-
Να πω ότι πέφτω από τα σύννεφα; Δεν θα το πω...
Περαστικά.
-
Ποσο ειναι το τεκμηριο και τι τελη κυκλοφοριας πληρωνει μεταχειρισμενο Fiesta 2009-2010 1.4 95hp? Σε συγκριση με κατι μικρα swift-yaraki,τι διαφορα υπαρχει?
-
ποσο δυσκολο ειναι να το βρεις οπου χρειαζεσαι βοηθεια;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ποσο δυσκολο ειναι να το βρεις οπου χρειαζεσαι βοηθεια;Ειναι δυσκολο..
-
Γνωμες για Ford ka??
-
Προς το τελος οδεύει. Ομορφο αμαξακι που το ξεπουλανε με 8 χιλιαρικα στις αντιπροσωπειες. Ιδια βαση με το 500.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Προς το τελος οδεύει. Ομορφο αμαξακι που το ξεπουλανε με 8 χιλιαρικα στις αντιπροσωπειες. Ιδια βαση με το 500.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Εχεις αποψη ως προς την καταναλωση του?Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
λεω να κανω Offer....
καλα αυτα που γραφει ο τυπος απο κατω ειναι τουλαχιστον για γελια.
σαν να γραφει παιδακι δημοτικου.
-
Μπαβο ρε είσαι μαγκας.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
να μαθεις στη ζωη σου να κανεις περα αυτους που σου λενε ομορφα και μεγαλα λογια
-
Να μάθεις στη ζωή σου, ότι το τσουτσουνι σου το παίζεις μέχρι μαξ τα 18 και όχι μέχρι να σου μαραθεί.
-
Το τσουτσουνι πρεπει να είναι παντα σε φόρμα
Αν και δεν κατάλαβα γιατί αγχωθηκες.... Ντραπηκες που έγινες car of the month???
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Να μάθεις στη ζωή σου, ότι το τσουτσουνι σου το παίζεις μέχρι μαξ τα 18 και όχι μέχρι να σου μαραθεί.Στάλθηκε από το LG-E975 μου
Γιώργη γίγαντα, ωραίο το αρθρο αλλα έχει μια μικρή ανακρίβεια!
Λέει πως: 'ενα αμαξι που το στήσιμο του μπορεί και του κάνει όλα τα χατήρια'
Ολα Γιώργή? Ολα ολα?
Γιατι θυμάμαι πως μια φορά δε σου εκανε ένα χατήρι και κατέληξες κάπως...και τα είδες ολα μπλε μαρε
-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Να μάθεις στη ζωή σου, ότι το τσουτσουνι σου το παίζεις μέχρι μαξ τα 18 και όχι μέχρι να σου μαραθεί.
Γιώργη γίγαντα, ωραίο το αρθρο αλλα έχει μια μικρή ανακρίβεια!
Λέει πως: 'ενα αμαξι που το στήσιμο του μπορεί και του κάνει όλα τα χατήρια'
Ολα Γιώργή? Ολα ολα?
Γιατι θυμάμαι πως μια φορά δε σου εκανε ένα χατήρι και κατέληξες κάπως...και τα είδες ολα μπλε μαρε
Αυτο τώρα θεωρείται αστείο, εξυπνάδα, η απλα έχεις περίοδο και θες να μοιραστεις την δυσφορία σου ;
-
Πάρτε και εσείς μαλακες αυτοκίνητα που έκαναν βούτα, επισκευαστηκαν και δουλεύουν ακόμα. Μην ακούω μαλακίες για το παραμικρό μη σας αρχίσω σε τίποτα καντήλια παπατζιδες του καναπέ.
-
-
εγω ακομα να καταλαβω γιατι ζοριζεσαι.
διαφημιση εγινε σε εσενα και στο αμαξι σου και χαλαστηκες....
βρε περιεργα πραγματα που συμβαινουν.
-
Ρε μαλακες τι σας πείραξε δε μπορώ να καταλάβω. Κάθεστε και με σκοτιζετε χωρίς λόγο με ηλιθιότητες. Πηγαίνετε στα γυναικακια σας και ξεφορτωστε τις καυλες σας όχι στα φόρουμ.
-
προσωπικα εμενα δεν με πειραξε καθολου, τωρα επαναλαμβανω τι σκαλωμα εφαγες εσυ....
απο οτι φαινεται ντραπηκες για αυτο που εγινε και ζοριστηκες.
FORD FORUM