-
Με τις υγείες σου.
Τις πίπες τους περί έκπτωσης μην τις ακούς. Προφανώς και ξηγήθηκε το εργοστάσιο και το λένε έτσι για να νιώθεις και υποχρεωμένος. Αυτοκίνητο αντικατάστασης στην Καρέντα (Αμαρουσίου τουλάχιστον) μόνο κατόπιν ραντεβού και συνήθως με λίστα αναμονής ένα 2βδόμαδο. Εδώ έμεινα ολόκληρο ΣΚ χωρίς αμάξι όταν έφτιαχναν το δικό μου γιατί και καλά εκτός απ' το πολύδισκο που πλήρωσα, μου άλλαξαν τσαμπέ το mechatronic (2η φορά σε 90.000χλμ) και αυτή η κίνηση καλής θέλησης είχε περιορισμό σε χρόνο και χιλιόμετρα.
Έχεις χαρτί από service με καταγεγραμμένη την εντολή σου να ελεγθεί το dsg? Ξέρεις, εκείνο το 3πλοτυπο που σου δίνει ο υπεύθυνος service πριν ξεκινήσουν οι εργασίες. Αν το έχεις και είναι και πρόσφατο όπως λες πάτα και σε αυτό μπας και κόψουν τίποτα παραπάνω.
-
Δεν τους είχα πεί να κάνουν κάτι άλλο, είχα αναφερθεί στο σκροτσάρισμα 1ης-2ης και το κροτάλισμα, η απάντηση ήταν -η κλασσική- έτσι κάνουν όλα. Δηλαδή πέρα από το recall δεν πρέπει να έχω κάτι άλλο γραμμένο στα χαρτιά που λές. Eίπε ότι θα προσπαθήσει να κόψει κάτι ακόμα, αλλά δεν περιμένω πολλά.
Στου Αμαρουσίου το πήγα και εγώ, οπότε κατά τα φαινόμενα θα την βγάλω με το twingo . (Αν με καλέσουν για κανένα up! I'll pass, δεν μπαίνω σε αυτόν τον κουβά )
Ακαδημαϊκώς, εσύ που έχεις και πολύ πιο ακριβό όχημα, τι αμάξι σου είχαν δώσει;
btw
Από το scirocco club
Πήγα Χαλκίδα στον Σταθοπουλο και μου διέγνωσε το καμένο Mechatronic. Έκανε αίτηση για εγγύηση (είμαι 2009) και ή VW Γερμανίας έδωσε 60% κάλυψη ανταλλακτικό και εργασία (οι εγγυήσεις πλέον περνάνε από Γερμανία δεν έχει να κάνει με Κοσμοκαρ και τα σχετικά – είναι όλα online). Άμα είναι μόνο το Mechatronic είναι ζημία περίπου 540€ τοποθετημένο.
http://www.sciroccoclub.gr/forum/viewto ... 80#p196455
-
Την τελευταία φορά μου είχαν δώσει ένα καινούριο της Πεζό. Πεζό 2 νομίζω λέγεται!
2 άλλες φορές που είχα χρειαστεί είχα πάρει ένα 122αρι Α1.
Ο sciroccos σωστά τα λέει περί online εγγύησης, για την τιμή που αναφέρει δεν ξέρω. Πολύ λίγα μου φαίνονται. Το δικό μου mechatronic φλερτάρει με το 3000χιλιαρο ας πούμε τοποθετημένο.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Την τελευταία φορά μου είχαν δώσει ένα καινούριο της Πεζό. Πεζό 2 νομίζω λέγεται!2 άλλες φορές που είχα χρειαστεί είχα πάρει ένα 122αρι Α1.
Ο sciroccos σωστά τα λέει περί online εγγύησης, για την τιμή που αναφέρει δεν ξέρω. Πολύ λίγα μου φαίνονται. Το δικό μου mechatronic φλερτάρει με το 3000χιλιαρο ας πούμε τοποθετημένο.
