας τον λες κι εμάς τον τρόπο;;;; Εδώ βλέπω υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι...
Όχι για εμένα... Τόσοι καλοί άνθρωποι υπάρχουν εδώ...
Ναι μωρό μου... τελειώνω μισό λεπτάκι κι έρχομαι...
-
Φίλε μου εσύ έχεις πολύ σοβαρό πρόβλημα!!!!
-
Όλα αυτά να τα διαβάζετε για να εκτιμάτε και τους 'καλούς' συνοδηγούς!
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Όλα αυτά να τα διαβάζετε για να εκτιμάτε και τους 'καλούς' συνοδηγούς!μωρέ τους εκτιμάμε, αλλά είναι απελπιστικά λίγοι...
(γι'αυτό όπως είπα, στο αμάξι ή μόνος σου, ή οι άλλοι να ροχαλίζουν ) -
Η οδηγηση ειναι μοναχικη απολαυση.Εκτος και αν δεν ειναι πραγματικη οδηγηση...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
H κοπέλα σου ξέρει να οδηγάει? Έχω προσέξει ότι τις περισσότερες φορές οι συνοδηγοί που δεν έχουν καμία αίσθηση του κίνδυνου είναι αυτοί που δεν έχουν ιδέα από οδήγηση! Πάντως και εμένα η πρώην μου το είχε αυτό το πλεονέκτημα Ότι και να έκανα δεν έπαιρνε χαμπάρι, δεν φοβόταν με τίποτα. Απ'ότι έλεγε ήταν επειδή μου είχε εμπιστοσύνη...Δηλαδή φίλε μου θεωρείς πλεονέκτημα ότι η πρώην σου ήταν τελείως ζώο;;
Η απόλυτη ξενέρα για μένα... -
Ο χρήστης kark έγραψε:
Δηλαδή φίλε μου θεωρείς πλεονέκτημα ότι η πρώην σου ήταν τελείως ζώο;;
Η απόλυτη ξενέρα για μένα...Χμ, επιθετική πρώτη δημοσίευση, για να δούμε που θα βγάλει.
Καλώς ήρθες.
-
Χμ, μπαρούτι μου μυρίζει
-
Ο χρήστης strangewonderer έγραψε:
Επειδή τα περισσότερα που με εκνευρίζουν έχουν λίγο πολύ αναφερθεί ήδη, είπα να ερμηνεύσω διαφορετικά την έννοια του 'ερεθίσματος' , δηλαδή σε σχέση με το γυναικέιο φύλο βεβαίως βεβαίως!
- Εκείνες οι κοντές φουστίτσες που σε κάνουν να θέλεις συνέχεια να πάρεις κάτι απ το ντουλαπάκι!
- Όταν έχεις πλέον αδειάσει όλο το ντουλαπάκι και ανεβοκατεβάζεις ταχύτητες λες κι έχεις δίχρονο καθαρόαιμο εντούρο!
- Όταν η ζώνη περνά ανάμεσα στα....
- Όταν περνάω από έντονες ανωμαλίες (του δρόμου ρε!τι με περάσατε; )
- Όταν γυρίζει να πάρει το μπουφάν από το πίσω κάθισμα
- Όταν μπαινοβγαίνει (με τη φουστίτσα που λέγαμε) στο πίσω κάθισμα του ΤΡΙΘΥΡΟΥ Κλιό...
- Το καλοκαίρι με το παρεό και το μαγιώ
Μεσημεριάτικα δε γράφω άλλα...
Με όλα αυτά από cavalino γίνεσαι κ@υλ@λίνο!!!
**
ΚΟΡΥΦΗ**4T Funniest Quotes....
-
-
όταν ο συνοδηγός 'ξέρει' πάντα ευκολότερο και γρηγορότερο δρόμο (και καλά, γιατί δε μιλούσες νωρίτερα ρε καραμήτρο ???)
-
όταν μπει κανας 'γρήγορος' και αρχίσει τους δράκους για 'Αθήνα-Θεσσαλονίκη 2h και κάτι ψιλά' κλπ. Οι δράκοι είναι ανεπιθύμητοι και δε χωράμε όλοι. Έχω μικρό αυτοκίνητο.
-
όταν πρέπει να ψάχνω εγώ για τα ψιλά στα διόδια και
-
όταν έχουμε την είσπραξη της Παναγιάς της Τρυπητής από κέρματα και μου δίνουν χαρτονόμισμα για τα διόδια
-
-
Σοβαρά υπάρχουν τέτοιοι τυχεροί;;! Και με είχαν σχεδόν πείσει οτι πάσχω από έντονα ψυχολογικά προβλήματα που 'πηγαίνω έτσι'! Λοιπόν τέλος! Όποιος δεν θέλει μη σώσει!! (Εξαιρούνται γονείς ) Thanks guys!
