Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Οταν λες δεν δουλευουν? Για ριξε δυο γραμμουλες να μαθαινουμε και εμεις!!!
Το 1.5 πηρες?
Οπως και να εχει το QQ εχει διξει καλο χαρακτηρα σε ολα τα επιπεδα απο την πρωτη στιγμη... το ιδιο πιστευω και για το καινουριο!!!
Με το καλο να το παραλαβεις και σου ευχομαι πολλα και καλα χιλιομετρα γεματα χαμογελα και.... υγεια!!!
Ευχαριστώ.! Ναι το 1.5 παράγγειλα, έχει 2.5 μήνες μέχρι την παραλαβή.
Κακός πιστεύεις, ειδικά όσοι είχαν προπαραγγήλει και πήραν τα πρώτα πρώτα που βγήκαν χρησιμοποιήθηκαν σαν beta testers απ'ότι φαίνεται! Από κολλήματα και δυσλειτουργίες σε gps-bluetooth και γενικά την οθόνη πολυμέσων, ποιο συνηθισμένο φαίνεται να είναι πρόβλημα με τους αισθητήρες παρκαρίσματος που τρελαίνωντε, κάμερα οπισθοπορείας που δουλεύει όποτε θέλει, κλιματιστικό με θέματα και πάει λέγοντας.
Και πολλούς τριγμούς και αστοχίες από κακή συναρμολόγηση. Ας τα πούμε 'παιδικές ασθένειες'!
Εξαρτήματα που χαλαρώνουν και φεύγουν απ'την θέση τους στον χώρο του κινητήρα, ελεύθερα καλώδια μέσα στις πόρτες που χτυπάνε και θέλουν δέσιμο, ανάθεμ και ξέρω γιατί το παρήγγειλα με αυτά που έχω διαβάσει
Καλορίζικο και από μένα!!
Πάντως από τη δική μου εμπειρία με το Acenta, σε 3 μήνες, 8000+χλμ συνεχώς ταξίδια και φορτωμένο, κανένα τρίξιμο, κανένα πρόβλημα. Το κιβώτιο φαίνεται αργό, αλλά αν κάνεις γρήγορα τις αλλαγές ανταποκρίνεται καλά. Στο ταξίδι είναι αρκετά ξεκούραστο και το έχω ευχαριστηθεί. Δεν είναι σπορ, αλλά δε στρίβει και άσχημα στο βουνό γι αυτό που είναι.