-
Sent from my SM-N9005
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν ξέρω -και δεν έχω και την περιέργεια να μάθω- τι άλλο κάνει με τον νεαρό συνοδηγό της. Στο πράσινο πάντως μια γκαζιά και εξαφανίστηκε ...
Είναι γρήγορη η SL!Σαφως αλλα στην πρωτη στροφουλα τα χλμ της νεαρας θα πεσουν σε επίπεδα σχολης οδηγων
-
-
με τον v8 ειναι επανω?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
με τον v8 ειναι επανω?Ναι.Θα ξαναπεράσω για λεπτομέρειες,οι φωτογραφίες το αδικούν.Τεράστιο αυτοκίνητο που βλέποντάς το ..χ@ιζεσαι.Ποιο κακό πεθαίνεις!
-
Sent from my SM-N9005
-
Ο χρήστης Bill Z4 έγραψε:
με τον v8 ειναι επανω?
Ναι.Θα ξαναπεράσω για λεπτομέρειες,οι φωτογραφίες το αδικούν.Τεράστιο αυτοκίνητο που βλέποντάς το ..χ@ιζεσαι.Ποιο κακό πεθαίνεις!
ναι το ξερω ειχαμε 10 dune και 2 παρομοια στην μοναδα μου αλλα τερατα εκαναν το βουνο σουρωτηρι
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Byres Road
Sent from my SM-N9005
Το Tinderbox ακομα ζει! Η βεσπα ειναι ακομα εκει? Και στο βαθος Boyd Orr...αναμνησεις!
Βολτουλα West End Scotch? Ωραιο καιρο βλεπω. Για δωσε υλικο...
-
VolvoZeus, ρίξε μια ματιά στις τυχαίες φωτογραφίες, έχω ανεβάσει μερικές (στις χρωστούσα).
Και το tinderbox εκεί και όλα στη θέση τους
Ο καιρός είναι απίστευτος. Δε θυμάμαι άλλο καλοκαίρι τέτοια ζέστη (τις τελευταίες μέρες έχει συνέλθει λίγο) και τέτοια ανομβρία.Θα επανέλθω με περισσότερες φώτο (έχω και μια στο Citroën forum, από Dumbarton - πίσω από το παλιό office world αν θυμάσαι - κοντά στο armadillo... Έχει αλλάξει πολύ η περιοχή λόγω και των commonwealth games).
Sent from my SM-N9005
-
Τωρα τις ειδα. Εχεις pm..
-
vauxhall (opel) Αdam (δεν αξιζε καν να το φωτογραφησω). Δεν ειχα ξαναδει απο κοντα. Σαν αυτο.
-
Εκτός από μια έκθεση έχω δει μόνο ένα στο δρόμο, κάπου στον Κορυδαλό αν δεν κάνω λάθος.
-
Πατρα εχει 2-3 adam..
Πετυχα και ενα νεο mini στην εθνικη..πώς το καταντησαν ετσι ιδιως πισω.. -
-
Μεγαλο τρολ ο τύπος. C6 στα λημέρια της Mercedes.
Sent from Corsair's brick
-
Επ επ.. ειναι 12km απο τη Στουτγκαρδη λεει η Βικι..
-
Λες να μην ξέρω ποσο μακρια είναι; Μεγαλο τρολ λέμε.
Sent from Corsair's brick
-
-
Οτι να ναι ομως εγραψα.. Πικερμι it is!
-
νέο brabus στο parking...
Carspotting [#7]