-
Ο χρήστης kark έγραψε:
H κοπέλα σου ξέρει να οδηγάει? Έχω προσέξει ότι τις περισσότερες φορές οι συνοδηγοί που δεν έχουν καμία αίσθηση του κίνδυνου είναι αυτοί που δεν έχουν ιδέα από οδήγηση! Πάντως και εμένα η πρώην μου το είχε αυτό το πλεονέκτημα Ότι και να έκανα δεν έπαιρνε χαμπάρι, δεν φοβόταν με τίποτα. Απ'ότι έλεγε ήταν επειδή μου είχε εμπιστοσύνη...
Η απόλυτη ξενέρα για μένα...Φίλε μου τί εννοείς δηλαδή με αυτό.Και εγώ είχα τυφλή εμπιστοσύνη στον πατέρα μου όταν οδηγούσε και ακόμα και σε τοίχο να πήγαινε πάνω δεν φοβόμουν.Αυτό πάει να πεί ότι ήμουν ζώο?
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
H κοπέλα σου ξέρει να οδηγάει? Έχω προσέξει ότι τις περισσότερες φορές οι συνοδηγοί που δεν έχουν καμία αίσθηση του κίνδυνου είναι αυτοί που δεν έχουν ιδέα από οδήγηση! Πάντως και εμένα η πρώην μου το είχε αυτό το πλεονέκτημα Ότι και να έκανα δεν έπαιρνε χαμπάρι, δεν φοβόταν με τίποτα. Απ'ότι έλεγε ήταν επειδή μου είχε εμπιστοσύνη...
Η απόλυτη ξενέρα για μένα...Φίλε μου τί εννοείς δηλαδή με αυτό.Και εγώ είχα τυφλή εμπιστοσύνη στον πατέρα μου όταν οδηγούσε και ακόμα και σε τοίχο να πήγαινε πάνω δεν φοβόμουν.Αυτό πάει να πεί ότι ήμουν ζώο?
Δεν το είπα εγώ... Από αυτά που γράφει ο msamaro αυτό φαίνεται...
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
ÅðåéäÞ ôá ðåñéóóüôåñá ðïõ ìå åêíåõñßæïõí Ý÷ïõí ëßãï ðïëý áíáöåñèåß Þäç, åßðá íá åñìçíåýóù äéáöïñåôéêÜ ôçí Ýííïéá ôïõ 'åñåèßóìáôïò' , äçëáäÞ óå ó÷Ýóç ìå ôï ãõíáéêÝéï öýëï âåâáßùò âåâáßùò!
- Åêåßíåò ïé êïíôÝò öïõóôßôóåò ðïõ óå êÜíïõí íá èÝëåéò óõíÝ÷åéá íá ðÜñåéò êÜôé áð ôï íôïõëáðÜêé!
- ¼ôáí Ý÷åéò ðëÝïí áäåéÜóåé üëï ôï íôïõëáðÜêé êáé áíåâïêáôåâÜæåéò ôá÷ýôçôåò ëåò êé Ý÷åéò äß÷ñïíï êáèáñüáéìï åíôïýñï!
- ¼ôáí ç æþíç ðåñíÜ áíÜìåóá óôá....
- ¼ôáí ðåñíÜù áðü Ýíôïíåò áíùìáëßåò (ôïõ äñüìïõ ñå!ôé ìå ðåñÜóáôå; )
- ¼ôáí ãõñßæåé íá ðÜñåé ôï ìðïõöÜí áðü ôï ðßóù êÜèéóìá
- ¼ôáí ìðáéíïâãáßíåé (ìå ôç öïõóôßôóá ðïõ ëÝãáìå) óôï ðßóù êÜèéóìá ôïõ ÔÑÉÈÕÑÏÕ Êëéü...
- Ôï êáëïêáßñé ìå ôï ðáñåü êáé ôï ìáãéþ
ÌåóçìåñéÜôéêá äå ãñÜöù Üëëá...
Ìå üëá áõôÜ áðü cavalino ãßíåóáé ê@õë@ëßíï!!!
**
ÊÏÑÕÖÇ**4T Funniest Quotes....
Σίγουρα
Τι σας ερεθίζει στη συμπεριφορά του συνοδηγού σας?