-
1 χρονο και 25,000 χιλιομετρα ολα καλα στο αυτοκινητο (ακριβως αυτο που κοιτας)
-
Ο χρήστης BooMaX έγραψε:
Σε αυτους που παω τη lancia και σε καποιους γνωστους μου οι οποιοι ειπαν οτι το πιο αξιοπιστο ειναι το corsa και οτι τα mito βγαζουν ηλεκρολογικα μικροπροβληματαΟ μηχανικος πιθανα δε ξερει να την πιασει και σου λεει μαλακιες για να μεινεις με τη delta και να μη σε χασει πελατη.. Οι αλλοι επισης μαλακιες σου λενε.. Δεν υπαρχει πιο αξιοπιστο και λιγοτερο αξιοπιστο..2014 εχουμε.. Παρτην και ευχαριστησου την
-
Ο χρήστης BooMaX έγραψε:
Σε αυτους που παω τη lancia και σε καποιους γνωστους μου οι οποιοι ειπαν οτι το πιο αξιοπιστο ειναι το corsa και οτι τα mito βγαζουν ηλεκρολογικα μικροπροβληματανα τους πεις να το γυρίσουν σε τατουατζίδες γιατί από συνεργείο δεν χαμπαριάζουν Χριστό
-
Ορθών.... Το κόρσα ,και σε diesel ,κάνει μόνο για επαγγλματικό βανάκι. Μόνο τότε θα το διάλεγα εγω....
-
render.
-
Μη φάμε. Έχει γλαρόσουπα.
-
και τελικά θα πάνε και θα βγάλουν πάλι καμία μιτο
και θα λέμε και ευχαριστώ που μετά από 10 χρόνια είπαν να αλλάξουν λίγο την γκάμα τους
τι τρολ είναι οι πούστηδες
-
-
Προσπαθώ να καταλάβω τι στου άρεσε στο παραπάνω βίντεο Έντι...
-
Το ρε Δία δεν σημαίνει ότι το βαλα για το σβέρκο του γέρου.
-
Προφανώς βρε Έντι. Αλλά βλέπω ένα βαρύ κάμπριο να πηγαίνει αργούτσικα και ένα τύπο που με το ζόρι οδηγεί πριν τον πάρει ο Χάρος (+ shuffle steering που καταργήθηκε με Διάταγμα του Ναβουχοδονόσορα!)...
-
Τα κοκκινα Σελενια λαδια από που τα αγοραζω σε καλες τιμες?
-
Ricambi
Fildisis
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
render.
Αυτο ως τι ,και καλα, προοριζεται?
Νεα brera-GT? -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Τα κοκκινα Σελενια λαδια από που τα αγοραζω σε καλες τιμες?Σε τι αυτοκίνητο θα βάλεις αυτές τι αρχαιολογίες?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Σε τι αυτοκίνητο θα βάλεις αυτές τι αρχαιολογίες?
147 1.6
Τι άλλο προτείνεις;
Επισης θελω ένα μαγαζι με καλες τιμες να παω εκει και να τα παρω ώστε να μην μπλεκω με ονλαιν και αντικαταβολες.
-
Ο φιλντισης εχει και φυσική έδρα στη νιρβάνα Πατησίων ...
Τα ιταλικά μοτέρ συμπαθούν τα σελενια (για τα ιταλικά ντίζελ ειναι σχεδόν μονόδρομος )
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ο φιλντισης εχει και φυσική έδρα στη νιρβάνα Πατησίων ...Τα ιταλικά μοτέρ συμπαθούν τα σελενια (για τα ιταλικά ντίζελ ειναι σχεδόν μονόδρομος )
Δεν απανταει στο τηλεφωνο. Σιγουρα θα μπορεσω να τα παρω από εκει;
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Σε τι αυτοκίνητο θα βάλεις αυτές τι αρχαιολογίες?
147 1.6
Τι άλλο προτείνεις;
Επισης θελω ένα μαγαζι με καλες τιμες να παω εκει και να τα παρω ώστε να μην μπλεκω με ονλαιν και αντικαταβολες.
Castrol Edge FST 0-40
-
5 λιτρα δεν χρειαζομαι; Ποιο μαγαζι μπορει να μου τα δωσει αν παω εκει σε καλη τιμη;
ΑLFA ROMEO FORUM