Σε είδος και εσύ, nice (μέχρι να δώ το 2, με ψάρωσες )
Αν όντως πήρε 60% τόσο βγαίνει, σε εμένα έγινε κάτι παραπάνω από 40%. Το Q5 φοράει premium mechatronic.
-
Ναι η πριμιουμίλα μας έφαγε γι' αυτό έχει πάει 2.500€ μόνο σε συντήρηση/επισκευές για το 2014 (μέχρι στιγμής) το τριμπούρδελο και θέλει και λάστιχα.
Πάντως όσο ακόμα είναι μέσα το αμάξι πάρε κάνα τηλ και παίξτο άσχετος, ότι και καλά είδες στο ιντερνετ ότι η φάση με το mechatronic επιβαρύνει και το πολύδισκο και ζήτα διαβεβαίωσεις (γιατί όχι και γραπτώς, for future reference) ότι είναι ΟΚ το δικό σου κτλ. Είπαμε αναλώσιμο το πολύδισκο (κι ας μην αναφέρεται ποτέ και πουθενά στην αγορά του αυτοκινήτου) αλλά όχι να θέλει αλλαγή κάθε 80.000χλμ.
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Mechatronic it is.1350 αρχική, 790 με έκπτωση καλής θέλησης γιατί το τελευταίο σέρβις το είχα κάνει εκεί. Κατά τα λεγόμενά τους η έκπτωση δεν είναι από το εργοστάσιο αλλά από αυτούς -δεν το πιστεύω-.
Αυτοκίνητο αντικατάστασης ΔΕΝ υπάρχει -προφανώς σκάνε σαν τα καρπούζια τα φάουβέ το καλοκαίρι και ξέμειναν-.
Κρίμα , 5 χρόνια δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο παράπονο καθώς είχα μάθει να ζώ με τις ιδιοτροπίες του κιβωτίου, αλλά ο τρόπος που με άφησε το αμάξι ήταν απαράδεκτος και θα μπορούσε να έχει γίνει πολύ επικίνδυνο, ευτυχώς η εθνική δεν είχε κίνηση, και δεν ήμουν σε στροφή.
To ότι το recall αφορούσε τις βαλβολίνες, και 5 χρόνια φόραγε κάτι που μπορεί να προξένησε την βλάβη, μάλλον τους φάνηκε αδιάφορο.Με τις υγείες μας. Το επόμενο θα είναι είτε mx είτε alfa.
μακρία από αρ... εμένα έμεινε πάλι από μπαταρία...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ναι η πριμιουμίλα μας έφαγε γι' αυτό έχει πάει 2.500€ μόνο σε συντήρηση/επισκευές για το 2014 (μέχρι στιγμής) το τριμπούρδελο και θέλει και λάστιχα.Πάντως όσο ακόμα είναι μέσα το αμάξι πάρε κάνα τηλ και παίξτο άσχετος, ότι και καλά είδες στο ιντερνετ ότι η φάση με το mechatronic επιβαρύνει και το πολύδισκο και ζήτα διαβεβαίωσεις (γιατί όχι και γραπτώς, for future reference) ότι είναι ΟΚ το δικό σου κτλ. Είπαμε αναλώσιμο το πολύδισκο (κι ας μην αναφέρεται ποτέ και πουθενά στην αγορά του αυτοκινήτου) αλλά όχι να θέλει αλλαγή κάθε 80.000χλμ.
Aύριο που θα περάσω να δώ τι άτοκες παίζουν θα το πετάξω
Τον Μάϊο για το σέρβις+μπουζί+λάστιχα είχε φύγει ένα σημαντικό ποσό, για να μην πώ τι έγινε με την εφορία εξαιτίας του τεκμηρίουΗ ducati τι λέει, έχει εναρμονιστεί στον τιμοκατάλογο του group?
-
12 άτοκες παίζουν αλλά με συγκεκριμένες κάρτες. Δεν θυμάμαι μόνο από ποιο ποσό και πάνω ισχύουν οι 12.
