-
Ναι έτσι είναι , οι μαρτυρες δεν ειναι να τους εμπιστευεσαι και πολύ. Συγγενικό πρόσωπο είχε ατύχημα στην Λ. Αλεξάνδρας λίγο μετα την Ασφάλεια. Πέρασε κανονικά με πράσινο και απο αριστερά ο αλλος αφρενάριστος επεσε πάνω στο όχημα ( με αυτοκινητο) . Ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμό σοβαρό , απλά τα οχήματα έγιναν σώβρακο.
Παρότι υπήρχαν μάρτυρες για το γεγονός , ο πιτσιρικάς που παρανόμησε δεν δεχόταν με τίποτα ότι οτι παραβιασε τα παντα. Η τροχαία που εφτασε πήρε καταθέσεις απο μαρτυρες που επιβεββαίωναν ότι το κόκκινο το έσκισε και επεσε πάνω στο συγγενικο μου πρόσωπο.
Φυσικά έκανε αρνητική δήλωση και φτάσανε δικαστήρια. Εκεί , παρόλο που υπήρχαν μάρτυρες που δικαιωναν τον συγγενή, ο πιτσιρικάς εφερε δικους του μάρτυρες να πουν ψέματα για το αντίθετο..... Πάλι καλά που δικηγόρος ήταν τσακάλι και πήγε στην ασφάλεια και πήρε αντίγραφα απο κάμερες ασφαλείες που κατέγραψαν το γεγονός μιας και ήταν στο διπλανό στενό και μόνο έτσι καταρίφθηκε οτι περασε με πρασινο ο νέος...Φυσικά πλήρωσε απο την τσέπη του το ποσο της ζημίας του συγγενή μου , συν τις προσαυξήσεις 5 χρόνια μετά , συν τα έξοδα δίκης συν τα έξοδα απώλειας εσόδων τραυματισμου κλ κλπ. Α , πήγαν και για ψευδορκία οι φιλοι του οπότε μάλλον αυτός πλήρωσε και το πρόστιμο τους .....
-
Βασικά, αυτό είναι το σύνηθες επιχείρημα: 'μη ρύθμιση της ταχύτητας συμφωνα με τις επικρατούσες συνθήκες και μη αξιολόγηση του κινδύνου'. Απλά εκεί χρειάζεται ένας καλός δικηγόρος. Δεν ξέρω τι να πω. Τραγική η παραπάνω περίπτωση. Ειδικά αν πρόκειται για κάτι τόσο κραυγαλέο, χωρίς κράνος, χωρίς δίπλωμα, ανήλικος και το κυριότερο ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΤΟΠ! Έλεος...
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Είμαι ψυχοπαθής, που αισθάνομαι.. δείγματα χαράς όταν ακούω για θάνατο μαλακο-μηχανόβιου;
Ναι, εισαι λιγο παπαρας αν τσουβαλιαζεις για να 'μαι ειλικρινης!
Θα χαρεις δηλαδη αυτοματα αν παθω κατι χωρις να φταιω;
Το λεω, γιατι πανω απο τα 2/3 των χιλιομετρων που κανω ετησιως ειναι σε 2 τροχους και πιστεψε με, δεν οδηγω σαν ινδιανος...Βάζεις τον εαυτό σου στην κατηγορία του μαλακο-μηχανόβιου;
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Είμαι ψυχοπαθής, που αισθάνομαι.. δείγματα χαράς όταν ακούω για θάνατο μαλακο-μηχανόβιου;
Ναι, εισαι λιγο παπαρας αν τσουβαλιαζεις για να 'μαι ειλικρινης!
Θα χαρεις δηλαδη αυτοματα αν παθω κατι χωρις να φταιω;
Το λεω, γιατι πανω απο τα 2/3 των χιλιομετρων που κανω ετησιως ειναι σε 2 τροχους και πιστεψε με, δεν οδηγω σαν ινδιανος...Βάζεις τον εαυτό σου στην κατηγορία του μαλακο-μηχανόβιου;
Ωπα! Το 'μαλακο'μηχανοβιος τωρα το προσεξα!
Γραψε λαθος! Ωστοσο και παλι, κρατα μια πισινη, αφου οσο μαλακας και να ειναι ο αλλος, δε σημαινει οτι ΠΑΝΤΑ θα 'χει φταιξιμο.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Χαίρεσαι επειδή σκοτώθηκε ένας συνάνθρωπός σου. Η λέξη 'ψυχοπαθής' δεν είναι σωστή. Πιο κατάλληλη το 'σκατόψυχος'. Κι όχι, δεν είναι φυσιολογικό.νεο παιδι χωρις διπλωμα χωρις ασφαλεια χωρις κρανος και ετρεχε σε μερος που ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα γινοταν μαλακια
αφου ουτε αυτος ουτε οι γονεις του ειχαν το μυαλο να το σφαλιαρισουν πριν κανει μαλακια ναι σαφως ενας λιγοτερος
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Χαίρεσαι επειδή σκοτώθηκε ένας συνάνθρωπός σου. Η λέξη 'ψυχοπαθής' δεν είναι σωστή. Πιο κατάλληλη το 'σκατόψυχος'. Κι όχι, δεν είναι φυσιολογικό.
