-
Σήμερα ένα πήγαινε έλα Πάτρα - Αίγιο μετρημένα μέσω του torque.
Το πήγαινε είναι εδώ και το ελα εδώ (από τον παλιό εθνικό)
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Χθες κατάφερα ρεκόρ κατανάλωσης!
Άγιος Δημήτριος-Πάργα 451km με 15.3 λιτρα, κατανάλωση 3.4 l/100km.
Οδηγώντας αρκετά συντηρητικά με λίγες προσπεράσεις και cruise control μέχρι 100 max., clima στους 24.
Ελευσίνα-Κόρινθος από την παλιά Ε.Ο.
Renault Clio IV 1.5 dci.... -
Εισαι γενικά ψυχαναγκαστικος τύπος ε ;
-
Χα χα...προσπαθώ να δω πόσο χαμηλά μπορώ να την ρίξω...!
-
Ο χρήστης dsgeo έγραψε:
Χθες κατάφερα ρεκόρ κατανάλωσης!
Άγιος Δημήτριος-Πάργα 451km με 15.3 λιτρα, κατανάλωση 3.4 l/100km.
Οδηγώντας αρκετά συντηρητικά με λίγες προσπεράσεις και cruise control μέχρι 100 max., clima στους 24.
Ελευσίνα-Κόρινθος από την παλιά Ε.Ο.
Renault Clio IV 1.5 dci....Σ ωραίος!!
-
Ταξίδι αστραπή στην Αθήνα με το αναβαθμισμένο Yaris D-4D.
Το πόδι συνεχώς στο πάτωμα και όπου επέτρεπαν οι συνθήκες 170-190χλμ τηη ώρα.
online photo storage
Μέση ωριαία στα 120χλμ και μέση κατανάλωση 5,9/100. Δεν νομίζω ότι μπορώ να κάψω περισσότερο.
free image hostingΜε την SL χαλαρή βόλτα ανοιχτός στον Αγιο Πρόδρομο (δεν πήγα περισσότερο από 140χλμ ) μέση 8,7/100
image uploadΣτην ίδια διαδρομή κλειστός και σβέλτα μέση 10,5/100
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ταξίδι αστραπή στην Αθήνα με το αναβαθμισμένο Yaris D-4D.
Το πόδι συνεχώς στο πάτωμα και όπου επέτρεπαν οι συνθήκες 170-190χλμ τηη ώρα.
online photo storage
Μέση ωριαία στα 120χλμ και μέση κατανάλωση 5,9/100. Δεν νομίζω ότι μπορώ να κάψω περισσότερο.
free image hostingΜε την SL χαλαρή βόλτα ανοιχτός στον Αγιο Πρόδρομο (δεν πήγα περισσότερο από 140χλμ ) μέση 8,7/100
image uploadΣτην ίδια διαδρομή κλειστός και σβέλτα μέση 10,5/100
που είναι ο γνώστης ο λεονπ να μας πει οτι αν πιεστούν τα ντίζελ καίνε και δεν αποδίδουν ανάλογα ?
-
Αν κατάλαβα, το Yaris αγοράστηκε για ταξίδια, ενώ η SL για χαλαρές βόλτες;
Δεν μου φαίνεται λογικό κάτι τέτοιο, αλλά μάλλον θα είχε την SL η κόρη... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν μου φαίνεται λογικό κάτι τέτοιο, αλλά μάλλον θα είχε την SL η κόρη...Φαγώθηκες με την κόρη...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Με την SL χαλαρή βόλτα ανοιχτός στον Αγιο Πρόδρομο (δεν πήγα περισσότερο από 140χλμ ) μέση 8,7/100
Στην ίδια διαδρομή κλειστός και σβέλτα μέση 10,5/100τοσο καιω και εγω
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν μου φαίνεται λογικό κάτι τέτοιο, αλλά μάλλον θα είχε την SL η κόρη...Φαγώθηκες με την κόρη...
Σύμφωνα με τας γραφάς του REALZEUS, είναι σαφώς πιο ενδιαφέρουσα από την SL, ή πόσο μάλλον το Yaris...
Το Cayenne δεν θα ήταν καλύτερο γι' αυτό το ταξίδι; -
To cayenne θα ήθελε και συμπλήρωμα λαδιού...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Σύμφωνα με τας γραφάς του REALZEUS, είναι σαφώς πιο ενδιαφέρουσα από την SL, ή πόσο μάλλον το Yaris...
Το Cayenne δεν θα ήταν καλύτερο γι' αυτό το ταξίδι;Το έδωσα στον κολητό μου…..εγώ δεν το χρειάζομαι πλέον.
-
Αν είναι πολύ καλός φίλος (αδερφικός) θα πρέπει να του πληρώνεις το σήμα, τον φόρο πολυτελείας και τον τυχόν τεκμαρτό φόρο που θα προκύπτει λόγω cayenne. Αν κάνεις ένα δώρο, να το κάνεις σωστά
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Αν είναι πολύ καλός φίλος (αδερφικός) θα πρέπει να του πληρώνεις το σήμα, τον φόρο πολυτελείας και τον τυχόν τεκμαρτό φόρο που θα προκύπτει λόγω cayenne. Αν κάνεις ένα δώρο, να το κάνεις σωστάΜα δεν έγινε μεταβίβαση , άρα είναι όπως το θέτεις (προς το παρόν)
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Με την SL χαλαρή βόλτα ανοιχτός στον Αγιο Πρόδρομο (δεν πήγα περισσότερο από 140χλμ ) μέση 8,7/100
Στην ίδια διαδρομή κλειστός και σβέλτα μέση 10,5/100τοσο καιω και εγω
Όταν μάθεις να οδηγείς θα καις λιγότερο!
-
Toyota Corolla E12 1.6 12/2003 με 330.000χλμ στο οδόμετρο.
Χρήση αστική / ημιαστική, 50 ευρώ απλή αμόλυβδη / 30 λίτρα μας κάνουν 510 χιλιόμετρα ή αλλιώς 5.9 l/100km. -
Δηλαδη στο ταξιδι με 100-110 καιει κατω απο 5λιτ/100???
-
Οριακά νομίζω πως ναι. Αλλά δεν είμαι αισιόδοξος.
Τα νούμερα αυτά είναι με τεχνικές hypermiling και δεν ξέρω πόσο κάτω μπορεί να πέσει ακόμα. -
Συγνωμη αλλα δεν μπορω να το πιστεψω..... και δεν ειμαι ασχετοςαπο αμαξια και ειδικα απο Ιαπωνικα....!!!!
Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έρευνα Κατανάλωσης