-
Ναι με ενημέρωσαν, απλά δεν είχα την κάρτα μαζί για να εξακριβώσουμε αν παίρνει τις 12. Νομίζω η diners μόνο παίρνει 2, οι άλλες 6-12.
-
Ναι η πριμιουμίλα μας έφαγε γι' αυτό έχει πάει 2.500€ μόνο σε συντήρηση/επισκευές για το 2014 (μέχρι στιγμής) το τριμπούρδελο και θέλει και λάστιχα.
Πάντως όσο ακόμα είναι μέσα το αμάξι πάρε κάνα τηλ και παίξτο άσχετος, ότι και καλά είδες στο ιντερνετ ότι η φάση με το mechatronic επιβαρύνει και το πολύδισκο και ζήτα διαβεβαίωσεις (γιατί όχι και γραπτώς, for future reference) ότι είναι ΟΚ το δικό σου κτλ. Είπαμε αναλώσιμο το πολύδισκο (κι ας μην αναφέρεται ποτέ και πουθενά στην αγορά του αυτοκινήτου) αλλά όχι να θέλει αλλαγή κάθε 80.000χλμ.
Aύριο που θα περάσω να δώ τι άτοκες παίζουν θα το πετάξω
Τον Μάϊο για το σέρβις+μπουζί+λάστιχα είχε φύγει ένα σημαντικό ποσό, για να μην πώ τι έγινε με την εφορία εξαιτίας του τεκμηρίουΗ ducati τι λέει, έχει εναρμονιστεί στον τιμοκατάλογο του group?
τα ανταλλακτικά των ντουκάτι έχουν πλέον ίδια τιμολόγηση σε όλες τις χώρες που πωλούνται ... τέρμα τα εβαι αγγλίας...
κατά τα άλλα ούτε ο βουλκανιζατεράς δεν την πιάνει (του πηγαίνω τις ζάντες ) λες να αφήσουμε τον μαστρομήτσο? -
Για Ducati στην Ελλάδα ,μόνο στο Παντελή...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Για Ducati στην Ελλάδα ,μόνο στο Παντελή...Sent from my iPhone using Tapatalk
δεν τον ξέρω τον μαστροπαντέλο, και να σου πω την αλήθεια, δεν ψήνομαι να τον γνωρίσω, ούτε για το μεν, ούτε για το δε...
-
Την τελευταία φορά μου είχαν δώσει ένα καινούριο της Πεζό. Πεζό 2 νομίζω λέγεται!
Αν όντως πήρε 60% τόσο βγαίνει, σε εμένα έγινε κάτι παραπάνω από 40%. Το Q5 φοράει premium mechatronic.
Του Στεφανου φοραει αλλο κιβωτιο.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
δεν τον ξέρω τον μαστροπαντέλο, και να σου πω την αλήθεια, δεν ψήνομαι να τον γνωρίσω, ούτε για το μεν, ούτε για το δε...
Να τον γνωρίσεις είναι πολύ καλός αποδεδειγμένα...
Η νέα αντιπροσωπεία από την άλλη...Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Να τον γνωρίσεις είναι πολύ καλός αποδεδειγμένα...
Η νέα αντιπροσωπεία από την άλλη...Sent from my iPhone using Tapatalk
στείλε ενα πμ βρε συνονόματε αν είναι όντως τόσο καλός...
-
Οκ!
Έχουμε και multistrada πλέον στην οικογένεια....Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Του Στεφανου φοραει αλλο κιβωτιο.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Δεν είπα ότι είναι το ίδιο. Either way μπουρδελα και τα 2
-
Οκ!
Έχουμε και multistrada πλέον στην οικογένεια....Sent from my iPhone using Tapatalk
Λάδια να του βάζεις Selenia ή Agip που τα συμπαθούν τα ιταλικά μοτέρ.
Σιγά μην βάλεις Shell advance ultra 4. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Οκ!
Σιγά μην βάλεις Shell advance ultra 4.να την ακούτε την Ιβετ...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Οκ!
Σιγά μην βάλεις Shell advance ultra 4.Αral βάζουμε στα VAG εμείς...
VW FORUM