-
The Killing
Ωραία φαινεται και η 4η -
λέω να αρχίσω κι εγώ το breaking bad, για να δούμε τι έχω χάσει τόσο καιρό
ταμπλετάρα==> διακοπές για αρχή
-
qsis, κάπου δεν έγραφες ότι είχες δει τον πρώτο κύκλο του breaking bad;
Το The Following το έχει δει κανείς;
Το Justified πάντως έχει σπάσει τα κοντέρ στο rottentomatoes, και οι 5 κύκλοι είναι πάνω από 90% (δύο είναι 100%)...
(καλά για το The Wire δε συζητάμε, 82% ο πρώτος κύκλος και 100% όλοι οι άλλοι...)
-
... ναι το παραδέχομαι .... Σηκώθηκα όρθιος και χειροκροτούσα - μέσα στα άγρια μεσάνυχτα - στο τελείωμα του S02E01 του Sherlock ...
-
Το κατέβασα εχθές και ήταν όντως φανταστικό !
Το είχα παρατήσει μετά την πρώτη σεζόν, φαντάστηκα οτι θα γίνεται το ίδιο σε κάθε επεισόδιο και θα βαριόμουνα. Αν συνεχίζει σε τέτοιο επίπεδο, θα συνεχίσω να το βλέπω απ'την 2η σεζόν και μετά.
-
Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις! Ξεκινάω από τώρα για Breaking Bad και θα δούμε με τι θα συνεχίσω!
-
The Following: Ενδιαφέρον αλλά για κάποιο λόγο μου φάνηκε 'τραβηγμένο από τα μαλλιά'...
Πολλές και δυνατές στιγμές 'σκοτεινής' αγωνίας, από ένα σημείο και πέρα όμως νομίζω ότι απλά εξυπηρετούσαν την έλλειψη του σεναρίου και έμπαιναν για να κεντρίσουν και να καθηλώσουν τον θεατή...
Επίσης, κάποιοι πεθαίνουν χωρίς σχεδόν καθόλου προσπάθεια ενώ κάποιοι άλλοι για να πεθάνουν πρέπει πρώτα να φτάσει στελεχωμένη ( ) διαστημική αποστολή στον Άρη (και αν)...
Δε θα συνεχίσω στο δεύτερο κύκλο...
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Το κατέβασα εχθές και ήταν όντως φανταστικό !Το είχα παρατήσει μετά την πρώτη σεζόν, φαντάστηκα οτι θα γίνεται το ίδιο σε κάθε επεισόδιο και θα βαριόμουνα. Αν συνεχίζει σε τέτοιο επίπεδο, θα συνεχίσω να το βλέπω απ'την 2η σεζόν και μετά.
to S02E02 πάντως είναι μια μέτρια αυτοτελή ιστορία ..... μπορείς άνετα να πας κατευθΕίαν στο Ε03
-
Ευχαριστώ για την συμβουλή, είδες ρε παιδάκι μου τι σου κάνουνε τα φόρα, μόλις μου γλίτωσες μια ώρα συνοδευόμενη απο απογοήτευση προσδοκιών. Episode 3 it is !
-
Το The Killing λέει τίποτα στις σεζόν 3 & 4?
Τελείωσα μαραθώνιο των δύο πρώτων και το ευχαριστήθηκα. Αλλά αναρωτιέμαι αν το νέο story arc είναι καθόλου αξιόλογο. Μου φαίνεται η σειρά κάλλιστα θα μπορούσε να είχε σταματήσει τελείως εκεί, και φοβάμαι μήπως η συνέχεια με απογοητεύσει.
No spoilers please.
Edit: βρηκα και μερικες γνωμες στο metacritic. Scores ανα σεζον: 84 - 68 - 69 - 53 !!!
-
Κρίμα που δε θα συνεχιστούν οι Βοργίες
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Κρίμα που δε θα συνεχιστούν οι Βοργίεςαμα σου αρεσει τοσο παρε καμια ηρωινη βρε παιδι μου το ιδιο effect εχει
-
Εχει δει κανεις το 'Legends' με τον Φασόλη? Λεει τιποτα?
-
Τελειώσα το True Detective.Πολύ καλό .Μακάρι η συνέχεια να είναι στο ίδιο επίπεδο.
(επιτέλους μια σειρά με ωραίες γυναίκες )
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Το The Killing λέει τίποτα στις σεζόν 3 & 4?Τελείωσα μαραθώνιο των δύο πρώτων και το ευχαριστήθηκα. Αλλά αναρωτιέμαι αν το νέο story arc είναι καθόλου αξιόλογο. Μου φαίνεται η σειρά κάλλιστα θα μπορούσε να είχε σταματήσει τελείως εκεί, και φοβάμαι μήπως η συνέχεια με απογοητεύσει.
No spoilers please.
Edit: βρηκα και μερικες γνωμες στο metacritic. Scores ανα σεζον: 84 - 68 - 69 - 53 !!!
Δυνατό και με ψιλο ανατροπές στο μυστήριο. κάνει και λίγο κοιλια. Αξίζει να το δεις
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
το True Detective είδα το πρώτο επεισόδιο στο teniesonline.ucoz αλλά το δεύτερο το έχει σε άλλο φορμάτ και θα πρέπει να κατεβάσω ένα αρχείο και δε θέλω
που μπορώ να το δω που να έχει και υπότιτλους? στο dailymotion δεν έχει υπότιτλους.Τορεντ.
-
Δεν έχει προβληθεί ακόμα δεύτερη σεζόν.
Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει καν γυριστεί ακόμα.
-
Λένε για Colin Farrell και Vince Vaughn για τη 2η σεζόν του True Detective.
Η 1η σεζόν πάντως ήταν εξαιρετική. -
Κι εγώ τη βρήκα πολύ καλή την πρώτη season, ελπίζω και η δεύτερη να συνεχίσει έτσι. Βέβαια σαν τον McConaughey δεν έχει αλλά και οι Colin Farrell, Vince Vaughn καλή επιλογή φαίνεται να είναι.
-
Συστήνω ανεπιφύλακτα το Fargo
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]