νεο παιδι χωρις διπλωμα χωρις ασφαλεια χωρις κρανος και ετρεχε σε μερος που ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα γινοταν μαλακια
αφου ουτε αυτος ουτε οι γονεις του ειχαν το μυαλο να το σφαλιαρισουν πριν κανει μαλακια ναι σαφως ενας λιγοτερος
Σωστα,σωστα αλλα δεν ειναι και για γελια ο θανατος ενος ανθρωπου...Ενταξει μπορει να εκανε μαλακιες και ΜΠΟΡΕΙ να σκοτωνε καποιον δικο μας αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι ΑΥΤΟΣ εφυγε οχι ενα υποθετικο δικο μας προσωπο.....
Λιγακι ανθρωπια ρε νεολαιοι..... -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Χαίρεσαι επειδή σκοτώθηκε ένας συνάνθρωπός σου. Η λέξη 'ψυχοπαθής' δεν είναι σωστή. Πιο κατάλληλη το 'σκατόψυχος'. Κι όχι, δεν είναι φυσιολογικό.
νεο παιδι χωρις διπλωμα χωρις ασφαλεια χωρις κρανος και ετρεχε σε μερος που ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα γινοταν μαλακια
Σωστα,σωστα αλλα δεν ειναι και για γελια ο θανατος ενος ανθρωπου...Ενταξει μπορει να εκανε μαλακιες και ΜΠΟΡΕΙ να σκοτωνε καποιον δικο μας αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι ΑΥΤΟΣ εφυγε οχι ενα υποθετικο δικο μας προσωπο.....
Λιγακι ανθρωπια ρε νεολαιοι.....υπαρχουν μαλακιες και μαλακιες.. το εχω πει χιλιαδες φορες και εμεις ειμασταν καποτε σε αυτη την ηλικια αλλα τα μυαλα μας ηταν μεσα στο κεφαλι οχι εξω
ετσι μεγαλωσε αυτα του εμαθαν και τωρα θα ζητανε και τα ρεστα για τις μαλακες του παιδιου τους εκει φτασαμε -
Το άλλο το διαβάσατε? ΙΧ σε προσπέραση εσκασε πάνω σε ΚΤΕΛ και εχει γίνει της τρελής.....
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/08 ... _1316.html
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Λιγακι ανθρωπια ρε νεολαιοι.....Οπως ειπα:
Οταν ο ιδιος θα ερχοταν να εμβολισει τη δεξια πορτα του αυτοκινητου, εκει που θα ειχες δεμενο στο παιδικο καθισματακι το πιτσιρικι, στα καλα καθουμενα και χωρις να φταις σε τιποτα, θα αναθεωρησεις. Υπαρχει το λαθος, το ατυχημα, ακομα και το gross negligence, αλλα υπαρχει και η απυθμενη μαλακια στον εγκεφαλο που ειναι μαθηματικα σιγουρο οτι θα προκαλεψει τη βλαβη, τον τραυματισμο και το θανατο ΑΛΛΩΝ γυρω του.
αν τωρα εισαι της λογικης 'ε αφου ομως δεν εγινε, μην λετε τετοια' οπως διακρινω απο αυτο που εχω boldαρει στο δικο σου ποστ, συγνωμη αλλα εγω δεν σκεφτομαι ετσι.
-
Εμείς ρε Kacey, πόσες φορές θα μπορούσαμε να είχαμε σκοτώσει κάποιον; Δε γράφουμε στο 'γιαγιά κ και πλέξιμο', σε φόρουμ για αυτοκίνητα γράφουμε.
-
Εγω προσωπικα? Απο γνησιο ('ειλικρινες' να το πω?) οδηγικο λαθος (που τελικα μετα απο 10 χρονια αποριας και αφου τελικα την ξαναεπαθα, καταληγω οτι μαλλον ηταν λαδια στο δρομο) ΜΙΑ φορα.
Απο απυθμενη μαλακια σαν τον παραπανω (συμφωνα με τη μαρτυρια του συνφορουμιτη)? ποτε.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Το άλλο το διαβάσατε? ΙΧ σε προσπέραση εσκασε πάνω σε ΚΤΕΛ και εχει γίνει της τρελής.....http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/08 ... _1316.html
Απορώ πως μπορούν να κουβαλάνε τα παιδιά τους και να προσπαθούν να προσπεράσουν όταν υπάρχει και η παραμικρή αμφιβολία ότι μπορεί να έρχεται άλλος από το αντίθετο και να μην προλάβεις.
-
Δεν εχουν ολοι το ιδιο μυαλο. Αν ρωτησεις 10 ανθρωπους, 10 γνωμες θα παρεις για το ιδιο πραγμα.
-
Ο χρήστης caret έγραψε:
Το άλλο το διαβάσατε? ΙΧ σε προσπέραση εσκασε πάνω σε ΚΤΕΛ και εχει γίνει της τρελής.....
Απορώ πως μπορούν να κουβαλάνε τα παιδιά τους και να προσπαθούν να προσπεράσουν όταν υπάρχει και η παραμικρή αμφιβολία ότι μπορεί να έρχεται άλλος από το αντίθετο και να μην προλάβεις.
αν εχεις οδηγησει στην Αλβανια θα σου λυθουν οι αποριες.
Πριν 8 χρονια πηγα και η γυναικα μου ουτε να ακουσει δε θελει που της λεω να ξαναπαμε.
απλα οι ανθρωποι (κάποιοι, οχι ολοι) δεν ειχαν κανενος ειδους οδηγικη παιδεια και εμπειρια. Οχι μονο κανουν τη χοντραδα, αλλα τους φαινεται και απολυτα λογικο
-
Υπάρχει πολύς κόσμος δεν έχει καθόλου αίσθηση και δεν μπορεί να υπολογίσει αν η δύναμη του αυτοκινήτου του
επαρκεί για ασφαλή προσπέραση,ενώ πολλοί μπορούν να οδηγούν πολλά χρόνια και να μην κάνουν καν κατέβασμα
σε προσπέραση.Επίσης το AC είναι θέμα αν οδηγάς μικρό αμάξι και φορτωμένος δεν το κλείνεις για προσπέραση.Ο χρήστης caret έγραψε:
-
Το υπεραναλυσατε. Απλα καποιοι ανθρωποι ειναι εντελως ανιωθοι. Δεν νιωθουν ρε παιδια. Εχουν μαθει οτι το αυτοκινητο απλα τους μετακινει απο το Α στο Β οτι και αν γινει, και απλα 'στριβουμε τιμονι-παταμε γκαζι-παταμε φρενο και με ενα μαγικο τροπο απλα γινεται αυτο που σκεφτηκα'.
Εδω μεσα υπαρχει βιντεο απο μετωπικη η καμερα στο αυτοκινητο που δεχτηκε το χτυπημα) οπου ο απεναντι, πολυ απλα οταν εφτασε το προπορευομενο απο αυτον λεωφορειο τραβηξε μια τιμονια στα αριστερα και βγηκε στο αντιθετο ρευμα χωρις καν να σκεφτει οτι μπορει να ερχεται καποιος απο απεναντι. Απλα εφτασε στο λεωφορειο με μεγαλυτερη απο αυτο ταχυτητα και βγηκε ακοφτος.
Δεν νιωθουν λεμε.
-
συμφωνω αλλωστε το εχω γραψει παλαιοτερα.υπαρχουν ανθρωποι με μηδενικη αντιληψη,αισθηση χωρου και γενικα ειναι μειωμενης νοημοσυνης.Δεν ειναι ολοι οι ανθωρποι ιδιοι.Πρεπει να το καταλαβουμε αυτο.Το οτι οι περισσοτεροι εχουν δυο χερια και δυο ποδια δεν σημαινει οτι ξερουν να τα χρησημοποιουν κιολας οπως ο μεσος ορος...Προσοχη στον δρομο.Οι ηλιθιοι ειναι πολυ περισσοτεροι απο οσο νομιζουμε...
Ας με πει καποιος ρατσιστη ή οτι θελει,αλλα οταν οδηγαω την μηχανη ή το αυτοκινητο μου οδηγαω αμυντικα και προβλεπω λες και ξερω οτι ανα πασα στιγμη καποιος θα πεσει επανω μου κτλ.Δεν θεωρω οτι ειμαι καλυτερος απο αρκετους (ασχετα αν οδηγω καλα και ασχολουμαι με το αυτοκινητο) απλα γνωριζω οτι υπαρχουν πολοι ασχετοι και επικινδυνοι εκει εξω..
-
http://www.gegonota.net/2014/08/photos_54.html
Σε ΕΥΘΕΙΑ ρε πουστη μου ... ???
-
Νεαρή κοπέλα απεγκλωβίστηκε χθες το πρωί μέσα από αυτό το αυτοκίνητο (photos)
mystery solved
-
Ναι ρε Bayern ... αλλα το σημειο θελει πολυ για γινει η μαλακια. Περναω παρα πολυ συχνα απο 'κει... ειδικα αν ειναι βραδυ με 160φευγα!
Πως σκατα οδηγανε...? Για να σου φυγει στην ευθεια πρεπει να κανεις ηλιθιες τιμονιες...
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#